Postao/la velez_mostar » 01 apr 2011, 03:16
Nisam toliko razocaran pokusajem rusenja svetinje, reprezentacije za koju ginemo, za koju bi otisli na kraj svijeta, i potrosili zadnju marku, koliko sam razocaran stanjem u drzavi, u kojoj svi idu protiv zemlje u kojoj zive, pa zar je moguce da je beskicmenjacima vaznije da ruse, nego da prave..bez obzira sta, i kako.
Da li ovaj Predsjednik manjeg entiteta misli da ce dobiti poene kod svog naroda ako kaze delegatima iz FSRS-a da sruse NSBiH, da li neki primitivci iz skutorije misle da ce ih u njihovom selu tapsati po ramenu jer je srusio Reprezentaciju BiH??
Da li delegati koji se nazivaju bosnjackim predstavnicima u NSBiH misle da ce dobiti pokoji poen u svojoj desnicarskoj stranci ako napravi izolaciju u bilo kojem smislu??
NECE!!!
Mene samo cudi jedno, kako to da FIFA, i UEFA po Deytonu nisu automatski kreirali supervisora, kao sto je VIsoki predstavnik, jer je logicno da to drugacije ne moze funkcionirati, i da nam je u svemu potreban nadzor, nego su prepustili ovim mongoloidima da nam unistavaju nogomet, a time i drzavu, jer najbolja prezentacija drzave je jaka, i mocna REPREZENTACIJA, koju ima mogucnost upoznati citav svijet, a samim tim i dzavi BiH.
Neki ljudi u zivotu ne znaju sta zele, ponekad sam i ja takav, ali..u ovom trenutku imam par zelja, a to je da odu primitivci iz fudbala nase zemlje, da nastavimo sa kvalifikacijama, da se plasiramo na Euro jer imamo premocnu ekipu, i da odem sa novim pasosom DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE na to veliko takmicenje i da bodrim svoju repku, da tamo pijem pivu, da kar.am Ukrajinke,I poneku Poljakinju, i da pokazemo svijetu da smo u svemu PREJAKI!!!!