RŠD Velež Mostar

VictoriasFikret
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la VictoriasFikret » 24 jul 2024, 14:59

slika

Evo Pepsi je postao sponzor banjalučkog Borca. Mogu ih i ovi naši kontaktirati za eventualnu saradnju.

Mattoni BH je novi službeni distributer (od 2024.) Pepsi brendova, kao i brendova Tube, Guarana, ReMix, Aqua Viva, Knjaz Miloš i Gusto za teritorij Bosne i Hercegovine.

slika

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 24 jul 2024, 15:40

MostarskiVelez je napisao/la:
23 jul 2024, 22:52
nekoIzMostara je napisao/la:
23 jul 2024, 22:49
Sta sad ne valja ni Haskic? Nisam u toku sta se desava, zasto bi njega lincovali?? Ako moze neko da objasni
Pa ako ne znas sto pises tako?

Hajde penal nije bitan svak moze fulit. Ali napustat stadion na poluvremenu? Psovati Canadiju? Kockanje po Nevesinju? Ali neka pricekat cemo izjavu Krcuma.
Pa nezz druze, nisam stvarno u toku. Vezano za njega sam ev tek procitso na ss.ba da je raskinut. Suljic i Prses se ne cudim, al za Haskica mi je bas cudno. Nisam prozvao nikoga, neg sam fino upitao.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 24 jul 2024, 16:18

Igraju li danas

Objektivac
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac » 24 jul 2024, 16:20

Za Haskica i Prsesa se prica svasta. Ako je istina :thumbdown:

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 24 jul 2024, 16:55

Objektivac je napisao/la:
24 jul 2024, 16:20
šta?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 jul 2024, 17:11

Ako je sve ovo tacno, sto se prica po Mostaru, onda je to sramota

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 24 jul 2024, 18:45

JimmyPage je napisao/la:
24 jul 2024, 16:55
šta?
Vjerovatno nova laz botova. Isto ovako su botovi kod pitara izmislili da se Ziljkic spojio s mafijom i da prodaje taktike protivnicima Sarajeva. Sve je to ista matrica.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 24 jul 2024, 18:56

sanjinusto je napisao/la:
24 jul 2024, 18:45
JimmyPage je napisao/la:
šta?
Vjerovatno nova laz botova. Isto ovako su botovi kod pitara izmislili da se Ziljkic spojio s mafijom i da prodaje taktike protivnicima Sarajeva. Sve je to ista matrica.
Sto ga peres?
Pitaj koga god hoces. Haskic ( i Suljic) na poluvremenu (!) napustili ne samo teren nego stadion i otisli u hotel.

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 24 jul 2024, 19:03

24 jul 2024, 18:56
JimmyPage je napisao/la:

šta?
Sto ga peres?
Pitaj koga god hoces. Haskic ( i Suljic) na poluvremenu (!) napustili ne samo teren nego stadion i otisli u hotel.
Ne perem ja njega nista. Moguce da su ta dvojica zaista to uradili, ne znam ni da li on na to cilja ili nesto drugo. Samo savjetujem da se sve informacije koje se sada pojave uzmu s rezervom, jer ovi botovi vas sedmicama lazu. Isto je haman bilo kod pitara sa Ziljkicem, pa se kasnije ispostavilo kao laz. Cak je i on potvrdio poslije da su mu botovi smjestili.

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 24 jul 2024, 19:30

Kad je ta skupstina da znamo na cemu smo

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 24 jul 2024, 19:52

Istina za Haskica da je napustio stadion na poluvremenu.

Suljic odbio zvonica da dodje pred navijace poslje utakmice.

velezmostarski
Kontakt:

Post Postao/la velezmostarski » 24 jul 2024, 20:21

StarmoCity je napisao/la:
24 jul 2024, 19:52
Istina za Haskica da je napustio stadion na poluvremenu.

Suljic odbio zvonica da dodje pred navijace poslje utakmice.
isti taj suljic je odbio ugovor po kojem bi dobio 100 hiljada dolara i puno vecu platu nego koju trenutno ima u velezu za ovu info mozes otici u upravu i pitati fazle koji ce ti potvrditi informaciju, tako da ne znam sta bih ti rekao na tu temu, u nas je sve rekla kazala bez ijedne prave provjerene info

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 24 jul 2024, 21:22

24 jul 2024, 18:56
JimmyPage je napisao/la:

šta?
Sto ga peres?
to što je neko napustio teren ne ukazuje da je radio neke malverzacije, a da je pokazivanje nepoštovanja to se slažem.
Za ovo što se priča mi je malo previše, mada nikad ne znaš ali onako iskreno izgleda mi nerealno.
Nadam se da će se dokazati iako je i to vrlo upitno

