FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
82
36%

Ukupno glasova: 229

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 jul 2024, 17:31

Atlanta je napisao/la:
23 jul 2024, 17:25
Ma ide ovo na 25 hiljada, sutra ce bruku raje uzeti karte, a na dan utakmice ce svakako biti velika navala. Sve je super, samo u FK Sarajevu fali jedan pravi covjek, iskreni navijac koji ce se boriti i lobirati za klub. Sramota je da ukoliko prodjemo igramo u Zenici. Neradom onih hanuma u klubu gubimo sigurno 150-200 hiljada maraka - ako ne i vise. Nije isto 10 000 u Zenici i 25-28 hiljada na Kosevu.

A da ne spominjem sad neke grupne faze. Zamisli sad da nekim cudom dodjemo do grupa, znaci imas 3 Evropske utakmice kod kuce, sto je sigurno milion maraka u kasi od prodaje karata - minimum. I mi moramo u Zenicu :crazy: :puke:

I ovo je problem koji postoji vec 5 godina, do sada se moglo rijesiti bar ono bas bas osnovno. Sramota velika, volio bi da Mirvic nesto uradi po tom pitanju.

A izasla bi nam UEFA u susret kao sto su to uradili Zrinjskom prosle godine, BB je veca ruina od Koseva.
Ma normalno da se moze izganjati pusti suplje
Zrinjski izganjao da igra grupnu fazu na onom ruglu i raspadu sa jednom tribinom mi da ne mozemo dalje od 2.pretkola,moj qurac.Ali oni su to dobili jer su angazovali 3 izuzetno sposobna covjeka da kopaju i rukama i nogama.Ko ce kod nas kopati?Zene koje prate fudbal 8 mjeseci?

Da se predstavi uefi sta smo sve uradili u zadnje 2 godine uz obecanje da cemo nastaviti i predstavi plan rekonstrukcije pustili bi nas 110% ove godine.Nek rade sta hoce,samo cemo bezveze izgubiti ozbiljnu lovu ako prodjemo i ekipa ce igranjem u cernobilu ostati uskracena podrske oko 15000 navijaca
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 23 jul 2024, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 jul 2024, 17:31

Sta ste se ba trzate, i ovako je bilo prosli put, skoro pa identicno. Sutra ce raja masovno uzeti i ono nase tradicionalno Bosnjacki, na dan utakmice 5 do 12 ce nagrnuti masa. Ide ovo na 22 k, taman.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 jul 2024, 17:32

Shategabri je napisao/la:
23 jul 2024, 14:07
nokee je napisao/la:
23 jul 2024, 13:46
E **** ga ne smije se uputiti izgleda kritika kad "je sve dobro" isto kao kad dodjes ovdje i kazes "nesto pozitivno" kad izgubimo i nista ne valja.
Ne vidim da je neko uzeo nekoga na zub jednostavno se komentarise igra pojedinih igraca, sto je sasvim ok. Evo sad je Djurickovic analiziran, realno jeste da je los bio i da nista iznad prosjeka nije generalno. Borbenost ga dobrim dijelom drzi u prvoj ekipi, da se ne kacite odma ima i znanja naravno. Ne vidim sta je problem da se prokomentarise, pogotovo jer nam je taj igrac "vodja" te odbrane.
Al eto kazu da nam je odbrana bila na visini zadatka iako smo iz 2 sanse 3 gola primili..
Misliš, kažu da su Čelik i Soldo bili beton, a Đuričković taraba.
Istina je da smo primili tri gola.
Da nemamo baš ove WB za ovu igru, pa tu dosta trpi i zadnja linija.
Da smo prvi gol primili upravo zbog greške jednog WB.

Kad se već analizira, red je da se analizira sve.

Đuričković nije zaslužio prolaznu ocjenu, al nisu ni ostali što se tiče odbrambenih zadataka.
Nisam vidio takve postove da se toliko dizu preostala 2 ali vjerovatno ih je bilo.
Sve u svemu Djurickovic je bio najgori od 3 stopera a ni ostala dva nisu Bog zna sta odigrala. 3 gol sva 3 lose reakcije..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jul 2024, 17:37

Ko nema za kartu nek mi se javi u PP , od mene za sjever
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 jul 2024, 17:41

i eto nek neko opise te famozne greske nase odbrane sem nadskakivanja (a ustvari i onaj mali se dobro zagradio) Djurickovica i finte na koju je pao Jovic??!
golovi uobicajeni, fudbalski, bilijar, odbije golman u peterac?? jedino da niste ocekivali da imamo Van Dajka i Ramosa??

