FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E yebo sve svoje ludo, cuj Trnovo…
Oduzela mi se lijeva strana dok sam citao ovo
Oduzela mi se lijeva strana dok sam citao ovo
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:26Svi veliki klubovi obavjestavaju broj prodati ulaznica, jer je to veoma efikasan alat za privlacenje publike. Otidzi u madrid prije nadan upali lokalni radio vidjeces da ces cut taj podatak ulaznica i cak i kad je sold out i to objave..
Takodje uvjek pred kraj utakmice objave tacan broj gledalaca na toj utakmici..
Mi nesmijemo podcjnit Trnovo u zargonu dobro smo igrali protiv oktobe i samo radi toga mi cemo pobjedit..
Mi smo daleko od DOBRO odigrane utakmice. Neke stvari jesu bile bolje al u paketu sve kad sagledas nismo mi bili bolji suparnik vec u najbolju ruku jednak
Rusi su bili bolji svih 90 u rusi i realno je da su nas trebali dobit sa jednim golom razlike ili u najboljem slucaju po nas trebo je bit remi sto bi znacilo po automatizmu da bi ispali
Takodje ljudi su vodili 3x i na kosevu, mozemo mi sad pricat bili smo trkacki bolji al cinjenica je da su iskoristili sve sto su stvorili i u 99% utakmica bi bilo dovoljno za prolaz.. takodje mi jesmo imali vise sansi al ta cinjenica ne pokazuje SAMO dobro vec takodje i to da smo veoma ranjiva ekipa da nam je obrana tanka.
Takodje cinjenica je da 4vorka naprijed je veoma dobra al 3jka 5 torka pozadi veoma losa neinteresujeme hocel se ko slozit ili ne
Djurickovic
Vinko
Nidal
Plus jovic begic su igraci veoma koji nisu dovoljno inteligentni za euro utakmice. Beganov sut u zapad cenar sutevi jovicevo lagano ispadanje itd
3 stopera su i ispod nivoa begana nivo jovica SVA 3ica
Takodje GOLMAN se pokazao na penalim solidan, nezelim zmirit i reci da je (na osnovu dosadasnji utakmica u nasem klubu mozda je covjek bio extra golan mozda ce golman bit oliver kan za 2-3 mjeseca) al PRICAM O OVE DVIJE UTAKMICE SA RUSIMA
PROKLIZAVANJE INDIREKTAN UDARAC SUT POSLE TOGA POSJETILO ME NA ZETU KAD SMO PRIMILI GO KAD JE NASEM GOLMANU PROSLA LOPTA KROZ NOGE , takodje nemozemi niko reci da delac kovacevic nebi bolje reagovali bar u jednom od 3 gola. Covjek jeste bolji od rogica po meni bolji je i od Ilijeva, ali nije dosad pokazao (SVJESTAN SAM DA JE MALI UZORAK UTAKMICA) da je nivo kovacevica sto je minimum kvaliteta za FK SARAJEVO.. JER PONOVO TVRDIM BEZ GOLMANA A KLASE TESKO MOZES PROC U PL BH PRVI KROZ CILJ..
Naravno da imamo kvalitet da izbacimo trnovo ali sigurno necemo proc ako zadnju liniju STOPERE zekic ne dotegne.. ZEKIC JE VRHUNSKI TRENER I KOJI CE SIGURNO POKUSAT DA ISPRAVI POPRAVI STO NEVALJA..
Ovo su fakti netrebami niko da objasnjava niti da se slaze JA VOLIM FK SARAJEVO I OVO PISEM IZ UGLA DA AKO OVO ZEKIC CITA DA RAZMOTRI STA SAM HTIO RECI. Navijaci trebaju da budu nabijaci kopleksa i cehoslovackoj i ojebini vicu i co

