Kad je na kraju svijeta smije postaviti..scudetto89 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:17@ Pitarsam drug vidim da imas godina finih, sve mogu shvatiti meni je 36 godina nikad u zivotu ne bih mogao objavljivati slike necije djece na forum gdje svi to vide i prate, zamisli ako ovo vide neciji roditelji ne kontam te bgm?
Ja imam dvoje djece male nedo bog da mi ovako neko objavi, pa nasao bih ga i zguzio da te ne lazem !![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Radnicki klub nikad ne moze biti politicki klub, politika ga mora osnovati. To zapamti, politika moze uci/izaci iz kluba, isto vrijedi i za Borac. To su sve samo tvoje zelje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:22Sve ovo sto si napisao je hrpa gluposti i ne mjenja cinjenicu da ste vi politicki klub i da cete kao takav ostati zapamceni.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:13Pitanje ostaje isto, jesi li ikad bio na utakmici između Sarajeva i Veleža na Stadionu Rođeni? Ili se radi o stanovniku SBK koji veze sa FK Sarajevom ima kao i ja sa Rapidom iz Bukurešta, ako se odlučim navijati za njih?TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:41
Kakvi vi, vi idete u federalnu.
Nijedan politicki projekat nece dugo ziviti, pa tako ni vi.
Neko malo duze zivi, kao Zrinjski i Bojac, al vi ste levati koji su visoko poletili ali ce strasan pad biti.
I ne sekiraj se, i ako ispadnemo, mi ćemo preživjeti. Velika je ljubav ovih navijača da bi se klub ugasio, dokazano u najtežim vremenima i poslije rata, a i prije 8-9 godina. Nemoj da te to brine, nego gledaj da odeš na utakmicu svog kluba, za početak, pa onda da mjeriš khurcheve sa navijačima sa mali milion akcija za klub.![]()
Dosla je guja i na vasa vrate, previse bahacenja i laznog dizanja u visine nebeske su vas jako bolno prizemljile.
A hoces li ti otici na utakmicu svog kluba? Makar evropsku, moze slika ulaznice da vidimo jesi li makar u 30.000 navijaca svog kluba?
Hrpa gluposti je komentarisati druge klubove a ne baviti se svojim uopste, e to ti je hrpa gluposti. I naravno da mjeris visine nebeske samo po forumu, jer je to tvoj jedini doticaj s klubom "za koji navijas". Onda izjednacavas navijaca Veleza na anonimnom forumu kao navijaca Veleza u stvarnosti.
Evo platit cu ja put i kartu za Mostar, da osjetis da nije navijanje za klub laprdanje po forumu, a i da nam ponovis ove stvari o politickim projektima i tako

