Premijer liga BiH - aktuelno

bvsic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bvsic » 28 jul 2024, 01:05

JVVVST je napisao/la:
28 jul 2024, 00:25
bvsic je napisao/la:
27 jul 2024, 20:55
PeppermintSA je napisao/la:
27 jul 2024, 19:16
slika

samo se vi zajebajite, ali kad istrče mašinovođe u sljedećem sastavu, ima da se regionu gaće zatresu :bow:
Jos kad skontas multi-milionski izlazni transfer ybt :crazy: :crazy:
Stvarno zeljo ima prave ljude u upravi, strasan posao rade :tokralju:
Prodali Krpica JKP Radu za milion pvc flasica
Prodali laganog Jabera u Kuracspor za niilion turskih lira
Prodali pomocni megamiksu za milion kila Ariela
Prodali Amara za milion sarenih laza

Pa koji bh klub to moze? Cetiri milionska transfera u jednom roku?
Veliki klub veliki posao :clap: , samo zar nije 2 miliona lira za laganog?
a imaju velike prilive novca na sve te transfere. Uzeli su milione kredita u bankama da vrate dugove. VELIKI KLUB

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 28 jul 2024, 01:08

slika

kad se i Pjanke kod Senada javi vako u emisiju mi smo meljini meljo je naš :bow:

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 28 jul 2024, 01:15

jurisicduska je napisao/la:
28 jul 2024, 01:03

Opet se hvalite što vam politika gradi stadion ?
Kontra režima kontra partija.
Prava politička prostitutka.
Zakazali press sa dva nivoa vlasti. Golem si.
Ti da znas historiju a i sadasnjost svog kluba ovo ni u snovima ne bi napisao. E ko nama soli pamet hahahhaha

A ovaj sto prica nesto za kapitalce, znamo ko je sampion po transferima (propalim) kapitalaca. Opet vi.

Onda je i jasno cemu kompkeksi, oni pokusavaju izjednaciti svoj jad desetljecima sa nama, cak i u ovakvoj situaciji gdje smo mi totalno nebitni za njih u svakom smislu. Mozete hiljadu puta ponavljati laz ali nece postati istina jer i ovi mladji vasi navijaci imaju isti mentalitet i karakter kao i vi koji ih ucite da mrze Zelju umjesto da vole cigane.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 28 jul 2024, 01:33

Orvel je napisao/la:
28 jul 2024, 01:15

Ti da znas historiju a i sadasnjost svog kluba ovo ni u snovima ne bi napisao. E ko nama soli pamet hahahhaha

A ovaj sto prica nesto za kapitalce, znamo ko je sampion po transferima (propalim) kapitalaca. Opet vi.

Onda je i jasno cemu kompkeksi, oni pokusavaju izjednaciti svoj jad desetljecima sa nama, cak i u ovakvoj situaciji gdje smo mi totalno nebitni za njih u svakom smislu. Mozete hiljadu puta ponavljati laz ali nece postati istina jer i ovi mladji vasi navijaci imaju isti mentalitet i karakter kao i vi koji ih ucite da mrze Zelju umjesto da vole cigane.
jedino lažete vi, šireći tu vašu mitomaniju. Dičite se svojim stadionom, a nikako da objasnite kako ste jedini klub istočno od Beča i zapadno od Vladivostoka koji je u socijalizmu hajrovao svoj stadion. Mi malo stariji se sjećamo Anta Sučića i muljaže na relaciji gradski komitet-SOFKA-SD-FK Meljo. Bili i ostali politička prćija koja se uvlačila svakom režimu, uključujući onom endehazijskom, pa je upravo zato direktivom naređeno jednoj plejadi igrača da pređu kod nas - ne da bi se vi uništili, već da im se ne bi sudilo za saradnju s okupatorom. Nemoj da navodim ovdje s kojim ste domobranskim satnijama 1942. i 1943. igrali na starom terenu na skenderiji.

mi ne pokušavamo sebe izjenačiti s vama. Naša dva kluba su neuporediva. Vi ste pobogu haman bili više drugoligaši nego prvoligaši u YU.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jul 2024, 01:39

Vi kao divovi u 2024 godini nemate svoju halu.

