RŠD Velež Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la killafrommanilla » 21 jul 2024, 16:15

mostar_mo je napisao/la:
21 jul 2024, 16:00
killafrommanilla je napisao/la:
21 jul 2024, 15:56
mostar_mo je napisao/la:
21 jul 2024, 15:49
Ovdje niko da se zapita jel uprava stvarno mogla ista uciniti da zaustavi Klafurica nego svi jedva docekali da pljuju po Kevelju.
E pa sad cu vam reci da vam je Hasic u kojeg se zaklinjete davao pristanak za neke poslove koje je Kevelj kao operativac obavljao tada , a necu da pisem o cemu se radi jer cete morati jest **** koja ste izasrali.
Nema sve posteno ko opatice samo Kevelj grijesan. Da ga nije bilo ne bi se ni vratili u premijer ligu te sezone.
Opet sjedis s likom koji ti je rekao da je Manijak zalutao na Carinu s nereda na Luci, ne valja ti to.

Hajde reci nam koje je poslove obavljao Kevelj za Hasica, da ti se nasmijemo kao i kompletan forum tad. Kevelj nesto sredio, bitan pravo lik u politici :rol: Zna se ko je tad stegao malo i zaprijetio Sanelu Silicu da nas ne pokrade u Jajcu, a to nije bio Kevelj.

Kontas da zaboli svakog racku za Hasicem i tim UO mi pricamo samo kako je klub bio zasticen a SADA NIJE. Ne pravi ovo sukobom izmedju kevelja i hasica nego izmedju kevelja i veleza. Hasic je totalno nebitan lik sada, ali je dokazao da se klub moze zastititi itekako

Dobro je bio klub zasticen.. dobio kazne kakve nikad niko nije u ligi zbog njegove tvrdoglavosti i ne prihvatanju stvari onakvih kakve jesu.
Naravno da necu pisati o cemu se radi ovdje.
Dodji u grupu telegram pa cu ti napisati.
E pa na te kazne sam ja ponosan za razliku od tebe. Klub direktno nije ostecen ni marke, navijaci su koliko se sjecam upali u teren i zbog toga je kaznjen Velez, nije Hasic upao, a svaka kazna za koju je on zasluzan je uperena bila iskljucivo protiv njega, ne protiv Veleza. A i tvoja generacija, ti sto su birali vukoyebine u koje ce ici, je upadala u teren i donosila kazne velezu, doduse za financijsku korist a ne zbog Veleza ali boze moj :mrgreen:

Klub je bio zasticen od grobara i marka nije curila iz njega, a mi (klub) smo pravili rezultate. Curi li sad pogledaj na Telegramu pa javi
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 21 jul 2024, 16:31

21 jul 2024, 16:15
mostar_mo je napisao/la:
21 jul 2024, 15:56

Opet sjedis s likom koji ti je rekao da je Manijak zalutao na Carinu s nereda na Luci, ne valja ti to.

Hajde reci nam koje je poslove obavljao Kevelj za Hasica, da ti se nasmijemo kao i kompletan forum tad. Kevelj nesto sredio, bitan pravo lik u politici :rol: Zna se ko je tad stegao malo i zaprijetio Sanelu Silicu da nas ne pokrade u Jajcu, a to nije bio Kevelj.

Kontas da zaboli svakog racku za Hasicem i tim UO mi pricamo samo kako je klub bio zasticen a SADA NIJE. Ne pravi ovo sukobom izmedju kevelja i hasica nego izmedju kevelja i veleza. Hasic je totalno nebitan lik sada, ali je dokazao da se klub moze zastititi itekako

Dobro je bio klub zasticen.. dobio kazne kakve nikad niko nije u ligi zbog njegove tvrdoglavosti i ne prihvatanju stvari onakvih kakve jesu.
E pa na te kazne sam ja ponosan za razliku od tebe. Klub direktno nije ostecen ni marke, navijaci su koliko se sjecam upali u teren i zbog toga je kaznjen Velez, nije Hasic upao, a svaka kazna za koju je on zasluzan je uperena bila iskljucivo protiv njega, ne protiv Veleza. A i tvoja generacija, ti sto su birali vukoyebine u koje ce ici, je upadala u teren i donosila kazne velezu, doduse za financijsku korist a ne zbog Veleza ali boze moj :mrgreen:

Klub je bio zasticen od grobara i marka nije curila iz njega, a mi (klub) smo pravili rezultate. Curi li sad pogledaj na Telegramu pa javi
Ti ko da si s marsa pao..gdje zivis ti? Nikom zivom ne pada na pamet da preuzme upravu , a ti bi je mjenjao.
I ti si kao dobronamjeran za klub a mi nismo.

