Premijer liga BiH - aktuelno

fks74
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la fks74 » 29 jul 2024, 16:59

Znači opet im država nešto gradi. :puke:

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 29 jul 2024, 16:59

19vendetta87 je napisao/la:
29 jul 2024, 16:43
Kakve je ovo najezda bordo botova? Do prije par dana ni traga ni glasa o @mosarajvosa83, @antiklocu i @pitarsam, a sad u razmaku od par minuta pojave se odjednom, kao da ih je neko s lanca pustio...
Samo im jos @anex fali da upotpuni probrano drustvo
Hebiga urednice@vegeta,
Ti držiš dizgine i ključeve foruma.Nemas ni jedne činjenice ili
Argumenta da nešto pametno i validno napišeš.Pa onda
Postavljaš dilda,širiš smrad primitivizma,neumorno
Kreiraš botovske eskadrile od papira.
Mene ukineš kad god vas grupno iskandjijam i 👇

slika
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jul 2024, 17:01

holyman je napisao/la:
29 jul 2024, 16:26
fks74 je napisao/la:
29 jul 2024, 16:21
Hoće li El Haber nadmašiti Muhamedov transfer ?
Hoće ako sad u Evropi da hetrik protiv marseja
Čekaju da ga prodaju pa da mogu dovesti Ljajića.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 29 jul 2024, 17:04

Pa je li ovo moguce hahahhahahah :rol: :urnebes: :tokralju:

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 29 jul 2024, 17:15

Prvo ide vijest o prodaji Goldjije.🙄
Onda ide bomba o prodaji najboljeg igrača lige.
Jozak potvrdio🫣
Onda ide vijest da Badzak koji je u minusu sa Zeljkanom
preko 1M,dovodi historijsko pojačanje.

Kad su sve te budalastine i nebuloze pale u vodu,onda za
Plave mitomanske ovčice ide press konferencija o po ko
zna koji put gradnji tribine Jug na Gubavici.
Pa ovi mitomani i njihovi botovi bi trebali znati da je gradnja
Već počela!!

slika
Evo kamioni,rovokopači na 5 metara od reflektora na jugu.
Kakav će to lijep stadion biti kada se ono brdo uruši,nastane
Klizište i sve one ilegalno napravljene kuće završe kod
Elektroprivrede!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 29 jul 2024, 17:17

Stanley je napisao/la:
28 jul 2024, 12:07
eccehomo je napisao/la:
28 jul 2024, 09:56

A da li ti je poznato da su svi vaši onovremeni igrači bili u ustaškoj mladeži, a Joško Domorocki bio ustaški satnik.
Bolje ti je poklopi se i ni riječi više na ovu temu, jer ima nas još živih koji poznaju historiju svog grada.
Joško Domorocki - Istjeran iz Zeljezničara. Klub ga je suspendirao i otjerao zbog propovijedanja vjerskih sloboda. Legenda...
Jeste, ali je istjeran što je pokrao neko povrće, voće... šta li

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 29 jul 2024, 17:17

Orvel je napisao/la:
29 jul 2024, 16:17
Zutti je napisao/la:
29 jul 2024, 15:50
Orvel je napisao/la:
29 jul 2024, 11:40

Eh ostalo mi je jos par kapljica poslije pishanja pa evo da ih posisas posto ne znas citati sta pisem vec 2 dana a nisam htio da te ofiram jer kriziras.

Prodali se za opstanak iako su 4. najskuplja ekipa lige i onda dođu i pametuju Pitarima o rezultatima.
Prodali se za opstanak tako sto gubimo kupljene tekme, to je argument, svaka cast. Naravno po tvom narativu, mi sve sto smo pobijedili to smo kupili, a sve sto smo izgubili to smo dovoljno slabi da pobijedimo. Naravno, nas nikad niko nije ostetio niti nam sjeckao igru. Ne pametujem ja tebi o rezultatima nego ste ti i tvoje kolege zeljni Zelje pa nas vazda u ustima drzite, izvadi ga malo iz usta covjece.

