nakon što sam u nekoliko navrata konačno uspio pogledati snimak utakmice, mogu zaključiti par stvari:
Rockov je mogao u par navrata bolje intervenisati, vjerujem da će iz utakmice u utakmicu sticati neophodnu rutinu, međutim zbog penala ne može mu se ništa prigovoriti.
Zadnja linija je po meni generalno dobra, treba to samo malo dotegnuti naročito u branjenju prekida. Đuričković se iz nekog razloga povlači ovdje, po meni je bio kao i uvijek na visini zadatka uz par felera koji se mogu tolerisati jer svako ima pravo na loš dan. Iznio je kamion lopti! uputio dubinsku za Gulija kod gola, reagovao kapitenski na sudijsko klanje, ovaj poslije jedva čekao priliku da ga isključi. Kod isključenja zavaljen od strane Lije, a kod primljenog 3. gola može podjeliti dio krivice i na Soldu odnosno Beganovića i oni su smušeno reagovali.
Iz veznog reda ističe se Bubanja, djeluje mnogo za7eban i igra strogo rezonski. Đorđević nije bio loš, mada može puno bolje. Lija, na stranu penal, nije izveo nijedan jedini prekid kako treba. Mehmedović generalno tanak uz povremene bljeske, kreće se ko hlad, bojim se da nema anemiju i savjetujem da izvadi nalaze.
Hamza nije imao svoj dan, mada mu ni pozicija nije baš prirodna. Možda ga je ona stativa s početka malo izbacila iz takta. Srećom, tu je Renan!
Za Keru i Gulija nemam riječi. Molim Boga da ih čuva povreda i da nastave na ovom nivou
Također, sudije su bile tanke. Glavni u prvom OK, a poslije je krenuo nizbrdo. Linijski pred Istokom g0vno pravo. Mišljenja sam da je nad Gulijem bio penal i tad bi cevallos morao dobiti drugi žuti odnosno crveni. Druga bi se priča pričala. Isto tako korner iz kojeg primamo drugi gol haman da i nije bio, mislim da je Guli spasio i izbacio u aut. Također, faul iz kojeg su došli do kornera je pod znakom pitanja. Kao i faul Beganovića iz kojeg postižu prvi gol.