BH klubovi u Evropi 24/25

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

denimen99
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 24/25

Post Postao/la denimen99 » 22 jul 2024, 15:58

donDondon je napisao/la:
22 jul 2024, 15:37
denimen99 je napisao/la:
22 jul 2024, 14:13
Pošto vidim na forumu i medijima da u FKS već planiraju i treće prektolo, nove igrače i novog trenera, i gledaju kakve su im opcije u grupnoj fazi, bez nekog razmišljanja mogu reći da će ispasti protiv Trnave. Jer tako se ozbiljan klub u evropi ne ponaša.

Borac ni sam ne zna kako je prošao one amatere iz Albanije, tako da mislim da će i oni u naredne 4 utakmice ispast smiješni.

Nerođene više nema potrebe ni spominjati nakon onog blamagea protiv automehaničara i konobara.

Zrinjski ćemo pričekati prvu utakmicu pa da vidimo šta su radili ovo ljeto.
bolje planirati trece pretkolo evrope nego put za Orahovicu i koridu
To nije pravi put. To je upravo korida pristup nogometu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jul 2024, 16:11

denimen99 je napisao/la:
22 jul 2024, 15:58
donDondon je napisao/la:
22 jul 2024, 15:37
denimen99 je napisao/la:
22 jul 2024, 14:13
Pošto vidim na forumu i medijima da u FKS već planiraju i treće prektolo, nove igrače i novog trenera, i gledaju kakve su im opcije u grupnoj fazi, bez nekog razmišljanja mogu reći da će ispasti protiv Trnave. Jer tako se ozbiljan klub u evropi ne ponaša.

Borac ni sam ne zna kako je prošao one amatere iz Albanije, tako da mislim da će i oni u naredne 4 utakmice ispast smiješni.

Nerođene više nema potrebe ni spominjati nakon onog blamagea protiv automehaničara i konobara.

Zrinjski ćemo pričekati prvu utakmicu pa da vidimo šta su radili ovo ljeto.
bolje planirati trece pretkolo evrope nego put za Orahovicu i koridu
To nije pravi put. To je upravo korida pristup nogometu.
Čovjek je djelimično u pravu, ne treba se previše zalijetati. I ovi navijači Fk Sarajevo koji su već otpisali Trnavu, oni će prvi psovati treneru i igračima.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 22 jul 2024, 16:11

Zrinja najprije Bravo pa eventualno po meni Botev.Prolazno ali zayebano.Neatraktivne ekipe koje znaju igrati , ali ako Zrinja bude na nivou od zadnje dvije godine lako moguće da ponovo dođemo do Play offa konferencijske lige.
Borac ispada od Paoka ali neće Grcima to biti lake utakmice jer nisu na 100 %, njima prvenstvo počinje za nešto manje od mjesec dana, i ovi to moraju pokušati iskoristiti ali teško ne i nemoguce.onda im vjerovatno slijedi utakmica istine ,vjerovatno farani koji su lani radili čuda i To je dovoljno upozorenje.
Pitari će proći Spartak a dalje ćemo vidjeti ,sposobni su sigurno dogurati do Play offa.
Volim Mostar pa makar i vaki

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 jul 2024, 16:14

Najbolje da se odmah naguzimo.. popljujemo svoje i veličamo protivnike. Ne može se, mrze nas, ne daju naprijed, posij krompir na livade, i tako dalje.

Čuj navijači optimistični. Ma kako ih nije stid. Inače su u svim dijelovima svijeta vazda realni.. samo nas nazadne Balkance ponese euforija. A i inače je naš nafur jako bitan za Zoranove i klupske planove po pitanju ovih tekmi.
The saddest thing in life is wasted talent.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 22 jul 2024, 16:17

scholsey je napisao/la:
22 jul 2024, 16:14
Najbolje da se odmah naguzimo.. popljujemo svoje i veličamo protivnike. Ne može se, mrze nas, ne daju naprijed, posij krompir na livade, i tako dalje.
Mi samo pljujemo svoje non-stop. Garantujem kad bi kolektivno drugacije razmisljali da bi pravili puno bolje rezultate. Vazi za sve sportove. Znaci samo drugaciji mentalni sklop bi bio dovoljan da se mnogo toga poboljsa. Ali ne, ovdje su nam od jedne ekipe iz Andore pravili ne znam ti sta. Najnegativnija nacija na planeti.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 22 jul 2024, 16:17

Deen je napisao/la:
22 jul 2024, 14:36
Cuj ostalo je samo ime. Rapid samo ime hahaha xD I FK Sarajevo je samo ime i niste vi nista bolje. Nije ovo 2000. Godina. Ovo je 2024. Veci uspijeh ima Klaksvik, Dudelange, Lincoln i Balkani od Sarajeva. Jeli Sarajevo igralo grupe? Pojede vas te neobjektivnosti i to godinama vec.
Kao sto rece denimen99, ljudi se ponasaju tako neozbiljno, ko da su Dinamo Zagreb xD
Zekic tek dosao i odmah se svi digli. Sa Fedjom i Rozmanom isto je tako bilo, pa kasnije svako ih htjeo otjerati. Zekic ako uspije 1 godinu u takvoj toksicnoj sredini, vec je ogroman uspijeh.

