Nek se izbiju kad su toliko glupi da ih voza ovo vucicevo karavlasce koje nikada u zivotu nije ni proslo pored grbavice. Namjerno im baca kost.Anex je napisao/la: ↑23 jul 2024, 14:43Pa neka te slušaju u željkanu a ne da se bore sa goškom i tuzlom za opstanak,čuj mi se poklasmo a oni mole da se njihova tema zaključa koliko se vrijeđaju dok mi o evropi raspravljamoVirtu4l je napisao/la: ↑23 jul 2024, 10:20Kad sam im ja pisao da je Đuričković previše ofanzivan za stopera, odnosno da bespotrebno izlazi i da ga lopta često "povuče" nisu vjerovali.![]()
Virtu4l je napisao/la: ↑31 avg 2023, 12:19Ne znam kakav je bio u Budućnosti, ali su ga nekad prije proglasili velikim talentom. U Grblju je bio najbolji igrač, dobar šut, odličan u skoku, baš je ofanzivan za defanzivca, ali to mu valjda treneri dozvoljavaju, mislio sam da je otišao iz ove smiješne lige.
Čudi me da Budućnost nije produžila ugovor sa njim, puni su para. Pretpostavljam da ste mu dali bolju platu, a to je minimalno 5-6 hiljada eura. Iskreno, mislim da se za te pare može naći mlađi i perspektivniji igrač.
Sad se tamo poklaše umjesto da su na vrijeme slušali doktora.![]()
Krmak koji ih je nagovarao da grbavicu nazovu po misketu sada im pise sve najgore o njemu. Isto je radio sa morzem. Oni su dedinitivno najgluplji navijaci u bih.
P. S. Vrabcicane ne racunam kao navijace