Onaj pere pare preko pitara 4p.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 28 jul 2024, 01:57

28 jul 2024, 01:33
Orvel je napisao/la:

jedino lažete vi, šireći tu vašu mitomaniju. Dičite se svojim stadionom, a nikako da objasnite kako ste jedini klub istočno od Beča i zapadno od Vladivostoka koji je u socijalizmu hajrovao svoj stadion. Mi malo stariji se sjećamo Anta Sučića i muljaže na relaciji gradski komitet-SOFKA-SD-FK Meljo. Bili i ostali politička prćija koja se uvlačila svakom režimu, uključujući onom endehazijskom, pa je upravo zato direktivom naređeno jednoj plejadi igrača da pređu kod nas - ne da bi se vi uništili, već da im se ne bi sudilo za saradnju s okupatorom. Nemoj da navodim ovdje s kojim ste domobranskim satnijama 1942. i 1943. igrali na starom terenu na skenderiji.

mi ne pokušavamo sebe izjenačiti s vama. Naša dva kluba su neuporediva. Vi ste pobogu haman bili više drugoligaši nego prvoligaši u YU.
Tacno tako, neuporedivi. Mitomanija - definicija za ovo sto si upravo napisao, a kao sto vidis i taj vas jad pokusavate nama prikaciti.

Na kraju vam ostaje to "meljo", valjda je to nus pojava od onog "njanjajvo", kao sto je "golubarnik" odgovor na "lavor" samo sto jedno prcanje ima pozadinu a ti vasi odgovori su cisto odgovori mrznje, jer kao sto rekoh visr nas mrzite nego sto volite svoj klub a to pokazuje i ova situacija gdje pratite desavanja kod nas vise nego nasi navijaci. Da si ti meni ziv i zdrav jos dugo godina sa tom svojom dijagnozom, vjerujem da nije lako al izdurat ces. Sportski pozdrav.

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 28 jul 2024, 03:16

Orvel je napisao/la:

Kako te nije sramota pisati takve lazi. Ko je igrao fudbal sa domobranskim satnijama 1942 i 43 ? Za tvoju informaciju FK Zeljeznicar je samoinicijativno ugasio sve svoje aktivnosti jos u aprilu 1941. , za razliku od mnogih drugih predratnih klubova koji su igrali i za vrijeme NDH.
Stidi se !

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 jul 2024, 03:30

Imaju pare, a opet ce kmecati kako nece da ih podrzi vlast. Ne znaju ni oni sta hoce, ali polako stavili su putokaz da se lakse dodje do stadiona.
Fk Željezničar.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jul 2024, 04:30

Smradek i smucek, pitarsam i nas gazija tobeti sto radi u rudniku.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2024, 05:17

Orvel je napisao/la:

Ja ne znam kako ti mi pomazemo u tom da ste kontra rezima I partija a da vam partije I rezim prvo dadose pa renovirase a u konacnici i napravise stadion. Ne kontam cemu ljutnja. Uprava vam komplet politicka, strukture rezimske, imate najvecu korist od svih nivoa vlasti I opet prosipate tu propagandu. Pravi rezimski klub.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 jul 2024, 09:20

Orvel je napisao/la:
28 jul 2024, 00:00
holyman je napisao/la:
27 jul 2024, 23:37
Bio je sinoc u orahovici i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
A jesil cuo onu pricu kad dodje nakav biznismen iz amerike u carsiju i vidio ima nekakva oronula kuca u centru. Raspalise carsijaneri njemu pricu da je to kuca divova i prodase je levatu za milion, dva jer su culi da ovi stanovnici te kuce ni za virsle nemaju. Na kraju se ispostavi da to nije njihovo uopste nego od nakog lika iz srednje azije sto pere pare na kladari. Al sta ces ti nasem narodu, samo nek je hljeba i igara i tako ti ovaj biznismen posta bog otac u toj kuci koja fakticki nije ni njrgova, a nije ni od ovih carsijanera skrsi bruku para u par godina samo da bi produzio godisnji i otisao na 2 putovanja a ipak i pored toga ljudi mu i dalje prate sta se desava u komsiluku. Al unatoc tome, razvio je ogromnu armiju botova za tastaturama koja nazalost cesto dodje glave i samim njegovim odlukama. Al zato mozes lagati o posjetama u ligi, davati besplatne ulaze, dijeliti karte i hajpovati raju kao da se oni nesto pitaju i to su stvari koje mene raduju.
U pravu si, Mirvić je bog otac u klubu. De mi reci jel se ti šta pitaš u željezniščaru a nemaš čovjeka koji daje lovu ?

