Premijer liga BiH - aktuelno

Argentina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Argentina » 27 jul 2024, 23:15

bvsic je napisao/la:
27 jul 2024, 21:19
Argentina je napisao/la:
27 jul 2024, 21:15
Vanja8 je napisao/la:
27 jul 2024, 21:05

Ma treba ljudima odmah dati pehar mi ostali da se pofajtamo za Evropu, nema smisla liga i da se igra...
Dobiti Donji Krusevik 4:0, pa Tuzla C....Cemu mi ostali da se nadamo, protiv ovakvog sastava :kafa:
Navijaci Sarajeva pored svog kluba sastavljaju nas sastav i prave kombinacije. Ovo je iznad svih komoleksa ikad. Svaka cast :kafa:
Pa sta cemo kad nasi samo uzmu 800k eura i 20% za Buljubasica, moramo gledati pravi posao kako se radi i naravno pohvaliti.
Ovakva pojacanja ni Dinamo ne moze dovesti a za Kmeljeznicar u ponedjeljak potpisuju vec.
Dinamo? Zar vi niste bosanski Dinamo? :rol:

Kakvi idioti zive na ovom forumu, ovo je prestrasno. Vecina nema gram mozga, dobro mi kao drzava postojimo. Sve dok ljudi pricaju vise o drugom nego o sebi, ovdje nema pomaka (ovdje mislim i na Zeljovce koji pricaju o Sarajevu, a naravno i obratno jer u zadnje vrijeme je nestvarno koliko pitari spominju Zelju i to h periodu najveceg hajpa).

Ne znam da li moze gore, ali ako moze ocito smo blizu jako blizu, ne otezavaj Boze🙏
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 27 jul 2024, 23:33

Argentina je napisao/la:
27 jul 2024, 23:15
bvsic je napisao/la:
Argentina je napisao/la:
27 jul 2024, 21:15

Navijaci Sarajeva pored svog kluba sastavljaju nas sastav i prave kombinacije. Ovo je iznad svih komoleksa ikad. Svaka cast :kafa:
Pa sta cemo kad nasi samo uzmu 800k eura i 20% za Buljubasica, moramo gledati pravi posao kako se radi i naravno pohvaliti.
Ovakva pojacanja ni Dinamo ne moze dovesti a za Kmeljeznicar u ponedjeljak potpisuju vec.

Kakvi idioti zive na ovom forumu, ovo je prestrasno. Vecina nema gram mozga, dobro mi kao drzava postojimo. Sve dok ljudi pricaju vise o drugom nego o sebi, ovdje nema pomaka (ovdje mislim i na Zeljovce koji pricaju o Sarajevu, a naravno i obratno jer u zadnje vrijeme je nestvarno koliko pitari spominju Zelju i to h periodu najveceg hajpa).

Ne znam da li moze gore, ali ako moze ocito smo blizu jako blizu, ne otezavaj Boze🙏
mi smo za kmelju 0, dovodimo polovnjake iz srbije, bubanju, mudodraziju i slicno sto bi reko nas virtuoz.
vi cete prepisat ligu sa ovim pojacanjima, nevidjeno do sad. SVAKA CAST

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 jul 2024, 23:37

Bio je sinoc u orahovici i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
NEMA NAZAD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2024, 23:39

Kad ih ovako čitaš, pomisliš da imaju dvije vezane titule, da igraju minimalno grupe EL i da imaju prosjek posjete od 15 hiljada svake sezone.

A onda se vratiš u realnost i shvatiš da su sa rekordnim ulaganjima jedva završili četvrti, za šampionom zaostali 89 bodova u tri sezone, a imali samo 12 više od velikog Željezničara.

Da su u gubitku ogromnih 33 miliona maraka, da imaju kratkoročna i dugoročna dugovanja u iznosu od 20 miliona.

Divovi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 27 jul 2024, 23:40

Ne kontam po cemu to nas pitari mogu prcati kad oni nemaju nikakve veze sa situacijom u kojoj smo mi. Mi smo sami sebe doveli ovdje I OPET NAJPOSJECENIJI STADION. Hajde da su oni nama uzeli titulu u 90+ kao Zuban pa da je to neko prcanje. Hajde da imaju vise medhusobnih pobjeda. Hajde da imaju svoj stadion ili vise trofeja. Jedino sto imaju jesu ovi tastatura huligani i ono bi nekog da prca za nesto sto se uopste ne tice njihovog kluba, tj nije ni klub njihov al haj

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 27 jul 2024, 23:42

Virtu4l je napisao/la:
27 jul 2024, 23:39
Kad ih ovako čitaš, pomisliš da imaju dvije vezane titule, da igraju minimalno grupe EL i da imaju prosjek posjete od 15 hiljada svake sezone.

