Nema sanse brate, proslu tekmu 3.500-4.000, a znas koliko raja uzima prije tekme kartu. Da Bog da ovaj put bude 500 ljudi vise na Sjeveru.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Bh liga i rd-livebordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:18Kako se zove stranica na kojoj može se gledati live utakmica. Linkove sto izbacuju Bh fudbal ili tako nešto???
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa 90% ovdje forumasa ne kontaju sta je ovaj bar dole sto ga puni zvanicna

Oni moraju da shvate sa kakvim umom komuniciraju
[/quote]
Hocete da kazete da je ovdje prikazano 20k?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Nase najvece pojacanje. Ni Aktobe ne bi prosli da se nije povrijedio. Iskreno zelim momku brz oporavak ali sam bio presretan kad je izasao.miky_hz je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:20Mirza je par sedmica out.Galantni je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:02Ako budu on i Mirza u rosteru ide pobjedabordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:00Kakva je situacija s Buljubasicem je li kandidat za utakmicu?
Na utakmici protiv Atkobea mi je iskočilo rame i nisam mogao nastaviti. Mislim da ću morati pauzirati nekoliko sedmica dok se to sve smiri i dok se oporavi i ojača mišić” – nažalost nam je potvrdio fudbaler Bordo tima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hocete da kazete da je ovdje prikazano 20k?Kaunas je napisao/la: ↑23 jul 2024, 22:00Pa 90% ovdje forumasa ne kontaju sta je ovaj bar dole sto ga puni zvanicna![]()
![]()
![]()
Oni moraju da shvate sa kakvim umom komuniciraju

[/quote]
Ovdje je brat bratu prikazano oko 12k da je prodato
Biće više jer dolaze i njihovi navijači pa oni koji su u dilemi sjever ili neka druga tribina uglavnom biraju sjever.hordasDoboj je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:52Nema sanse brate, proslu tekmu 3.500-4.000, a znas koliko raja uzima prije tekme kartu. Da Bog da ovaj put bude 500 ljudi vise na Sjeveru.
12-13 a ovaj se pravi pametan i neke umove spominje.

15.10.2013.
Pa 12 prikazano, zar je tesko shvatiti ovo sto su podjelili, imas prostora za jos 3 ovakve , znaci ova jedna crvena linija da tako nazovem znaci 6k 5*6 =30k cista matematika

- hordasDoboj
- Kontakt:
Ako bude 4.500 to je vise od 80%. Nekih 800 praznih mjesta sto bi bilo coskovi i ona donja 2-3 reda. Kad bi prosli pa igrali protiv Wisle onda bi bio popunjen Sjever ali ajde prvo sa ovim da se pofajtamo.MSOZ101 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 22:05Biće više jer dolaze i njihovi navijači pa oni koji su u dilemi sjever ili neka druga tribina uglavnom biraju sjever.hordasDoboj je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:52Nema sanse brate, proslu tekmu 3.500-4.000, a znas koliko raja uzima prije tekme kartu. Da Bog da ovaj put bude 500 ljudi vise na Sjeveru.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Prije ces saznati povjerljive informacije iz FBI-a, nego stanje u našem rosteru i zdravatveni bilten prije neke utakmice. Tako je vec godinama.bordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:00Kakva je situacija s Buljubasicem je li kandidat za utakmicu?
Ne shvata to @pjankesarajevo pa pokusava da ga sukne drugima a ispada ogranicen.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
20 k je ekstra posjeta,30 k može kad Arsenal dođe.
E. Hasic? Navodno još dva mlada stranca, zna li neko ima li istine?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Da tajHZbec je napisao/la: ↑23 jul 2024, 22:25https://www.transfermarkt.at/emin-hasic ... ler/615235
Ovaj?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Hasic je top igrac ako ima istine.
Btw, Gojak veceras nije bio u rosteru, nije ni prijavljen za LP.
Btw, Gojak veceras nije bio u rosteru, nije ni prijavljen za LP.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
HvalaLecler je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:53Bh liga i rd-livebordobijeli je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:18Kako se zove stranica na kojoj može se gledati live utakmica. Linkove sto izbacuju Bh fudbal ili tako nešto???
- luckystrike
- Kontakt:
Da li je neko bio u FS prilikom druženja s igračima? Zna li se koliko će Tarik i Anes odsustvovati?
Ja lenijarom mjerio bordo liniju 11800
Milina je slusat kad zekic dava interview al covjek jednom na mikrofon prico od kad je doso..
Roznan mi je cu reci bio do kurcio
Jel ovo znaci ako ne dovedemo stopera za 40 minuta da igramo 442
Milina je slusat kad zekic dava interview al covjek jednom na mikrofon prico od kad je doso..
Roznan mi je cu reci bio do kurcio
Jel ovo znaci ako ne dovedemo stopera za 40 minuta da igramo 442
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, MaroonBjelave, MSOZ101, napoleon72, Serha, skoJaa, Vanja8 i 56 gostiju.