Ne vi imate svoje neke motive i bitniji su vam oni nego sta ce biti s Velezom..ja se druze s Velezom ne kockam jer je to preozbiljan ulog koji ne stavljam na crno ili crveno
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 21 jul 2024, 16:38

mostar_mo je napisao/la:
21 jul 2024, 16:31
mostar_mo je napisao/la:

Ti ko da si s marsa pao..gdje zivis ti? Nikom zivom ne pada na pamet da preuzme upravu , a ti bi je mjenjao.

Ne vi imate svoje neke motive i bitniji su vam oni nego sta ce biti s Velezom..ja se druze s Velezom ne kockam jer je to preozbiljan ulog koji ne stavljam na crno ili crveno
Jel to znaci da trebamo klimat na sve jer nema ko preuzet?
Nije bio niko ni 2016 pa se pojavio neko.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 21 jul 2024, 16:59

StarmoCity je napisao/la:
21 jul 2024, 16:38
mostar_mo je napisao/la:

Ne treba nikom klimat ali treba razmislit racionalno, a situaciju sagledat objektivno.
Vi se ponasate kao neozbiljan supruznik koji pri prvom problemu sa partnerom kaze idem ja razjebat sve pa sta bude sa djecom bude.
Naivno i neozbiljno...cuj doci ce neko a alternative nidje na vidiku
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 21 jul 2024, 17:01

mostar_mo je napisao/la:
21 jul 2024, 16:59
StarmoCity je napisao/la:
21 jul 2024, 16:38
mostar_mo je napisao/la:

Ne treba nikom klimat ali treba razmislit racionalno, a situaciju sagledat objektivno.
Vi se ponasate kao neozbiljan supruznik koji pri prvom problemu sa partnerom kaze idem ja razjebat sve pa sta bude sa djecom bude.
Naivno i neozbiljno...cuj doci ce neko a alternative nidje na vidiku
U prethodne 2 garniture uprava su istroseni svi jaci poduzetnici koji podrzavaju Velez. Novi sukobi i podjele nam nisu potrebne.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 21 jul 2024, 17:05

Otjerati Kevu vrijednije i od Veleza :tokralju:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 21 jul 2024, 17:31

Kakve gluposti se pišu na ovoj temi. Niste vi svjesni momci šta radite, ego vas ubija. Saberite se više.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Stratus7
Kontakt:

Post Postao/la Stratus7 » 21 jul 2024, 17:54

mostar_mo je napisao/la:
21 jul 2024, 15:49
Ovdje niko da se zapita jel uprava stvarno mogla ista uciniti da zaustavi Klafurica nego svi jedva docekali da pljuju po Kevelju.
E pa sad cu vam reci da vam je Hasic u kojeg se zaklinjete davao pristanak za neke poslove koje je Kevelj kao operativac obavljao tada , a necu da pisem o cemu se radi jer cete morati jest **** koja ste izasrali.
Nema sve posteno ko opatice samo Kevelj grijesan. Da ga nije bilo ne bi se ni vratili u premijer ligu te sezone.
Pa jel Kevelj napustio upravo u tom periodu kojeg spominješ, a ostali članovi ostali.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 jul 2024, 18:15

Mi smo nebitni, jedini ego koji ubija Velež je onaj Keveljov. Svako nezvanično saznanje ovom portalu je gurnuo on, kao i svaki senzacionalistički naslov, kao što je zbog svog ega i takvom radnjom vjerovatno i upropastio dolazak puno boljeg trenera od ovoga, jer nije mogao da ne proda vijest novinarima koja čak nije ni bila tačna, pa su mijenjali članak naknadno.

Niko ga ne tjera pod svaku cijenu, kao što pravi navijač Veleža poput dimeta kaže, problem je što on nema želju da mijenja stvari niti da zaista preuzme odgovornost i za šta osim za pozitivne stvari, nego i dalje nastavlja udarati navijače Veleža na emociju, prikazivati imaginarne neprijatelje, preuzimati na sebe i što su uradili i što nisu kako bi oprali druge stvari, plaćati članke, uvlačiti se u guzove RA, prijetiti raspadom, tražiti krivce u igračima koji su 20 sati letili i slične pizdarije.

