Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Halix
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Halix » 31 mar 2011, 23:25

Ljudi ja sam imao nekekav čudan san :?
Nekako baš čudan.....danas sam malo zalego oko dvice i zaspo,sanjam igramo utakmicu sa srbijom neznam gdje mislim kući i negdje oko 80-te,90-te minute oni nama daju go i to kao eto znaći da mi ispadamo neznam taćno šta je u pitanju da li baraž da li grupa al uglavnom mi znaći vodimo sa 1 0 i oni izjednaćuju ali naši navijaći nastavljaju navijat i mi dajemo go u 92 93 minuti i slavlje može poćeti :D
Neznam da li je dobar taj san ali nadam se da ako BOG da da jeste :roll:
Pod prečku u devet banki.... :)

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 31 mar 2011, 23:35

JASNA PORUKA:
Predstavnici Uefe predvodjeni Platinijem jasno ucjenjuju celnike NS BIH.No na njihove ucjene navijaci Ljiljana su jasno odgovorili su na reprezentativnom srazu s Rumunima..
BIH SAYS:FU.CK YOU UEFA
To pise u sportskim novostima...

A u poruci na Bilinom polju je pisalo NSBIH SAYS:Fuck you Uefa
Pa ne mogu da vjerujem koja su go.vna ovi hrvatski mediji,fujjj
Rotor Volgograd...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 31 mar 2011, 23:42

demir44 je napisao/la:JASNA PORUKA:
Predstavnici Uefe predvodjeni Platinijem jasno ucjenjuju celnike NS BIH.No na njihove ucjene navijaci Ljiljana su jasno odgovorili su na reprezentativnom srazu s Rumunima..

:lol: Znao sam da će to neko krivo protumačiti, ali nisam mislio da će baš komšije... :roll:
Ja sam predlagao transparent "Uefa save us..." ali moje se ne pika...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 mar 2011, 23:43

slika
Molila je i citava Palma de Mallorca ali dzaba UEFA FAIR PLAY :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 mar 2011, 23:44

Pa i jeste malo puno pretjerano ono. Bolje bi bilo nesto: HELP UEFA, SAVE BOSNIAN FOOTBALL.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 mar 2011, 23:49

slika
Evo Platini salje svoje ljude :lol: :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

modrica
Kontakt:

Post Postao/la modrica » 31 mar 2011, 23:50

KONGO je napisao/la:
modrica je napisao/la:Mojne ba o uroti UEFE protiv male BiH-a,pa nisu nam oni krivi sto djubrad imamo u savezu,nemoze NIKO reci da nisu upozoravali na kraju krajeva da su **** izglasala sta su trazili nebi bilo nikakvih problema(gledajuci iz njihovog ugla).

Milan Jelic predsjednik RS tada, bas kao danas Milorad Dodik je bio ISTOVREMENO i predsjednik NSBIH.

Gdje su tada FIFA i UEFA bile ?

Tad smo trebali biti suspendovani 1000000000000000000000% ali nismo, zbog ceka ajde mi objasni molim te.
Pa dobro,evo mozda ti je SamoZeljo odgovorio al ako nije jasno da ponovim:"Donirali" su nam razumjevanje.
E sad toga nema viiissseeee.Ko sto Hadzibeg rece,savez je vec davno potpisao da ce se prilagodit uslovima UEFE i ljudi su cekali,cekali,cekali...e kad su vidjeli da nema hajra napomenuli opet sta treba a one seronje opet razvukli a oni cekali,cekali,cekali...(samo da napomenem da je sve ovo opet s uefine strane zapoceto prije par mjeseci) e sad nema vise cekanja.Sto meni pada u oci je ovo trazenje "urote" UEFE protiv nas,pa halo ba,ne treba gledat preko ograde ko nas to mrzi u Evropi,zna se ko je i zbog cega doveo do svega ovoga,danas savez,sutra tuzilastvo,prekosutra sudstvo a mi kobajagi ko kaki detektivi trazimo dokaze o zavjerama mracnih evropskih sila.
Ko sto neko rece,sad bi nam trebo Savo Milosevic biti ko neki heroj jer se on pobogu svadjo sa njima i ocito im bukvicu.Smijesno,i jadno od nas,trazimo da drugi ne primjete da nasa **** smrde a udavise nas same.
Sve dok ovako razmisljamo nigdje mi necemo...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 31 mar 2011, 23:57

Los_Blanos2 je napisao/la:slika
Molila je i citava Palma de Mallorca ali dzaba UEFA FAIR PLAY :mrgreen:
:lol: :lol: dobra slika
15.10 - 15.06 ...

