FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni nije jasno da dovedes 10 igraca a 0 stopera a sezonu prije primio 40 golova
- Osttribine
- Kontakt:
Fkt ne znam sta je ono, navodno sarajevska, popio sam bazene piva i imam sto se kaze istancan okusmasterfan je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:36Sarajka je, pio sam obicnu i nije ni blizu onako gadna bila. Ono se bukvalno ne moze opisat koliko je lose.Shategabri je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:20Ako je klasična Sarajka, neka hvala.
Nema goreg sirćeta od onog![]()
Još kad vidim koji se red uhvati na zapadu, ko da je džabe toče.

A ipak je 4, ja sam konto da je 3.5 a kola da je 3 kad eto izgleda da nije hahahahhaOsttribine je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:53Fkt ne znam sta je ono, navodno sarajevska, popio sam bazene piva i imam sto se kaze istancan okusmasterfan je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:36Sarajka je, pio sam obicnu i nije ni blizu onako gadna bila. Ono se bukvalno ne moze opisat koliko je lose.Shategabri je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:20
Ako je klasična Sarajka, neka hvala.
Još kad vidim koji se red uhvati na zapadu, ko da je džabe toče., ali niti ja niti moja raja nismo mogli provaliti koja je ono sorta pive, a i cijena joj je masna bila ( 4 KM casa 0,33 ako i toliko naspe
). Ali prodali su je zivotom, isla je samo tako
![]()
Da hoće doći neki specijalista dr mr za centarsute i uvesti pravilo da može igrač ući samo da izvodi prekide i nazad na klupu. 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Osttribine
- Kontakt:
Ma jasta. 4 KM je ona tocena nazovi piva, a svi sokovi 2 KM. Ma znas kako je u pocetku je bilo ma joj ovakva onakva a onda te podje jer nemas druge pa kazes ma bar je hladna ako nistamasterfan je napisao/la: ↑23 jul 2024, 16:03A ipak je 4, ja sam konto da je 3.5 a kola da je 3 kad eto izgleda da nije hahahahhaOsttribine je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:53Fkt ne znam sta je ono, navodno sarajevska, popio sam bazene piva i imam sto se kaze istancan okus, ali niti ja niti moja raja nismo mogli provaliti koja je ono sorta pive, a i cijena joj je masna bila ( 4 KM casa 0,33 ako i toliko naspe
![]()

- napoleon72
- Kontakt:
Krivis jednog igraca za 38 primljenih golova?jurisicduska je napisao/la: ↑23 jul 2024, 14:42Ma ja mržnja frajer kriv 15 golova, imali lošiju odbranu od željezničara koji se haman ugasio, primili 38 golova, ne sjećam se takve sezone. Jest mržnja nema šta drugo bit.napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 10:15Ovo je cisto mrznja prema igracu i nista vise. Jesi ti vidovit pa znas da bismo 100000% dali gol? Glupost u rangu one "Dalov penal nam izbio trofej kupa i pare od Evrope", nema veze sto je poslije promasio i Oremus. Beckhamov crveni izbio Englezima SP1998, Hadzijin penal kriv za raspad Juge, Zidanov crveni u finalu izbio Francuzima SP... sta bi bilo kad bi bilo, djecija posla i rasprave.jurisicduska je napisao/la: ↑23 jul 2024, 09:53Romero je visok 173
Đuričković je visok 191
18 cm razlike
Lopta leti 3 sekunde, on znači ima sve vrijeme svijeta da stane ispred Romera, od kojeg je jači, veći, viši, i šta se desi Romero hladno spusti loptu i onda primaš gol. 1/1 njegova odgovornost. Ono se nije moglo preuzeti jer niko zdrav ne očekuje da te patuljak nadskoči i to perfektno odloži loptu, da mu je bar stao iza njeg da ne može lopta proći, nego ništa
Drugo, prvi žuti je dobio ne na prigovor, onako se ne prigovara, staviš ruke na leđa i priđeš i kažeš šta imaš, ne granaš prema sudiji, ono je svugdje žuti taman da si 100 puta kapiten, drugi žuti može samo opravdat osoba sa mentalnim poteškoćama , 7 naših je bilo iza, nikakve potrebe, bezopasno.
I ono što vi ne vidite, da smo mi bili dosta spreminiji od njih, i taj start ih je odveo na penale, inače bi im dali go 10000% u produžetku, dakle frajer svojom glupošću se igra sa milion eura, sa euforijom, sa transferima, sa svim.
I još jedna bitna činjenica on je kapiten, on to treba zadnji uraditi.