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ne vazno pasa kakva je to sloboda daj ba mozemo se zezati, prcati bez psovki naravno bar ja tako gledam, ali ovo je dno dna bgm.Pablo11 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:40Kad je na kraju svijeta smije postaviti..scudetto89 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:17@ Pitarsam drug vidim da imas godina finih, sve mogu shvatiti meni je 36 godina nikad u zivotu ne bih mogao objavljivati slike necije djece na forum gdje svi to vide i prate, zamisli ako ovo vide neciji roditelji ne kontam te bgm?
Ja imam dvoje djece male nedo bog da mi ovako neko objavi, pa nasao bih ga i zguzio da te ne lazem !![]()
04.10.2009 !
Sta imas objasnjavati, ima tri posta i samo to objavljuje, a od 50 ljudi koji citaju ovu temu niko ne cita njegove postove.scudetto89 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:56Ne vazno pasa kakva je to sloboda daj ba mozemo se zezati, prcati bez psovki naravno bar ja tako gledam, ali ovo je dno dna bgm.Pablo11 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:40Kad je na kraju svijeta smije postaviti..scudetto89 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:17@ Pitarsam drug vidim da imas godina finih, sve mogu shvatiti meni je 36 godina nikad u zivotu ne bih mogao objavljivati slike necije djece na forum gdje svi to vide i prate, zamisli ako ovo vide neciji roditelji ne kontam te bgm?
Fk Željezničar.
- TurkishAirlines
Izgleda da si ti neki zajeban likkillafrommanilla je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:49Radnicki klub nikad ne moze biti politicki klub, politika ga mora osnovati. To zapamti, politika moze uci/izaci iz kluba, isto vrijedi i za Borac. To su sve samo tvoje zelje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:22Sve ovo sto si napisao je hrpa gluposti i ne mjenja cinjenicu da ste vi politicki klub i da cete kao takav ostati zapamceni.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:13
Pitanje ostaje isto, jesi li ikad bio na utakmici između Sarajeva i Veleža na Stadionu Rođeni? Ili se radi o stanovniku SBK koji veze sa FK Sarajevom ima kao i ja sa Rapidom iz Bukurešta, ako se odlučim navijati za njih?
I ne sekiraj se, i ako ispadnemo, mi ćemo preživjeti. Velika je ljubav ovih navijača da bi se klub ugasio, dokazano u najtežim vremenima i poslije rata, a i prije 8-9 godina. Nemoj da te to brine, nego gledaj da odeš na utakmicu svog kluba, za početak, pa onda da mjeriš khurcheve sa navijačima sa mali milion akcija za klub.![]()
Dosla je guja i na vasa vrate, previse bahacenja i laznog dizanja u visine nebeske su vas jako bolno prizemljile.
A hoces li ti otici na utakmicu svog kluba? Makar evropsku, moze slika ulaznice da vidimo jesi li makar u 30.000 navijaca svog kluba?
Hrpa gluposti je komentarisati druge klubove a ne baviti se svojim uopste, e to ti je hrpa gluposti. I naravno da mjeris visine nebeske samo po forumu, jer je to tvoj jedini doticaj s klubom "za koji navijas". Onda izjednacavas navijaca Veleza na anonimnom forumu kao navijaca Veleza u stvarnosti.
Evo platit cu ja put i kartu za Mostar, da osjetis da nije navijanje za klub laprdanje po forumu, a i da nam ponovis ove stvari o politickim projektima i takoovdje smo imali Denchija koji je omalovazavao sve osim FKS, pa ga sad nema nikako, probaj povezati 2 i 2
![]()

Ja jedino i znam sabrati 4, zadnje tri godine u ligi, daj neki lakse zadatak
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Frajko ne ide na utakmice uopšte, a jedan od glasnijih na forumu. Rekao bih klasični shizopitar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
Evo ih, Vrapcici se vracaju na velika vrata.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Kad se malo razmisli, najglasniji su im ovi iz raznoraznih bosanskih pripizdina i onaj mentalni bolesnik iz SAD-a. Niko Koševo ne vidi više od jednom godišnje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Au, pa ti vidim ne pišeš ni na temi za članove, znači nit imaš člansku nit ideš na utakmice. Hoćeš da ti izvadim ja člansku Veleža, da vidiš kakav je osjećaj, pa dogodine akobogda da kupiš kojeg god ti kluba hoćeš

A lakše pitanje bi bilo: kako si odlučio da si navijač Sarajeva? Nisi kupio šal , dres, otišao na utakmicu

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- TurkishAirlines
Mozda i ne zivim u Bosni, mozda sam ja razocarani navijac Veleza iz vrapcica. Mozda
Politickoj igracki je dosao kraj.
Na koju stranu se okrenuti, sdp il sda

Na koju stranu se okrenuti, sdp il sda

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Cuj mu price ne zivi u Bosni, dodje li se ikad u Bosnu u godini danaTurkishAirlines je napisao/la: ↑25 jul 2024, 14:17Mozda i ne zivim u Bosni, mozda sam ja razocarani navijac Veleza iz vrapcica. Mozda![]()
Na koju stranu se okrenuti, sdp il sda![]()

Kakav klaun, pa svaki politicar je za tebe Cass Pennant, makar clansku imaju

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ne živim ubosni
Ali zato kenjam po forumu ko da živim.

Ali zato kenjam po forumu ko da živim.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- TurkishAirlines
Ma slabo, baustela uzima danak. Bosnu samo na karti vidim i kad krenem u Pazar.killafrommanilla je napisao/la: ↑25 jul 2024, 14:39Cuj mu price ne zivi u Bosni, dodje li se ikad u Bosnu u godini danaTurkishAirlines je napisao/la: ↑25 jul 2024, 14:17Mozda i ne zivim u Bosni, mozda sam ja razocarani navijac Veleza iz vrapcica. Mozda![]()
Na koju stranu se okrenuti, sdp il sda![]()
Ne mozes online clansku naruciti, Morto molim tutorijal za brata
![]()
Kakav klaun, pa svaki politicar je za tebe Cass Pennant, makar clansku imaju![]()
Drago mi je da vas je politika uzela i samljela.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Pitari dobro raspolozeni pred tekmu:

