FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Postaje mi jasnije kad igraci s kojim sam pricao kazu da je Zekić level iznad s vih trenera s kim su radili, pocinjemo izgledati kao ozbiljna ekipa, naravno ima tu jos nedostataka u automatizmima, ali treba to pripisati dosta novih igraca i mali vremenski period za slaganje igre i sistema, ali za ovo do sada ozbiljno izgleda 

Ima li slika iz zraka?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Slazem se sa ovim. Istok je bio zakucan, Zapad takodjer pun, nesto sitno prazno na dnu u coskovima. Sjever, po blok sa dvije strane je jos moglo stati ali su momci bili u kopu, da su bili rasporedjeni po stolicama mislim da bi samo coskovi ostali prazni. Dakle preostaje jug, na jug stane cirka 3000. Ako stadion prima 34500 po mojoj nekoj procjeni sinoc je bilo blizu 30k ljudi.
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 26 jul 2024, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Sarajevo top igra, KK Bosna se ozbiljno pojačala, dobra priča se pravi i za ABA2 i za domaću ligu. Kakva nas jeden očekuje 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma vasa greska je……
- feniksptica
- Kontakt:
Gdje je Evander yebem ga u usta plava
i onog Sancheza isto....
i onog Sancheza isto....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nema njih kad stvari idu dobrofeniksptica je napisao/la: ↑26 jul 2024, 09:36Gdje je Evander yebem ga u usta plava
i onog Sancheza isto....
Povukli se u misije rupe
**** plava
Navijanje za Sarajevo nije stresno:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Dao smo ga zabili srusio bi se stadion
Bravo za sve sinoc
Bravo za sve sinoc
-
- Kontakt:
Nije samo odrijesi kesu ima i drugih faktora,hebe nas Vico sa pravilom 3 stranca,ogranicen si,dodaj da ovu ligu nece da igraju mnogi upravo zbog politike. Kakva atmosfera juce,kako se juce masa iskontrolisala i navijalo vudo jednoado-hz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:06Ova ekipa uz Gojaka i Mudraziju bi bila top topova.
Eh da li ce doci takav kvalitetan igrac vidjet cemo.
Cak bi halalio i da ne dovedu stopera koliko nam treba u veznoj liniji 2 top igrac.
Hajde Mirvicu odrijesi kesu i kad vec imamo pravog trenera daj mu dovedi sta mu treba!!!
- Maroon1946
- Kontakt:
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Kad bi kojim slucajem prosli dalje, a vjerujem da hocemo, velika steta ce biti ako se bude igralo u zenici ili bilo gdje drugo osim Koševa. 

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ma ona Keremenova sve školski odrađeno, prebacio golmana on savladan bio al u stativu udariMaroon1946 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 09:48Nevjerovatno kako nijedna nije ušla, najbolju šansu je po meni imao Gulisha šteta sto pogodi golmana. Tamo da im dva uvalimo i top.
3 stranca koja ce ti biti u prvih 11 - Giorgi, Francis i eventualno Renan. Mudražija bi nam dosao ko kec na desetku, za Gojaka ne znam. Po meni je ovaj Djordevic vise osmica nego desetka.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 09:42Nije samo odrijesi kesu ima i drugih faktora,hebe nas Vico sa pravilom 3 stranca,ogranicen si,dodaj da ovu ligu nece da igraju mnogi upravo zbog politike. Kakva atmosfera juce,kako se juce masa iskontrolisala i navijalo vudo jednoado-hz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 08:06Ova ekipa uz Gojaka i Mudraziju bi bila top topova.
Eh da li ce doci takav kvalitetan igrac vidjet cemo.
Cak bi halalio i da ne dovedu stopera koliko nam treba u veznoj liniji 2 top igrac.
Hajde Mirvicu odrijesi kesu i kad vec imamo pravog trenera daj mu dovedi sta mu treba!!!
-
- Kontakt:
Sve je bilo perfektno,nedostajalo malo sportske sreće ali i kvalitetniji vezni koji će kreirati više šansi ne samo iz dubine dugim loptama.
Sjever opet najlošija tribina i mislim da je vrijeme da se @torino i njemu slični zapitaju zašto je tako.
I šta je poenta navijanja dok traje himna?
Sjever opet najlošija tribina i mislim da je vrijeme da se @torino i njemu slični zapitaju zašto je tako.
I šta je poenta navijanja dok traje himna?
Gdje ce i ostati dok je Zekic tu.BordoBBoja je napisao/la: ↑26 jul 2024, 09:36Nema njih kad stvari idu dobrofeniksptica je napisao/la: ↑26 jul 2024, 09:36Gdje je Evander yebem ga u usta plava
i onog Sancheza isto....
Povukli se u misije rupe
**** plava
You are someone else I am still right here
Hvala Evanderu i njegovim jaranima što su znatno povećali posjetu sinoć. Da nije bilo njih, ne bi prekucali posjetu od prošle sedmice.
Steta sto se druga nije igrala kod nas, da budu produzeci, da duze traje, kratko 90 minuta 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], keli, nedimmmm1337 i 17 gostiju.