FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja samo ne znam gdje bi nam sinoc jos te 3.500 milje ljudi stale da su se prodale sve karte.Na sjever jos milja i nesto je moglo.Ostalo prepuno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- napoleon72
- Kontakt:
Kakva noc, igra, atmosfera, sve. Da mi je neko prije 3 godine pricao da cu gledat Sarajevo koje smisleno igra 352 formaciju, sa dva krila na spicevima (Real Madrid, sto bi rekao Ibricic
), i da ce u drugom pretkolu KL protiv nekih Slovaka bit raje haman kao na playoffu sa Gladbahom... nazvao bih Jagomir da prijavim slucaj. Strasno!
Na terenu se nema sta kome zamjerit. Fenomenalna predstava. Steta zbog rezultata al jbg, nije jos nista izgubljeno. Malo nerviraju Rockov i Hamza, nevjerovatno mi je da na ovom levelu imas napadaca koji nikako ne ide desnom nogom u sansu (ono iz 50 i neke minute poslije prekida, da je samo pruzio desnu, bila bi gol sansa), a i golmana koji apsolutno nikako ne zna igrat lijevom. Bolja ekipa ce znat iskoristit to, pritiskat ce odbranu da vrate loptu golmanu a on ima jednu nogu (i njom nije najsigurniji).

Na terenu se nema sta kome zamjerit. Fenomenalna predstava. Steta zbog rezultata al jbg, nije jos nista izgubljeno. Malo nerviraju Rockov i Hamza, nevjerovatno mi je da na ovom levelu imas napadaca koji nikako ne ide desnom nogom u sansu (ono iz 50 i neke minute poslije prekida, da je samo pruzio desnu, bila bi gol sansa), a i golmana koji apsolutno nikako ne zna igrat lijevom. Bolja ekipa ce znat iskoristit to, pritiskat ce odbranu da vrate loptu golmanu a on ima jednu nogu (i njom nije najsigurniji).
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
Šta bi tek rekao za njihovog golmana, lik naograjisao.napoleon72 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:30Kakva noc, igra, atmosfera, sve. Da mi je neko prije 3 godine pricao da cu gledat Sarajevo koje smisleno igra 352 formaciju, sa dva krila na spicevima (Real Madrid, sto bi rekao Ibricic), i da ce u drugom pretkolu KL protiv nekih Slovaka bit raje haman kao na playoffu sa Gladbahom... nazvao bih Jagomir da prijavim slucaj. Strasno!
![]()
Koševo Zapad
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nema se sta zamjeriti igracima, nije htjela lopta u gol i pisaj ga. Bolji smo od ovih i mozemo ih dobiti tamo. Svaka cast svima, od igraca, strucnog staba, a i nas navijaca.
Igrom slucaja sam (prije utakmice mislio) nazalost, bio na zapadu, medjutim iznenadio sam se. Navijanje perfektno. Posebno onih 20 minuta drugog poluvremena. Njihovim igracima su se tad noge odsjekle.
Igrom slucaja sam (prije utakmice mislio) nazalost, bio na zapadu, medjutim iznenadio sam se. Navijanje perfektno. Posebno onih 20 minuta drugog poluvremena. Njihovim igracima su se tad noge odsjekle.
Kako se pisalo ovdje ja sam očekivao da će Trnava biti u rangu Real Madrida odnosno potpuna dominacija i naš debakl. Realnost da je lopta bila u našem posjedu i da smo imali 3-4 zicera koja nismo znali iskoristiti. Borba, želja, zalaganje sve ono što nam je falilo prošle sezone smo vidjeli u ove tri tekme. Bgm se i vidi potpis Zeke i da imamo neku ideju šta da radimo sa loptom. Pokazali smo da možemo sa ovom ekipom do play-offa aBd i da se potučemo za titulu. Atmosfera je bila nevjerovatna, jedini put je bilo više ljudi protiv Borrusije. ZZ
. Idemo dati taj gol u Trnavi i da se prođe i ovo lagano.

Nadam se da će nam se vratit' u uzvratu. Biće teža utakmica pogotovo za našu odbranu, zna ovaj Gasparik odigrat' na rezultat, prošle godine su tako Lecha otresli kući. Valjda im se ono krilo neće oporavit' na vrijeme. Oni bi sad za vikend trebali prvu ligašku da igraju protiv Trenčina. Ne znam hoće li odgađati šta.
Ima li neko da moze, zeli i hoce snimiti nase tekme protiv Aktobea pa evo sad Trnave i da postavi na youtube da se moze uvijek pogledati.
Ja ne znam imamo li ijednu cijelu utakmicu iz Evrope bilo kad da smo igrali cijelu na youtubu.
Ja ne znam imamo li ijednu cijelu utakmicu iz Evrope bilo kad da smo igrali cijelu na youtubu.
- Maroon1946
- Kontakt:
Sinoć sve za 10, navijanje i igranje. Zoran je sve to pod konac doveo. Jedino mi je žao što nismo taj gol dali kad smo imali toliko gol šansi. U drugom poluvremenu totalni bunker su napravili. Mi mjesto da pokusavamo kroz sredinu ubacivali smo loptu sa strane pogotovo preko Durakovića i dzabe trosili sanse tu da napravimo nesto. I svi su se dvoumili oko šuta, meni je sto puta draze da je puknes sa 25 metara ko Franics nego da lopta ide na bok kad vec vidis da ne ide sa centarsutevima. Momci poginuli na terenu, odbrana dobra. Samo jos taj gol da zabijemo. Jaki smo prejaki 

- Maroon1946
- Kontakt:
Topppp...tnxMaroon1946 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:52https://www.youtube.com/live/qXfvYZiBad ... epp8Mrk5SO

Valjda ce ona prodavati i kad krene liga
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Šta reći, hvala ti Bože što navijam za Sarajevo, nema svako privilegiju doživjeti ovo. Ponos, da ne može biti veći.
- luckystrike
- Kontakt:
Ne mogu biti nezadovoljan igrom, s tim da mi jutros teže pada remi nego sinoć. Imamo za čime žaliti. Zaslužili smo više.
Navijanje bilo odlično, čak i par košpi što znam su bile i pričaju u superlativima.
Nadam se da ćemo imati više sreće u gostima, kvalitete za dalje sigurno imamo.
Navijanje bilo odlično, čak i par košpi što znam su bile i pričaju u superlativima.
Nadam se da ćemo imati više sreće u gostima, kvalitete za dalje sigurno imamo.
Magnet za publiku

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.