Ma ako igramo ko sto smo i ovdje, nema straha pa i ispadanje nema veze, ova igra se treba preslikati u ligi jer je titula ono sto nam treba ove sezone

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nabbijemo te kolektivno svi
Daleeeko najbolja pjema, nisam se gasio 10 minuta
Jbg ne mora to nista znaciti, i mi smo od torpeda ispali prosle godine, prije 2 godine nismo ni igrali Evropu, a zadnje 2 utakmice smo level iznad svih ekipa iz nase lige. Sinoc smo izdominirali na terenu, mislim svjesno su se oni povukli u drugom poluvremenu i cuvali rezultat, al smo nekako fizicki dosta cvrsci od njih, sto za razliku protiv aktobea nije tako bilo. Svakako nadam se da ce ZZ napraviti dobar plan za gostujucu utakmicu, ja da se pitam uradio bih isto ono sto su i oni nama sinoc u drugom pol.
Što je najgore on konta da je zanimljiv.
Gladni smo i zedni. Zeljni i potrebni. No,kad bi se jednom najeli i napili,opao bi nam voljni faktor.moreno123 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 01:36Nevjerovatna atmosfera, da na drugo pretkolo kvalifikacija za jbenu ligu konferenciju dodje 27 000 ljudi i onako navija, ono nigdje u Evropi nema. Sto se tice utakmice, u prvom poluvremenu smo morali voditi minimun 1-0, nije mi jasno kako nije usla ona stativa na prazan gol pa onda onaj odbitak. Durakovic odigrao odlicnu utakmicu, Guli i Kerim su odlicni i ovaj drugi je enorman napredak ostvario u odnosu na prije samo par mjeseci gdje sam ga ja ovdje kritikovao, nije vise muha bez glave i stvarno je puno konkretniji, nevjerovatna fizicka sprema, pa kako samo sa skroz druge strane dolazi i krade lopte i vrsi pritisak na odbranu... Ali obojica imaju problema sa zavrsnicom, veliki minus kod obojice. Problem ove ekipe je takodjer sto nemamo krstenog veznjaka koji zna da podvali loptu izmedju linija, ovaj Djordjevic mi se ne svidja, spor je a Mehmedovic je los, bas je nesiguran, pravi pocetnicke greske i nijedna od njegovih lopti ne ide prema naprijed... Prijeko nam je potreban dobar veznjak.
Za koliko smo ga prodali.stokastoka23 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:24johntravolta123 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:21Moze li link ?stokastoka23 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 14:45Turski mediji prenijeli vijest da je Buljubašić dogovorio sve uslove sa Rizespor - om. Mali nek' je sretno i hvala za sve![]()
![]()
au brate
Nakon borbene partije naših fudbalera i gromoglasne podrške 90 minuta, u srijedu slijedi revanš utakmica u Slovačkoj. Naša sloga i pjesma je prijeko potrebna onima koji nose bordo dres. Stoga, pozivamo sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo da zajedno prisustvujemo treningu i damo im podršku pred utakmicu protiv Spartaka.
TRENING ĆE BITI ODRŽAN U PONEDJELJAK OD 19 SATI NA STADIONU KOŠEVO.
SVI NA TRENING,
SVI U TRNAVU!
Ako je tamo izmedju C5 i C6 onda su nas isti nervirali