Nego, hoce li nam Rahimic dovesti kakvog napadaca koji zna zabijati golove ?
Odbijam vjerovati da ce nam Krpa i dalje biti glava uzdanica u napadu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Debilu, jel se ti sjecas utakmice protiv Olimpika ? Koliko nam je golova ponisteno, cistih, Musa sudio, ocam nevidjena kradja bila i to mu je proslo jer je korona bila i prazan stadion, u suprotnom ne bi ziv izasao sa Grbavice.
Me trpaj me sa ovim debilom u istu recenicu, necemo se tako igrati.MocMahale444 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:50Daj ba pa Pablo otvoreno pise namjestali smo nije nam Dino trebao.
Ratoborni prije jace od sedmice meni odg koga libo racku za titule. ( mozda je ljut bio sumnjam da to pravo misli).
Nas drug Gibra bolje poznatiji kao “ne nermine samo to ne” veli brko za kladaru u zadnjem mandatu. Mrzi amara.
Virto stane na stranu saveza protiv kluba. Mrzi misketa i mislim da nije imao dvije lijepe za doticnog reci.
Daleko od toga da Dino nije valjao u klubu i to ne samo sad vec opcenito,podigao atmosferu na zavidan nivo, vratio nam najboljeg igraca kojeg smo imali godinama unazad( Jabera).MocMahale444 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:50Daj ba pa Pablo otvoreno pise namjestali smo nije nam Dino trebao.
Ratoborni prije jace od sedmice meni odg koga libo racku za titule. ( mozda je ljut bio sumnjam da to pravo misli).
Nas drug Gibra bolje poznatiji kao “ne nermine samo to ne” veli brko za kladaru u zadnjem mandatu. Mrzi amara.
Virto stane na stranu saveza protiv kluba. Mrzi misketa i mislim da nije imao dvije lijepe za doticnog reci.
Treba spomenuti kad ti je zenski dio porodice karindzo,papak jedan!GIBRA je napisao/la: ↑27 jul 2024, 02:49
A vrijedi posebno istaknuti ono kad se protiv Mladosti uzimale karte jer se nije moglo na tribine, 10k planuo da bi brata spodoba zatrgnula jaku kvotu 2, a najvise je volio na Krupu i Mladost DK kad ssu kvote bile preko 10
Nije na odmet bilo ni 7+
O providnom ponašanju igrača a najviše Lendrića i njegovih promašaja da ne pričam
Velika havarija i štetočina u vidu Amara Osima je prosla kroz klub, zadužila ga, dojadila ga, osramotila ga i na kraju krajeva za dlaku ga ugasila
Ali hvala Bogu to se nije desilo i dan danas se od tog LOPOVA oporavljamo
![]()
Ne brukaj se sviju ti.
Nije ista, ovo je nova. "Navijač" Željezničara sa lobotomije je napisao da je Željo namještao utakmice, tačnije pet utakmica.
Sjajne vijesti za Plave: Željezničar ima generalnog sponzora!
Kako saznajemo, Željezničar i WWin su postigli dogovor i oni će u naredne četiri godine biti generalni sponzori kluba sa Grbavice.
Nezvanično radi se o milionskom iznosu te nema sumnje da će to biti dobra finansijska injekcija za tim iz Bulevara Ivice Osima.
Kompanija WWin je sponzor i domaćeg ligaškog takmičenja, a prethodnih godina je dosta ulagala u domaći sport.
Očekuje se da ugovor bude ozvaničen do početka nove sezone koji je zakazan za 3. august.
Skupstinari govore da je Mire pristao na sve ne zanimaju ga finansije u dogovor s Rahimicem Nece biti samo igrac i Nece pomagati samo na terenu.Paromlinac je napisao/la: ↑26 jul 2024, 22:58Prvo reci ko dolazi, pa ces dobiti satnicu. Informacija za informacijuNekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑26 jul 2024, 22:28Ko treba znat znaaaaaaaaa. Sve ostalo slatke muke...al kako kome. Znal neko tacno vrijeme sutra utakmice s Tuzlom?????![]()