Zekic evo trecu utakmicu odradjuje na iskustvo i to mu je za sad najveci adut. Bas zna kad treba stati a kad napastiPantelija je napisao/la: ↑27 jul 2024, 21:27Ljudi zive u bajkama. Pa klubovi po italiji, spaniji kadne s platsma igracima.... A ne u hrvatskoj
Inace, svidja mi se kako zekic u nadoknadi kada je vidioo da ne ide, umjesto da kaze da idemo na sve ili nista sro je veca sansa da ga primimo iz kontre, pravi izmjenu da smiri sve na terenu i odigra na nulu...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Bilo bi dobro ako Renan moze izgurati pa onda sporijeg Hamzu ubaciti u drugom poluvremenu kad se i protivnicka odbrana malo umori.Vanja8 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 20:46Mislim da Zekic u revansu nece mijenjati tandem Gulli-Kyeremah, to je opasnost kojeg su i Slovaci svjesni i nece bas smjeti jurnuti prema nasem golu.
Ako ostavi jednog na klupi onda nam ne gine teska defanziva i mislim da bi zaista bilo tesko izvuci neki pozitivan rezultat.
Onaj njihov trener se cijelu tekmu preznojavao zbog ovog naseg tandema, a ako ZZ ostavi jednog u rezervi onda ce i Slovaci pojacati napad.
mozda je opcija prvo poluvrijeme Renana upariti sa njima, a u drugom gurnuti Hamzu umjesto Renana na spica.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
371 

Realno slabo. S obzirom da je relativno blizu gostovanje sve ispod 600-700 po meni lose. Al hajde, ima jos par dana, vidjet cemo
1946-1987
Ne znam da li je Mudrazija vrijedan bas tolikih para.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jul 2024, 17:42Ne ne bi doslo.
Oni hoce odstetu 500.000 k I Mirvic je rekao OK.
Međutim Mudrazija nece da se odrekne 200 k a potpisao je nekakav reprogram I ne moze uzeti papire iz Lokomotive.
Lokomotiva hoce da mi platimo 500 + 200 njemu + ugovor 3 godine.
Eura.
???

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
A lud frajer svega mi. Ovako odvratan termin, za nepunih 36 sati kupimo 400 ulaznica za tekmu i kaze lose ide. Ja fakat ne znam sta se ocekivalo. A brojka ce biti itekako dobra. Sta ocekuje, 2500 ljudi? 1400 km u oba smjera za srijedu bez dijaspore? Svasta.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ne bih da bacam kakve lažne dojave , ali bi htio da provjerim jednu informaciju , rece mi jaran da se pregovara sa Hrkacem iz Veleža pa zna li neko nešto više o tome ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Halo majstore radni dani su u pitanju.
Nismo na birou da imamo slobodu.
I ovako ljudi izmisljaju fore samo da odu.
Cuj malo mu hahahahahaha
Nismo na birou da imamo slobodu.
I ovako ljudi izmisljaju fore samo da odu.
Cuj malo mu hahahahahaha
-
- Kontakt:
S obzirom gdje je Trnava, radni dan koliko god da bude hordi to je za svaku pohvalu, sretno im i naravno da u srijedu , nasi momci odigraju dobar mec, jako muski pa sta bog dadne, sanse su i dalje 50-50
04.10.2009 !
A eno vidjeli smo njihove navijače neko napisa 120 meni jr izgledalo negdje oko 50OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 jul 2024, 00:20A lud frajer svega mi. Ovako odvratan termin, za nepunih 36 sati kupimo 400 ulaznica za tekmu i kaze lose ide. Ja fakat ne znam sta se ocekivalo. A brojka ce biti itekako dobra. Sta ocekuje, 2500 ljudi? 1400 km u oba smjera za srijedu bez dijaspore? Svasta.

Pored svega radni dan jednostavno ko god hoće da ide teško je bez da nema dan prije slobodan, momcima sretno da se vrate svi sretni i spremni za poljake

- BordoBBoja
- Kontakt:
Trnava je ovaj put predaleko za Krajinu
I ja gledam šta brat piše i ne vjerujem. Ovo je period kad je najteže uzeti slobodne dane. Svi žele na more, opšti deficit ljudi po firmama, i na to sve tražiš slobodno zbog utakmice.