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 01 apr 2011, 00:26

spielführer_21 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:JASNA PORUKA:

:lol: Znao sam da će to neko krivo protumačiti, ali nisam mislio da će baš komšije... :roll:
Ja sam predlagao transparent "Uefa save us..." ali moje se ne pika...
To sto su napravili

NSBIH SAYS: Fuck you Eufa

je definitivno odlican transparent. Pokazuju da zapravo nas savez tako razmislja, sto je u jednu, mozda i u obje ruke tacno. Mogli su dodati i to, SAVE US, misleci na nas navijace i igrace. ;)

nihco

Post Postao/la nihco » 01 apr 2011, 00:36

Pa dobro,
evo mozda ti je SamoZeljo odgovorio al ako nije jasno da ponovim:"Donirali" su nam razumjevanje.
E sad toga nema viiissseeee.Ko sto Hadzibeg rece,savez je vec davno potpisao da ce se prilagodit uslovima UEFE i ljudi su cekali,cekali,cekali...e kad su vidjeli da nema hajra napomenuli opet sta treba a one seronje opet razvukli a oni cekali,cekali,cekali...(samo da napomenem da je sve ovo opet s uefine strane zapoceto prije par mjeseci) e sad nema vise cekanja.Sto meni pada u oci je ovo trazenje "urote" UEFE protiv nas,pa halo ba,ne treba gledat preko ograde ko nas to mrzi u Evropi,zna se ko je i zbog cega doveo do svega ovoga,danas savez,sutra tuzilastvo,prekosutra sudstvo a mi kobajagi ko kaki detektivi trazimo dokaze o zavjerama mracnih evropskih sila.
Ko sto neko rece,sad bi nam trebo Savo Milosevic biti ko neki heroj jer se on pobogu svadjo sa njima i ocito im bukvicu.Smijesno,i jadno od nas,trazimo da drugi ne primjete da nasa **** smrde a udavise nas same.
Sve dok ovako razmisljamo nigdje mi necemo...
nasoj raji je tesko objasniti. primili nas u fifu kad nismo imali ni struje ni vode,da ne spominjem stadione, donirali nam novac , opremu, svake sezone salju milione da nas odrze u zivotu, tolerisali 7 godina savez koji ne posatoji nigdje u svijetu, sa tri predsjednika, tolerisali finansijske nepravilnosti,lose stadione,bakljade,nudili kompromise i sta bsve ne.........
radi cega, koju korist fifa ima od ove sirotinje? nismo proizveli tri pristojna igraca u 20 godina i opet su na pruzili nebrojene sanse ali bosnjama to nije dposta, da nas direktno posalju na sp, mi bi trazili pio 2000 eura kesa i tvrdili da su supci
Sent from my Commodore 64

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 apr 2011, 01:07

Slusajuci ovog Hadzibegica pa i Osima ubili su mi svu nadu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 apr 2011, 01:26

Uefa se ba salila, sutra ce reci aprilili i SulejmEn i svi ostali, i sve ce se nastaviti normala, a i Papac ce reci da se samo salio da ce se vratiti.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 apr 2011, 01:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Uefa se ba salila, sutra ce reci aprilili i SulejmEn i svi ostali, i sve ce se nastaviti normala, a i Papac ce reci da se samo salio da ce se vratiti.. :D
:mrgreen: :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 apr 2011, 02:00

Baja_Zvjerka je napisao/la:Uefa se ba salila, sutra ce reci aprilili i SulejmEn i svi ostali, i sve ce se nastaviti normala, a i Papac ce reci da se samo salio da ce se vratiti.. :D
Svaka cast brate, bas me nasmija :D!

Ali sutra ne treba citati štampu, pa to će biti dezinformacija hrpa, a svi će se vaditi na 1. april :mrgreen: Znači ipak sutra nećemo saznati sa kakvim smo se sankcijama suočili, jer će to biti teško utvrditi :D ! (šala naravno)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 apr 2011, 02:02

ma nista aprilili...
meni ovaj danac ne izgleda da je neki saljivdzija, iako se smjeska na slici.
ovo je onaj drotovski osmjeh "sad cu da te karam hahaha"

slika

Suljo i Iljo, pazite se :D

Ceko je vec dobio u luksemburgu :lol:

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 01 apr 2011, 02:37

ja mislim da ce colakovic i gadaffi dobiti nagrade za naj borbenije foteljase u 21 vijeku pogotovo colakovic on se bori cak mu i ja zavidim i glasno kazem NEDAJMO COLAKOVICA ;)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 apr 2011, 02:41

calcio je napisao/la:ma nista aprilili...
meni ovaj danac ne izgleda da je neki saljivdzija, iako se smjeska na slici.
ovo je onaj drotovski osmjeh "sad cu da te karam hahaha"

:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 apr 2011, 03:16

Nisam toliko razocaran pokusajem rusenja svetinje, reprezentacije za koju ginemo, za koju bi otisli na kraj svijeta, i potrosili zadnju marku, koliko sam razocaran stanjem u drzavi, u kojoj svi idu protiv zemlje u kojoj zive, pa zar je moguce da je beskicmenjacima vaznije da ruse, nego da prave..bez obzira sta, i kako.

