Zapadu posebno kapa do poda za ono navijanje.

Ps: Svaka cast i onom kralju na prvom standu sa cevapima, ubili smo se. Poezija.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čemu takav pesimizam, mi smo kvalitetnija ekipa od njih definitivno, imamo bar 55% šanse da prođemo aBd.moreno123 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 01:42Od Spartaka smo bolja ekipa i Aktobe je bolja ekipa od njih ali su oni odigrali sjajno i disclipinovano na svojoj polovini, u drugom poluvremenu su se zatvorili i nisu nam dali da pridjemo golu, sve centarsuteve su ocistili i one pokusaje nase kroz sredinu do sesnaesterca do Olivere.. Bolji smo ali mislim da gore necemo proci, da ce oni iskoristi domaci teren i dobiti nas 1-0 ili 2-1 jer su namazaniji i vidi se iskusniji u tim utakmicama na jedan gol. Naravno da ih je moguce dobiti i iskreno se nadam da cemo ih proci pa da uzivamo jos u minimalno jednoj ovakvoj noci...
Puno smo opasniji kad protivnik igra otvorenog garda kako su oni igrali prvo poluvrijeme, vidjeli moguce sranje i povukli se, ovo mi vise lici da ce pokusati chokirati u Trnavi, na neku frljoku proci. Ako odluce ne chokirati, uzimamo ih 100%.Seipronto je napisao/la: ↑26 jul 2024, 01:44Čemu takav pesimizam, mi smo kvalitetnija ekipa od njih definitivno, imamo bar 55% šanse da prođemo aBd.moreno123 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 01:42Od Spartaka smo bolja ekipa i Aktobe je bolja ekipa od njih ali su oni odigrali sjajno i disclipinovano na svojoj polovini, u drugom poluvremenu su se zatvorili i nisu nam dali da pridjemo golu, sve centarsuteve su ocistili i one pokusaje nase kroz sredinu do sesnaesterca do Olivere.. Bolji smo ali mislim da gore necemo proci, da ce oni iskoristi domaci teren i dobiti nas 1-0 ili 2-1 jer su namazaniji i vidi se iskusniji u tim utakmicama na jedan gol. Naravno da ih je moguce dobiti i iskreno se nadam da cemo ih proci pa da uzivamo jos u minimalno jednoj ovakvoj noci...
Ma sigurno brt. Bio sam na istoku glasa nemam. Oko mene sve navija redom, od djece do najstarijih. Nepotrebno pojedinci seru sa tribinama i navijanjem.
Mrs tamo. Da ne kupih online qrac bih opipo kartu rukom
Hahaha izvini ko je ovo mogao ocekivati
Ma da mi prodjemo pa i na gostujucu ako treba, pa ko ziv ko mrtav
zahvaljujuci esadu plavom mi zabismo u kazastanu golBosniacum Lilium je napisao/la: ↑26 jul 2024, 00:59Sve što je trebalo uraditi je izbaciti Esada Plavog iz prvih 11. To je iole pismenom treneru poput ZZ bilo jasno.
I raja je ovdje upravu. Samo još jedna dobra desetka nam treba i to je to