Kukaju za investitorom, puštali u klub onog londonskog **** i onda prosipaju priču "nikom te ne damo" i "Pitari se prodali"
Posto znas sve o nama onda ti ne moram objasnjavati da vi imate 2 vecinska vlasnika, a bili ste dodjeljivani od amidze do daidze pa american guya. Necu ti ni spominjati da klub prioritetno sluzi za kladionicarske dealove iz mid azije. NACIN na koji ste se vi prodali nama nije prihvatlljiv i niko se ne bi trebao hvaliti sa tim. Londonski deras nije bio vlasnik kluba kao sto vec pokusavac nametnuti nego je to bio pokusaj da se odrade prljavi poslovi oko pomocnog terena koji je U KLUBSKOM VLASNISTVU, znam da ti je tesko povjerovati da klub ima imovinu, ali i to je moguce.

Tribina im vodi klub, a zayebavaju Pitare za Aylu i slične.
Tribina ne vodi klub ali slazem se da je djelimicno tacno da klub usko saradjuje sa klubom navijaca. To je dobro ali ne i za vazne odluke koje su nas kostale. Naravno da cemo vas zahebavati za aylu jer protestujete ispred prostorija kluba i tek nakon godinu i po dobijete tu smjenu koja ustvari i nije smjena jer je zena i dalje tu samo su je maknuli iz vaseg vidokruga. Ne pitate se nista u klubu i moze vam sutra covjek uraditi sta hoce, npr ako ode moze traziti sve one pozajmice.

Zahvaljujući režimu imaju stadion, ne zovu se "Vaso Miskin Crni" i nisu se do sada ugasili, a zayebavaju Pitare da im je klub režimski iako režim Sarajevu ništa dao nije.
Ti si prso od tog horsa ili si zamijanio vas i nas? Politika vas stvorila, odrzala i cak vam i sad koristi iako ste privatni klub. Dobili ste stadion na koristenje, butmir, osnovani od strane politike i sta sve ne, dok je nas u istom tom trenutku rezim pokusao ugasiti osnivanjem torpeda. Nista vam nije dao osim svega sto imate, a cak i sad kao privatni klub dobijate od rezima travu i pomoc koju dobijamo i mi od vlade kantona. Znaci ne brinete o stadionu koji ste dobili na opravljanje za marku. Suti zutti.

Do jučer preko pomozi.ba skupljali pare za klub, a pametuju oko para koje Pitari imaju/nemaju i spominju neke dugove.
Da, pomozi ba je bio servis preko kojeg je najlakse bilo uplatiti novac individualno. Da smijesno je sto je uradjeno preko tog servisa. Da, ovo je jedini klub kojem navijaci vec n-ti put pomazu finansijski, kao vid ljubavi prema tom klubu. Isto ono sto vi niste nikad uradili niti bi ikad uradili, a nalazili ste se i u gorim erama virsli od nas. Te pare koje "vi" imate nisu vase nego od babuna Mirvica, sta ti tu nije jasno, ne znam kako da ti to priblizim, on ako smrce bijelo ne znaci da i ti smrces, ti si na zutom.

I tako dalje i tako bliže, mitomanija i dalje na nivou. Uglavnom, stanje redovno
Mitomanija je rijec koju vi koristite iz razloga sto ne znate sta cete vise od sebe. Svaki argument koji imate je ustvari mit koji ste stvorili na vasem jadu i kompleksu. Svako vam je kriv i sve je protiv vas al uredno uzivate u svim pogodnostima kao i ostali klubovi plus ste privatni klub koji ima vlasnika sa parama. Borite se, dizete neke bune ali samo kad vama nesto krene po zlu, do tad se ismijavate i pricate kako je to igra i tako treba biti. Licemjerstvo nas odvaja i nikad ne bih pratio vas klub koliko vi pratite nas, bolesni ste, ali hvala vam na tome jer samim tim dokazujete da smo najveci klub u drzavi iako smo u najgoroj situaciji ikad, opet smo vam bitniji od vaseg kluba.

