FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sudeći po ovom baru prodato je nešto preko 12k što znači da ce sigurno biti više ljudi nego protiv Aktobea. Vjerojatno 22-23k aBd.
Moze Gojak,moze...
Pa sta hocete ,12k do sad prodato a svi znamo da ce sutra raja uzimati i na dan tekme. Ovo je vise nego odlicno. Ide ovo na 25 k
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ljudi ovdje napadaju jer kazes da je piva losa
Kao da su je oni prodavali i tocili. I nije bila ni Sky Cola nego neki jos veci kancer hahhahahahah

Kao da su je oni prodavali i tocili. I nije bila ni Sky Cola nego neki jos veci kancer hahhahahahah
-
- Kontakt:
Nisu dezinformacije

[/quote]
Pa 90% ovdje forumasa ne kontaju sta je ovaj bar dole sto ga puni zvanicna

Oni moraju da shvate sa kakvim umom komuniciraju
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Samo voda braćo, kakva cola kakva piva, ne znaš šta je gore (piva). Ako hoćete sok, voda i limun i udri.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Najbolji portal na planeti, gledaj sta oni objavljuju, da su omladinci Sarajeva izgubili od nekakvih arapa, to je udarna vijest, kakva ba evropa i najbolja posjeta u istoj?
NEMA NAZAD
Naravno da su karte prejeftine,eno Slovaci se grohotom smiju. Euro tekma 4 eurabordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2024, 16:44Ima li šta pitari da vam ne smeta ??
Onom neki dan smeta karte jeftineovim piva bljutava.isto ste tetke kakve.

A za pivu se slazem. Kome piva ili pi*ka smrde s takvima se ne treba druziti

Pa 90% ovdje forumasa ne kontaju sta je ovaj bar dole sto ga puni zvanicna

Oni moraju da shvate sa kakvim umom komuniciraju
[/quote]
Po ovome je prodano 2/5, što je 12 hiljada.
Ocekuju catering na utakmici, jbt pio bi kiselinu iz akumulatora, pola ovih ljudi nije kafane vidjelo, niti se cestito napilo nekom brljom
-
- Kontakt:
Opet ne znate razlikovati kritiku i pljuvanjeSarajevoNG je napisao/la: ↑23 jul 2024, 16:54Hocete li da vam služe kavijar i da pijete gin?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jul 2024, 16:38Uzas i ostali napitci.Kola niti je coca cola nakve gluposti izvode sa sky colom lafo bojkotuju,budalastinje najobicnije.Jos ti vrelu donese...Osttribine je napisao/la: ↑23 jul 2024, 15:53
Fkt ne znam sta je ono, navodno sarajevska, popio sam bazene piva i imam sto se kaze istancan okus, ali niti ja niti moja raja nismo mogli provaliti koja je ono sorta pive, a i cijena joj je masna bila ( 4 KM casa 0,33 ako i toliko naspe
). Ali prodali su je zivotom, isla je samo tako
![]()
Piva ista stvar.Platit cu i 4 marke nije problem ali ono je fuj.Nema sanse da je ono 0.33 a okus![]()
Eto probali, ne svidja vam se, ne kupujete vise i to je to. Ima onaj dvojni c i deri. Vi k'o da ste dosli u Hilton, samo pljuvacina neka, zato i ne mozemo nigdje dogurati![]()
Ne moze niko bit 3 sata da na +35 ne popije nista.Ili nek puste ljudima da unose svoje pice ili nek prodaju kako treba,cijena nije problem.Normalno da necu davati 4 marke da mi donose pišaku.Sami sebi yebu zaradu.Ne mozemo nigdje dogurati zbog klimaca glavom.Ti su najveci problem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Iako se cini da je hajc opao prodaja ide iznenadjujuce dobro.Oko 13k zasad,do veceras je to 15 sigurno.+Sutra i prekosutra citav dan,moglo bi se do 25 dobaciti ipak,u najgorem slucaju 22-23
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 jul 2024, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma ide ovo na 25 hiljada, sutra ce bruku raje uzeti karte, a na dan utakmice ce svakako biti velika navala. Sve je super, samo u FK Sarajevu fali jedan pravi covjek, iskreni navijac koji ce se boriti i lobirati za klub. Sramota je da ukoliko prodjemo igramo u Zenici. Neradom onih hanuma u klubu gubimo sigurno 150-200 hiljada maraka - ako ne i vise. Nije isto 10 000 u Zenici i 25-28 hiljada na Kosevu.
A da ne spominjem sad neke grupne faze. Zamisli sad da nekim cudom dodjemo do grupa, znaci imas 3 Evropske utakmice kod kuce, sto je sigurno milion maraka u kasi od prodaje karata - minimum. I mi moramo u Zenicu
I ovo je problem koji postoji vec 5 godina, do sada se moglo rijesiti bar ono bas bas osnovno. Sramota velika, volio bi da Mirvic nesto uradi po tom pitanju.
A izasla bi nam UEFA u susret kao sto su to uradili Zrinjskom prosle godine, BB je veca ruina od Koseva.
A da ne spominjem sad neke grupne faze. Zamisli sad da nekim cudom dodjemo do grupa, znaci imas 3 Evropske utakmice kod kuce, sto je sigurno milion maraka u kasi od prodaje karata - minimum. I mi moramo u Zenicu

