Ne branim ja nikoga druze niti poznajem bilo koga u klubu. Samo mi nije jasno kad sve to znas sto iznosis po forumu sto nisi glas pustio kad si bio zaposlenik kluba? Sto nisi ucinio nesta boljim nego sto je to tada/danas bilo. Nego si radio kako ti je bilo receno. Znaci da si ljiga od covjeka koji pljuje hljeb sto ye je hranio. Mozda da si glas pustio ne bi sada bio u njemackoj nego bi mozda cak i napredovao ali sta je tu je bavi se ti forumom i ovdje raji govori kako nista u akademiji ne valja a kad si imo priliku da radis bio si potrcko i ker.Pantelija je napisao/la: ↑28 jul 2024, 12:10Pa druze vidis da ovo i pisu one ili jarani i rodbina. Sve neka relativizacija, nije ona tu, nije ona nizasta , nije ona ovo nije ono... Bukvalno te budalom pravi, pise laži i jos nekog naziva kerom. Ženska koja je krala, bukvalno krala u klubu, danas ti predstavlja klub na sastancima grob te jMortemHz je napisao/la: ↑28 jul 2024, 10:40Ne znam da li je Pantelija ogorčen ili nije ali Anela doslovno predstavlja FK Sarajevo na sastancima. Znači ona je osoba koja priča u ime kluba. Ima ona svoje nadređene ali je očito osoba od povjerenja čim joj se to dozvoljava. Velika je to stvar, ni slučajno "neki mali administrativni poslovi".ubipara je napisao/la: ↑28 jul 2024, 10:22A jest ovaj Pantelija dobro ogorcen sto vise nije u klubu pa prica i kako jeste i kako nije. Koliko ja znam Anela je u SFK i nema bas nista sto se tice nas da radi, ok neke male asministrativne poslove ali nista specijalno. Isto tako za Aylu, ne znam sto potenciras to da je ona podpisala otkaz treneru kad je javno rekla da napusta mjesto direktora ali da ce obavljati tu funkciju dok ne nadjemo nekog drugog i to je to. Sad imamo ovog belgijanca tako da Ayle u klubu vise nema, zato nemoj prosipati svoje nezadovoljstvo i ogorcenost ovdje i pisati kako je jos tu i da radi jer ne radi.
Pricas price o akademiji u kojoj si bio i zaposlen jer vidim da znas puno, sto nisi tad dizao glas kad si bio uposlenik u klubu pa promjenio nesto nego si bio Sabrin ker i radio kako ti ona kaze, sad isto to radis u Njemackoj jer se hvalis ovdje i svako malo potenciras kako nisi tu kako si ti u njemackoj itd. Opusti se malo covjece
Sa tim da mi psujes sve govori o tebi i tvom vaspitanju, drzi se ti njemacke druze pa naleti na forum nekad da kazes kako je sve lose u akademiji