FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta kazu ovi sa informacijama,ceka se da se prodje Aktobe i onda idu pojacanja.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Pojacanja su zavrsena.
Kupujte ulaznice!
Kupujte ulaznice!
Pojačali smo se sa količinom karata u prodaji, prije Aktobea 25 sad 30 tisuća.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jul 2024, 23:19Sta kazu ovi sa informacijama,ceka se da se prodje Aktobe i onda idu pojacanja.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
I neka ne treba svake hefte davati po dva intervjua, svidja mi se to nista se ne najavljuje titule duple ha hu. Ne vrsi pritisak na igrace a i na sebe realno
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Slazem se zato sami reko pun mi je **** bio Rozmana (podrzavo sam ga a nebi ga podrzavo da sam znao da ce zekic doc)) mislio sam evo sad jos vece ublehe u vidu husrefa nedima i takvih giganata koji misle mi vrijedimo u markama ko zekic u eura..ventilateur je napisao/la: ↑23 jul 2024, 23:34
I neka ne treba svake hefte davati po dva intervjua, svidja mi se to nista se ne najavljuje titule duple ha hu. Ne vrsi pritisak na igrace a i na sebe realno
Neka ziv bio nemoj ti vise nista pisat u vezi pojacanja
Kupi i ti
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Već tradicionalan postaje odnos sarajevskih portala prema
F.K.Sarajevu i igranju u Evropi.
To pljušte informacije o ogromnim redovima za karte,kako
Se već prodao skoro cijeli istok,vise od pola sjevera i 50-tak
Redova na Zapadu.Sve ukopno 2 dana prije tekme
Oko 15 000 ulaznica.
Tako je mitomanski urednici,jos samo 2 dana pred još
Jednu veličanstvenu Bordo noc u Seher Sarajevu!
Neka place kome smeta,SARAJ’VO je centar svijeta!!

Oko 15 000 ulaznica.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- Shategabri
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje, al stipu to ba.Pitarsam je napisao/la: ↑24 jul 2024, 01:55Već tradicionalan postaje odnos sarajevskih portala prema
Oko 15 000 ulaznica.
![]()
Bitno je FKS, tekma sutra, a to šta pišu ili ne pišu, ko je zavidan, iskreno bmk.
Koševo Zapad
Protiv trnova ce bit mnogo teza utakmica nego protiv okotbea..
Jesu stara ekipa al su tek iz priprema igraju jacu ligu, mogli su uvidjet sa kakvim oruzijem baratamo, takodje naviknuti su na jace posjecenije utakmice nego sto ce sutra bit, plus prva se igra kod nas..
Kao sto sam i prije revansa na kosevu rekao ZEKICU dat samo premiju ako prodjemo, isto sad kazem svu lovu koju bi dobili u vidu nagrade od uefe za prolazak u 3 krug bi igracima i ss..
Jesu stara ekipa al su tek iz priprema igraju jacu ligu, mogli su uvidjet sa kakvim oruzijem baratamo, takodje naviknuti su na jace posjecenije utakmice nego sto ce sutra bit, plus prva se igra kod nas..
Kao sto sam i prije revansa na kosevu rekao ZEKICU dat samo premiju ako prodjemo, isto sad kazem svu lovu koju bi dobili u vidu nagrade od uefe za prolazak u 3 krug bi igracima i ss..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U pravu ste obojica ali fakat je u najmanju ruku čudno da pojedinom klubu napišu članak svako malo tipa "pola kapaciteta već rasprodano!" dok o drugom koji to isto prepiša za par sati prvog dana ne napišeš ništa ili stidljivo ubaciš jedan članak par sati prije početka utakmice. Željeli mi to priznati ili ne ali mediji su izuzetno bitni u društvu a mi trenutno nemamo njihovu podršku, jedino ovo što moraju objaviti.Shategabri je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:18Uz dužno poštovanje, al stipu to ba.Pitarsam je napisao/la: ↑24 jul 2024, 01:55Već tradicionalan postaje odnos sarajevskih portala prema
Oko 15 000 ulaznica.
![]()
Bitno je FKS, tekma sutra, a to šta pišu ili ne pišu, ko je zavidan, iskreno bmk.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
navrnes li nekad u bosnuPitar6785 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:41Protiv trnova ce bit mnogo teza utakmica nego protiv okotbea..
NEMA NAZAD
- Shategabri
- Kontakt:
Bitni su i tu treba neku zvaničnu protestnu notu uputiti od strane kluba, pa ako treba i UNFKS i Bordo prijatelji.MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:45U pravu ste obojica ali fakat je u najmanju ruku čudno da pojedinom klubu napišu članak svako malo tipa "pola kapaciteta već rasprodano!" dok o drugom koji to isto prepiša za par sati prvog dana ne napišeš ništa ili stidljivo ubaciš jedan članak par sati prije početka utakmice. Željeli mi to priznati ili ne ali mediji su izuzetno bitni u društvu a mi trenutno nemamo njihovu podršku, jedino ovo što moraju objaviti.Shategabri je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:18Uz dužno poštovanje, al stipu to ba.Pitarsam je napisao/la: ↑24 jul 2024, 01:55Već tradicionalan postaje odnos sarajevskih portala prema
Oko 15 000 ulaznica.
![]()
Ako su nam već nekakvi partneri onda nek se malo dozovu, a ne da te šikaniraju i škartiraju.
Ovo što sam napisao mislim prvenstveno na navijače, fokus treba biti na FKS, ko piše ili ne piše, ko je zavidan, to je nebitno.
Bitna je sutrašnja utakmica i samo to.
Koševo Zapad
- BordoBBoja
- Kontakt:
Iz kluba da su pametni, ovom smrdljivom gg.ba portalu treba akreditaciju ukinutiShategabri je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:54Bitni su i tu treba neku zvaničnu protestnu notu uputiti od strane kluba, pa ako treba i UNFKS i Bordo prijatelji.MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:45U pravu ste obojica ali fakat je u najmanju ruku čudno da pojedinom klubu napišu članak svako malo tipa "pola kapaciteta već rasprodano!" dok o drugom koji to isto prepiša za par sati prvog dana ne napišeš ništa ili stidljivo ubaciš jedan članak par sati prije početka utakmice. Željeli mi to priznati ili ne ali mediji su izuzetno bitni u društvu a mi trenutno nemamo njihovu podršku, jedino ovo što moraju objaviti.Shategabri je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:18
Uz dužno poštovanje, al stipu to ba.
Ako su nam već nekakvi partneri onda nek se malo dozovu, a ne da te šikaniraju i škartiraju.
Ovo što sam napisao mislim prvenstveno na navijače, fokus treba biti na FKS, ko piše ili ne piše, ko je zavidan, to je nebitno.
Ide potpis jel? Mrs troleru sa teme sa 34 nikom po reducetvrtomjesto je napisao/la: ↑24 jul 2024, 01:00Sto ja?
Ti i @mortem kao da ne zivite u Bosni. Naravno da su mediji vazni. Toga su i oni svjesni. Usluge se placaju. Kafa,pice,vecere,otvoren racun u restoranu,ljetovanje,itd. Nema dzabe ni u stare babe.Shategabri je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:54Bitni su i tu treba neku zvaničnu protestnu notu uputiti od strane kluba, pa ako treba i UNFKS i Bordo prijatelji.MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:45U pravu ste obojica ali fakat je u najmanju ruku čudno da pojedinom klubu napišu članak svako malo tipa "pola kapaciteta već rasprodano!" dok o drugom koji to isto prepiša za par sati prvog dana ne napišeš ništa ili stidljivo ubaciš jedan članak par sati prije početka utakmice. Željeli mi to priznati ili ne ali mediji su izuzetno bitni u društvu a mi trenutno nemamo njihovu podršku, jedino ovo što moraju objaviti.Shategabri je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:18
Uz dužno poštovanje, al stipu to ba.