Ja bi tebe za admina foruma stavio, uvijek najbolje postove ostavljas. Respect pasa!
+1 čovjek je kraljNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:33Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:26Svi veliki klubovi obavjestavaju broj prodati ulaznica, jer je to veoma efikasan alat za privlacenje publike. Otidzi u madrid prije nadan upali lokalni radio vidjeces da ces cut taj podatak ulaznica i cak i kad je sold out i to objave..
Mi nesmijemo podcjnit Trnovo u zargonu dobro smo igrali protiv oktobe i samo radi toga mi cemo pobjedit..
Mi smo daleko od DOBRO odigrane utakmice. Neke stvari jesu bile bolje al u paketu sve kad sagledas nismo mi bili bolji suparnik vec u najbolju ruku jednak
Rusi su bili bolji svih 90 u rusi i realno je da su nas trebali dobit sa jednim golom razlike ili u najboljem slucaju po nas trebo je bit remi sto bi znacilo po automatizmu da bi ispali
Takodje ljudi su vodili 3x i na kosevu, mozemo mi sad pricat bili smo trkacki bolji al cinjenica je da su iskoristili sve sto su stvorili i u 99% utakmica bi bilo dovoljno za prolaz.. takodje mi jesmo imali vise sansi al ta cinjenica ne pokazuje SAMO dobro vec takodje i to da smo veoma ranjiva ekipa da nam je obrana tanka.
Takodje cinjenica je da 4vorka naprijed je veoma dobra al 3jka 5 torka pozadi veoma losa neinteresujeme hocel se ko slozit ili ne
Djurickovic
Vinko
Nidal
Plus jovic begic su igraci veoma koji nisu dovoljno inteligentni za euro utakmice. Beganov sut u zapad cenar sutevi jovicevo lagano ispadanje itd
Takodje GOLMAN se pokazao na penalim solidan, nezelim zmirit i reci da je (na osnovu dosadasnji utakmica u nasem klubu mozda je covjek bio extra golan mozda ce golman bit oliver kan za 2-3 mjeseca) al PRICAM O OVE DVIJE UTAKMICE SA RUSIMA
PROKLIZAVANJE INDIREKTAN UDARAC SUT POSLE TOGA POSJETILO ME NA ZETU KAD SMO PRIMILI GO KAD JE NASEM GOLMANU PROSLA LOPTA KROZ NOGE , takodje nemozemi niko reci da delac kovacevic nebi bolje reagovali bar u jednom od 3 gola. Covjek jeste bolji od rogica po meni bolji je i od Ilijeva, ali nije dosad pokazao (SVJESTAN SAM DA JE MALI UZORAK UTAKMICA) da je nivo kovacevica sto je minimum kvaliteta za FK SARAJEVO.. JER PONOVO TVRDIM BEZ GOLMANA A KLASE TESKO MOZES PROC U PL BH PRVI KROZ CILJ..
Naravno da imamo kvalitet da izbacimo trnovo ali sigurno necemo proc ako zadnju liniju STOPERE zekic ne dotegne.. ZEKIC JE VRHUNSKI TRENER I KOJI CE SIGURNO POKUSAT DA ISPRAVI POPRAVI STO NEVALJA..
Ovo su fakti netrebami niko da objasnjava niti da se slaze JA VOLIM FK SARAJEVO I OVO PISEM IZ UGLA DA AKO OVO ZEKIC CITA DA RAZMOTRI STA SAM HTIO RECI. Navijaci trebaju da budu nabijaci kopleksa i cehoslovackoj i ojebini vicu i co![]()
![]()
Ja bi tebe za admina foruma stavio, uvijek najbolje postove ostavljas. Respect pasa!

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Kralj,Car,Šah,Paša,Padišah,Tito,Ajatolah.H8Z7 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:39+1 čovjek je kraljNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:33Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 18:26Svi veliki klubovi obavjestavaju broj prodati ulaznica, jer je to veoma efikasan alat za privlacenje publike. Otidzi u madrid prije nadan upali lokalni radio vidjeces da ces cut taj podatak ulaznica i cak i kad je sold out i to objave..
Djurickovic
Vinko
Nidal
Ovo su fakti netrebami niko da objasnjava niti da se slaze JA VOLIM FK SARAJEVO I OVO PISEM IZ UGLA DA AKO OVO ZEKIC CITA DA RAZMOTRI STA SAM HTIO RECI. Navijaci trebaju da budu nabijaci kopleksa i cehoslovackoj i ojebini vicu i co![]()
![]()
Ja bi tebe za admina foruma stavio, uvijek najbolje postove ostavljas. Respect pasa!![]()
Uvijek ga rado citam i divim se njegovim opservacijama. Mada mi se cini da nas nekad malo trola