Uglavnom, što se mene tiče neka ostane, ali da prestanemo s lažima i radnjama protiv Kluba. Ako ćemo provoditi politiku netalasanja, i udovoljavati svima, ok neka bude tako ali da se kao kriterij postavi dobrobit Veleža prije svega. A ne razjebati sportski segment da se udovolji Stefi i riješi privatni problem preko kluba. I onda sve to maskirati propagandom, pa ljudi nam se smiju za ovu "pobjedu na tribinama koji je odnio RA u Andori".
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 21 jul 2024, 20:38

Hoce li biti raskida sa igracima? ima ih najmanje 4 koji su to zasluzili( Suljic,Prses,Bajric,Haskic). I dovest najmanje toliko pojacanja, nadam se da pregovaraju sa nekim. Amoah i Vadze slobodni igraci duplo bolji od bilo kojeg naseg krila.

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 21 jul 2024, 23:30

Nema ti od raskida ugovora ništa. Nakon očajne sezone Suljića gdje je trebao napustiti klub jer je bio jedan od najgorih igrača koji su redovno igrali u prvih jedanaest u ekipi, on ponovo i u novoj sezoni igra u prvom timu. I koje je opravdanje za to? Eto mi ne vidimo dobro niti razumijemo fudbal pa ne možemo ocijeniti njegovu perfekciju i zalaganje u igri.
Republika Bosna i Hercegovina

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 22 jul 2024, 02:38

Suljic daleko najlosije pojacanje koje je doslo u Velež Nije se uklopio Nije nista pokazo I trebaju se njega rijesiti I dovesti nekog kvalitetnog krilnog napadaca

Redred
Kontakt:

Post Postao/la Redred » 22 jul 2024, 12:37

Moje misljenje je da se previse hampe diglo oko svega..kakvi smo prije bili mnogo smo digli ljestvicu i to je ok da smo fulili sad sa transferima jesmo da smo imali problem sto je kafuric otisao nismo mogli nac novog trenera sve nas je zeznulo nismo mogli nac igrace na vrijeme nismo imali normalne pripreme nismo odradili kako treba pripremne utakmice uglavno sve je kaskalo kasnio nam trener pripreme igraci nismo doveli koga smo zacrtali.. al mislim da nije uredu nakon svega uradjenog sto se tice stadiona i svega sto se radi u klubu da se vako sere po upravi radi se tribina teren imamo mozda i najbolji brojaci ulaznica plate redovne malo clanova imamo a najvise seremo.. mislim 4 godine izlazimo u europu u nas odma raja " ne priznaje 1 pretkolo realno malo raje otislo na utakmicu dosta dijasporaca nije bila hajka ovo ono.. ja ne vidim neki problem u ovoj upravi samo sto su pojedinci jedva cekali da se nesto desi da seru ja ne vidim ko bi ih mogao zamjenut ? sto se tice novca koliko imamo informacija treba nam 300 hiljada KM mjeseno za plate i sve regularno da bude pa ljudi moji budite malo realni koga ti mi mozemo naci pa da se mi ovako olako odricemo ove uprave ? desili se sta se desilo imamo vremena pripremit ekipu za ligu mislim iz 2 kvalitetna igraca (1 napadac 1 veznjak ) da mozemo fino igrat u ligi..
i jos sam zaboravio napisat ako vi stvarno mislite da nema neki talova i neki kentra oko novca u nasoj ligi il u klobovima razmiljate kako balkon pa po europi ljudi ulazu svoj novac i kasnje kad izlazi vraca ga ne moze vam bit bolji prijmjen od manchester uniteda glajzeri ...a ne u nas da se to desava ž
da se treba odrec neki igraca ako se bezbolnije moze raskinut uguvor sa nekim tipa ( suljic ja bi odma itd..)
raja spustite loptu malo nije propao svijet!

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 22 jul 2024, 15:08

Redred je napisao/la:
22 jul 2024, 12:37
Moje misljenje je da se previse hampe diglo oko svega..kakvi smo prije bili mnogo smo digli ljestvicu i to je ok da smo fulili sad sa transferima jesmo da smo imali problem sto je kafuric otisao nismo mogli nac novog trenera sve nas je zeznulo nismo mogli nac igrace na vrijeme nismo imali normalne pripreme nismo odradili kako treba pripremne utakmice uglavno sve je kaskalo kasnio nam trener pripreme igraci nismo doveli koga smo zacrtali.. al mislim da nije uredu nakon svega uradjenog sto se tice stadiona i svega sto se radi u klubu da se vako sere po upravi radi se tribina teren imamo mozda i najbolji brojaci ulaznica plate redovne malo clanova imamo a najvise seremo.. mislim 4 godine izlazimo u europu u nas odma raja " ne priznaje 1 pretkolo realno malo raje otislo na utakmicu dosta dijasporaca nije bila hajka ovo ono.. ja ne vidim neki problem u ovoj upravi samo sto su pojedinci jedva cekali da se nesto desi da seru ja ne vidim ko bi ih mogao zamjenut ? sto se tice novca koliko imamo informacija treba nam 300 hiljada KM mjeseno za plate i sve regularno da bude pa ljudi moji budite malo realni koga ti mi mozemo naci pa da se mi ovako olako odricemo ove uprave ? desili se sta se desilo imamo vremena pripremit ekipu za ligu mislim iz 2 kvalitetna igraca (1 napadac 1 veznjak ) da mozemo fino igrat u ligi..
i jos sam zaboravio napisat ako vi stvarno mislite da nema neki talova i neki kentra oko novca u nasoj ligi il u klobovima razmiljate kako balkon pa po europi ljudi ulazu svoj novac i kasnje kad izlazi vraca ga ne moze vam bit bolji prijmjen od manchester uniteda glajzeri ...a ne u nas da se to desava ž
da se treba odrec neki igraca ako se bezbolnije moze raskinut uguvor sa nekim tipa ( suljic ja bi odma itd..)
raja spustite loptu malo nije propao svijet!
Evo 5 puta citam i pokusavam skontati sta si htio reci.