Opet mi ne odgovaraš ni na šta, bježiš od činjenica. Jbg opet nedovoljan, sjedi 1. Ne vrijedi ti više ni odgovarati, prvu činjenicu koju sam naveo kad mi opovrgneš smislenim argumentom nastavit ćemo dalje.
Cinjenicu nisi napisao nego si ispoljio svoje frustracije koje u najmanju ruku nisu tacne, a mogle bi se podvesti i pod spin tj propagandu. Ponavljanje lazi postaje istina ali samo u vasim glavama pa tako zaboravljate ko ste i koji klub pratite. Razmisli o tome prije nego pocnes drugima dijeliti "cinjenice" jer ne moze khurva o postenju pricati, slozit ces se.

Puno ti spominješ to imaginarno ljubljenje nogu Vici obzirom da je tvoj klub iz 4R izašao zbog pozajmice pred rođendan kluba i obzirom da ste postali Vicine kujice. Ima li sad smislenog odgovora ili ćeš i dalje bježati od toga što uriniram po tebi činjenicama i razbijam ti mitove?
A sta je bilo u tom 4R, jel samo Zeljeznicar izasao iz njega ili ste se i vi okoristili na slican nacin? Covjek vam dodijelio titulu, dao vam i kup one godine protiv Borca, sta ces ti nekome pricati kao navijac tog kluba da je neko necija kujica. Za vrijeme Begica se ista prica vodila a jedini klub koji je kumovao ste vi.

I da se na kraju osvrnem na ovo uriniranje, kopiras me sto znaci da citas moje postove unazad 2 dana. Savjetovao bih ti da promijenis gace jer uriniras u njih ljepoto, a kad budes imao malo jace cinjenice dobit ces i malo smisleniji odgovor. Meni odgovara pisati o Zeljeznicaru i razlikama u odnosu na taj vas klub, ali nikad se ne bih upustio u pricu o vasem klubu jer ja toliko pojedinosti ne znam o vama kao vi o mom klubu. Sta li je to, kompleks nize vrijednost, neki sindrom da se zelis dokazati starijima ili nesto trece stvarno ne znam ali mi je gnusno da sam te mozda nekad sreo u gradu a da nisam znao kakav kapacitet je upravo prosao pored mene jer kolicina stvari koje si ti ispisao ovdje a koje nema veze sa vezom, A I DA IMA PRVI VI NAVIJACI TOG KLUBA NE BISTE TREBALI DA SE JAVLJATE O TOME je fascinantna.

Dokaz da nisam neke pameti je ovaj post gdje sam kera pokusao nauciti da ne ujeda ruku koja ga hrani, udomite ga molim vas i oprostite za ovaj predugi post dragi moji forumasi.
Puno ti spominješ to pišanje obzriom sa koliko insinuacija, spinova i mitova se koristiš. Naravno opet bez činjenica

U vezi izgubljenih utakmica. Smiješno je bilo šta polemisati. Jasno cijeloj državi bilo da se Vlado sklanja u Doboju, raja prije tekme masovno dvicu tukla. Čak ste i vi po svojoj temi masovno pričali koje tekme trebate naštimati da ostanete u ligi. Jasno je i pticama na grani kako ste opstali, no dobro, sve okej.

Londonski deraš vam pričao priče o zlatnim loptama, osvajanjima lige prvaka i slične budalaštine, a vi pušili tu priču. Toliko bježite od privatizacije da ste prije par godina grupi navijača Sarajeva poslali kompletne financijske izvještaje jer su vam preko maila prodali priču da žele kupiti klub. Kačenje kasnije američkih zastava neću ni spominjati.

Tribina itekako vodi klub. Stvarno misliš da parole protiv Amawa ili nekog desetog ne donose odluke u klubu. Parola "gubitak identiteta se plaća ropstvom i poniženjem" bilo upućeno Aliji.