Ali sta ima veze !!
Uglavnom,jbcamo Trnovljake ,nece ni dugmici ostati !!
Da sam zamjenik Mirvica sigurno nebi dozvolio da MAGODA HODA po nasim kancelarijam nit da prica pored naseg grba nit bi mu dao dres dok kosevo nebi imalo KATEGORIJU 4..
Takodje ova sto dira mikrofone guzove bi morala uoblicit utec (skinut bar3 kg masti) i zavrsit fakultet bar u harvardu..
Takodje jedino onaj konjhodzic je postavio koliko toliko normalno pitanje..
Takodje ss, ba bi zabranio oduzo pravo..
Takodje imalibi analizu svake utakmice od prodati ulaznica clanova km po igracu.Takodje cetnik vico kad kaze da je slucajno sudija pogrijesio pa taj sudija dobije 8,2 ocjenu pa bude suspendovan 0 utakmica pa ode u intertoto kup da bude9 sudija.. svebi ja to fino protabirio.
Takodje tvrdnje da je sudjenje bolje sad nego prije Vice i to bi fino graficki sa argumenta demantovao
Kao i podkivac siktanje lajanje istom mjerim bi al sa argumentima celavu ubkehu demantivao
Nebi prodo klub radi seksa nit radi ulizivanju vica..
Marijana slusam i na podkestu vise radi tema al covjek je navijac hajduka i veleza i netreba da spominje FK SARAJEVO kao klub koji najvise voli .. jer mi znamo ko voli iskreno FK SARAJEVO da ta dvojna drzavljanstva su nemoguca.. ja imam veoma velk problem da bh tepku nekako uguram malo pristora u srcetu ostane posle FK SARAJEVA
Takodje ova sto dira mikrofone guzove bi morala uoblicit utec (skinut bar3 kg masti) i zavrsit fakultet bar u harvardu..
Takodje imalibi analizu svake utakmice od prodati ulaznica clanova km po igracu.Takodje cetnik vico kad kaze da je slucajno sudija pogrijesio pa taj sudija dobije 8,2 ocjenu pa bude suspendovan 0 utakmica pa ode u intertoto kup da bude9 sudija.. svebi ja to fino protabirio.
Takodje tvrdnje da je sudjenje bolje sad nego prije Vice i to bi fino graficki sa argumenta demantovao
Kao i podkivac siktanje lajanje istom mjerim bi al sa argumentima celavu ubkehu demantivao
Marijana slusam i na podkestu vise radi tema al covjek je navijac hajduka i veleza i netreba da spominje FK SARAJEVO kao klub koji najvise voli .. jer mi znamo ko voli iskreno FK SARAJEVO da ta dvojna drzavljanstva su nemoguca.. ja imam veoma velk problem da bh tepku nekako uguram malo pristora u srcetu ostane posle FK SARAJEVA
TAKO JE, BRT! TEKBIRPitar6785 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 19:04Da sam zamjenik Mirvica sigurno nebi dozvolio da MAGODA HODA po nasim kancelarijam nit da prica pored naseg grba nit bi mu dao dres dok kosevo nebi imalo KATEGORIJU 4..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko vidim bila je Azra, sigurno je spremnija od 99% učesnika ove teme 

Vidi vicinih sto se drze
Čuo sam da dolazi oko 1200 navijača iz Trnave.
Da li možda neko ima drugi podatak?!
Da li možda neko ima drugi podatak?!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ne vjerujem da ih toliko dolazi ocekujem od 300 do 400
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ma dolazi k. 1200 pogledaj celje - slovan koliko je doslo navijacq Slovana. Koji su mnogo veca grupa ali Evo nek tih trnavinih dolazi I 2000 pa sta?! Sredi g-ovna jos na autoputu...
-
- Kontakt:
Ma 500 plafon kakvih 1200.
E sad ako se prodje pa nam naleti Rapid ili Wisla onda ce doci gostujucih minimum 2 milje jer su odlicni navijaci pogotovo Rapidovi.Kako bi samo valjalo da ove prodjemo.Pa to bi bio hajc nevidjeni.Mislim da bi u trecem pretkolu bilo hladno 30 milja.
Sutra ocekujem neke 24 hiljade plafon.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Treba biti spreman, a ne da se ponovi Lech i njihovi navijaci u Vogosci. Nadam se da je policija sad prisebnija.
-
- Kontakt:
Nece se to više nikad ponoviti i Spartakovi da su upali vec bi dobili informacije.
Kao što ce se dobiti u slucaju eventualnog prolaska u 3 pretkolo protiv Wisle ili Rapida.
A u Vogosci je bilo sve spremno i nikad nije bila jača ekipa i opet nije bilo dovoljno jer su Lechovi top 5 najjacih grupa u evropi na ulici.
Ovi iz Wisle za kodeks nisu čuli, hladno mačetu nosili.Devedesetka je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:08Nece se to više nikad ponoviti i Spartakovi da su upali vec bi dobili informacije.
Kao što ce se dobiti u slucaju eventualnog prolaska u 3 pretkolo protiv Wisle ili Rapida.
A u Vogosci je bilo sve spremno i nikad nije bila jača ekipa i opet nije bilo dovoljno jer su Lechovi top 5 najjacih grupa u evropi na ulici.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
pa ljudi su organizovano u Doboju i tek u 17h kreću za Sarajevo sa vjerovatno 50 kombija pratnje.
Jedino moze par drogerasa zalutati u Sarajevo ali to se ni lehovci nisu usudili
fura me ljetna noc

Jedino moze par drogerasa zalutati u Sarajevo ali to se ni lehovci nisu usudili
fura me ljetna noc

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ma za svakog navijaca je ovo san Trnava - Poljska gostovanje.H8Z7 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:10Ovi iz Wisle za kodeks nisu čuli, hladno mačetu nosili.Devedesetka je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:08Nece se to više nikad ponoviti i Spartakovi da su upali vec bi dobili informacije.
Prvo što se moze priustiti drugo zbog navijackog naboja.
Al' otom potom moramo Spartak proci da bi dosli do Wislinih i šta su spremni ponuditi na ulici.
Na tribini bi bilo i jednih i drugih barem 1000 mislim da ce i Spartakovih bez problema biti preko 500..Toliko ih je bilo 2009 kontam da ih sad moze biti samo više.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bordobijeli, feniksptica, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, senad82, Vanja8 i 51 gost.