Ponekad raja izgubi osjećaj da te utakmice mnogima oko nas skoro ništa ne znače.
Ko god ode, svaka čast.
Ponekad raja izgubi osjećaj da te utakmice mnogima oko nas skoro ništa ne znače.
Ko god ode, svaka čast.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bravo! Fali jos cetiri mladica i ovaj novi remix padaju cuskije obavezno.napoleon72 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 18:52Slazem se. Plus Divanhana i Amira Medunjanin, i Bascarsijska od Fazlemnon46 je napisao/la: ↑27 jul 2024, 18:38Jedno zapažanje i poređenje ove dvije domaće tekme. Daleko bolji izbor pjesama prije početka tekme sa Spartakom (Hanuma, Stari, Sarajevo će biti, sve drugo će proći, Fura me, Visosti HZ) nego na tekmi sa Aktobeom gdje je bila strana muzika, istina sa dobrim ritmom, ali ove pjesme iznad smo mi.![]()
Uvijek mi je najdrazi bio taj repertoar pjesama prije, ono kad su pustali To je moj grad, Nedjelja kad je otisao Hase, Monteno itd. Ona strana sra.nja, plus neki versovi Jale i Bube, su poceli dolaskom ovih SFK qrava na celo kluba. Od tih stranih jedino treba povremeno pustat Freed from desire, to je univerzalna fudbalska. Al ovo gore nabrojane, to je Sarajevo, to je Bosna, to je nas duh. Jos treba prosirit sa Hendom - sviraj mi sviraj brate, Pismo prijatelju od Keme, par od Pusenja gdje se Sarajevo spominje, Sarajevo ti i ja od Jagoda...
To je to
I da dodam sto se tice pojacanja, pa te malo jace igrace nije lako dovesti. Jedino ako cete daj samo da se dovede onda ok
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 28 jul 2024, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Prošli put nas je u Trnavi bilo 150 mozda nešto malo više..
Mi smo grupa kojoj na gostovanja ide barem 95% navijaca simpatizera skoro da nema.
Tako da 371 osoba nekoliko dana prije samog polaska je više nego odlicno..
Leo kenja, al' sve ispod 300 bi bilo veliko razocarenje to mi nije problem napisati.
Ja još ne mogu da vjerujem da je spartakovih dosao onaj broj.
Mi smo grupa kojoj na gostovanja ide barem 95% navijaca simpatizera skoro da nema.
Tako da 371 osoba nekoliko dana prije samog polaska je više nego odlicno..
Leo kenja, al' sve ispod 300 bi bilo veliko razocarenje to mi nije problem napisati.
Ja još ne mogu da vjerujem da je spartakovih dosao onaj broj.
Ma ja mislim ipak da će to otići na 500 do utorka, ne znam kakva je situacija sa dijasporom, jel oni kupuju za tribinu ili će sami tamo negdje na mirniju tribinu. Opet je odlična cifra za srijedu i Slovačku. Šteta što nije subota, vjerujem da bi to bila i milja.
Ja se nebi ZALIJETO.. odigrat pametno navuc ruskinju na kanal zavuc penis do pupka i onda obeana kao sto su oni u drugom pol..
Niko od nas nebi podrzavao ROZMANA da nam je neko ponudio ZEKICA. Licno njega sam podrzavao jer se privlacila prica da ce Husref ili coric bit njegiva zamjena.. drugo dopizdilo mi je konsrantno mjenjanje isto za isto.
ZEKIC JE BOLJI OD ROZMANA 18x
Matanovic
Julardzija
Andjusic
Mehmedovic
Krszalic
Ilijev
Kapetanovic
Hasic
Djurickovic
Od 10 igraca Zelic ne loristi skoro nijednog igraca a vec ima bolju igru od Rozmana.. NIJEDNU ZELJU NISU COVJEKU NISMO ISPUNILI MOZDA JEDINO BUBANJU
Niko od nas nebi podrzavao ROZMANA da nam je neko ponudio ZEKICA. Licno njega sam podrzavao jer se privlacila prica da ce Husref ili coric bit njegiva zamjena.. drugo dopizdilo mi je konsrantno mjenjanje isto za isto.
