Lana Pudar, najbolja BH plivačica
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Lana Pudar, najbolja BH plivačica
Bravo Lana na saopstenju
Niko ti ne može upropastiti život kao što može roditelj.
Nevjerovatno zrela curica
Otac ocigledno zeljan paznje, pa iznosi ovakve informacije koje su sasvim nebitne
Zao mi je Lane sto prolazi kroz ovo
Otac ocigledno zeljan paznje, pa iznosi ovakve informacije koje su sasvim nebitne
Zao mi je Lane sto prolazi kroz ovo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Zao mi je sto moras prolaziti kroz ovakve gluposti, jos vjerujem da ce tek mediji poceti o ovoj temi. Da ce sad pametiit curu oko svega, sta se desilo i te stvari. Kao sto je bilo sa Nurkicem
Ne vidim vala šta je stari ružno rekao toliko da se neko saopštenje mora pisati i dizati još više tenzija. Glupost čista s njene strane, vjerovatno ego radi ali na hajr. Valjda je i laicima jasno da Lanin patriotizam nije nikad upitan bio.
-
- Kontakt:
E ovako da vam napišem pa da vas malo bolje upoznam. Stari joj je jedan ljubomorni kreten koji nije normalan nikako. Da znate sta joj radi imali bi još vece poštovanje prema maloj jer sta mala prolazi dok se sprema za takmicenje i sta joj on uradi svaki **** put dok se sprema to nije normalno. Maltretira je sa sudovim, raznim ljubomornim ispadima i analizima da joj to nebi napravio najveći neprijatelj. To traje odavno i lik ja za dobro namlatiti. Maloj Lani respekt neviđenih proporcija, njena priča je za filma i kako trebaš emotivno biti jak njenih godina da prolaziš od rođenog oca i ostaneš jak i opet osvojiš medalju je za nevjerovat. Također respekt za trenera koji joj je neviđena podrška u svemu tome! To traje već godinama i lik nije dobar u glavu nikako, jedno obično **** od čovjeka!!!
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”
- JayCatwright
- Kontakt:
Naši sportisti su među najglupljim ikad. Prvo Nurkić, pa sad ova koja se umislila.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakva prokleta drzava, samo je sad ovo falilo pred OI 

Don't believe the hype.
fakat smo prokletiakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:21Kakva prokleta drzava, samo je sad ovo falilo pred OI
neznam koji kur.ac im je ovo trebalo?
Ovo nije mjesto da raspravljate o Laninom privatnom zivotu, zato bih vas zamolio da malo odmorite i ostavite djevojku da sama upravlja njenim zivotom kako misli da je najbolje. Ona je sa 18 godina postigla nesto sto svi clanovi ovog foruma zajedno nece do kraja zivota. Zato mi jos ekstremnije bude da je neka forumska buranija proziva da je glupa. Sunce ti poljubim 