I ovo je problem koji postoji vec 5 godina, do sada se moglo rijesiti bar ono bas bas osnovno. Sramota velika, volio bi da Mirvic nesto uradi po tom pitanju.
A izasla bi nam UEFA u susret kao sto su to uradili Zrinjskom prosle godine, BB je veca ruina od Koseva.
U INAT SVIMA
https://satro.info/najnovije/fk-sarajev ... yc7qY7oP4g
U inat stoki ovakvoj sad treba napuniti kosevo... Ismijavati sto je neko nakon 22.000 ljudi u prvom pretkolu konferencijske lige pustio u prodaju 30.000 ulaznica je bas strumfovski.... A pisao je strumf garantujem zivotom jer ovo ismijavati mogu samo oni ciji stadion stane na istok
U inat stoki ovakvoj sad treba napuniti kosevo... Ismijavati sto je neko nakon 22.000 ljudi u prvom pretkolu konferencijske lige pustio u prodaju 30.000 ulaznica je bas strumfovski.... A pisao je strumf garantujem zivotom jer ovo ismijavati mogu samo oni ciji stadion stane na istok
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Svaki put kad pošalju na viber poruku ja kontam stoper 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
to k´o sutra poceti rjesavati!!Atlanta je napisao/la: ↑23 jul 2024, 17:25Ma ide ovo na 25 hiljada, sutra ce bruku raje uzeti karte, a na dan utakmice ce svakako biti velika navala. Sve je super, samo u FK Sarajevu fali jedan pravi covjek, iskreni navijac koji ce se boriti i lobirati za klub. Sramota je da ukoliko prodjemo igramo u Zenici. Neradom onih hanuma u klubu gubimo sigurno 150-200 hiljada maraka - ako ne i vise. Nije isto 10 000 u Zenici i 25-28 hiljada na Kosevu.
A da ne spominjem sad neke grupne faze. Zamisli sad da nekim cudom dodjemo do grupa, znaci imas 3 Evropske utakmice kod kuce, sto je sigurno milion maraka u kasi od prodaje karata - minimum. I mi moramo u Zenicu![]()
![]()
Koji su trik iskoristili u Mostaru ne znam, ali treba isto uraditi. I jednostavni predstaviti Uefi, ne mogu biti dupli arsini valjda.
Ne da je sramota, katastrofa je igrati domace utakmice negdje drugo.
Volio bi da ako neko zna da nabroji sta to nemamo a trebamo imati.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, MaroonBjelave, mire971, OzmoodPinglewood, Posejdon, Sanchez87hz i 34 gosta.