FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dopizdilo bi i tih 300 ljudi da stalno doniraju pare, a drugi ni marke ne daju. Kod nas se ljudi slepaju za dzabni ulaz jer nece da plate pisljivih 8 KM kartu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Iskreno, vjerujem.Beduin je napisao/la: ↑19 jul 2024, 11:21Ti stvarno vjerujes u te napisane brojke, minimalno 300 ljudi po 20 KM, svaki mjesec bi uplacivali, transparentno?antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:39Negdje procita komentar i meni se cini kao odlična ideja.
Neko je napisao da klub otvori racun na koji bi uplacivali pare kao vid pomoci klubu da se ubrza oporavak i rjesavanje dugova. Meni je to odlican prijedlog i mislim da bi imo minimlano 300 ljudi koji bi barem 20KM mjesecno uplacivali, a dobra vecina i vise.
Samo da ide to transparentno i da se ne manipulise.
Na godišnjem nivou bi se dobra suma skupila.
Pa mi ne mozemo 300 clanskih prodati ili sezonskih jednom u godini, a da imas 300 donacija svaki mjesec. Previse mi zivimo u oblacima.
Oslanjajuci se tu najvise na dijasporu.
Ja sad imam 25-30 ljudi koje poznajem i koji bi ispostovali to i to sa visim uplatama od 20KM na mjesečnom niovu.
Bitno je samo uvjeriti ljude da ce to se dalje usmjeravati kako treba.
20 KM od plate je nista vecini dat.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
I to je cinjenica i realnost.
Al ja bih se sad potpiso da narednih 20 godina meni skida 50 KM sa racuna svaki mjesec, ako ce to na kraju ozdravit klub i da imamo normalan klub.
Svako nek pomaze i "pomaze" klub onoliko koliko mu njegov obraz dozvoli.
Volim tebe, više od sebe
antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:39Negdje procita komentar i meni se cini kao odlična ideja.
Neko je napisao da klub otvori racun na koji bi uplacivali pare kao vid pomoci klubu da se ubrza oporavak i rjesavanje dugova. Meni je to odlican prijedlog i mislim da bi imo minimlano 300 ljudi koji bi barem 20KM mjesecno uplacivali, a dobra vecina i vise.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ne grcamo mi u dugovima kao prije. Nase cifre dugova su sada smijesne. Mi da smo sada cist klub bez duga opet bi se za opstanak borili. Jer nemamo ljude ili covjeka s cistim kesom da vodi klub. Ili jake sponzore, ili politicko guranje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:39Negdje procita komentar i meni se cini kao odlična ideja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Nesto smijesno?Slobodas je napisao/la: ↑19 jul 2024, 12:34antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:39Negdje procita komentar i meni se cini kao odlična ideja.
Na godišnjem nivou bi se dobra suma skupila.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takvi ko ti vjerovatno dole na kapijama traze ko ce ih besplatno uvesti
Volim tebe, više od sebe
antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 13:43Nesto smijesno?Slobodas je napisao/la: ↑19 jul 2024, 12:34antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 10:39Negdje procita komentar i meni se cini kao odlična ideja.
Na godišnjem nivou bi se dobra suma skupila.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takvi ko ti vjerovatno dole na kapijama traze ko ce ih besplatno uvesti

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
To je tvoj problem onda. Bujrum prati evropske klubove, a nama ostalim pusti da pratimo saban ligu.Slobodas je napisao/la: ↑19 jul 2024, 14:20antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 13:43Nesto smijesno?
Takvi ko ti vjerovatno dole na kapijama traze ko ce ih besplatno uvesti![]()
![]()
![]()
lud sam za saban ligom , bas volim vrijeme trositi i gledati kako se uspiju 3 pasa sastaviti
Meni je opet stalo da zapamtimp normalan klub, pa kakav god ovdje sabanluk od lige bio.
Volim tebe, više od sebe
Joj likova cuj ne pratim saban ligu, boli nas iskreno k za takvima mi volimo klub kakav je takav je
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Necu ni vama da pustimantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 15:15To je tvoj problem onda. Bujrum prati evropske klubove, a nama ostalim pusti da pratimo saban ligu.Slobodas je napisao/la: ↑19 jul 2024, 14:20antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 13:43
Nesto smijesno?
Takvi ko ti vjerovatno dole na kapijama traze ko ce ih besplatno uvesti![]()
![]()
![]()
lud sam za saban ligom , bas volim vrijeme trositi i gledati kako se uspiju 3 pasa sastaviti
Meni je opet stalo da zapamtimp normalan klub, pa kakav god ovdje sabanluk od lige bio.

ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Dolazi li taj napadač i lijevi bek ?
- Beduin
- Kontakt:
Dajte ba pozovite Simona ovamo, fale njegove izvale i blagosiljanje Uprave.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad ga vec spomenu, interesantno kako njega otjera onih par "novih" likova na temi, nestadose i oni nakon njega.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
50 maraka,100 maraka mjesecno je nista barem iz perspektive Tuzlanske dijaspore i boli me recimo ku rac ko ce i da li ce dat. Ti das za sebe svoj cejf i to je to.
Ali se mora i razumit da je nepovjerenje ogromno. S razlogom jer nakupilo se svega u zadnje dvije decenije.
Sutra u 16 sati protiv Bratstva u Klokotnici.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vjerovatno mislis na mene,tu sam ja pratim sta se desava i sta pisete .A sto se Simona i ostalih clanova "uprave" tice bolje je da se djelima dokazuju,a ne da se brani rad na forumu.Isto tako i za igrace i strucni stab(samo ne znam da li je kod nas ovo STRUCNO) teren je jedino mjerilo.
Do sada najveca greska je ostavljanje ublehe za trenera.
Ma ne znam ni ko je vjeruj. Bilo ih je par, svi su mi zavrsili na ignore listi. Tako da vjerovatno nisi tiBosanac1997 je napisao/la: ↑19 jul 2024, 19:15Vjerovatno mislis na mene,tu sam ja pratim sta se desava i sta pisete .A sto se Simona i ostalih clanova "uprave" tice bolje je da se djelima dokazuju,a ne da se brani rad na forumu.Isto tako i za igrace i strucni stab(samo ne znam da li je kod nas ovo STRUCNO) teren je jedino mjerilo.
Do sada najveca greska je ostavljanje ublehe za trenera.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I dobro je za klub sto su poceli "davati" ugovore na 2 godine.Ima neke pozitive ,nije sve crno.
Trebao bi nam doci golman Arian Rener iz Slovenije zadnji angazman imao u Sjevernoj Makedoniji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.