Klaksvik je favorit i to 100%. Ko je tamo sve nastradao, tesko ce biti. Mada Borac ako zeli grupe, mora ih proci kako god. Borac ima 3 mec lopte.
Zrinjski ima dobre sanse do play off. Bravo i Botev, sve je to po tvojoj mjeri.
Kako god sretno svim 3 klubovima, ljudi su vise uspijeli za BiH, nego moja dva klauna.
Od ova 2 klauna, vise su cak uradili i momci iz Bruno's Magpies. Pijani drugari u kafani osnovali nogometni klub, osvojili trofej, i igrat ce 2 kolo u evropi protiv Kopenhagen. Prije bi sudnji dan bio, nego da moja 2 ljubimca tako nesto urade, jer IQ je ispod 10 za takve stvari, ali nije jos kasno za njiha, sve se to moze dresirati. Ljubimac voli da se dresira. :)
Kako si nepismen, pa ovo je strašno!!!
Prestrašno!!!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 jul 2024, 16:27

upohaluhizugnimda je napisao/la:
22 jul 2024, 16:17
scholsey je napisao/la:
Mi samo pljujemo svoje non-stop. Garantujem kad bi kolektivno drugacije razmisljali da bi pravili puno bolje rezultate. Vazi za sve sportove. Znaci samo drugaciji mentalni sklop bi bio dovoljan da se mnogo toga poboljsa. Ali ne, ovdje su nam od jedne ekipe iz Andore pravili ne znam ti sta. Najnegativnija nacija na planeti.
Naravno drug. Nevjerovatno koliki luzeri, isprepadani za svih strana. Respekt naravno, ali nikakav strah i preuveličavanje kvaliteta kvazi analizama tipa to je nekad bio ozbiljan klub. Nekad je i Manchester bio najjači u Engleskoj, a sad daj Bože da je bolji od Aston Ville.

Ovo je sport jbt, nije takmičenje u BDP-u - pogrešno je sve osim optimizma i vjere u sebe. Kako od igrača i struke, tako i od navijača.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 jul 2024, 16:28

scholsey je napisao/la:

Čuj navijači optimistični. Ma kako ih nije stid. Inače su u svim dijelovima svijeta vazda realni.. samo nas nazadne Balkance ponese euforija. A i inače je naš nafur jako bitan za Zoranove i klupske planove po pitanju ovih tekmi.
Bas tako. Ovdje kad se napise da nas klub prolazi, drvlje i kamenje po toj osobi. Ne smijes ni napisati da je nas tim favorit, a kamoli misljenje iznijeti u vezi toga. Odmah 2-3 uvijek iste osobe krenu sr.at kako smo mi ocaj, kako ovo, kako ono. Dobro, sramota je sto Velez primi petardu od Andoraca, ali eto daj sad da uradimo sve da se to ne ponovi nijednom timu.

Svi navijaci na svijetu budu optimisti kad izvuces tim slicne kvalitete, samo ovdje to ne smijes biti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 22 jul 2024, 16:39

Cesc44 je napisao/la:
22 jul 2024, 15:09
Sarajevo i Borac su ni krivi ni duzni (nisu imali koef. za nositeljstvo) dobili prelake protivnike, mogu se samo lupat nogom u guzicu.
Cuj prelagane protivnike u prvom nam dosao najteži, sad u drugom Trnava koja je prosle sezone igrala grupe haj molim te ne lupaj gluposti
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 jul 2024, 16:40

DamirT je napisao/la:
22 jul 2024, 16:28
Bas tako. Ovdje kad se napise da nas klub prolazi, drvlje i kamenje po toj osobi. Ne smijes ni napisati da je nas tim favorit, a kamoli misljenje iznijeti u vezi toga. Odmah 2-3 uvijek iste osobe krenu sr.at kako smo mi ocaj, kako ovo, kako ono. Dobro, sramota je sto Velez primi petardu od Andoraca, ali eto daj sad da uradimo sve da se to ne ponovi nijednom timu.

Svi navijaci na svijetu budu optimisti kad izvuces tim slicne kvalitete, samo ovdje to ne smijes biti.
Većina ih veze nema kako se ponašaju navijači u dosta naprednijim (sportski naprednijim) zemljama. Mi smo za njih kamilica po ovom pitanju.

