Pa upravo to sam i ja rekao, napadose me da nekog branim da relativiziram da sam rod prijatelj i cak neko od njihjurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:31Sasvim je normalno da direktor nakon smjene preda duznost drugom direktoru. Pogotovo ako dolazi iz vana. Fkt ne relativiziram samo nisu trebali lagati I to je to.
Trebalo je izaci u javnost da je ona vd dok ne dođe Laterm I tako je kako je. U poslovnom svijetu dva kvartala su smijesan period I mislim samo da je do tog mindseta ovo ovako nakaradno urađeno. Hvala Bogu vise nije direktor I idemo dalje. Nemojte mi sad te negative **** vas negativa
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nista ja samo zelim da nam je Pantelija ziv i zdrav i da nam se vrati u FKS sto prije na celo akademije kad stekne malo iskustva u njemackoj mozda tad akademija bude ko kod Ajaxa
-
- Kontakt:
Ma razumljivo. Lagali su raja je bijesna. Ali promijenili su je. I to je jedino vazno. Mogli su drugacije, nisu, zelim im da u buducnosti sto manje grijese prije svega u komunikaciji sa navijacima jer tu nema igranja.ubipara je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:34Pa upravo to sam i ja rekao, napadose me da nekog branim da relativiziram da sam rod prijatelj i cak neko od njihjurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:31Sasvim je normalno da direktor nakon smjene preda duznost drugom direktoru. Pogotovo ako dolazi iz vana. Fkt ne relativiziram samo nisu trebali lagati I to je to.
Trebalo je izaci u javnost da je ona vd dok ne dođe Laterm I tako je kako je. U poslovnom svijetu dva kvartala su smijesan period I mislim samo da je do tog mindseta ovo ovako nakaradno urađeno. Hvala Bogu vise nije direktor I idemo dalje. Nemojte mi sad te negative **** vas negativa![]()
Sto se tice akademije. Mislim da moze dosta bolje ali I da je ovo dobar pocetak.
Naci cu vam kasnije clanak kad je Mamic dosao u Dinamo kako je to krenulo I koliko nije slutilo da ce se ista iz tog izroditi I kako je ustvari akademija napravila klub a ne klub akademiju kao sto se kod nas pokusava. Akademija je esencijalni projekat kluba. Najvaznija. I mislim da joj treba posvetit vise paznje. Prije svega u tehnologiji I metodologiji rada. Ima sprava sad po 50k eura koje ti mijenjaju svijet. Za pas za iskorak za sprint za snagu. Ali jbga nekako se previse oslanjamo na neki fudbal koji je zastario I tako djecu ucimo. Bitno ih je nauciti trcati I razmisljati unaprijed a tome najmanje dajemo vaznost.
Imate sad Alajmovica koji je top igrac sa 17 i ja stojim iza toga da ce napraviti internacionalnu karijeru a mi guramo crnogorca koji ne zna hodat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Da malo skrenem sa teme , ima li istine u ovome sto se prica da je Hrkac u pregovorima sa nama ?jurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:40Ma razumljivo. Lagali su raja je bijesna. Ali promijenili su je. I to je jedino vazno. Mogli su drugacije, nisu, zelim im da u buducnosti sto manje grijese prije svega u komunikaciji sa navijacima jer tu nema igranja.ubipara je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:34Pa upravo to sam i ja rekao, napadose me da nekog branim da relativiziram da sam rod prijatelj i cak neko od njihjurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:31Sasvim je normalno da direktor nakon smjene preda duznost drugom direktoru. Pogotovo ako dolazi iz vana. Fkt ne relativiziram samo nisu trebali lagati I to je to.
Trebalo je izaci u javnost da je ona vd dok ne dođe Laterm I tako je kako je. U poslovnom svijetu dva kvartala su smijesan period I mislim samo da je do tog mindseta ovo ovako nakaradno urađeno. Hvala Bogu vise nije direktor I idemo dalje. Nemojte mi sad te negative **** vas negativa![]()
Sto se tice akademije. Mislim da moze dosta bolje ali I da je ovo dobar pocetak.
Naci cu vam kasnije clanak kad je Mamic dosao u Dinamo kako je to krenulo I koliko nije slutilo da ce se ista iz tog izroditi I kako je ustvari akademija napravila klub a ne klub akademiju kao sto se kod nas pokusava. Akademija je esencijalni projekat kluba. Najvaznija. I mislim da joj treba posvetit vise paznje. Prije svega u tehnologiji I metodologiji rada. Ima sprava sad po 50k eura koje ti mijenjaju svijet. Za pas za iskorak za sprint za snagu. Ali jbga nekako se previse oslanjamo na neki fudbal koji je zastario I tako djecu ucimo. Bitno ih je nauciti trcati I razmisljati unaprijed a tome najmanje dajemo vaznost.
Imate sad Alajmovica koji je top igrac sa 17 i ja stojim iza toga da ce napraviti internacionalnu karijeru a mi guramo crnogorca koji ne zna hodat.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Buljubašić za pare koje se spominju je jako korektan transfer!
Ako se mali Nidal ne proda za 2.5m eura to ce biti poraz za klub i ligu!
Ako se mali Nidal ne proda za 2.5m eura to ce biti poraz za klub i ligu!
Max Allegri
Ja se u Bosnu ne vracam ni puskom da me natjera neko.
A akademija je imala sad Karica koji je radio vrhunski posao, pa ga nogirase...
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 28 jul 2024, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Buljubasic je igračina. Da ga neko drugi prodaje uzeo bi 2mil hladno. 800 k za onakvog kalibra pa nije 2007 godina
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Igracina? Zasto? Kako? Po cemu? On trenutno nema mjesta u prvih 11...