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 24 jul 2024, 22:19

Haskic = Kevelj

Obojica napustila kad su klubu bili najpotrebniji.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 jul 2024, 11:07

E ovo što iznosi MostarskiVelez vam je prljav veš iz kluba koji možda i nije tako prljav kao što se iznosi no to je sve po meni normalno kad klupska stranica nije prvi izvor informacija, nego se iste prvo gurnu sportsport.ba, faktoru, raportu i ostalim novinarima. I onda nastaju špekulacije, ako je "trener" otpisao igrače, to bi trebalo prvo da objavi klupska stranica a da onda s iste novinarčići kupe informacije. I da se objasni zašto. I nema onda ni špekulacija ni prljavog veša. Ali to bi bilo tako kad bi cilj bio obavještavanje navijača, ali pošto je cilj stvaranje lažne slike o svemu, onda radimo ovako.

Nadamo se da će isto saznati naprimjer šta je bilo i šta se desilo sa Arefom Gholamijem, pošto se klub ni na tu temu nije oglasio, dok nam je ss.ba rekao da nije mogao izaći iz države i zato nije došao na pripreme. A sada znamo sa transfermarkta i cometa da nije naš igrač više, ali ako smo dobili infomacije o raskidu sa Domićem npr. zašto iste nemamo o Gholamiju? Za Domića znamo da kvalitetom nije zadovoljavao i otišao je kao što je i naglašeno u obavijesti o raskidu, šta se desilo s ovim?

Jesu li ova pitanja dovoljno "sportska" i validna da nekima ne ogade Velež?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 25 jul 2024, 11:51

killafrommanilla je napisao/la:
25 jul 2024, 11:07
E ovo što iznosi MostarskiVelez vam je prljav veš iz kluba koji možda i nije tako prljav kao što se iznosi no to je sve po meni normalno kad klupska stranica nije prvi izvor informacija, nego se iste prvo gurnu sportsport.ba, faktoru, raportu i ostalim novinarima. I onda nastaju špekulacije, ako je "trener" otpisao igrače, to bi trebalo prvo da objavi klupska stranica a da onda s iste novinarčići kupe informacije. I da se objasni zašto. I nema onda ni špekulacija ni prljavog veša. Ali to bi bilo tako kad bi cilj bio obavještavanje navijača, ali pošto je cilj stvaranje lažne slike o svemu, onda radimo ovako.

Nadamo se da će isto saznati naprimjer šta je bilo i šta se desilo sa Arefom Gholamijem, pošto se klub ni na tu temu nije oglasio, dok nam je ss.ba rekao da nije mogao izaći iz države i zato nije došao na pripreme. A sada znamo sa transfermarkta i cometa da nije naš igrač više, ali ako smo dobili infomacije o raskidu sa Domićem npr. zašto iste nemamo o Gholamiju? Za Domića znamo da kvalitetom nije zadovoljavao i otišao je kao što je i naglašeno u obavijesti o raskidu, šta se desilo s ovim?

Jesu li ova pitanja dovoljno "sportska" i validna da nekima ne ogade Velež?
Pa normalno da nece reci da su dogovorili Gholamija kao privremeno rjeseno i da moze ici na kraju sezone iako ima validan ugovor. U slucaju bilo kakve ponude koja bi njega zadovoljila, moze ici sa slobodnim papirima, klub se nista ne pita. Sve ostalo je suplja prica, to ti je informacija od Gholamija licno.
killa ne talasaj :mrgreen:

