FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://www.transfermarkt.us/modibo-sis ... er/1133980
Ja da se pitam, ovog malog bi stavio na radar.
Zasto?
Zato sto su prosli mjesec iz salzburga ga gledali.
Da sam nas skaut, samo bi pratio koga ovi iz salzburga prate.
Zasto?
Upravo kupljeno 5kom. SJEVER VEDRAN PULJIĆ
Idemoooooo kad sa sjeveraaaa pjesmuuu cujeees tiiii….
Idemoooooo kad sa sjeveraaaa pjesmuuu cujeees tiiii….
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Ja kad se obrijem mogu na djeciju glat
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma jasta, kad zna da ga Salzburg prati, eto ga kod nasPitaristok je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:35https://www.transfermarkt.us/modibo-sis ... er/1133980
Zasto?
Salim se, nije losa ideja.
Nego nesto kontam, sta je sa Muhamedom Besicem, ne spominjemo ga a istekao mu ugovor sa Ferencvarosem.
Njega dovesti ( ako je zdrav ) i Rahmana vratiti, kakvo bi to ludilo bilo, kartona i tuce ko u prici
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
Kakva je situacija s Buljubasicem je li kandidat za utakmicu?
Ako budu on i Mirza u rosteru ide pobjedabordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:00Kakva je situacija s Buljubasicem je li kandidat za utakmicu?
naredna slika na 18 hiljada, ako to bude sutra onda idemo lagano na 26k+ u cetvrtak.
Potcjenjuje se brojka od 20 hiljada, naprimjer ovu brojku od aktobea moze samo da sanja citava liga i to da se svi zajedno skupe i dodju na kosevo ne bi 25k napunili.
Pa u citavoj evropi si drugi
Bravo bordo nacijo

[/quote]
Jbg, ne treba žuriti sa brojevima, treba sačekati podatke o broju gledalaca sa turnira u Orahovici obzirom da tamo igra mamac za publiku velikan dugova i pružene ruke, strašni željezničmar
-
- Kontakt:
Mustafic je outGalantni je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:02Ako budu on i Mirza u rosteru ide pobjedabordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:00Kakva je situacija s Buljubasicem je li kandidat za utakmicu?
-
- Kontakt:
Kako se zove stranica na kojoj može se gledati live utakmica. Linkove sto izbacuju Bh fudbal ili tako nešto???
- siroliver69
- Kontakt:
Hvala Bogu pa nam Mujakic nije došao! Gledam evo igra za Partizan, pa on se ne zna kretati grob te yebo!!!
Mirza je par sedmica out.Galantni je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:02Ako budu on i Mirza u rosteru ide pobjedabordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:00Kakva je situacija s Buljubasicem je li kandidat za utakmicu?
Na utakmici protiv Atkobea mi je iskočilo rame i nisam mogao nastaviti. Mislim da ću morati pauzirati nekoliko sedmica dok se to sve smiri i dok se oporavi i ojača mišić” – nažalost nam je potvrdio fudbaler Bordo tima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
12. igrač kluba iz Titove 38b
Nikad nije ni znao. Krut k'o daskasiroliver69 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:19Hvala Bogu pa nam Mujakic nije došao! Gledam evo igra za Partizan, pa on se ne zna kretati grob te yebo!!!
Ma jasta. Bolji su Soldo i Đuričković.siroliver69 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:19Hvala Bogu pa nam Mujakic nije došao! Gledam evo igra za Partizan, pa on se ne zna kretati grob te yebo!!!
Mi nikada odustati necemo...
Spartak Trnava najavljuje utakmicu.Bordo tim opisuju kao klub sa dugom historijom i tradicijom, opisujući ga kao nacionalni ponos.
Bar su realni

- FKS -
Ne kontam što ga je raja toliko ufatila na zub, kad je lik vazda bio prosječan igrač, šuplja glava, njega je samo krasila borbenost, to ga je i prodalo.
Ma ja sad ni mujakic ne valja, helem niko vam ne valja 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Mustafica se polako treba rjesavati
Na zimu nadam se
Uvijek potez viska, sporo razmislja
Jednostavno se ne uklapa u ovo sad sto se igra
Na zimu nadam se
Uvijek potez viska, sporo razmislja
Jednostavno se ne uklapa u ovo sad sto se igra
-
- Kontakt:
Bukvalno identicno sutra ce se nagurati do 17,18k i na dan utakmice 4,5k i to je to.
Protiv timova kao što su Aktobe i Spartak je više nego odlicno.
- siroliver69
- Kontakt:
Nisam ni njima odusevljen ali Nihad je potop, bar ovo sto gledam...nista nije bolji nego je bio.10.Skoro je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:35Ma jasta. Bolji su Soldo i Đuričković.siroliver69 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:19Hvala Bogu pa nam Mujakic nije došao! Gledam evo igra za Partizan, pa on se ne zna kretati grob te yebo!!!