Da li ovaj Predsjednik manjeg entiteta misli da ce dobiti poene kod svog naroda ako kaze delegatima iz FSRS-a da sruse NSBiH, da li neki primitivci iz skutorije misle da ce ih u njihovom selu tapsati po ramenu jer je srusio Reprezentaciju BiH??

Da li delegati koji se nazivaju bosnjackim predstavnicima u NSBiH misle da ce dobiti pokoji poen u svojoj desnicarskoj stranci ako napravi izolaciju u bilo kojem smislu??
NECE!!!

Mene samo cudi jedno, kako to da FIFA, i UEFA po Deytonu nisu automatski kreirali supervisora, kao sto je VIsoki predstavnik, jer je logicno da to drugacije ne moze funkcionirati, i da nam je u svemu potreban nadzor, nego su prepustili ovim mongoloidima da nam unistavaju nogomet, a time i drzavu, jer najbolja prezentacija drzave je jaka, i mocna REPREZENTACIJA, koju ima mogucnost upoznati citav svijet, a samim tim i dzavi BiH.

Neki ljudi u zivotu ne znaju sta zele, ponekad sam i ja takav, ali..u ovom trenutku imam par zelja, a to je da odu primitivci iz fudbala nase zemlje, da nastavimo sa kvalifikacijama, da se plasiramo na Euro jer imamo premocnu ekipu, i da odem sa novim pasosom DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE na to veliko takmicenje i da bodrim svoju repku, da tamo pijem pivu, da kar.am Ukrajinke,I poneku Poljakinju, i da pokazemo svijetu da smo u svemu PREJAKI!!!!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 01 apr 2011, 03:18

velez_mostar je napisao/la:Nisam toliko razocaran pokusajem rusenja svetinje, reprezentacije za koju ginemo, za koju bi otisli na kraj svijeta, i potrosili zadnju marku, koliko sam razocaran stanjem u drzavi, u kojoj svi idu protiv zemlje u kojoj zive, pa zar je moguce da je beskicmenjacima vaznije da ruse, nego da prave..bez obzira sta, i kako.

Da li ovaj Predsjednik manjeg entiteta misli da ce dobiti poene kod svog naroda ako kaze delegatima iz FSRS-a da sruse NSBiH, da li neki primitivci iz skutorije misle da ce ih u njihovom selu tapsati po ramenu jer je srusio Reprezentaciju BiH??

Da li delegati koji se nazivaju bosnjackim predstavnicima u NSBiH misle da ce dobiti pokoji poen u svojoj desnicarskoj stranci ako napravi izolaciju u bilo kojem smislu??
NECE!!!

Mene samo cudi jedno, kako to da FIFA, i UEFA po Deytonu nisu automatski kreirali supervisora, kao sto je VIsoki predstavnik, jer je logicno da to drugacije ne moze funkcionirati, i da nam je u svemu potreban nadzor, nego su prepustili ovim mongoloidima da nam unistavaju nogomet, a time i drzavu, jer najbolja prezentacija drzave je jaka, i mocna REPREZENTACIJA, koju ima mogucnost upoznati citav svijet, a samim tim i dzavi BiH.

Neki ljudi u zivotu ne znaju sta zele, ponekad sam i ja takav, ali..u ovom trenutku imam par zelja, a to je da odu primitivci iz fudbala nase zemlje, da nastavimo sa kvalifikacijama, da se plasiramo na Euro jer imamo premocnu ekipu, i da odem sa novim pasosom DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE na to veliko takmicenje i da bodrim svoju repku, da tamo pijem pivu, da kar.am Ukrajinke,I poneku Poljakinju, i da pokazemo svijetu da smo u svemu PREJAKI!!!!
E pa hoće dobit i to ne jedan poen nego brdo poena, a to se već milion puta pokazalo i to je najveći problem :!:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 01 apr 2011, 08:02

Postingut dogovor sa Fifa i Uefa na celo stavljaju svoje ljude a sve ostalo ide normalnim tokom i klubovi i repka dalje nastavljaju Evropska takmicenja.
Melburnski Lesinar

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 28 gostiju.