FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

ubipara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ubipara » 28 jul 2024, 13:34

jurisicduska je napisao/la:
28 jul 2024, 13:31
Sasvim je normalno da direktor nakon smjene preda duznost drugom direktoru. Pogotovo ako dolazi iz vana. Fkt ne relativiziram samo nisu trebali lagati I to je to.
Trebalo je izaci u javnost da je ona vd dok ne dođe Laterm I tako je kako je. U poslovnom svijetu dva kvartala su smijesan period I mislim samo da je do tog mindseta ovo ovako nakaradno urađeno. Hvala Bogu vise nije direktor I idemo dalje. Nemojte mi sad te negative **** vas negativa
Pa upravo to sam i ja rekao, napadose me da nekog branim da relativiziram da sam rod prijatelj i cak neko od njih 😂😂

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 28 jul 2024, 13:35

Nista ja samo zelim da nam je Pantelija ziv i zdrav i da nam se vrati u FKS sto prije na celo akademije kad stekne malo iskustva u njemackoj mozda tad akademija bude ko kod Ajaxa

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2024, 13:40

ubipara je napisao/la:
28 jul 2024, 13:34
Sasvim je normalno da direktor nakon smjene preda duznost drugom direktoru. Pogotovo ako dolazi iz vana. Fkt ne relativiziram samo nisu trebali lagati I to je to.
Trebalo je izaci u javnost da je ona vd dok ne dođe Laterm I tako je kako je. U poslovnom svijetu dva kvartala su smijesan period I mislim samo da je do tog mindseta ovo ovako nakaradno urađeno. Hvala Bogu vise nije direktor I idemo dalje. Nemojte mi sad te negative **** vas negativa
Pa upravo to sam i ja rekao, napadose me da nekog branim da relativiziram da sam rod prijatelj i cak neko od njih 😂😂
Ma razumljivo. Lagali su raja je bijesna. Ali promijenili su je. I to je jedino vazno. Mogli su drugacije, nisu, zelim im da u buducnosti sto manje grijese prije svega u komunikaciji sa navijacima jer tu nema igranja.

Sto se tice akademije. Mislim da moze dosta bolje ali I da je ovo dobar pocetak.

Naci cu vam kasnije clanak kad je Mamic dosao u Dinamo kako je to krenulo I koliko nije slutilo da ce se ista iz tog izroditi I kako je ustvari akademija napravila klub a ne klub akademiju kao sto se kod nas pokusava. Akademija je esencijalni projekat kluba. Najvaznija. I mislim da joj treba posvetit vise paznje. Prije svega u tehnologiji I metodologiji rada. Ima sprava sad po 50k eura koje ti mijenjaju svijet. Za pas za iskorak za sprint za snagu. Ali jbga nekako se previse oslanjamo na neki fudbal koji je zastario I tako djecu ucimo. Bitno ih je nauciti trcati I razmisljati unaprijed a tome najmanje dajemo vaznost.

Imate sad Alajmovica koji je top igrac sa 17 i ja stojim iza toga da ce napraviti internacionalnu karijeru a mi guramo crnogorca koji ne zna hodat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 28 jul 2024, 13:47

28 jul 2024, 13:40
ubipara je napisao/la:
28 jul 2024, 13:34
Ma razumljivo. Lagali su raja je bijesna. Ali promijenili su je. I to je jedino vazno. Mogli su drugacije, nisu, zelim im da u buducnosti sto manje grijese prije svega u komunikaciji sa navijacima jer tu nema igranja.

Sto se tice akademije. Mislim da moze dosta bolje ali I da je ovo dobar pocetak.

Naci cu vam kasnije clanak kad je Mamic dosao u Dinamo kako je to krenulo I koliko nije slutilo da ce se ista iz tog izroditi I kako je ustvari akademija napravila klub a ne klub akademiju kao sto se kod nas pokusava. Akademija je esencijalni projekat kluba. Najvaznija. I mislim da joj treba posvetit vise paznje. Prije svega u tehnologiji I metodologiji rada. Ima sprava sad po 50k eura koje ti mijenjaju svijet. Za pas za iskorak za sprint za snagu. Ali jbga nekako se previse oslanjamo na neki fudbal koji je zastario I tako djecu ucimo. Bitno ih je nauciti trcati I razmisljati unaprijed a tome najmanje dajemo vaznost.

Imate sad Alajmovica koji je top igrac sa 17 i ja stojim iza toga da ce napraviti internacionalnu karijeru a mi guramo crnogorca koji ne zna hodat.
Da malo skrenem sa teme , ima li istine u ovome sto se prica da je Hrkac u pregovorima sa nama ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 jul 2024, 13:47

Buljubašić za pare koje se spominju je jako korektan transfer!
Ako se mali Nidal ne proda za 2.5m eura to ce biti poraz za klub i ligu!
Max Allegri

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2024, 13:47

ubipara je napisao/la:
28 jul 2024, 13:35
Nista ja samo zelim da nam je Pantelija ziv i zdrav i da nam se vrati u FKS sto prije na celo akademije kad stekne malo iskustva u njemackoj mozda tad akademija bude ko kod Ajaxa
Ja se u Bosnu ne vracam ni puskom da me natjera neko.
A akademija je imala sad Karica koji je radio vrhunski posao, pa ga nogirase...
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 28 jul 2024, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 28 jul 2024, 13:50