Recimo, imam par drugova u Saarbrückenu - kad su prošle godine izvukli Bayern u kupu, znam da su oni fakat vjerovali da ih mogu dobiti. Bile priče kako su u problemima, traže se, nije to onaj Bayern, moglo bi se iskoristiti, itd.

Ovdje raja misli to se desi tek onako, slučajno.. eto, podbacio Bayern, pa ih dobili. Ja, al u qrcu drugovi.

Nemoguće je napredovati u bilo kojem aspektu života bez vjere u sebe. Posebno u sportu.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 jul 2024, 17:30

Rapid Bec je donedavno imao vise titula prvaka Njemacke od Leverkusena
Don't believe the hype.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 jul 2024, 17:42

DamirT je napisao/la:
22 jul 2024, 16:28
scholsey je napisao/la:

I to uglavnom navijači želje. Eto on smatra da ćemo ispast jer mi vjerujemo u prolaz protiv trnave.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 22 jul 2024, 17:50

Jedino ovdje degeni, se raduju neuspjehu sportista iz svoga grada, svoje zemlje, da bi mogli da zadovolje neke svoje idiotske niske porive.
SRAMOTNO, ali najgore je što se u svom mizerluku oni ponose time.
:kafa:

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 22 jul 2024, 17:53

Jadnimi je napisao/la:
22 jul 2024, 17:50
Jedino ovdje degeni, se raduju neuspjehu sportista iz svoga grada, svoje zemlje, da bi mogli da zadovolje neke svoje idiotske niske porive.
A izvini brate ali jesi ikad vidio da navijac Atletica podrzava Real u Evropi ili evo necemo o gradskim rivalima, jesi ikad vidio da podrzava torcidaš Dinamo ili da neko iz Rijeke navija da Hajduk dogura sto dalje u Evropi?

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 22 jul 2024, 17:58

BordoSaga2 je napisao/la:
22 jul 2024, 17:53
Jadnimi je napisao/la:
A izvini brate ali jesi ikad vidio da navijac Atletica podrzava Real u Evropi ili evo necemo o gradskim rivalima, jesi ikad vidio da podrzava torcidaš Dinamo ili da neko iz Rijeke navija da Hajduk dogura sto dalje u Evropi?
Govorim o normalnim ljudima a ne o nafuranim ekstremima. Ima ona stara: Izuzetak potvrđuje pravilo.
Sport je sport, a ne leglo mržnje.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 22 jul 2024, 17:59

Borac ima lijepu sansu za grupnu fazu KL. Nadam se da ce je iskoristiti zbog koeficijenta nase lige.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 22 jul 2024, 18:03

Volio bih ali cisto sumnjam

Ako ih je izbacio B68, sta ce tek da im uradi Klaskvik
Don't believe the hype.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 22 jul 2024, 18:28

BordoSaga2 je napisao/la:
22 jul 2024, 17:53
Jadnimi je napisao/la:
Ima slucajeva itekako, makar u Hrvatskoj. Normalno da nece navijac Atletica ili Barce podrzavati Real kad klubovi iz te lige redovno osvajaju evropska takmicenja. Mi za 30 godina jedva jednom usli u grupnu fazu nekog takmicenja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 22 jul 2024, 18:37

Marko1905 je napisao/la:
22 jul 2024, 15:54
DinGospo21 je napisao/la:
22 jul 2024, 13:43
Suki46 je napisao/la:
22 jul 2024, 13:35

To je i očekivano , 3 takmičenja kad imaš , šansa ti je eksponencijalno veća da ćeš kad tad naletiti na protivnika po mjeri i za prolaza u grupnu fazu EL/KL.
Jaci bio Intertoto kup.
Pa plasirajte se pa ćemo vidjeti !
Grupa Zrinjskog lani u toj bezvezoj konferencijskoj ligi u koju se može plasirati svaka šuša je bila Aston vila,AZ Alkmar i Legija.Bez veze,Englezi,Nizozemci i Poljaci .Vi inače igrate samo sa ekipama iz liga petice u Gornjim Rahicima ,Gabeli ili Banovicima.
Ha ha ha stručnjaci u pokušaju ali ne ide vam.

Put do grupe:
Prvak Armenije
Prvak Slovacke (ispali)
Islandski Bridebalik
Lask (ispali)
Nema sve vrhunske fudbalske nacije.

DinGospo21
Kontakt:

Post Postao/la DinGospo21 » 22 jul 2024, 18:42

Jadnimi je napisao/la:
Zajebi ti to života ti, pravi navijači nikad neće podržati rivale, to nigdje nema. Zamisli sad navijači Zvezde slave pobjede košarkaša/fubdalera Partizana jer tobože je njihov klub, apsurd nad apsurdima.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.