Očekujem kao prošli put, prije 15 godina bilo ih je oko 400.
BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
- westsideSB96
- Kontakt:
Ima li igdje prijenosa Borca sutra? Pisali su da je na areni, ali ne vidim na njihovoj programskoj semi da ima..
NKŠB ponos HRHB
Bice ih 500, 600 sigurno. Imaju organizovaniju grupu sad za razliku od proslog puta, nebo i zemlja.
Ma tesko da ce biti okrsaja. Nisu oni toliko vatreni kao ludi Poljaci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- akisarajevo92
- Kontakt:
Partizan sa 8 stranaca u prvom timu, a kod nas i dalje drze pravilo od 3 stranca
I ne znam samo na kojim osnovama gajite taj optimizam, dok god se tako lako mijenjaju treneri, dok god nam najjaci klubovi dovode igrace iz regionalnih fenjerasa ja se necu nadati nicemu
Nasi klubovi je kao da Rudes, Surdulica ili Radomlje igraju Europu
jedino je Zrinjski napravio neki iskorak prethodnih godina, ali i oni su zakocili iako su prosle godine uzeli najvise para u historiji kluba
I ne znam samo na kojim osnovama gajite taj optimizam, dok god se tako lako mijenjaju treneri, dok god nam najjaci klubovi dovode igrace iz regionalnih fenjerasa ja se necu nadati nicemu
jedino je Zrinjski napravio neki iskorak prethodnih godina, ali i oni su zakocili iako su prosle godine uzeli najvise para u historiji kluba
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 19:48Partizan sa 8 stranaca u prvom timu, a kod nas i dalje drze pravilo od 3 stranca
Sta im vrijedi kad nemaju pojma

Bog te vidio, u 5 minuta im 3 gola dade Dinamo 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne kazem da to garantuje uspjeh ali treba imati taj izbor, ako neki klub zeli dovesti deset brazilaca ili crnaca neka dovede, ovako su te osudili na skart iz komsiluka sto nije slucajnoBHfanaticos04 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:46akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 19:48Partizan sa 8 stranaca u prvom timu, a kod nas i dalje drze pravilo od 3 stranca
Sta im vrijedi kad nemaju pojma![]()
![]()
apsolutno nista ne dobivas time, niti stitis buducnost bh fudbala tim ogranicenjem, cak i kad bi zabranili igrace iz ex yu nikad nasa liga ne bi napravila neki kvalitet za reprezentaciju
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Zezam se.. Svakako, slazem se da ne trebaju ogranicavati broj stranaca. Ako klub moze i zeli, neka sebi priusti 10 brazilaca.. Pa i kad gurnu kojeg juniora medju 10 kvalitetnih igraca, lakse ce i ovaj napredovat.. Svakako eto imamo taj ogranicen broj stranaca radi zastite "domacih fudbalera" pa nam nije izrodilo nesto bog zna sta... Kad vec nema rezultata u Europi, nema igraca za reprezentaciju, zasto to i dalje ogranicavaju?akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 21:33ne kazem da to garantuje uspjeh ali treba imati taj izbor, ako neki klub zeli dovesti deset brazilaca ili crnaca neka dovede, ovako su te osudili na skart iz komsiluka sto nije slucajnoBHfanaticos04 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 20:46akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 19:48Partizan sa 8 stranaca u prvom timu, a kod nas i dalje drze pravilo od 3 stranca
Sta im vrijedi kad nemaju pojma![]()
![]()
apsolutno nista ne dobivas time, niti stitis buducnost bh fudbala tim ogranicenjem, cak i kad bi zabranili igrace iz ex yu nikad nasa liga ne bi napravila neki kvalitet za reprezentaciju
-
- Kontakt:
Kako misliš 'drže još'? Tek ga je nedavno Vico uveo 

Trece pretkolo Lige Evrope TNS-Santa Coloma i ko prodje ima grupnu fazu Lige Konferencije hahahhha ma gasi sve.
I ovakav Borac kakav je moze proci ovog Klasvika kojeg je veceras Malmo isprebijao.
I ovakav Borac kakav je moze proci ovog Klasvika kojeg je veceras Malmo isprebijao.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Meni je taj put prvaka baš top stvar. Nigdje nije lako osvojiti ligu, i red je da prvaci imaju neki opipljiv benefit od toga.. a ne da po pitanju Evrope faktički bude nebitno kakvu ligašku sezonu si odigrao. Mislim naravno na ove poluamaterske lige, gdje ta Evropa i keš iz nje obično igraju krucijalnu ulogu u budžetima klubova.
Nek se ljudi kvalifikuju, oćejfe, zarade.. na kraju krajeva - opet se nikome ništa ne poklanja, moraš izbaciti nekog prvaka.
Nek se ljudi kvalifikuju, oćejfe, zarade.. na kraju krajeva - opet se nikome ništa ne poklanja, moraš izbaciti nekog prvaka.
The saddest thing in life is wasted talent.
To je nešto najbolje što je došlo iz UEFA-e. Napokon znaš za šta se boriš i da ćeš imati realne šanse da ostvariš dobar rezultat u Evropi i zaradiš solidne pare.scholsey je napisao/la: ↑24 jul 2024, 01:11Meni je taj put prvaka baš top stvar. Nigdje nije lako osvojiti ligu, i red je da prvaci imaju neki opipljiv benefit od toga.. a ne da po pitanju Evrope faktički bude nebitno kakvu ligašku sezonu si odigrao. Mislim naravno na ove poluamaterske lige, gdje ta Evropa i keš iz nje obično igraju krucijalnu ulogu u budžetima klubova.
Ono ranije je bilo stvarno nemoguća misija, mlatiš čitavu sezonu, dobar si i onda dobiješ Seltika ili Hapoela u prvom kolu i doviđenja i prijatno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
AEK 1.03 13.00 30.00 Inter d'EscaldesTheNoblesMo je napisao/la: ↑23 jul 2024, 08:26Kvote za prve susrete:
Paok 1.08, X 10.50, Borac 17.00
Sarajevo 2.20, X 3.15, Trnava 3.25
Zrinjski 1.45, X 4.00, Bravo 7.00
Prolaz Borca kvota 9.25, Zrinjskog 1.40, Sarajeva 2.07

Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.