Pa pitaju se ljudi moji i protivnicki igraci nesto valjda, oni im crnci zujalice kao kod nas Francis generalno dobra ekipa. Stvarno ne razumijem, bezveze doprinosite kreiranju nekog nepovjerenja u odbranu.. i ako je ima, ovdje se dodatno istice, potice i sto je najgore priziva. Ono smo sto mislimo, pa zato hajmo u kontru.
Hajmo malo vjere, momci ce biti sve bolji i bolji. Forma moze biti samo u uzlaznoj putanji, pogotovo kod Nidala.

odlicna dva meca, iza momaka. Ne bih nikog da izdvajam!! Idemo dalje jos jace :salut: :salut:

hajmo ljudi navalite jos malo ulaznica ostalo, a ko zeli da propusti onakav spektakl i da kuci mora slusati vrle komentatore Maj tivija :urnebes: :urnebes:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 23 jul 2024, 17:43

Pantelija je napisao/la:
23 jul 2024, 17:26
https://satro.info/najnovije/fk-sarajev ... yc7qY7oP4g

U inat stoki ovakvoj sad treba napuniti kosevo... Ismijavati sto je neko nakon 22.000 ljudi u prvom pretkolu konferencijske lige pustio u prodaju 30.000 ulaznica je bas strumfovski.... A pisao je strumf garantujem zivotom jer ovo ismijavati mogu samo oni ciji stadion stane na istok
Neka crkne plava fekalija,yebemo mu ženski dio familije

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 jul 2024, 17:45

Opusteno momci, satirican portal.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 jul 2024, 17:47

Aduka87 je napisao/la:
23 jul 2024, 17:45
Opusteno momci, satirican portal.
Znam ja da je satiricni portal, nisam nepismen.
Stvar je da se ismijava nesto sto se ne.moze ismijavati.
Mozes ismijavati Sarajevo i navijace za euforijey tamo vamo i nikad ne bih slovo rrkao, al ismijavati ovo je ociti kompleks nekoga
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 23 jul 2024, 17:48

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
23 jul 2024, 17:29
Atlanta je napisao/la:
Ma ide ovo na 25 hiljada, sutra ce bruku raje uzeti karte, a na dan utakmice ce svakako biti velika navala. Sve je super, samo u FK Sarajevu fali jedan pravi covjek, iskreni navijac koji ce se boriti i lobirati za klub. Sramota je da ukoliko prodjemo igramo u Zenici. Neradom onih hanuma u klubu gubimo sigurno 150-200 hiljada maraka - ako ne i vise. Nije isto 10 000 u Zenici i 25-28 hiljada na Kosevu.

A da ne spominjem sad neke grupne faze. Zamisli sad da nekim cudom dodjemo do grupa, znaci imas 3 Evropske utakmice kod kuce, sto je sigurno milion maraka u kasi od prodaje karata - minimum. I mi moramo u Zenicu :crazy: :puke:

I ovo je problem koji postoji vec 5 godina, do sada se moglo rijesiti bar ono bas bas osnovno. Sramota velika, volio bi da Mirvic nesto uradi po tom pitanju.

A izasla bi nam UEFA u susret kao sto su to uradili Zrinjskom prosle godine, BB je veca ruina od Koseva.
to k´o sutra poceti rjesavati!!
Koji su trik iskoristili u Mostaru ne znam, ali treba isto uraditi. I jednostavni predstaviti Uefi, ne mogu biti dupli arsini valjda.
Ne da je sramota, katastrofa je igrati domace utakmice negdje drugo.

Volio bi da ako neko zna da nabroji sta to nemamo a trebamo imati.
Mostarci su dobili uslovno pravo da igraju, uz obavezu da urade što fali.
Sa definiranim ugovorima o upgradeu na Cat4 realno je da i mi možemo dobiti takav uslov. Vjerovatno je da i ovi nedavni radovi na salama su u uvod u to.
UEFI je u interesu da i mi u BiH imamo neki uslovan stadion sa 30+K, jer ova 2 10+k su vic.
slika
slika
Otvori slike vidi šta nam fali

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 jul 2024, 17:55

Jadnimi je napisao/la:
23 jul 2024, 17:48
Atlanta je napisao/la:

Koji su trik iskoristili u Mostaru ne znam, ali treba isto uraditi. I jednostavni predstaviti Uefi, ne mogu biti dupli arsini valjda.

Sa definiranim ugovorima o upgradeu na Cat4 realno je da i mi možemo dobiti takav uslov. Vjerovatno je da i ovi nedavni radovi na salama su u uvod u to.
UEFI je u interesu da i mi u BiH imamo neki uslovan stadion sa 30+K, jer ova 2 10+k su vic.
slika
slika
Meni jos nije jasno sta moze da nama fali od ovog svega. Ovo s vipom su vjrv sad sve zavrsili. Jel moguce da je ovo za novinare ili CCTV?