A onda se vratiš u realnost i shvatiš da su sa rekordnim ulaganjima jedva završili četvrti, za šampionom zaostali 89 bodova u tri sezone, a imali samo 12 više od velikog Željezničara.

Da su u gubitku ogromnih 33 miliona maraka, da imaju kratkoročna i dugoročna dugovanja u iznosu od 20 miliona.

Divovi.
33 miliona Tik Tokova, 33 miliona Tik Tokova

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 27 jul 2024, 23:42

bvsic je napisao/la:
27 jul 2024, 23:33
Argentina je napisao/la:
27 jul 2024, 23:15
bvsic je napisao/la:

mi smo za kmelju 0, dovodimo polovnjake iz srbije, bubanju, mudodraziju i slicno sto bi reko nas virtuoz.
vi cete prepisat ligu sa ovim pojacanjima, nevidjeno do sad. SVAKA CAST
Bavi se svojim klubom i shvati da je ova liga dno dna, a samim timom i svi nasi klubovi NAZALOST. Takvim stavom i razmisljanjem necemo naprijed sigurno
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 jul 2024, 23:58

Divovi.
NEMA NAZAD

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 28 jul 2024, 00:00

holyman je napisao/la:
27 jul 2024, 23:37
Bio je sinoc u orahovici i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
A jesil cuo onu pricu kad dodje nakav biznismen iz amerike u carsiju i vidio ima nekakva oronula kuca u centru. Raspalise carsijaneri njemu pricu da je to kuca divova i prodase je levatu za milion, dva jer su culi da ovi stanovnici te kuce ni za virsle nemaju. Na kraju se ispostavi da to nije njihovo uopste nego od nakog lika iz srednje azije sto pere pare na kladari. Al sta ces ti nasem narodu, samo nek je hljeba i igara i tako ti ovaj biznismen posta bog otac u toj kuci koja fakticki nije ni njrgova, a nije ni od ovih carsijanera skrsi bruku para u par godina samo da bi produzio godisnji i otisao na 2 putovanja a ipak i pored toga ljudi mu i dalje prate sta se desava u komsiluku. Al unatoc tome, razvio je ogromnu armiju botova za tastaturama koja nazalost cesto dodje glave i samim njegovim odlukama. Al zato mozes lagati o posjetama u ligi, davati besplatne ulaze, dijeliti karte i hajpovati raju kao da se oni nesto pitaju i to su stvari koje mene raduju.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jul 2024, 00:10

url=https://postimages.org/]slika[/url]

FK Željezničar već prodao hiljadu sezonskih karata

Ostalo je svega sedam dana do početka nove sezone WWin lige Bosne i Hercegovine, a klub sa Grbavice pohvalio se prodajom sezonskih karata.

“FK Željezničar je sedam dana pred prvu utakmicu prodao 1000 sezonskih ulaznica, a računajući i desetogodišnje ulaznice Plavi već imaju 1800 sezonskih pretplatnika.

Sezonsku ulaznicu mogu kupiti isključivo aktivni članovi Kluba. Cijene ulaznica su sljedeće:

Jug: 30 KM

Sjever: 100 KM

Sjever kids: 30 KM

Sjever penzioneri: 30 KM (Rasprodano)

Istok: 150 KM

Istok kids: 50 KM

Zapad A1: 270 KM

Zapad VIP Gold: 1500 KM

Prodaja ulaznica vrši se u sljedećim terminima:

Ponedjeljak – Petak (10:00 – 18:00 sati) – Shop FK Željezničar

Subota (10:00 – 17:00 sati) – Shop FK Željezničar

Više informacija na www.fkz.ba“, poručili su iz kluba sa Grbavice.

Oni s Kobilje Glave o nama
A Dijaspora puni Koševo

A tek treba u ovih 7 dana da planu sezonske ulaznice

Inace me danas nije bilo
Malo Svrakindolac otišao na more voljene BiH
Samo sa ličnim

Dobra sam se izborio za ovo da mogu sa ličnom otić na more voljene svoje BiH

To ovi u Srbiji nemaju

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jul 2024, 00:21

Uživa se desetaru, je l'? Lako je tako.
Voli te tvoje Sarajevo.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 28 jul 2024, 00:25

bvsic je napisao/la:
27 jul 2024, 20:55
PeppermintSA je napisao/la:
27 jul 2024, 19:16
slika

samo se vi zajebajite, ali kad istrče mašinovođe u sljedećem sastavu, ima da se regionu gaće zatresu :bow:
Jos kad skontas multi-milionski izlazni transfer ybt :crazy: :crazy:
Stvarno zeljo ima prave ljude u upravi, strasan posao rade :tokralju:
Prodali Krpica JKP Radu za milion pvc flasica
Prodali laganog Jabera u Kuracspor za niilion turskih lira
Prodali pomocni megamiksu za milion kila Ariela
Prodali Amara za milion sarenih laza