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 25 jul 2024, 12:44

Killa druže vidim da se referiraš na moje riječi pa iako mi nije namjera da se ovdje prepucavam i postanem "jedan od onih koji peglaju ovdje raju" hajde da ne ostanem pogrešno shvaćen ili neko ko gura stvari pod tepih..Prvo, pojma nemam šta se dešava u klubu, samo sam navijač koji u želji da dođe do nekih informacija ovdje pogledam obzirom da su nekadašnji forumi bili mjesto gdje si mogao saznati neke informacije jer, ruku na srce, ni jedna uprava do sada se nije pretrgla da unaprijedi ovaj segment u klubu. Meni kao običnom navijaču i nekome ko je pred penziju i radio ozbiljne stvari u životu klub u mnogim segmentima djeluje amaterski, ali obzirom u kakvoj državi i po kakvim mjerilima vrijednosti živimo - opstajemo takvi kakvi smo, nismo ni gori ni bolji od onih prosječnih previše, a komšije anamo oni su za nas drugi svijet u organizacijskom smislu! Nemam pojma šta su to radili pomenuta trojica ili dvojica (Haskić i Co) i šta se priča po gradu, ali mali je Mostar grad da se to može sakriti valjda ako je istina i tu su stvari jasne ako je u pitanju interes ili ugled kluba, ovisno o težini tog djela - ili po džepu ili nogom u guz..u i pokaži na tom primjeru da smo ozbiljan klub. Normalno, iznesi prljav veš na vrijeme i spriječi dalje pojave..Iskren da budem, ne znam šta je Zvonićev posao - iskreno, i meni djeluje kao neko ko nema kvalifikacije niti harizmu da bi bio neki direktor i žao mi je ako je pristao biti klimoglavac bilo čiji..Neka mi mlađa raja oprosti, ali on za mene nije nikakva legenda, niti smatram da mu treba iz tih razloga davati poziciju koju objektivno ne može obavljati ali eto, moguće da ja krivo procjenjujem..Što se tiče Gholamija - jednako amaterski i pomalo smiješno da klub ne zna šta se dešava (!!!?) sa igračem s kojim imaš ugovor (ako ima..) i kojeg plaćaš a on se ne pojavljuje na poslu (opet kažem, obični sam navijač i meni to tako djeluje, izvinjavam se ako sam u manjini..). I živo me zanima ko se pita oko igračkog kadra, opet kao obični navijač, neupućen, nekako ne mogu vjerovati da je to Kevelj nakon što se desilo to sa Klafurićem, mada mi njegova izjava da "će oni vidjeti ko može a ko ne igrati za Velež u budućnosti.." itekako smrdi..Ko to procjenjuje? Niko od nas ne poznaje ovog Čanadija i mislim da ni on neće vršiti tu procjenu jer bi bilo neozbiljno da čovjek koji je tu 15 dana zna šta koji igrač može i kakve su mu namjere i ambicije..U svakom slučaju, ne mislim da je ovaj forum mjesto gdje se nekolicina ljudi treba prepucavati ko je upućeniji od koga i ko bolje zna odakle se "širi smrad" iz kluba..Ako je istina da su pojedini iz uprave ovdje i komentarišu i zakuhavaju onda smo mi baš jadan i nebitan sportski kolektiv i dajte nam onda njihova imena da ih javno prozovemo..Ili taj fićfirić od menadžera ako ovdje dolazi i bavi se ovim stvarima po forumima ovakvog tipa - pa je li moguće da nam takav igrače dovodi pobogu..Eto na kraju Zeljković završi kod Feđe, je li mu se iko javio od naših kad je htio otići iz Uzbekistana, kako je neko skontao da Hasanović neće biti spreman kao prije, ko je to procijenio i na osnovu čega? Nikada mi vjerovatno nećemo dohvatiti neki nivo, a toliko potencijala ovaj klub ima i navijača svakavih profila ali džaba, nas će ugušiti kokošarluk i sitnointeresdžije..NIje da nije toga bilo i prije rata, iskreno govoreći..A neće se meni Velež ogaditi moj KIlla, nego to okolo njega..Velež je ko god ga predstavljao ili bio nekakav predsjednik nečega uvijek deset stepenica iznad njih kako god se oni zvali ili pare donosili (i uzimali)

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 25 jul 2024, 13:17

Na članak "Prvi čovjek Veleža o blamaži i treneru: Danas ni keramičara nije lako naći", čovjek je ostavio ovaj komentar:

slika

Koga nam je ovo nudio?

