Tako je, što se tiče Koševa, Dino Merlin pa Sarajevo po posjeti ako zanemarimo Njukastl.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
I kada na to budu komentari, o spektakularnoj atmosferi i ambijentu...samo se sjetite da je na Kosevu bilo +20 000 ljudi, na tih njihovih 7000.
I tu se zavrsavao svaka prica, i mogucnost usporedbe.
BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jok, JezeroShategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:44U Londonu?MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:17E ako bude Chelsea imas od mene nocenje, hranu i kartu.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 12:36
Bilo je dosta raje van Sarajeva sinoć. Naravno da ne mislim kako utakmice Sarajeva gledaju samo Sarajlije.
Pa Hajduk gleda čitava Dalmacija, a bude tu dosta i zapadnih Hercegovaca.
CZ i Partizan cijela Srbija + RS i CG.
Pa ne bi trebalo biti bitno, al se vodi diskusija o broju, znači da je bitno.
Hvala ti, ja navijam za playoff sa Chelsea![]()
Pa vidjećemo hoćemo li i do Wisle dobaciti, daleko je još playoff.![]()

Ja bolan, gdje drugo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Ma šta znam, reko da nemaš neki penthaus pa da se zalomi poslije utakmice

Koševo Zapad
Prvo, nije ti dobar podatak, bice pun kapacitet nesto ispod 10000.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
I kada na to budu komentari, o spektakularnoj atmosferi i ambijentu...samo se sjetite da je na Kosevu bilo +20 000 ljudi, na tih njihovih 7000.
Drugo, nikad nije bilo komentara o spektakularnoj atmosferi i ambijentu iz Banjaluke, suplja prica.
Trece, nikad se nismo "usporedjivali" sa drugima, pa tako ni sa vama, to TI upravo radis.
Tako da cijeli post ti jedno veliko sranje. Gledaj svoje dvoriste.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Papa na aparatima.chily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:47Tako je, što se tiče Koševa, Dino Merlin pa Sarajevo po posjeti ako zanemarimo Njukastl.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:08Znate vi kako HZ navijaju,gledate i slikate na svom stadionu,to je jednostavno tako da onakvu atmosferu nikad necete moci napravitiConvicts1988 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:02Joj pitara, hvalite me usta moja![]()
btw. Koga boli racku sto su ovi likovi klanjali na stadionu![]()

Mozda si stariji, sjecas li se ti gradskog derbija na Bp,
Čelik-Zenica, 20 hiljada navijača od toga 19.900 navijača Čelika

Kod Pape nije bio neku ambijent, samo aminuju nešto ali kad Dino povede u jedan glas jel Sarajevo gdje je nekad bilo to je ipak level više.MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:52Papa na aparatima.chily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:47Tako je, što se tiče Koševa, Dino Merlin pa Sarajevo po posjeti ako zanemarimo Njukastl.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
- Shategabri
- Kontakt:
United pa Hamburg, pa onda Merlin i da zanemarimo Njukaslchily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:47Tako je, što se tiče Koševa, Dino Merlin pa Sarajevo po posjeti ako zanemarimo Njukastl.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.

Koševo Zapad
Gdje će uopšte biti smješteni gostujući navijači u BL? Pretpostavljam da ona tribina iz lige ne ispunjava uvjete? Ako je tako sumnjam da će moći čitav stadion pusitit u prodaju zbog tampon zone i određenog broja ulaznica za goste.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Paok ima zabranu gostovanja iz prosle sezone.
Tad je Sarajevo bilo Jugoslovenski klub, to se ne priznaje, nema više Jugoslovena na tribinama a ni petokrake osim u Vrapcicima i Tuzli.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:55United pa Hamburg, pa onda Merlin i da zanemarimo Njukaslchily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:47Tako je, što se tiče Koševa, Dino Merlin pa Sarajevo po posjeti ako zanemarimo Njukastl.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
I tu se zavrsavao svaka prica, i mogucnost usporedbe.![]()
Zadnja izmjena: chily-rz, dana/u 26 jul 2024, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam ja izmislio cifre. Vjerovatno je ta brojka zbog potencijalne tampon zone prema gostujucimm navijacima. Ili ne znam zbog cega.Suvorov je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:51Prvo, nije ti dobar podatak, bice pun kapacitet nesto ispod 10000.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
Drugo, nikad nije bilo komentara o spektakularnoj atmosferi i ambijentu iz Banjaluke, suplja prica.
Trece, nikad se nismo "usporedjivali" sa drugima, pa tako ni sa vama, to TI upravo radis.
Druga stvar, uopste nisam zelio ulaziti u neki vid omalovazavanja i slicno, i stvarno vjerujem da ce biti dobra atmosfera.
Ispred Gradskog stadiona je velika gužva i pored visokih temperatura, pa je za očekviati pune tribine u srijedu od 21 sat kada će početi duel Borca i PAOK-a.
Cijene ulaznica su: istok - 20 KM, zapad - 30 i 40 KM. Ukupno će biti štampano 7.200 karata.
Naveo sam ovo kao vid usporedbe sa dimenzijama i brojkama.
Helem, svako dobro. Pogresno si me protumacio.

Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 26 jul 2024, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
- Shategabri
- Kontakt:
Bogme ja priznajemchily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:57Tad je Sarajevo bilo Jugoslovenski klub, to se ne priznaje, nema više Jugoslovena na tribinama a ni petokrake osim u Vrabcicima i Tuzli.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:55United pa Hamburg, pa onda Merlin i da zanemarimo Njukasl![]()

Moje FKS postoji od 1946. godine i sve od tad se pika.
Koševo Zapad
Ništa to, tad su bratstvo i jedinstvo bili na prvom mjestu a sad su u federalnoj.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:59Bogme ja priznajemchily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:57Tad je Sarajevo bilo Jugoslovenski klub, to se ne priznaje, nema više Jugoslovena na tribinama a ni petokrake osim u Vrabcicima i Tuzli.Shategabri je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:55
United pa Hamburg, pa onda Merlin i da zanemarimo Njukasl![]()
![]()
Moje FKS postoji od 1946. godine i sve od tad se pika.
Nije tacan info ovaj za karte, sjever su zaboravili. Bice pun kapacitet, Paokare imaju zabranu gostovanja zbog nekih nereda iz prosle sezone. Pozdrav.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:58Nisam ja izmislio cifre. Vjerovatno je ta brojka zbog potencijalne tampon zone prema gostujucimm navijacima. Ili ne znam zbog cega.Suvorov je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:51Prvo, nije ti dobar podatak, bice pun kapacitet nesto ispod 10000.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
Druga stvar, uopste nisam zelio ulaziti u neki vid omalovazavanja i slicno, i stvarno vjerujem da ce biti dobra atmosfera.
Ispred Gradskog stadiona je velika gužva i pored visokih temperatura, pa je za očekviati pune tribine u srijedu od 21 sat kada će početi duel Borca i PAOK-a.
Cijene ulaznica su: istok - 20 KM, zapad - 30 i 40 KM. Ukupno će biti štampano 7.200 karata.
Naveo sam ovo kao vid usporedbe sa dimenzijama i brojkama.
Helem, svako dobro. Pogresno si me protumacio.![]()
-
- Kontakt:
Pa koliko nas je bilo poslije Torpeda kad smo ispali u ligi i cijelu sezonu?chily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:27Samo jako da vidimo taj mentalitet kontra Posušja pa i Čelika kad se vratimo ako Bog da, kao da nikad nisam bio na Koševu pred tri i pol hiljade posjetilaca i ni milja na sjeveru.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:19Ma nikad niste nit mozete onakvu navijacku atmosferu imat,to je jednostavno mentalitet. Vi ste sila za nas i na terenu i na tribinama nema se tu sta pricatchily-rz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:12
Takva sirotinja vas izbaci iz kupa, vi na Bilinom drhtite i pred junuorima.![]()
Garantujem životom da je Čelik igrao sa ovim Slovacima da bi Bilino bilo krcato i da ništa nebi zaostajali u odnosu na vas ako se uzme u obzir brojnost gradova i sama navijačka baza.
Kad skupite devet milja kontra Klisa javite se, lako je u Evropi mamiti dijasporu![]()
-
- Kontakt:
Normalno da sam stariji,sjecam se kad ste na onoj uzbrdici na Kosevu lezali bilo vas je brukaConvicts1988 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:53mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:08Znate vi kako HZ navijaju,gledate i slikate na svom stadionu,to je jednostavno tako da onakvu atmosferu nikad necete moci napravitiConvicts1988 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:02Joj pitara, hvalite me usta moja![]()
btw. Koga boli racku sto su ovi likovi klanjali na stadionu![]()
![]()
Mozda si stariji, sjecas li se ti gradskog derbija na Bp,
Čelik-Zenica, 20 hiljada navijača od toga 19.900 navijača Čelika![]()
Zoran me podsjeća na one zajebane likove iz mahale o kojima svi pričaju sa nekim strahopoštovanjem, ono nemaš pojma čime se bavi, niti je krimos, niti je zaposlen, a vazda je tu negdje k'o Šahbaz iz nadrealista.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakve si ti gluposti sposoban napisati. Da, štampao je Borac 7000 za zapad i istok jer za sjever štampaju i prodaju lešinari. Da, neusporediva je to cifra, ali i Borac da ima stadion sa tolikim kapacitetom, iskreno, ne vjerujem da bi bilo 20 000 ali 16-17k sigurno. I nemojte se molim vas folirati i kur*citi o posjeti na uzorku evropskih utakmica i perioda kada je dijaspora "kod kuće", folirajte se posjetom tamo negdje u 6-7 kolu lige kada bude gostovao Radnik.Hajdeee je napisao/la: ↑26 jul 2024, 13:39Borac je stampao 7000 ulaznica. I bit ce puno, naravno. Ne sumnjamo dobra atmosfera.
Zadnja izmjena: AvantiBL, dana/u 26 jul 2024, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Cega su se momci dosjetili, nisu ni u najvisem rangu bosansko-hercegovackog fudbala, a kamoli u evropskim natjecanjima. Momci, ponavljam, ovo je grupa namjenjena trenutno samo za navijace Sarajeva, zrinjskog i borca. Zivi i zdravi bili
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.