Ništa vas režim nije htio ugasiti. Mit ko i svaki drugi. Igrači u regularnim transferima prešli u novoosnovani klub. Gospodin Domorocki koji je odbio transfer regularno igrao još par godina za Željezničar i na kraju bio istjeran iz kluba zbog nekih vjerskih razloga.

Za pravdanje pomozi.ba stvarno riječi nemam. Mislim da je bilo kakav komentar suvišan.

To da ja čitam tebe 2 dana? Majstore, ja vidio da si mi ti odgovorio na post i vidio od ovog iz Mostara. Njemu odgovorio, a tvoj nisam ni pročitao do sad jer sam očekivao opet neki post u kojem je bježanje od svega. Ni sada nisi odgovorio konkretno. Spominješ neke komplekse, pravdaš pomozi.ba brojeve i za mitomaniju govoriš "ne, ne, ne, vi ste mitomani".

Sve u svemu, tanka dvojka. Doveo sam te do toga i to je tvoj maksimum. Nastavi dalje pisati po forumu. Ako budeš u granicama normale neću te više pišati, ne budeš li idemo edukovanje od početka, a sad mi se stvarno ne da.
I sta ja dalje da kazem ovakvom liku, nacrtaj mu najjace bijelo u gradu on ce kihnuti u to. Ne moze lik shvatiti ono sto je procitao i to je kraj price. Drzi se svoje mantre. Koristi se mojim fazonima i pokusava ispasti pametan sa nekim "cinjenicama", kad mu se odgovori na svaku recenicu onda ponovi istu stvar i tako mene zeli dovesti da ponavljam budali 5 puta. Takvo ponasanje je odlika ljudi koji nisu bas bistri i vjerovatno uslijed male cune imaju puno svadja sa svojim partnerom pa na nacin da sto puta izgovorena laz postaje istina pokusava primijeniti i na javnom forumu. Ti cak nisi ni tehnicar jer nisi uspio nista novo odgovoriti na moj odgovor koji si zeljno trazio, a tice se mog kluba kojeg vise pratis od svog.

Nazalost, previse vas je ovakvih navijaca komsijskog kluba pa slobodno mogu reci da si ti jedan stereotipni primjerak koji moze sluziti kao neki vid atrakcije. Znam da se umaras od citanja pa ti necu prisjedati vise na muku da moras opet smisljati odgovor pola dana, kad naucis jos malo o mom klubu, castim te sa godisnjom - to je karta sa kojom mozes ici na sve domace ligaske utakmice kluba, nije samo za europu, pa cemo zajedno na tekme, al vjerovatno i ti vec posjedujes desetogodisnju za istok kao i svi tvoji imaginarni drugari.

Mozes zatvoriti usta, otresao sam ga, donesi mi hladnu pivu iz frizidera.
Nasra se frajer propisno, a ništa rekao nije. Očekivano, čim nema odgovor na činjenice idu priče "narkoman", "mala kita", "nezadovoljan svojim životom". Odgovori prikazuju tvoju nemoć u raspravi. Okej, ni prvi ni zadnji štrumf.

Što bi rekao jedan ugledni član ovog foruma
Očekivano. Sljedeći :kafa:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Herson

Post Postao/la Herson » 29 jul 2024, 17:19

Šta bi sa milionskim ponudama za Vukovića i Jabera? :think:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jul 2024, 17:27

Svaki pocetak prvenstva,ili neka kriza kod kona neka presica.
Oni imaju vise presica za par godina nego svi klubovi zajedno.
I tu su majstori kapu im skidam.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 29 jul 2024, 17:32

eccehomo je napisao/la:
29 jul 2024, 17:17
Stanley je napisao/la:
28 jul 2024, 12:07
eccehomo je napisao/la:
28 jul 2024, 09:56