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 23 jul 2024, 17:56

Joj vas, pa mi i stadion smo ti ko SDA i NIP.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Vrhbosnian
Kontakt:

Post Postao/la Vrhbosnian » 23 jul 2024, 17:59

Pantelija je napisao/la:

U inat stoki ovakvoj sad treba napuniti kosevo... Ismijavati sto je neko nakon 22.000 ljudi u prvom pretkolu konferencijske lige pustio u prodaju 30.000 ulaznica je bas strumfovski.... A pisao je strumf garantujem zivotom jer ovo ismijavati mogu samo oni ciji stadion stane na istok
Ignorišite ublehaše koji žive od prodavanja magle i stranih grantova.
Kvazi novinar koji je vlasnik ovog portala u životu nije šutnuo loptu, niti pravila fudbala zna, kamo li ša drugo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jul 2024, 18:05

Vrhbosnian je napisao/la:
23 jul 2024, 17:59
Pantelija je napisao/la:

Ignorišite ublehaše koji žive od prodavanja magle i stranih grantova.
Kvazi novinar koji je vlasnik ovog portala u životu nije šutnuo loptu, niti pravila fudbala zna, kamo li ša drugo
Pantelija.
Nije im lako I treba ljude svatiti.
Mene uopste ne doticu ,niti su interesantni ko fk Vojkovići.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 23 jul 2024, 18:08

23 jul 2024, 15:41
masterfan je napisao/la:
23 jul 2024, 15:36
23 jul 2024, 15:20

Ako je klasična Sarajka, neka hvala.
Nema goreg sirćeta od onog :sick:

Još kad vidim koji se red uhvati na zapadu, ko da je džabe toče.
Sarajka je, pio sam obicnu i nije ni blizu onako gadna bila. Ono se bukvalno ne moze opisat koliko je lose.
Au, pa ako nije ni ko sarajka, onda pogotovo ne valja :(

I koliko naplaćuju tu splačinu?
Izvinite što se petljam u razgovor, ali to o čemu pričate nije pivo. Doduše, ne znam lako je sada, ali prije rata, kada sam preko servisa radio u pivari, ta se tečnost dobivala od komine hmelja. Uglavnom, hmelj se kuha da se dobije njegova što brža reakcija i da zadovolji industrijske potrebe. Ko živi pored pivare, osjeti specifičan težak miris kuhanog hmelja. Taj iskuhani hmelj, umjesto da se baci, još jednom se provuče kroz proces i tako se dobije tekućina koja u svemu, osim u okusu, podsjeća na pivo. Prije rata se ta tečnost sipala u kanistere, pa su radnici nosili džaba kući ko je htio. Zvala se popularnim nazivom DRNČ (Deterdžentni rastvor za čiščenje naoružanja). Onda se neko dosjetio da se to može i prodavati, pa su izmišljene one tzv. dvoguze pive. Nemojte to piti - izaziva stomačne tegobe i može "ostrugati" unutrašnjost crijeva.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 23 jul 2024, 18:09

Jedino za šta se treba ljutiti jeste što je tekst glup, tj. humor je na nivou amebe. Ostalo je whatever, satirični portal k'o i svaki drugi.

ShojaStojan
Kontakt:

Post Postao/la ShojaStojan » 23 jul 2024, 18:16

Oprostite što vam kvarim iluzije i upadam u raspravu ali piva koju ste pili na stadionu je bila bezalkoholna. Zato vam je čudan ukus.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2024, 18:21

ShojaStojan je napisao/la:
23 jul 2024, 18:16
Oprostite što vam kvarim iluzije i upadam u raspravu ali piva koju ste pili na stadionu je bila bezalkoholna. Zato vam je čudan ukus.
:rol:

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 23 jul 2024, 18:24

bvsic je napisao/la:
23 jul 2024, 17:55
Jadnimi je napisao/la:
23 jul 2024, 17:48

slika
slika
Meni jos nije jasno sta moze da nama fali od ovog svega. Ovo s vipom su vjrv sad sve zavrsili. Jel moguce da je ovo za novinare ili CCTV?
Oćito je sa se radi, ali u tišini, pa kada se stvore uslovi .... svaka info se u ovoj truloj sredini pretvori u bljak pa je jasna šutnja :sick:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 23 jul 2024, 18:26

slika
Ovo nam slijedi sa Varom

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 jul 2024, 18:28

ShojaStojan je napisao/la:
23 jul 2024, 18:16
Upravo. Nularica, zbog zakona o NEtocenju alkohola na sportskim manifestacijama u K.Sarajevo.
Zato je bljuvotine, ko i sve nulerice.

Svaki sok je bolji od toga.
- FKS -

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”