Premijer liga BiH - aktuelno
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Takozvani navijaci KP Veleez iz vrabcica izmedju mostara i listice, ostvarili suverenu pobjedu u Andori. Niksic zeli da to ponove i na izborima.
Šta ti je reć' kad su dobro izdresirani, sami se poslože, ne moraš im ni zivždati više

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- IsmirMirvic
Velez ima veliki problem sa online bots, ovo nisu organski komentari sto vidimo. Ima toga u svim klubovima nase lige, ali ne u ovolikom obimu kao sada kod njih.
-
- Kontakt:
Pusti se Veleza,sta bi sa bombom koju si najavljivao debeli?IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:27Velez ima veliki problem sa online bots, ovo nisu organski komentari sto vidimo. Ima toga u svim klubovima nase lige, ali ne u ovolikom obimu kao sada kod njih.
Znamo Mirvah legendo, nismo slijepi. Pustite botove, a i ove budale sto vas psuju i vrijedjaju. Najavili ste nam neki dan:IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:27Velez ima veliki problem sa online bots, ovo nisu organski komentari sto vidimo. Ima toga u svim klubovima nase lige, ali ne u ovolikom obimu kao sada kod njih.
Markovic je taj bek, a balticki napadac Sorga. Svaka cast, sve znate. Ko je krilo, jel Jukic?IsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jul 2024, 20:01Ako mislite na vas club, bice dosta vijesti dobrih za vas do pocetka seasone. Trenutno pregovarate sa odlicnim napadacem iz jedne balticke drzave, kao i sa lijevim bekom koji je afirmaciu stekao u BiH. I sa jednim krilom. Ne znam dokle je sa dogovorima, ali vjerujem da ce biti jos pojacanja u svim clubovima pa i vasem. Pred pocetak je najprometnije.
- IsmirMirvic
Zasto me vrijedjate? Ne zelim da navodim imena da ne bih ugrozio pregovore! Strpite se jos malo, prelazni rok nije zavrsen.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:30Pusti se Veleza,sta bi sa bombom koju si najavljivao debeli?IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:27Velez ima veliki problem sa online bots, ovo nisu organski komentari sto vidimo. Ima toga u svim klubovima nase lige, ali ne u ovolikom obimu kao sada kod njih.
@Bumbaclat Da, to su ti igraci. S tim da pregovarate sa jos nekim opcijama na tim istim mjestima, nisu to jedine.
-
- Kontakt:
Mirva je jedan od simpaticnijih forumasa, sta ga napadate vazada? Normala lik, a i stvarno sve zna, yebo on sebe 

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kako je budala znala jos prije 10 dana da pregovarate s nekakvim napadacem iz Estonije
Fenomen.

Ne mogu reći da nije lijepo i vlasnika FK Sarajeva držati trigerovanog.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Mijenjam dondona, stojka, holymana, aneksa i stroja za još jednog IsmirMirvic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TurkishAirlines
Ne uvlaci taj datum u razgovor bezveze.Oikamid je napisao/la: ↑24 jul 2024, 13:41Očigledno nemaš dovoljno godina da pamtiš 4. oktobar 2009. godine.TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 08:17Nisam u tom ultra fazonu i tih druzenja. Ne zanima me to.
Ali znam da su to najvece hinje od navijaca. Sam dokaz ti je i sad na ovoj temi, kad su cucnuli ne mozes ih vidjeti ni cuti. Ko pichke u rupe se sakrili. Cim naprave ko neki rezultat eto ih ovde ko da su evropsko osvojili.
Vrapcici zasluzuju drugu ligu, nesto slicno kao i vi.
Znas i sam da Velez ne postoji do tog datuma i od tog datuma niti navijac istog.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
+ dodajem ove moje fanove.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Evo ga jedan svjež na Želju. Ne znam kakav im je roster, dokle su, šta su, ali kvote ne lažu, očekuje se lagana pobjeda Želje danas.

- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Hvala Mirvah legendo, da nije jedna od tih opcija Dangubic?IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:37@Bumbaclat Da, to su ti igraci. S tim da pregovarate sa jos nekim opcijama na tim istim mjestima, nisu to jedine.
- IsmirMirvic
Jeste ga kontaktirali, ali ne znam zbog cega. Prvo jer ima vazeci ugovor AFAIK, drugo jer mu nudite primanja od 10-15k BAM, a trebali bi toliko u eurima da pristane. Mozda tu ima neka pozadina koja meni nije poznata.Bumbaclat je napisao/la: ↑24 jul 2024, 15:35Hvala Mirvah legendo, da nije jedna od tih opcija Dangubic?IsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:37@Bumbaclat Da, to su ti igraci. S tim da pregovarate sa jos nekim opcijama na tim istim mjestima, nisu to jedine.
durmitorsko pasce moze samo da mi podudla
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
da ti nije profilna stadion zelje, mislio bi da si pitar koliko nas pratis kumesvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 11:55
Press konferencija u prostorijama FK Sarajevo
Veliki broj medija dovoljno govori koliko fudbal i sport znače ovim građanima. Ponosan sam što je Ministarstvo kulture i sporta prepoznalo veliki značaj sporta", rekao je Magoda i dodao:
"FK Sarajevo je ponos našeg grada, klub se mora boriti za titulu. Sarajevo će svaku utakmicu igrati kao da je zadnja, kako u Kupu, tako i Premijer ligi. Raduje me da ima kontinuitet rada, to pokazuje da je Sarajevo na odličnom putu."
"Sport je najbolji ambasador i svi kroz utakmice najbolje prepoznaju klub i grad. Odlučili smo da kroz sve klubove brendiramo Visit Sarajevo."
Oppppaaaa
Sad je bitno za KS
A prošle godine Željo nije bilo bitno
A što rentamo LJEPOTICU Veležu i TC i voljenoj reprezentaciji i to nije bitno
Ja sam se slomio pisajući ovdje o ovome a vidi ti ovo sad
-
- Kontakt:
Nemoj anexa, dobar je on. Jest da nije bas najbistriji, ali nije los ovako
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Dodaj gratis jos kojeg Velez-bota.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Zato što sjedi u njihovoj skupštini.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:49Kako je budala znala jos prije 10 dana da pregovarate s nekakvim napadacem iz EstonijeFenomen.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.