A da li ti je poznato da su svi vaši onovremeni igrači bili u ustaškoj mladeži, a Joško Domorocki bio ustaški satnik.
Bolje ti je poklopi se i ni riječi više na ovu temu, jer ima nas još živih koji poznaju historiju svog grada.
Joško Domorocki - Istjeran iz Zeljezničara. Klub ga je suspendirao i otjerao zbog propovijedanja vjerskih sloboda. Legenda...
Jeste, ali je istjeran što je pokrao neko povrće, voće... šta li
Pratite nam klub, vracate se korijenima i klubu za koji vam je pradedo navijao :rol:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 29 jul 2024, 17:37

TarpiTarpi je napisao/la:
29 jul 2024, 16:08
Transferi FK Sarajeva posljednih 10 godina:

Akademija/Omladinski pogon: 8.735m€
2014/15:
Amer Dupovac -> FC Sheriff 200k€
2017/18
Hamza Čataković -> AS Trencin 145k€
Rijad Sadiku -> Mouscron 300k€
Nedim Hadžić -> Leixoes 300k€
Marko Mihojević -> FC PAOK 350k€
2018/19
Nihad Mujakić -> Kortrijk 1.1m€
2020/21
Alen Mustafić -> Slovan Bratislava 150k€
2021/22
Vladan Kovačević -> Rakow 1.03m€
Selmir Pidro -> St.Louis 300k€
Numan Kurdić -> RWDM 150k€
2022/23
Andrej Đokanović -> Ankaragucu 760k€
Nihad Mujakić -> Ankaragucu 500k€
Halid Šabanović -> Angers 300k€
2023/24
Dal Varešanović -> Rizespor 1.2m€
Muhamed Šahinović -> Rakow 300k€
Belmin Dizdarević -> Montpellier 150k€
2024/25
Muhamed Buljubašić -> Rizespor 1.5m€

Ostali: 3,508m€
Cimirot, Rahmanović, Tatar, Stanojević, Barbarić, Stojčev, Velkoski 3,27m€
(Posudbe) Viveros, Penaranda 238k€

Ukupno: 12,243 m€
:bih: :bih: :bih:
Za nase okvire Sarajevo je ozbiljno ispred ostalih sa transferima, a i ovo je malo (zamislite tek ostale klubove kako su losi, ukljucujuci i mog Zelju).

Ono sto je porazno je neuspijeh u Evropi svakog nase kluba, jer za 10 godina mislim da Sarajevo nije ovoliko napravilo zarade prolazeci kola, sto znaci da nisu i ostali, mozda Zrinjski i to radi prosle godine i konferencijske lige.

Prije 20 godina Niko Kranjcar za milion presao unutar hrvatske lige, hoce li nasa liga to ikad dozivjeti? :(
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 jul 2024, 17:39

Pripala mi je posebna čast da sam tu, u prilici da FK Željezničar uručim rješenje o građenju, tzv. građevinsku dozvolu. Stekli su se svi uslovi i u rekordnom smo roku sve riješili. Još prije godinu smo počeli ovo planirati, a Općina je u rekordnom roku uradila ono što je bilo do nje. Zbog turbulencija u klubu su neke stvari kasnile, ali trenutna Uprava je iznašla nači nda uplati rentu, koja je zakonska obaveza.

Vrlo je bitno da je Željo rentu platio

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 29 jul 2024, 17:39

amypitar je napisao/la:
29 jul 2024, 17:27
Svaki pocetak prvenstva,ili neka kriza kod kona neka presica.
Oni imaju vise presica za par godina nego svi klubovi zajedno.
I tu su majstori kapu im skidam.
A pred svaki derbi obavezna vanredna skupština sa nekim lažnim ali senzacionalnim vijestima ne bi li se barem jednom napunila grbavica
NEMA NAZAD

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2024, 17:45

Argentina je napisao/la:
29 jul 2024, 17:37

2014/15:
2017/18
2018/19
2020/21
2021/22
2022/23
2023/24
2024/25

Za nase okvire Sarajevo je ozbiljno ispred ostalih sa transferima, a i ovo je malo (zamislite tek ostale klubove kako su losi, ukljucujuci i mog Zelju).