ZEKIC JE BOLJI OD ROZMANA 18x
Matanovic
Julardzija
Andjusic
Mehmedovic
Krszalic
Ilijev
Kapetanovic
Hasic
Djurickovic
Od 10 igraca Zelic ne loristi skoro nijednog igraca a vec ima bolju igru od Rozmana.. NIJEDNU ZELJU NISU COVJEKU NISMO ISPUNILI MOZDA JEDINO BUBANJU
Za ova dva pretkola mi smo od uefa-e zaradili 700 000 eura. Ako toj cifri dodamo minimum 500 000 maraka od karata dobijemo iznos od 2 miliona KM. To je sasvim solidan iznos s kojim se moze servisirati kredit s kojim se moze krenuti u izgradnju stadiona. Ako se ne varam prodjemo li Trnavu ili sto inaj brat rekao TrnOvO idemo igrati u Zenicu. I sa realnih 30 000 gledalaca padamo na 10-ak hiljada. (Ovoj zaradi od 2 miliona treba dodati zaradu od marketinga, tv prava, a zaradio je i sam grad jer svako od nas je taj dan popio kafu, sok, jeo nesto oko stadiona.)
ŠTA_JE je napisao/la: ↑28 jul 2024, 07:35Za ova dva pretkola mi smo od uefa-e zaradili 700 000 eura. Ako toj cifri dodamo minimum 500 000 maraka od karata dobijemo iznos od 2 miliona KM. To je sasvim solidan iznos s kojim se moze servisirati kredit s kojim se moze krenuti u izgradnju stadiona. Ako se ne varam prodjemo li Trnavu ili sto inaj brat rekao TrnOvO idemo igrati u Zenicu. I sa realnih 30 000 gledalaca padamo na 10-ak hiljada. (Ovoj zaradi od 2 miliona treba dodati zaradu od marketinga, tv prava, a zaradio je i sam grad jer svako od nas je taj dan popio kafu, sok, jeo nesto oko stadiona.)
Sto magodu i onog **** boli kita sto cemo mi cernobilju igrat. Mirvic mora njima tusnut plavu kovertu a oni ce u roku od 24 sata donijet dozvole i drzavne pare
Zar ti nije jasno da je ubleha dosla da uzima politicke poene sa ono presicom pred utakmicu.. ponasa se koda pare koje daje FK SARAJEVO su njegove licne
Nebi nikad **** dao prostor dok se stadion nesredi da se moze igrat grupa lige prvaka..
Za intertoto kup rakmicenje stadionu netreba vise od 3,5 m km
Ma naravno brate da smo sve shvatili i procitali kao predizbornu šuplju.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jul 2024, 08:10ŠTA_JE je napisao/la: ↑28 jul 2024, 07:35Za ova dva pretkola mi smo od uefa-e zaradili 700 000 eura. Ako toj cifri dodamo minimum 500 000 maraka od karata dobijemo iznos od 2 miliona KM. To je sasvim solidan iznos s kojim se moze servisirati kredit s kojim se moze krenuti u izgradnju stadiona. Ako se ne varam prodjemo li Trnavu ili sto inaj brat rekao TrnOvO idemo igrati u Zenicu. I sa realnih 30 000 gledalaca padamo na 10-ak hiljada. (Ovoj zaradi od 2 miliona treba dodati zaradu od marketinga, tv prava, a zaradio je i sam grad jer svako od nas je taj dan popio kafu, sok, jeo nesto oko stadiona.)
Sto magodu i onog **** boli kita sto cemo mi cernobilju igrat. Mirvic mora njima tusnut plavu kovertu a oni ce u roku od 24 sata donijet dozvole i drzavne pare
Zar ti nije jasno da je ubleha dosla da uzima politicke poene sa ono presicom pred utakmicu.. ponasa se koda pare koje daje FK SARAJEVO su njegove licne
Nebi nikad **** dao prostor dok se stadion nesredi da se moze igrat grupa lige prvaka..
Za intertoto kup rakmicenje stadionu netreba vise od 3,5 m km