Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:26Svi veliki klubovi obavjestavaju broj prodati ulaznica, jer je to veoma efikasan alat za privlacenje publike. Otidzi u madrid prije nadan upali lokalni radio vidjeces da ces cut taj podatak ulaznica i cak i kad je sold out i to objave..
Takodje uvjek pred kraj utakmice objave tacan broj gledalaca na toj utakmici..
Mi nesmijemo podcjnit Trnovo u zargonu dobro smo igrali protiv oktobe i samo radi toga mi cemo pobjedit..
Mi smo daleko od DOBRO odigrane utakmice. Neke stvari jesu bile bolje al u paketu sve kad sagledas nismo mi bili bolji suparnik vec u najbolju ruku jednak
Rusi su bili bolji svih 90 u rusi i realno je da su nas trebali dobit sa jednim golom razlike ili u najboljem slucaju po nas trebo je bit remi sto bi znacilo po automatizmu da bi ispali
Takodje ljudi su vodili 3x i na kosevu, mozemo mi sad pricat bili smo trkacki bolji al cinjenica je da su iskoristili sve sto su stvorili i u 99% utakmica bi bilo dovoljno za prolaz.. takodje mi jesmo imali vise sansi al ta cinjenica ne pokazuje SAMO dobro vec takodje i to da smo veoma ranjiva ekipa da nam je obrana tanka.
Takodje cinjenica je da 4vorka naprijed je veoma dobra al 3jka 5 torka pozadi veoma losa neinteresujeme hocel se ko slozit ili ne
Djurickovic
Vinko
Nidal
Plus jovic begic su igraci veoma koji nisu dovoljno inteligentni za euro utakmice. Beganov sut u zapad cenar sutevi jovicevo lagano ispadanje itd
3 stopera su i ispod nivoa begana nivo jovica SVA 3ica
Takodje GOLMAN se pokazao na penalim solidan, nezelim zmirit i reci da je (na osnovu dosadasnji utakmica u nasem klubu mozda je covjek bio extra golan mozda ce golman bit oliver kan za 2-3 mjeseca) al PRICAM O OVE DVIJE UTAKMICE SA RUSIMA
PROKLIZAVANJE INDIREKTAN UDARAC SUT POSLE TOGA POSJETILO ME NA ZETU KAD SMO PRIMILI GO KAD JE NASEM GOLMANU PROSLA LOPTA KROZ NOGE , takodje nemozemi niko reci da delac kovacevic nebi bolje reagovali bar u jednom od 3 gola. Covjek jeste bolji od rogica po meni bolji je i od Ilijeva, ali nije dosad pokazao (SVJESTAN SAM DA JE MALI UZORAK UTAKMICA) da je nivo kovacevica sto je minimum kvaliteta za FK SARAJEVO.. JER PONOVO TVRDIM BEZ GOLMANA A KLASE TESKO MOZES PROC U PL BH PRVI KROZ CILJ..
Naravno da imamo kvalitet da izbacimo trnovo ali sigurno necemo proc ako zadnju liniju STOPERE zekic ne dotegne.. ZEKIC JE VRHUNSKI TRENER I KOJI CE SIGURNO POKUSAT DA ISPRAVI POPRAVI STO NEVALJA..
Ovo su fakti netrebami niko da objasnjava niti da se slaze JA VOLIM FK SARAJEVO I OVO PISEM IZ UGLA DA AKO OVO ZEKIC CITA DA RAZMOTRI STA SAM HTIO RECI. Navijaci trebaju da budu nabijaci kopleksa i cehoslovackoj i ojebini vicu i co
Ja bi tebe za admina foruma stavio, uvijek najbolje postove ostavljas. Respect pasa!