FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu da nadjem nez koja je minuta, kad su trazili 2 penala je li ruka bila ?
-
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da li ima negdje link cijele tekme ?
Šta reči,šta napisati poslije sinoćnje utakmice...Ma bravo SARAJEVO toliko
VOLUM TE SARAJ,'VO

VOLUM TE SARAJ,'VO
-
- Kontakt:
Samo cu reci ko te nije volio nije ni obolio!!
Sto se tekme same tice ubili smo ih, steta za one sanse sto smo imali ali dobro boze moj i to je nogomet, sad u Trnavu otici muski se potuci i nadam se uz boziju srecu , da cemo mi ti biti koji ce na kraju slaviti i sretno se vratiti u seher Sarajevo, sretno svima koji idu u Trnavu !!
Kosevo nikad punije , atmosfera za deset, navijanje ma sve, sjebali se navijaci Spartaka!!

Hell to come the Rajvosa!!!

Sto se tekme same tice ubili smo ih, steta za one sanse sto smo imali ali dobro boze moj i to je nogomet, sad u Trnavu otici muski se potuci i nadam se uz boziju srecu , da cemo mi ti biti koji ce na kraju slaviti i sretno se vratiti u seher Sarajevo, sretno svima koji idu u Trnavu !!

Kosevo nikad punije , atmosfera za deset, navijanje ma sve, sjebali se navijaci Spartaka!!

Hell to come the Rajvosa!!!

04.10.2009 !
Najbolja taktika,ubili smo ih nisu znali sta ih je snaslo
Za ligu se ne sekiram ako se ovako bude igralo ne vidim ko nam moze parirat(sem Vice naravno)
Matanovic
Julardzija
Ilijev
Hasic
Andjusic
Krdzalic
Mehmedovic
Djuruckic
Niko nije starter Sem djurickivica koji definitivno vise nece bit starte nar sto se tice stopera) i ovi sto i igraju na kasikicu
A igra 7x bolja
Bravo zeka
Julardzija
Ilijev
Hasic
Andjusic
Krdzalic
Mehmedovic
Djuruckic
Niko nije starter Sem djurickivica koji definitivno vise nece bit starte nar sto se tice stopera) i ovi sto i igraju na kasikicu
A igra 7x bolja
Bravo zeka
- TurkishAirlines
Hvala Zorane.
Godinama cekam ovakvo Sarajevo.
Godinama cekam ovakvo Sarajevo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sve ono sto smo godinama sanjali, nam se desava. Pun stadion, navijanje (za razliku od Aktobea) perfektno. Sinergija svih tribina u drugom poluvremenu pogotovo, odlicna. Bas smo ih nosili. Pritisak je bio zestok, ne sjecam se kad smo i neke amatere onako pritisli a ne ozbiljnu ekipu (koliko god smo dominantno izgledali) sa kojom ce biti sve osim lako u uzvratu.
Stvarno momcima kapa do poda a i raji sinoc, bas neki ponos bgm
Eh, jedino sto nije nikako dobro je rezultat. Jednostavno ako ispadnemo, sinoc smo ispali, jer morali smo ali morali zabiti 2 gola bar i opet bi oni mogli reci da su dobro prosli..
Zato ce uzvrat biti eben do bola, gutav pravo. Oni ce sigurno igrati neku drugu utakmicu jer su na domacem terenu i nazalost ako je bilo 50-50 prije ove utakmice, sad je 60-40 njihova prednost. Domaci teren plus su nas dobro upoznali idr u prilog tome.
Naravno da vjerujem u prolaz i mislim stvarno da smo bolja ekipa, prava je steta sto nismo otisli sa bar golom razlike sto bi puno znacilo ali jbg. Raduje onakvo zalaganje i igra stvarno. Ako preslikamo na prvenstvo, nema brige.
Stvarno momcima kapa do poda a i raji sinoc, bas neki ponos bgm
Eh, jedino sto nije nikako dobro je rezultat. Jednostavno ako ispadnemo, sinoc smo ispali, jer morali smo ali morali zabiti 2 gola bar i opet bi oni mogli reci da su dobro prosli..
Zato ce uzvrat biti eben do bola, gutav pravo. Oni ce sigurno igrati neku drugu utakmicu jer su na domacem terenu i nazalost ako je bilo 50-50 prije ove utakmice, sad je 60-40 njihova prednost. Domaci teren plus su nas dobro upoznali idr u prilog tome.
Naravno da vjerujem u prolaz i mislim stvarno da smo bolja ekipa, prava je steta sto nismo otisli sa bar golom razlike sto bi puno znacilo ali jbg. Raduje onakvo zalaganje i igra stvarno. Ako preslikamo na prvenstvo, nema brige.
- TurkishAirlines
Re:
Jooj kad vidim da neko nesto na ovaj nacin pise....
Shvati legendo, ako neko lose igra u tom momentu, ili neko lose vodi klub u tom momentu, sasvim je legitimno i normalno kritikovati.
I sad vi nesto glumiti c aaaa jesu vas popisali"
Pa nek pisaju svaki dan, to znaci da ide na bolje.
Budite ba svjesni da se mora kritikovati da bi sutra mogli bolje ocekivati.
Samo budale ne prihvataju kritiku.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Re:
Nije problem kritika, problem je to što momci budu izloženi linču od strane navijača kao da su najveći zločinci... A i kritikovati momka koji je nedavno napunio 18 i momka kojem je tek 2-3 utakmica u klubu je smiješno... Kritika je i više nego potrebna, čak potrebnija i od pohvale, ali ja sam fino napisao "srali ste"...TurkishAirlines je napisao/la: ↑26 jul 2024, 07:51Jooj kad vidim da neko nesto na ovaj nacin pise....
Shvati legendo, ako neko lose igra u tom momentu, ili neko lose vodi klub u tom momentu, sasvim je legitimno i normalno kritikovati.
I sad vi nesto glumiti c aaaa jesu vas popisali"
Pa nek pisaju svaki dan, to znaci da ide na bolje.
Budite ba svjesni da se mora kritikovati da bi sutra mogli bolje ocekivati.
Samo budale ne prihvataju kritiku.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ova ekipa uz Gojaka i Mudraziju bi bila top topova.
Eh da li ce doci takav kvalitetan igrac vidjet cemo.
Cak bi halalio i da ne dovedu stopera koliko nam treba u veznoj liniji 2 top igrac.
Hajde Mirvicu odrijesi kesu i kad vec imamo pravog trenera daj mu dovedi sta mu treba!!!
Eh da li ce doci takav kvalitetan igrac vidjet cemo.
Cak bi halalio i da ne dovedu stopera koliko nam treba u veznoj liniji 2 top igrac.
Hajde Mirvicu odrijesi kesu i kad vec imamo pravog trenera daj mu dovedi sta mu treba!!!
- Shategabri
- Kontakt:
On je resetovan kad ga ono jel bi Soldo patosiraDerdiyok je napisao/la: ↑26 jul 2024, 01:52Nikad doći kući poslije tekme jbt život. Kao što reko ajdo valja ga ustati prije horoza haha.
Samo ću reći da je falio jedan pogodak u mreži Slovaka da stadion proključa. Iznenadili su me u negativnom smislu. Očekivao sam više od njih. Za naše momke samo riječi hvale, nikakvih zamjerki. Nije htjela u mrežu i džaba
Abd kad prođemo Spartak ovog njihovog čamugu treba klepiti![]()

Koševo Zapad
Ali kakva je prepicka na istoku čips prodavala auuuu
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Morpheus i 17 gostiju.