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 25 jul 2024, 13:36

Sambiliong je napisao/la:
25 jul 2024, 12:44
Killa druže vidim da se referiraš na moje riječi pa iako mi nije namjera da se ovdje prepucavam i postanem "jedan od onih koji peglaju ovdje raju" hajde da ne ostanem pogrešno shvaćen ili neko ko gura stvari pod tepih..Prvo, pojma nemam šta se dešava u klubu, samo sam navijač koji u želji da dođe do nekih informacija ovdje pogledam obzirom da su nekadašnji forumi bili mjesto gdje si mogao saznati neke informacije jer, ruku na srce, ni jedna uprava do sada se nije pretrgla da unaprijedi ovaj segment u klubu. Meni kao običnom navijaču i nekome ko je pred penziju i radio ozbiljne stvari u životu klub u mnogim segmentima djeluje amaterski, ali obzirom u kakvoj državi i po kakvim mjerilima vrijednosti živimo - opstajemo takvi kakvi smo, nismo ni gori ni bolji od onih prosječnih previše, a komšije anamo oni su za nas drugi svijet u organizacijskom smislu! Nemam pojma šta su to radili pomenuta trojica ili dvojica (Haskić i Co) i šta se priča po gradu, ali mali je Mostar grad da se to može sakriti valjda ako je istina i tu su stvari jasne ako je u pitanju interes ili ugled kluba, ovisno o težini tog djela - ili po džepu ili nogom u guz..u i pokaži na tom primjeru da smo ozbiljan klub. Normalno, iznesi prljav veš na vrijeme i spriječi dalje pojave..Iskren da budem, ne znam šta je Zvonićev posao - iskreno, i meni djeluje kao neko ko nema kvalifikacije niti harizmu da bi bio neki direktor i žao mi je ako je pristao biti klimoglavac bilo čiji..Neka mi mlađa raja oprosti, ali on za mene nije nikakva legenda, niti smatram da mu treba iz tih razloga davati poziciju koju objektivno ne može obavljati ali eto, moguće da ja krivo procjenjujem..Što se tiče Gholamija - jednako amaterski i pomalo smiješno da klub ne zna šta se dešava (!!!?) sa igračem s kojim imaš ugovor (ako ima..) i kojeg plaćaš a on se ne pojavljuje na poslu (opet kažem, obični sam navijač i meni to tako djeluje, izvinjavam se ako sam u manjini..). I živo me zanima ko se pita oko igračkog kadra, opet kao obični navijač, neupućen, nekako ne mogu vjerovati da je to Kevelj nakon što se desilo to sa Klafurićem, mada mi njegova izjava da "će oni vidjeti ko može a ko ne igrati za Velež u budućnosti.." itekako smrdi..Ko to procjenjuje? Niko od nas ne poznaje ovog Čanadija i mislim da ni on neće vršiti tu procjenu jer bi bilo neozbiljno da čovjek koji je tu 15 dana zna šta koji igrač može i kakve su mu namjere i ambicije..U svakom slučaju, ne mislim da je ovaj forum mjesto gdje se nekolicina ljudi treba prepucavati ko je upućeniji od koga i ko bolje zna odakle se "širi smrad" iz kluba..Ako je istina da su pojedini iz uprave ovdje i komentarišu i zakuhavaju onda smo mi baš jadan i nebitan sportski kolektiv i dajte nam onda njihova imena da ih javno prozovemo..Ili taj fićfirić od menadžera ako ovdje dolazi i bavi se ovim stvarima po forumima ovakvog tipa - pa je li moguće da nam takav igrače dovodi pobogu..Eto na kraju Zeljković završi kod Feđe, je li mu se iko javio od naših kad je htio otići iz Uzbekistana, kako je neko skontao da Hasanović neće biti spreman kao prije, ko je to procijenio i na osnovu čega? Nikada mi vjerovatno nećemo dohvatiti neki nivo, a toliko potencijala ovaj klub ima i navijača svakavih profila ali džaba, nas će ugušiti kokošarluk i sitnointeresdžije..NIje da nije toga bilo i prije rata, iskreno govoreći..A neće se meni Velež ogaditi moj KIlla, nego to okolo njega..Velež je ko god ga predstavljao ili bio nekakav predsjednik nečega uvijek deset stepenica iznad njih kako god se oni zvali ili pare donosili (i uzimali)
Apsolutno se slažemo i na istoj smo valnoj dužini :)

I sva ova pitanja treba da članovi skupštine, ako ih ima ovdje a vjerujem da ima, postave odgovornim. I za Gholamija, i za odlučivanje ko otpada tj. za cjelokupno vođenje sportskog segmenta, i za putovanje do Andore, za odmor u Turskoj kad nemaš trenera, za sportskog direktora, kao i ko je doveo i skautirao Bobaja, Savića i ove sve što su došli prije imenovanja i trenera i direktora... Jer ako ta vanredna skupština prođe bez tih pitanja i isključivo u tonu da li da izglasamo povjerenje ili ne, onda ništa nismo dobili, a UO će biti silom otjeran ubrzo poslije toga, rezultatima. Bolje je po sve da se o problemima počne pričati naglas.

A ako se isključivo inzistiralo na tome da se skupština "zavrti" oko pozitivnih stvari, ako se počnu spominjati tribine, Puma i slične dobre stvari kao paravan za ove katastrofalne i da se o njima ne bi pričalo, onda izglasanog povjerenja ne bi trebalo biti.

Spinova, laži i guranja pod tepih je već dosta. Ništa nije kataklizmično, ali tepih je već nabubrio i vrijeme je da se očisti ispod njega.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 25 jul 2024, 18:00

AlemC85 je napisao/la:
24 jul 2024, 17:11
Ako je sve ovo tacno, sto se prica po Mostaru, onda je to sramota
Imaš pp

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.