Ma normalno da se moze izganjati pusti supljeAtlanta je napisao/la: ↑23 jul 2024, 17:25Ma ide ovo na 25 hiljada, sutra ce bruku raje uzeti karte, a na dan utakmice ce svakako biti velika navala. Sve je super, samo u FK Sarajevu fali jedan pravi covjek, iskreni navijac koji ce se boriti i lobirati za klub. Sramota je da ukoliko prodjemo igramo u Zenici. Neradom onih hanuma u klubu gubimo sigurno 150-200 hiljada maraka - ako ne i vise. Nije isto 10 000 u Zenici i 25-28 hiljada na Kosevu.
A da ne spominjem sad neke grupne faze. Zamisli sad da nekim cudom dodjemo do grupa, znaci imas 3 Evropske utakmice kod kuce, sto je sigurno milion maraka u kasi od prodaje karata - minimum. I mi moramo u Zenicu![]()
![]()
I ovo je problem koji postoji vec 5 godina, do sada se moglo rijesiti bar ono bas bas osnovno. Sramota velika, volio bi da Mirvic nesto uradi po tom pitanju.
A izasla bi nam UEFA u susret kao sto su to uradili Zrinjskom prosle godine, BB je veca ruina od Koseva.
Zrinjski izganjao da igra grupnu fazu na onom ruglu i raspadu sa jednom tribinom mi da ne mozemo dalje od 2.pretkola,moj qurac.Ali oni su to dobili jer su angazovali 3 izuzetno sposobna covjeka da kopaju i rukama i nogama.Ko ce kod nas kopati?Zene koje prate fudbal 8 mjeseci?
Da se predstavi uefi sta smo sve uradili u zadnje 2 godine uz obecanje da cemo nastaviti i predstavi plan rekonstrukcije pustili bi nas 110% ove godine.Nek rade sta hoce,samo cemo bezveze izgubiti ozbiljnu lovu ako prodjemo i ekipa ce igranjem u cernobilu ostati uskracena podrske oko 15000 navijaca