Pantelija je napisao/la: ↑28 jul 2024, 12:57
Ja zbog toga sto nisam sutio i nisam dobio ugovor za dalje a nije i da sam imao neku zelju preveliku jer ja nisam RADIO kao prvo u klubu nego dam bio na ugovoru o djelu sto znaci da sam samo imao plstu bez radnog staza i osiguranja.
Drugo, potrcko niti dam kome u zivotu nio niti bih ikada bio, ja sam u njemacku planirao ici i prije nego dam radio u Sarajevu, da ti slikam termine u ambasadi?
Trece, ja fok dam radio u aakademiji i dok je bio Matteo, radilo se tako "loše" da djeca tad skautirana danss svi su u aksdemiji i dalje, čelika je matteo gurnuo generaciju ispred a hasancic zadrzao i isforsirao, alajmovica iz federalne u kadete kao mladjeg , buljubasica je dobeo npr hasancic pa ga ismijavali zbog malca.. e danss tog istog hasu otjerase kao da nikad nije bio tu.
Da ne pricam ljude koje je dobeo matteo, čilića, remića i sl. S tim sto ti nemas pojma dta ja pisem jer ne poznajes ko je ko. Covjek je dobodio sposobne i zeljne rada a ne preko ovog i onog kao danas do se jarani dovode.
A tebi kao i onom debilku lecleru preporucujem da sa 3-4 klika odes na april, maj, juni, juli te godine kada sam poceo radiiti i kada su svi znali ko sam na forumu i čitaj podtove moje sta sam pisao, kako sam pisao, pa se dodji onda ovdje izvinuti.
Ja sam iz bosne ponajvide otidso zbog beskičmenjaka kso ti koji sve loše relativiziraju i koji se boje sjene i samo neka ne pica. Ja sam vidio na razgovorima po prijavama inih jer nisam htio da sutim na nerad.
Branis ovdje i relativiziras anelu i ajlu valjda mi glupi jel?
Objave da ajla vise nije tu, da dolazi taj direkror i onda raskid ugovora potoise ajla i ti glup jel nasao đeni objssnjavati kako je ona jabmo izasla i rekla da nije direktorica

i ja potrcko a ti pametan?
Pametujes kako anela radi u sfk i veze nema sa sarajevom sem manjih poslica a ona vodi dastanak u imefks oko stadiona? Manji poslici jel? Mi glupi i ovce a ti pametan?