Mig_Mig je napisao/la:
28 jul 2024, 13:47
Buljubasic je igračina. Da ga neko drugi prodaje uzeo bi 2mil hladno. 800 k za onakvog kalibra pa nije 2007 godina
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 jul 2024, 13:53

FCUM je napisao/la:
28 jul 2024, 13:50
Mig_Mig je napisao/la:
Buljubasic je igračina. Da ga neko drugi prodaje uzeo bi 2mil hladno. 800 k za onakvog kalibra pa nije 2007 godina
Igracina? Zasto? Kako? Po cemu? On trenutno nema mjesta u prvih 11...
Max Allegri

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 28 jul 2024, 13:54

ado-hz je napisao/la:
28 jul 2024, 13:33
DOBRODOŠAO U BORDO FAMILIJU :opaopa:
Ko se porodio?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2024, 13:55

@nedim137 ima kontakta on je 3-4 opcija. Stoper ce doci ali eto taj tip stopera mu treba 5 ima igraca ako ova 3 ne dođu probat ce se s njim.

Zz misli da nam treba centralni stoper visok jak , da ga okruzi s ovim malo brzim, generalno misli da smo slabi u skoku I trazi se visok stoper.

Najbliži je Andrej Đurić da nas pojača. Mislim da bi ti moglo biti uskoro. Ganja se jedan bolji od njeg ako propadne a mislim da je prevelik zalogaj u ovom momentu mislim da će nas Andrej pojačati.

Opet kažem nemojte me napadat ako ne bude tako to su vam informacije. Matija Nastasić je kontaktiran ali on ce vjerovatno u Ferencvaros mada su mu dali iste pare I nasi I ne vjerujem da ce doci u Bosnu također bilo je price oko Gojkovica u zadnje vrijeme. Mada po onom sto ja znam I sto je realno bez obzira koliko mi mislili da smo veliki da ce to ipak bit Đuric.

Moze biti I neko skroz trece ime. Pregovara se. Ali otom potom. Ugl doci ce stoper.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 28 jul 2024, 13:56

E čuj Nidal za 2.5 M, pa dečko ne može jačom nogom dodati loptu igraču pored sebe bez pritiska.

Mene ne bi iznenadilo da ode u Slobodu na kaljenje.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 jul 2024, 13:58

Andreja smo valjda ganjali i prethodni prelazni rok kada je tek Rožman došao, eto dečko nije mogao biti starter u onoj Trnavi, a čini se da im odbrana i nije najjača strana :mrgreen:

Ako ništa baš je mlad, što bi značilo da bi eventualno mogli imati dvojac u odbrani od 19 i 20 godina. Gojković bi sigurno bio najbolja opcija, a Nastasić je nerealan, mada ko zna.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 28 jul 2024, 13:59

Mig_Mig je napisao/la:
28 jul 2024, 13:53
FCUM je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
Igracina? Zasto? Kako? Po cemu? On trenutno nema mjesta u prvih 11...
:rol: :tokralju:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2024, 14:04

Surreal je napisao/la:
28 jul 2024, 13:58
Andreja smo valjda ganjali i prethodni prelazni rok kada je tek Rožman došao, eto dečko nije mogao biti starter u onoj Trnavi, a čini se da im odbrana i nije najjača strana :mrgreen:

Ako ništa baš je mlad, što bi značilo da bi eventualno mogli imati dvojac u odbrani od 19 i 20 godina. Gojković bi sigurno bio najbolja opcija, a Nastasić je nerealan, mada ko zna.
Igrao je on svaku tamo kad je bio zdrav. Imao je povredu skocnog zgloba pa nije odigrao sve tekme ali kad je bio zdrav igrao je.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 jul 2024, 14:05

Celik igra kao da mu je 28 a ne 18, i sam Zekic nakon utakmice je imao samo rijeci hvale za njega, ako nastavi u ovom ritmu mogao bi imati blistavu karijeru, al eto treba ga u Slobodu na kaljenje 🤣
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 jul 2024, 14:05

FCUM je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
Isto mislim 800 k smijesna lova u danasnjem fudbalu
Ali eto hajde ljudi u klubu bolje znaju.
Moje misljenje bolje da je ostao ,imao bi klub vise koristi I za Evropu I prvenstvo.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 jul 2024, 14:05

28 jul 2024, 14:04
Surreal je napisao/la:

Igrao je on svaku tamo kad je bio zdrav. Imao je povredu skocnog zgloba pa nije odigrao sve tekme ali kad je bio zdrav igrao je.
Hvala na informacijama :thumbup:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 28 jul 2024, 14:08

28 jul 2024, 14:04
Surreal je napisao/la:

Vidim da je Oroz i dalje slobodan igrac sta bi s njega

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 jul 2024, 14:09

FCUM je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
Isto mislim 800 k smijesna lova u danasnjem fudbalu
Ali eto hajde ljudi u klubu bolje znaju.
Moje misljenje bolje da je ostao ,imao bi klub vise koristi I za Evropu I prvenstvo.
Neķo je vec pisao da ga Haduk pratio nije mi jasno za ovako sitnu lovu ga nisu kupili.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 28 jul 2024, 14:18

Aduka87 je napisao/la:
28 jul 2024, 14:05
Celik igra kao da mu je 28 a ne 18, i sam Zekic nakon utakmice je imao samo rijeci hvale za njega, ako nastavi u ovom ritmu mogao bi imati blistavu karijeru, al eto treba ga u Slobodu na kaljenje 🤣
Za nepovjerovat sta ljudi pisu.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.