Pa koji bh klub to moze? Cetiri milionska transfera u jednom roku?
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jul 2024, 00:26

Evo ti još jedan milionski transfer. U stvari - višemilionski. :opaopa:

PRESS KONFERENCIJA MINISTARSTVA KULTURE I SPORTA KS I FK ŽELJEZNIČAR- POZIV MEDIJIMA
Poštovani,

Obavještavamo Vas da će se u ponedjeljak , 29. jula 2024. godine u 12:00 časova, održati zajednička press konferencija Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo i FK Željezničar. Konferencija će se održati u Plavom salonu stadiona Grbavica.

Tom prilikom, novinarima će se obratiti:

- Kenan Magoda, ministar kulture i sporta KS
- Rukovodstvo FK Željezničar
- Hasan Tanović, načelnik Općine Novo Sarajevo.

Na press konferenciji će biti predstavljena podrška Ministarstva kulture i sporta KS, predstojeći koraci za izgradnju Južne tribine i budući planovi FK Željezničara.

Molimo da planirate dolazak Vašeg novinara i ekipe.

Hvala.

Pon, 29.07.24 - 12:00
Voli te tvoje Sarajevo.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 28 jul 2024, 00:36

A gdje ces im to kad su se oni izborili da ne placaju kiriju na gradskom stadionu al zato ga nece ni uredjivati, ko ce bacati pare na jedan obicni lavor.

I dan danas ne mogu skinuti vnago sa patika od ulaska na jug gradskog stadiona, al suti, ne spominji, pomeo je Ajnadzic jednom i dosta.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jul 2024, 00:38

Virtu4l je napisao/la:
28 jul 2024, 00:26

PRESS KONFERENCIJA MINISTARSTVA KULTURE I SPORTA KS I FK ŽELJEZNIČAR- POZIV MEDIJIMA
Poštovani,

Obavještavamo Vas da će se u ponedjeljak , 29. jula 2024. godine u 12:00 časova, održati zajednička press konferencija Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo i FK Željezničar. Konferencija će se održati u Plavom salonu stadiona Grbavica.

Na press konferenciji će biti predstavljena podrška Ministarstva kulture i sporta KS, predstojeći koraci za izgradnju Južne tribine i budući planovi FK Željezničara.

Hvala.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

Jooojjjj stadioncine

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 28 jul 2024, 00:43

Virtu4l je napisao/la:

Poštovani,

Hvala.

jel volki?
slika

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 28 jul 2024, 00:50

Orvel je napisao/la:
27 jul 2024, 23:40
Ne kontam po cemu to nas pitari mogu prcati kad oni nemaju nikakve veze sa situacijom u kojoj smo mi. Mi smo sami sebe doveli ovdje I OPET NAJPOSJECENIJI STADION. Hajde da su oni nama uzeli titulu u 90+ kao Zuban pa da je to neko prcanje. Hajde da imaju vise medhusobnih pobjeda. Hajde da imaju svoj stadion ili vise trofeja. Jedino sto imaju jesu ovi tastatura huligani i ono bi nekog da prca za nesto sto se uopste ne tice njihovog kluba, tj nije ni klub njihov al haj
ko vas prca? samo strahujemo od badzaka i Melje. Uzgred, ne bi ovo bio prvi put da se pojačate top kapitalcima. Sjetimo se kad ste doveli bivšeg igrača Manchester Uniteda, Neil Wooda.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jul 2024, 00:53

slika

slika

slika

slika

slika

Plavi golovima Hiroša i Boljevića savladali Tuzla City

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 28 jul 2024, 01:03

PeppermintSA je napisao/la:
28 jul 2024, 00:43
Virtu4l je napisao/la:

Poštovani,

Hvala.

jel volki?
slika
Došla legenda obećala trening centar kao u Dynamo Dresdena, grupe LŠ i budućeg osvajača zlatne lopte i glupani kao Virtual se upecali kao i sada što to rade :rol: :rol: :rol:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2024, 01:03

Virtu4l je napisao/la:

Poštovani,

Hvala.

Opet se hvalite što vam politika gradi stadion ?
Kontra režima kontra partija.
Prava politička prostitutka.
Zakazali press sa dva nivoa vlasti. Golem si.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.