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 28 jul 2024, 09:33

Hajde hvala bogu niste toliko ograisali da nam znate i organizaciju kluba, ali evo da naucis i to kad vec mrzis da mozes skroz biti upucen.

Zeljeznicar ima skupstinu koja moze odobriti ili ne odobriti neki prijedlog ili ne ukazati povjerenje upravi, a u skupstini su, pazi cuda, NAVIJACI.

Ne kazem da je to najbolje ali ipak nije klub jednog covjeka, a klub i dalje dobija pomoc od grada i drzave. Recimo to ovako, mi smo rezimski klub jer nam je trenutno politila uletila u klub zbog nasih nekih gluposti koje radimo vec godinama. A vi niste rezimski klub jer ste osnovani od strane rezima, zivjeli i zivite od strane rezima iako ste trenutno privatni klub, i dalje uzivate rezimski poklonjen stadion, rezimski poklonjene travnjake. Vi ste kao ona neka privatna firma iz RS gdje svi drzavni tenderi idu vama al i dalje odbijate priznati drzavu, a u ovom slucaju odbijate priznati da uzivate u svim pogodnostima budzeta kao sto uzivamo i mi. Znaci nista vise od vas nismo dobili.

A ako dodamo da taj vas privatnik razvija odlicne konekcije tzv NETWORKING u savezu (protiv kojeg se vi borite satro) i sa ljudima iz samog vrha saveza, drugim rijecima polira im motku, onda dolazimo do zakljucka da se vi zaista borite posteno i samo se uzdate u se i u svoje kljuse. Na stranu sve, covjek trosi svoje pare i to je to ali pricati o nekakvom postenju ili rezimskim stvarima, vi imate najmanje kredita za to, iz tog razloga se i lizete sa mostarcima, da vam bude lakse da ima neko gori i od vas u tom poslu. A iz istog razloga pokusavate izjednaciti nas i vas, ljepoto.

I ne zaboravi jedno, vas jedan vlasnik (mid asia) voli kladaru vise nego bilo sta jer s njom oere pare, on vam je tata. A vas drugi vlasnik (american guy) vam je babo i moram priznati, po ulozenim parama on zaista voli BORDO, ali vise od toga voli BIJELO. Tako da kroz par godina ako ne napravite veci iskorak i ovaj ode, sta ce biti sa tim njegovim pozajmicama, nesto ne vjerujem da ce vam ova dijaspora sa eu tekmi pomoci.. znaci tata i babo, gej zajednica, vi i ugaseni takodjer, mislim da bi vi navijaci kao dokaz da se nesto pitate u klubu trebali dostaviti prijedlog o promjeni imena (tj vracanju) u Torpedheri i to bi vjerovatno bio i jedini prijedlog koji bi vam i bio usvojen od nastranog guy-a

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 28 jul 2024, 09:56

Paromlinac je napisao/la:
28 jul 2024, 03:16
Orvel je napisao/la:

Kako te nije sramota pisati takve lazi. Ko je igrao fudbal sa domobranskim satnijama 1942 i 43 ? Za tvoju informaciju FK Zeljeznicar je samoinicijativno ugasio sve svoje aktivnosti jos u aprilu 1941. , za razliku od mnogih drugih predratnih klubova koji su igrali i za vrijeme NDH.
Stidi se !
A da li ti je poznato da su svi vaši onovremeni igrači bili u ustaškoj mladeži, a Joško Domorocki bio ustaški satnik.
Bolje ti je poklopi se i ni riječi više na ovu temu, jer ima nas još živih koji poznaju historiju svog grada.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 28 jul 2024, 11:50

svrakino1921 je napisao/la:
28 jul 2024, 00:10
url=https://postimages.org/]slika[/url]

FK Željezničar već prodao hiljadu sezonskih karata

Ostalo je svega sedam dana do početka nove sezone WWin lige Bosne i Hercegovine, a klub sa Grbavice pohvalio se prodajom sezonskih karata.

“FK Željezničar je sedam dana pred prvu utakmicu prodao 1000 sezonskih ulaznica, a računajući i desetogodišnje ulaznice Plavi već imaju 1800 sezonskih pretplatnika.