Max Allegri
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
@nedim137 ima kontakta on je 3-4 opcija. Stoper ce doci ali eto taj tip stopera mu treba 5 ima igraca ako ova 3 ne dođu probat ce se s njim.
Zz misli da nam treba centralni stoper visok jak , da ga okruzi s ovim malo brzim, generalno misli da smo slabi u skoku I trazi se visok stoper.
Najbliži je Andrej Đurić da nas pojača. Mislim da bi ti moglo biti uskoro. Ganja se jedan bolji od njeg ako propadne a mislim da je prevelik zalogaj u ovom momentu mislim da će nas Andrej pojačati.
Opet kažem nemojte me napadat ako ne bude tako to su vam informacije. Matija Nastasić je kontaktiran ali on ce vjerovatno u Ferencvaros mada su mu dali iste pare I nasi I ne vjerujem da ce doci u Bosnu također bilo je price oko Gojkovica u zadnje vrijeme. Mada po onom sto ja znam I sto je realno bez obzira koliko mi mislili da smo veliki da ce to ipak bit Đuric.
Moze biti I neko skroz trece ime. Pregovara se. Ali otom potom. Ugl doci ce stoper.
Zz misli da nam treba centralni stoper visok jak , da ga okruzi s ovim malo brzim, generalno misli da smo slabi u skoku I trazi se visok stoper.
Najbliži je Andrej Đurić da nas pojača. Mislim da bi ti moglo biti uskoro. Ganja se jedan bolji od njeg ako propadne a mislim da je prevelik zalogaj u ovom momentu mislim da će nas Andrej pojačati.
Opet kažem nemojte me napadat ako ne bude tako to su vam informacije. Matija Nastasić je kontaktiran ali on ce vjerovatno u Ferencvaros mada su mu dali iste pare I nasi I ne vjerujem da ce doci u Bosnu također bilo je price oko Gojkovica u zadnje vrijeme. Mada po onom sto ja znam I sto je realno bez obzira koliko mi mislili da smo veliki da ce to ipak bit Đuric.
Moze biti I neko skroz trece ime. Pregovara se. Ali otom potom. Ugl doci ce stoper.
E čuj Nidal za 2.5 M, pa dečko ne može jačom nogom dodati loptu igraču pored sebe bez pritiska.
Mene ne bi iznenadilo da ode u Slobodu na kaljenje.
Mene ne bi iznenadilo da ode u Slobodu na kaljenje.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Andreja smo valjda ganjali i prethodni prelazni rok kada je tek Rožman došao, eto dečko nije mogao biti starter u onoj Trnavi, a čini se da im odbrana i nije najjača strana
Ako ništa baš je mlad, što bi značilo da bi eventualno mogli imati dvojac u odbrani od 19 i 20 godina. Gojković bi sigurno bio najbolja opcija, a Nastasić je nerealan, mada ko zna.

Ako ništa baš je mlad, što bi značilo da bi eventualno mogli imati dvojac u odbrani od 19 i 20 godina. Gojković bi sigurno bio najbolja opcija, a Nastasić je nerealan, mada ko zna.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Igrao je on svaku tamo kad je bio zdrav. Imao je povredu skocnog zgloba pa nije odigrao sve tekme ali kad je bio zdrav igrao je.Surreal je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:58Andreja smo valjda ganjali i prethodni prelazni rok kada je tek Rožman došao, eto dečko nije mogao biti starter u onoj Trnavi, a čini se da im odbrana i nije najjača strana![]()
Celik igra kao da mu je 28 a ne 18, i sam Zekic nakon utakmice je imao samo rijeci hvale za njega, ako nastavi u ovom ritmu mogao bi imati blistavu karijeru, al eto treba ga u Slobodu na kaljenje 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Isto mislim 800 k smijesna lova u danasnjem fudbalu
Ali eto hajde ljudi u klubu bolje znaju.
Moje misljenje bolje da je ostao ,imao bi klub vise koristi I za Evropu I prvenstvo.
Hvala na informacijamajurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 14:04Igrao je on svaku tamo kad je bio zdrav. Imao je povredu skocnog zgloba pa nije odigrao sve tekme ali kad je bio zdrav igrao je.Surreal je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:58Andreja smo valjda ganjali i prethodni prelazni rok kada je tek Rožman došao, eto dečko nije mogao biti starter u onoj Trnavi, a čini se da im odbrana i nije najjača strana![]()

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Vidim da je Oroz i dalje slobodan igrac sta bi s njegajurisicduska je napisao/la: ↑28 jul 2024, 14:04Igrao je on svaku tamo kad je bio zdrav. Imao je povredu skocnog zgloba pa nije odigrao sve tekme ali kad je bio zdrav igrao je.Surreal je napisao/la: ↑28 jul 2024, 13:58Andreja smo valjda ganjali i prethodni prelazni rok kada je tek Rožman došao, eto dečko nije mogao biti starter u onoj Trnavi, a čini se da im odbrana i nije najjača strana![]()
Isto mislim 800 k smijesna lova u danasnjem fudbalu
Ali eto hajde ljudi u klubu bolje znaju.
Moje misljenje bolje da je ostao ,imao bi klub vise koristi I za Evropu I prvenstvo.
Neķo je vec pisao da ga Haduk pratio nije mi jasno za ovako sitnu lovu ga nisu kupili.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Konzerva, pjankesarajevo, prijeratni mangup, ShojaStojan i 58 gostiju.