Ono sto je porazno je neuspijeh u Evropi svakog nase kluba, jer za 10 godina mislim da Sarajevo nije ovoliko napravilo zarade prolazeci kola, sto znaci da nisu i ostali, mozda Zrinjski i to radi prosle godine i konferencijske lige.

Prije 20 godina Niko Kranjcar za milion presao unutar hrvatske lige, hoce li nasa liga to ikad dozivjeti? :(
Jel ovo najveci transfer iz nase lige ikada?
=\_1921_/=

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 29 jul 2024, 17:46

Sto se mene tice, neka grade i izgrade tribinu. Sto vise dobrih stadiona imamo, to bolje. Ne vidim problem.

Meni su smjesnije ove njihove najave i ublehe koje im se bacaju, mada je to vise djelo forumasa nego kluba, ali ocito da ih klub namjerno (dez)informise.

Sa njima vazda neke sapunice, svake sezone isto. Presijecite jednom i prodajte se nekome makar za 1KM, nema od ovoga sto vi radite nista.

Da nema nas i ovog gradskog rivaliteta, upitno je da li bi jos postojali, ionako vas niko vise ne zarezuje.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 29 jul 2024, 17:59

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
29 jul 2024, 17:46
Sto se mene tice, neka grade i izgrade tribinu. Sto vise dobrih stadiona imamo, to bolje. Ne vidim problem.

Meni su smjesnije ove njihove najave i ublehe koje im se bacaju, mada je to vise djelo forumasa nego kluba, ali ocito da ih klub namjerno (dez)informise.

Sa njima vazda neke sapunice, svake sezone isto. Presijecite jednom i prodajte se nekome makar za 1KM, nema od ovoga sto vi radite nista.

Da nema nas i ovog gradskog rivaliteta, upitno je da li bi jos postojali, ionako vas niko vise ne zarezuje.
Sto posto ste vi razlog naseg opstanka, inace bi nas ugasili, u kakvoj vi teoriji zivite, ne morate se brinuti za nas, razmisljajte o evropi vasoj utakmici, a mi cemo o nama i prvenstvu..
Fk Željezničar.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 jul 2024, 18:01

invincible1921 je napisao/la:
29 jul 2024, 17:45
Argentina je napisao/la:
29 jul 2024, 17:37

2014/15:
2017/18
2018/19
2020/21
2021/22
2022/23
2023/24
2024/25

Jel ovo najveci transfer iz nase lige ikada?
Gledajući cifru koju smo direktno dobili od transfera, da.
Ako gledamo ukupno koliko smo zaradili od jednog igrača, ne. Jer je Cimirot prodan za 1.3 miliona eura, ali smo naknadno od njegove iduće prodaje dobili nešto novca pa je to izašlo na nekih 1.6-1.7 miliona eura.
Ali ide ovo u budućnosti i na 2 miliona eura, bez ikakvih problema.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 29 jul 2024, 18:02

Ovaj vas zutalj bas lud lik hahahahah kaze nisam mu odgovorio na cinjenice, ignorirajuci moj odgovor, posebna vrsta pavijana hahahahah zali boze slova prosutih na budalu

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 29 jul 2024, 18:08

Pablo11 je napisao/la:
29 jul 2024, 17:59
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
29 jul 2024, 17:46

Sto posto ste vi razlog naseg opstanka, inace bi nas ugasili, u kakvoj vi teoriji zivite, ne morate se brinuti za nas, razmisljajte o evropi vasoj utakmici, a mi cemo o nama i prvenstvu..
Logicno da si se ti u ovome pronasao jer si upravo jedan od ovih bombasa koji najavljuju Pjanice i Santose, a potpisuju vam Karjasevici i Jukici :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 jul 2024, 18:09

Nećemo mi izgradit tribinu
U našem slučaju samo Kanton Sarajevo to može izgradit
Mi jedva skuckali za zakonsku rentu
E sad treba vidit sa KS zašto on gradi JUG
Mora da ima neke koristi .....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Mocvara1991, samirr i 31 gost.