U sezoni 21/22 smo zabili 37 golova, 3 vise od Radnika koji je ispao. Jel to znaci da je Hamza kharina od spica?
Natovario si se na covjeka zadnjih pola godine, 80% postova ti je pljuvanje Djurickovica.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Daj ba smijesni ste više sa glupim negwtivnim komentarima. Cuj Miomir kriv za sve bježi ba ugasi internet i acount poslije onakvih insnajderskih informacija, koje su suplja prica... Ima li ko da ti valja??
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- luckystrike
- Kontakt:
Sve preko 20 hiljada, ja prezadovoljan, a biće akoBogda i preko 25
...tvoja raja s tobom u koloni...

...tvoja raja s tobom u koloni...
lose prodaja ide za sad, grbavica i po rasprodato 

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma bmk koliko ce nas bit daj da napravimo fin rezultat taman pred miljom igrali.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Uzas i ostali napitci.Kola niti je coca cola nakve gluposti izvode sa sky colom lafo bojkotuju,budalastinje najobicnije.Jos ti vrelu donese...Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:53Fkt ne znam sta je ono, navodno sarajevska, popio sam bazene piva i imam sto se kaze istancan okusmasterfan je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:36Sarajka je, pio sam obicnu i nije ni blizu onako gadna bila. Ono se bukvalno ne moze opisat koliko je lose.Shategabri je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:20
Ako je klasična Sarajka, neka hvala.
Još kad vidim koji se red uhvati na zapadu, ko da je džabe toče., ali niti ja niti moja raja nismo mogli provaliti koja je ono sorta pive, a i cijena joj je masna bila ( 4 KM casa 0,33 ako i toliko naspe
![]()
Piva ista stvar.Platit cu i 4 marke nije problem ali ono je fuj.Nema sanse da je ono 0.33 a okus

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ima li išta da valja u pm,da smo nedaj bože ispali sve bi se raspalo i ZZ bi već digao sidro,kakav pogan narod
-
- Kontakt:
Ima li šta pitari da vam ne smeta ??
Onom neki dan smeta karte jeftine
ovim piva bljutava.isto ste tetke kakve.
Onom neki dan smeta karte jeftine

Po ovom prikazu prodato je oko 12k. A imamo jos 2 puna dana
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mora biti opet iznad 20k ako bude ispod to znaci da smo podbacili
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Gdje li vi dolazite do ovih dezinformacija.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tacno stari moj, niko ne kuka ko mibordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2024, 16:44Ima li šta pitari da vam ne smeta ??
Onom neki dan smeta karte jeftineovim piva bljutava.isto ste tetke kakve.
1946-1987
-
- Kontakt:
Hocete li da vam služe kavijar i da pijete gin?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jul 2024, 16:38Uzas i ostali napitci.Kola niti je coca cola nakve gluposti izvode sa sky colom lafo bojkotuju,budalastinje najobicnije.Jos ti vrelu donese...Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:53Fkt ne znam sta je ono, navodno sarajevska, popio sam bazene piva i imam sto se kaze istancan okus, ali niti ja niti moja raja nismo mogli provaliti koja je ono sorta pive, a i cijena joj je masna bila ( 4 KM casa 0,33 ako i toliko naspe
![]()
Piva ista stvar.Platit cu i 4 marke nije problem ali ono je fuj.Nema sanse da je ono 0.33 a okus![]()
Eto probali, ne svidja vam se, ne kupujete vise i to je to. Ima onaj dvojni c i deri. Vi k'o da ste dosli u Hilton, samo pljuvacina neka, zato i ne mozemo nigdje dogurati

Trenutno korisnika/ca: mire971, relativizam i 19 gostiju.