Sezonsku ulaznicu mogu kupiti isključivo aktivni članovi Kluba. Cijene ulaznica su sljedeće:

Jug: 30 KM

Sjever: 100 KM

Sjever kids: 30 KM

Sjever penzioneri: 30 KM (Rasprodano)

Istok: 150 KM

Istok kids: 50 KM

Zapad A1: 270 KM

Zapad VIP Gold: 1500 KM

Prodaja ulaznica vrši se u sljedećim terminima:

Ponedjeljak – Petak (10:00 – 18:00 sati) – Shop FK Željezničar

Subota (10:00 – 17:00 sati) – Shop FK Željezničar

Više informacija na www.fkz.ba“, poručili su iz kluba sa Grbavice.

Oni s Kobilje Glave o nama
A Dijaspora puni Koševo

A tek treba u ovih 7 dana da planu sezonske ulaznice

Inace me danas nije bilo
Malo Svrakindolac otišao na more voljene BiH
Samo sa ličnim

Dobra sam se izborio za ovo da mogu sa ličnom otić na more voljene svoje BiH

To ovi u Srbiji nemaju

slika
Golemo si Svrakino, golem si Neume !
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Stanley
Kontakt:

Post Postao/la Stanley » 28 jul 2024, 12:07

eccehomo je napisao/la:
28 jul 2024, 09:56

A da li ti je poznato da su svi vaši onovremeni igrači bili u ustaškoj mladeži, a Joško Domorocki bio ustaški satnik.
Bolje ti je poklopi se i ni riječi više na ovu temu, jer ima nas još živih koji poznaju historiju svog grada.
Joško Domorocki - Istjeran iz Zeljezničara. Klub ga je suspendirao i otjerao zbog propovijedanja vjerskih sloboda. Legenda...
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 28 jul 2024, 12:17

jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2024, 12:33

Stanley je napisao/la:
28 jul 2024, 12:07
eccehomo je napisao/la:
28 jul 2024, 09:56

Joško Domorocki - Istjeran iz Zeljezničara. Klub ga je suspendirao i otjerao zbog propovijedanja vjerskih sloboda. Legenda...
Pa ne mora se ići toliko u historiju evo su najveću legendu kluba zbog koje propagiraju priču o trofejnosti u koji je donio 5 liga I 4 kupa. Digli mu transparent da nije dobrodošao u klub jer im politika upravlja I tribinom.

I da Amar Osim je najveća legenda zeljeznicara. Nema veće ni po čemu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 28 jul 2024, 12:58

Orvel je napisao/la:
28 jul 2024, 00:00
holyman je napisao/la:
27 jul 2024, 23:37
Bio je sinoc u orahovici i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
A jesil cuo onu pricu kad dodje nakav biznismen iz amerike u carsiju i vidio ima nekakva oronula kuca u centru. Raspalise carsijaneri njemu pricu da je to kuca divova i prodase je levatu za milion, dva jer su culi da ovi stanovnici te kuce ni za virsle nemaju. Na kraju se ispostavi da to nije njihovo uopste nego od nakog lika iz srednje azije sto pere pare na kladari. Al sta ces ti nasem narodu, samo nek je hljeba i igara i tako ti ovaj biznismen posta bog otac u toj kuci koja fakticki nije ni njrgova, a nije ni od ovih carsijanera skrsi bruku para u par godina samo da bi produzio godisnji i otisao na 2 putovanja a ipak i pored toga ljudi mu i dalje prate sta se desava u komsiluku. Al unatoc tome, razvio je ogromnu armiju botova za tastaturama koja nazalost cesto dodje glave i samim njegovim odlukama. Al zato mozes lagati o posjetama u ligi, davati besplatne ulaze, dijeliti karte i hajpovati raju kao da se oni nesto pitaju i to su stvari koje mene raduju.
iskreni respect za ovo

Kad vec odvajas po 20 minuta da smislis i napises ovakvu glupost, odvoji jos 70 i bujrum na kosevo, planiramo napuniti 30+
NEMA NAZAD

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 28 jul 2024, 12:59

Šta bi na kraju za Al Jabera, spominjao se transfer i nikad se nije desio? Nije provokacija ozbiljno pitam.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 28 jul 2024, 13:15

tuzlanskasloboda je napisao/la:
28 jul 2024, 12:17
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
zar i ti sine Ivane!?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, Google [Bot], HyperOS, samirr i 25 gostiju.