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 22 jul 2024, 18:35

Ispalo se od Andoraca, okej, desilo se, šta se može. I City, Barcelona, Bayern, Juventus itd. izgube ponekad od slabijih protivnika, fudbal je to. Da je bruka, jeste bruka je, da je kraj svijeta, ne, nije.

Međutim to ne opravdava upitna pojačanja, nespremnost igrača i izbor trenera koji gaji potpuno drugačiji fudbal od onoga kojeg je Velež godinama igrao.

Pratim fudbal od 1997/1998. godine. U 25+ godina otkad pratim fudbal mogu razaznati ko igra dobar fudbal a ko igra loš fudbal. Suljić ne da igra loš fudbal nego je uz to i bezvoljan na terenu, ponekad i nezainteresiran. Ne treba valjda komentarisati njegov fudbalski IQ (utakmica protiv Borca), gdje pravi gluposti na terenu bez ikakvih razloga dovodeći ekipu u nezgodan položaj. Ovaj Okeke je kiks igrač, dovoljno je pogledati 10 minuta utakmice da vidiš da je momak zalutao u ovu očajnu ligu koja i pored svoje očajnosti predstavlja stepenicu iznad njegovih mogućnosti.

Kako je ono Ivica Osim rekao, sve pada u vodu ako ne možeš trčati, ako nisi spreman. I to je jako zabrinjavajuće. Ko je kriv za fizičku spremu igrača, gdje su prijateljske utakmice našeg tima? Meni ste se smijali kada sam spominjao nutriocionistu, hajmo se opet na to sada svi zajedno nasmijati.

Ima novca, potrebno je dovesti ljude u klub koji poznaju i sportski segment fudbala, koji mogu prepoznati kvalitetnog igrača i koji će adekvatno pripremiti tim. U ovoj ligi ako si samo spreman bez nekog talenta, top pet si na tabeli.
Republika Bosna i Hercegovina

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 22 jul 2024, 21:59

Jeli mu se ucinilo ili je bio drugi crnac na treningu? Upratio sam Okekea a nevjerujem da je ovaj drugi lohan ili souza.

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 23 jul 2024, 00:35

Dariovfc je napisao/la:
22 jul 2024, 21:59
Jeli mu se ucinilo ili je bio drugi crnac na treningu? Upratio sam Okekea a nevjerujem da je ovaj drugi lohan ili souza.
Godswill Vadze ?

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 jul 2024, 09:11

Vrijeme je za konkretna djela. Uprava će dati mandate na raspolaganje skupštini, tako da najmanje šta očekujem od određenog broja ljudi sa ove teme je da na toj skupštini iznesu svoje prijedloge, ideje, zahtjeve i slično, a i da se na kraju krajeva ponude da oni vode klub. Od prazne priče po forumu na kojoj smo jaki nema ništa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 23 jul 2024, 09:34

Balorda je napisao/la:
23 jul 2024, 09:11
Vrijeme je za konkretna djela. Uprava će dati mandate na raspolaganje skupštini, tako da najmanje šta očekujem od određenog broja ljudi sa ove teme je da na toj skupštini iznesu svoje prijedloge, ideje, zahtjeve i slično, a i da se na kraju krajeva ponude da oni vode klub. Od prazne priče po forumu na kojoj smo jaki nema ništa.
Slazem se hajmo strucnjaci i biznismeni foruma skupite se i vodite bolje ako znate

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 jul 2024, 09:39

Balorda je napisao/la:
23 jul 2024, 09:11
:clap:

Hajmo stručnjaci, došao je vaš trenutak!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.