Nek je stid svakog ko ode na drugu tribinu da bi gledo utakmicu. Usta vam se ponjamke.
A dobri su vam istok i zapad kad prikupljate sredstva za grupu?!
Kakav si ti debil **** ti sjever oca
Ma pogino ti meni do stadiona
Digli se glupani ko da je njihovo FKS.
Dodji pa mi se pokenjaj u facu ako si takav mudonja.
Yebem li ti familiju retardiranu
Ma sahranio ti vecwras sve zesnko u familiji sto imas

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Kako je sjediti kuci i gledati rijeku navijsča kako odlazi put Koseva a ti jucer glefso Orahovicu, Bukovicu ili kako se već zove klub koji je igrao protiv tvog kluba... Da hoce bar kiša...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
To što ih je neko drugi slikao, ne smije ti biti opravdanje! Ako dijeliš te i takve fotografije, jednako si odgovoran kao i onaj ko je fotografisao. Relativiziranje svojih postupaka drugim, vrhunac je licemjerja i bezobrazluka. Postoji 1000 razloga zašto postoje takonski mehanizmi koji štite djecu od zloupotrebe na društvenim mrežama. Tvoja uloga je da ih zaštitiš, a ne da distribuiraš te i takve fotogrsfije.Pitarsam je napisao/la: ↑25 jul 2024, 10:42Aaahh sta ću kad ste mi nešto plaho dragi.Argentina je napisao/la: ↑25 jul 2024, 10:28Kao i inace, ti samo o Zelji.Pitarsam je napisao/la: ↑25 jul 2024, 10:22
Promakao mi post ovog botovskoj mitomancica jučer.
Jedan od onih botova pod rednim brojem 11 i mezimce
fratra @Mchale -@Pablito11 sto ga @Mchala udara q…!
Hebiga,jučer ih se dosta nakotilo,urednik ih je nemilosrdno
Stancao,pa se i neka @hookurava pojavila odnekud.
Uglavnom,nisu ovo nikakva djeca koja su “došla na trening”?!
Ovo su navijači Zeljkanovi,jedni od onih 10 007 Dine Pekica
Sa zadnje tekme protiv Borca.
“…..djeca došla na trening”?!?
“10 007”
Koji lažovi i mitomani.Od najstarijeg do najmladjih!!!
Mitomani,mitomani,došli su vam teški dani![]()
Igrati ti klub danas, haj sto ne pises o tome, ali bar ne pisi o Zelji. Sta je reci sa kompleksima, poceo si se baviti i pionirima Zelje
Vec su ti pisali, fkt nemoj dijeliti slike djece, nije uredu, nije normalno, ako ti je to normalno onda imas poremecaj iskreno. Na stranu forum, zajebancija, prepiske i sce, ali ovo granici sa psihickim poremecajem jer nije ti prvi put da slike djecu stavljas po forumu.
Nikakve ja slike ne dijelim.Ovo su navijači Zeljkana
Sa zadnje tekme protiv Borca.U sredini@kontras,a ti
Desno-7.
Pa Nisam vas ja slikao licno,nego oficijelni fotograf na
Tekmi.Ako ti smeta njemu se zali!!
P.S.Sto tvoji mitomanski botovi “pokusavaju” da mene
Vrijeđaju u svojoj nemoći,to tebi borcu za forumska
Prava ne smeta,je li djubre mučko
Ti si jedna obična plaćipiqka.
Obriši to!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
hjoojj novi level kompleksa.. Gase televizore od 19h, spavaju, setaju, uglavnom ne prate sportski program.OsmaDolazi je napisao/la: ↑25 jul 2024, 14:50Nove granice ljubomore od mrtvaca iz Zvornicke. Sada su poceli moliti Boga za kisu kada mi igramo.
Pati, fekalijo plava!
Teze im pada nego nama dok Hrv i Srb igraju euro a mi dudlamo nargile bez euforije.
IDE VELIKI DIV, uz poruku NEK PADAJU CUSKIJE

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Jeste smijesni likovi ne vjerujem
Kakav kompleks nekih botova sa klixa, moze biti bilo ko hahahah
Kakav kompleks nekih botova sa klixa, moze biti bilo ko hahahah
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League