TurkishAirlines je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:22
killafrommanilla je napisao/la: ↑25 jul 2024, 11:13
TurkishAirlines je napisao/la: ↑24 jul 2024, 12:41
Kakvi vi, vi idete u federalnu.
Nijedan politicki projekat nece dugo ziviti, pa tako ni vi.
Neko malo duze zivi, kao Zrinjski i Bojac, al vi ste levati koji su visoko poletili ali ce strasan pad biti.
Pitanje ostaje isto, jesi li ikad bio na utakmici između Sarajeva i Veleža na Stadionu Rođeni? Ili se radi o stanovniku SBK koji veze sa FK Sarajevom ima kao i ja sa Rapidom iz Bukurešta, ako se odlučim navijati za njih?
I ne sekiraj se, i ako ispadnemo, mi ćemo preživjeti. Velika je ljubav ovih navijača da bi se klub ugasio, dokazano u najtežim vremenima i poslije rata, a i prije 8-9 godina. Nemoj da te to brine, nego gledaj da odeš na utakmicu svog kluba, za početak, pa onda da mjeriš khurcheve sa navijačima sa mali milion akcija za klub.
Sve ovo sto si napisao je hrpa gluposti i ne mjenja cinjenicu da ste vi politicki klub i da cete kao takav ostati zapamceni.
Dosla je guja i na vasa vrate, previse bahacenja i laznog dizanja u visine nebeske su vas jako bolno prizemljile.
Radnicki klub nikad ne moze biti politicki klub, politika ga mora osnovati. To zapamti, politika moze uci/izaci iz kluba, isto vrijedi i za Borac. To su sve samo tvoje zelje.
A hoces li ti otici na utakmicu svog kluba? Makar evropsku, moze slika ulaznice da vidimo jesi li makar u 30.000 navijaca svog kluba?
Hrpa gluposti je komentarisati druge klubove a ne baviti se svojim uopste, e to ti je hrpa gluposti. I naravno da mjeris
visine nebeske samo po forumu, jer je to tvoj jedini doticaj s klubom "za koji navijas". Onda izjednacavas navijaca Veleza na anonimnom forumu kao navijaca Veleza u stvarnosti.
Evo platit cu ja put i kartu za Mostar, da osjetis da nije navijanje za klub laprdanje po forumu, a i da nam ponovis ove stvari o politickim projektima i tako

ovdje smo imali Denchija koji je omalovazavao sve osim FKS, pa ga sad nema nikako, probaj povezati 2 i 2