A pojacanja idu ako udjemo u grupe,sta ce nam pojacanja za ovu buraniju.
Vidio juce Buljubasica. Pitam ga : Sta je mali,dokad ces se zahebaviti,mislis li ti igrati ?? Smije se,klima glavom,vice hocu ,hocu !!
Sad ne znam ,sta mu to tacno znaci

- Shategabri
- Kontakt:
Pa igraće sigurno, samo je pitanje za kogaAntikloc je napisao/la: ↑24 jul 2024, 09:11Ti i @mortem kao da ne zivite u Bosni. Naravno da su mediji vazni. Toga su i oni svjesni. Usluge se placaju. Kafa,pice,vecere,otvoren racun u restoranu,ljetovanje,itd. Nema dzabe ni u stare babe.Shategabri je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:54Bitni su i tu treba neku zvaničnu protestnu notu uputiti od strane kluba, pa ako treba i UNFKS i Bordo prijatelji.MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:45
U pravu ste obojica ali fakat je u najmanju ruku čudno da pojedinom klubu napišu članak svako malo tipa "pola kapaciteta već rasprodano!" dok o drugom koji to isto prepiša za par sati prvog dana ne napišeš ništa ili stidljivo ubaciš jedan članak par sati prije početka utakmice. Željeli mi to priznati ili ne ali mediji su izuzetno bitni u društvu a mi trenutno nemamo njihovu podršku, jedino ovo što moraju objaviti.
Bitna je sutrašnja utakmica i samo to.![]()
A pojacanja idu ako udjemo u grupe,sta ce nam pojacanja za ovu buraniju.
Vidio juce Buljubasica. Pitam ga : Sta je mali,dokad ces se zahebaviti,mislis li ti igrati ?? Smije se,klima glavom,vice hocu ,hocu !!
Sad ne znam ,sta mu to tacno znaci![]()

Ma vidi, trenutno nisu toliko bitni i više mi njima trebamo nego oni nama.
Ovo vidim kao neku reakciju na nemoć i nemogućnost da dođu do bilo kakvih info iza dobro zatvorenih vrata.
Da im je nešto sočno, a pojedoše se što ne mogu iskopati.
Sad je prilika da se da taraba onim koji misle da su dovoljno veliki da FKS stave sa strane, a da se nekim drugim da prilika i zadovoljstvo bude obostrano.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.