BordoSaga2 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:55
napoleon72 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:48
MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:44
Ti ćeš sa više poraza i ispadanja opet biti "na pragu grupne faze" u ovom sistemu, nije baš toliko zahtjevno.
Ma znam, al se pricalo kako su ekipa za 5. mjesta u ovoj ligi, navikli na javasluk i da ce ispast odmah. A prosli su Albance i ozbiljno se posibali u Solunu sa PAOKom. Realno gledajuci sve lakse protivnike su rjesavali bez po muke, sto je nama npr kocnica zadnje tri sezone. Borac nas nije dobio prosle sezone nijednom, al nas je Sloga otresla dvaput, GOSK nam dvaput uzeo bodove itd.
I njima bi gošk uzeo bodove da pomoćnik ne diže zastavicu kad igrač goška ulazi u 100% šansu, niti bi uzeli bod protiv nas da im ne priznaše gol iz ofsajda, niti bi uzeli bodove širokom da im u 1. minuti ne sudi penal ili takodjer nekoj ekipi na pocetku utakmice crveni karton, niti bi uzeli bodove protiv igmana u zadnjem kolu, niti bi uzeli bodove ekipama iz rs-a koje im se sklanjaju i šalju drugu postavu na teren da bi im olakšali itd itd
mi da smo sinoc za arbitra imali Musu, gigovica ili koga vec sa zadatkom izgubili bi 0:3. Nemojte biti ljudi zlatne ribice. Ili ne gledamo isti sport.
Niko nije rekao da ce borac biti nakantan a bit ce svakako, nego da ce im trebati da udju u fazon i da se naviknu na intenzitet duela i kriterij faulova.
Ono sto su navikli da im prolazi u premijer ligi BH ne ide u evropi.
Drugo, da je ovaj format takmicenja ne bi nam prvi put da smo u grupama, davno prije ostalih.
Tri, izgubili smo 15 bodova zalihe kad smo izgubili i pare za normalno funkcionisanje kluba.
znaci borac ima poguranac protiv sloge i rijesi ih s po muke, a mi imamo sudijski trojac protiv nas, puste da nam ekipu mlate i udaraju, mi naravno ne smijemo pogledati ruzno jer ide sankcija. Ne kazem da nije do nasih trenera ali nije vala med i mlijeko