Sta je bilo sa ovom malom? Realno nije nista napredovala u godinama u kojim bi najvise trebala. Nema ni 1% sanse za medalju na OI.akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:21Kakva prokleta drzava, samo je sad ovo falilo pred OI![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lana Pudar je primjer kako je najbitnije sportistima se isfurati iz BiH vec oko 15. godine i uspjeh im je zagarantovan. Ona je zakasnila, dopustila sebi da bude u nekim Spanskim sapunicama i da se slika sa Dodikom i ocekuje nesto od Novalica.
Ne znam sta radi, neka se seli vise ako zeli da izvuce bar jos ono 30% potencijala sto joj je ostalo.
Ne znam sta radi, neka se seli vise ako zeli da izvuce bar jos ono 30% potencijala sto joj je ostalo.
Svakoga ko stvarno voli sport pozivam da pogleda dokumentarni film koji se zove Free Solo. Kad sam prije nekoliko godina gledao prvi put, preznojio sam se da su mi gace bile mokre. Radi se o najludjem i najvecem sportskom postignucu u historijji covjecanstva. Momcina koji se zove Alex Honnold se penje na El Capitan, stijenu visoku 1kilometar bez konopca i bilo kakve druge pomoci. Jedan nevjerovatan prikaz istrazivanja ljudskih granica, fizickih i mentalnih mogucnosti jednog sportiste. Fenomenalan dokumentarac
Trailer
Trailer
Bosnjo ce po automatizmu optuziti njenog oca ,mozda je i mater kriva ? 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je buraz , ali džaba ne možeš debilima objasnitiretromoos je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:30Ovo nije mjesto da raspravljate o Laninom privatnom zivotu, zato bih vas zamolio da malo odmorite i ostavite djevojku da sama upravlja njenim zivotom kako misli da je najbolje. Ona je sa 18 godina postigla nesto sto svi clanovi ovog foruma zajedno nece do kraja zivota. Zato mi jos ekstremnije bude da je neka forumska buranija proziva da je glupa. Sunce ti poljubim![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
A stvarno su ovo strašni pritisci moraš baš biti jak u glavi da ovo sve izguraš i još da budeš konkurentan.jestamaji je napisao/la: ↑19 jun 2024, 14:18nadajmo se. vremena u beogradu će nam sve reći, u nedjelju znamo >90% šta će biti u parizu.
mcintosh i smith su u atomskoj formi (obje su rušile svjetske u zadnjih mjesec dana), dekkers je ove godine već plivala 2:05, zhang koju wada posmatra će sve i da se ne ušika onoliko koliko to inače radi plivati 2:05, stephens i köhler se od SP kriju a rosendahl-bach ćemo vidjeti u nedjelju isto ko i lanu. plus nemamo pojma ko bi još mogao iskočiti .... elem ako lana ne popravi državni za najmanje sekundu nemamo se čemu nadati.
ko što veliš ... kad će ako neće sad
Al' da ove olimpijske ce pokazati i nama i njoj šta moze tako da ne sumnjam sekunde da zadnjih pola godine se ubija od treninga.
Jer motiva sigurno ne nedostaje.
Ok, sad je svima jasno da je postigla maksimum sa ovom trenerskom ekipom, bolje ne moze. Uz puno srece bi mogla izboriti finale na 200m i to je to. Najveca fora mi je kad njeni treneri izadju pred kamere sa spikom kako su oni zasluzni, kako se bore za nju itd., pa ako su tako sposobni zasto onda nisu stvorili jos 5 drugih plivacica i plivaca koji bi postizali rezultate kao sto je Lana postigla
Prvo sto bi morala napraviti nakon OI, je da se kutarise kompletnog tima koji je sa njom. 10 godina treninga, ali jos uvijek katastrofalan start

Prvo sto bi morala napraviti nakon OI, je da se kutarise kompletnog tima koji je sa njom. 10 godina treninga, ali jos uvijek katastrofalan start
Ima i 2 godine kako sam vec napisao da ona mora iz Mostara i da nema sta traziti u Bosni, ljudi se fataju bazena kao da je to problem, problem je nedovoljno strucan kadar za zadnji korak. Dijete je postiglo sve uz sirov talenat i trud ali tih 10% koji joj fale joj neko malo pametniji mora izvuci.
Ja bih mogao pomoci da joj se sve obezbjedi u Austriji ali bi onda morala za njih nastupati.
Ne znam kakvi su programi u americi, ne znam ima li nekih koledza koji sponzoriraju talente bez obaveze da plivaju za usa, sigurno da Lana moze nesto naci, ona je svjetsko ime. Ali sve dok je njoj bitno da je u Mostaru, nece napraviti iskorak. Samo pogledajte Aminu Kajtaz, Hr je smjesna kakve uslove neki savezi imaju ali je cura dobro digla nivo ako poredimo gdje je bila dok je za nas plivala.
Bjezi Lana iz Bosne, pomozi sebi dijete.
Ja bih mogao pomoci da joj se sve obezbjedi u Austriji ali bi onda morala za njih nastupati.
Ne znam kakvi su programi u americi, ne znam ima li nekih koledza koji sponzoriraju talente bez obaveze da plivaju za usa, sigurno da Lana moze nesto naci, ona je svjetsko ime. Ali sve dok je njoj bitno da je u Mostaru, nece napraviti iskorak. Samo pogledajte Aminu Kajtaz, Hr je smjesna kakve uslove neki savezi imaju ali je cura dobro digla nivo ako poredimo gdje je bila dok je za nas plivala.
Bjezi Lana iz Bosne, pomozi sebi dijete.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.