FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 29 jul 2024, 17:50

MojaMalenkost je napisao/la:
29 jul 2024, 17:35
Upecali se kao sto si se i ti upecao desetak puta do sad na kojekakve budalastine.
Naravno, jos napadaca dovesti mozda jos nekog pored i top ekipica na celu sa odlicnim trenerom.
Fk Željezničar.

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 29 jul 2024, 17:58

Ne poznajem nikoga iz kluba ili uprave i nemam zelju da bilo koga upoznam. Insajderskih nemam, mogu samo suditi po stvarima koje su javno poznate.

Moglo se uplatiti i ranije za jug, pa nije niko. Mogao se i rijesiti prostor ispred sjevera, istok, generalni... ali niko nista od toga nije uradio. Ovi jesu i rade na svemu tome i zbog toga im treba cestitati. Za mene tu sva prica pocinje i zavrsava.

Trenerom i SD-om sam zadovoljan, igrackim kadrom bas i ne, barem do sad, ali realno ljudi su puno uradili za jako kratak period i ne treba to potcjenjivati.

Steta je sto sjenu na dobar posao koji su obavili bacaju razni lazni insajderi, koji svojim bombasticnim najavama dizu ocekivanja toliko da sutra Messi potpise opet bi se trazila dlaka u jajetu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2024, 18:04

KONTRASVIH je napisao/la:
29 jul 2024, 13:14
Generalno, marketing naseg kluba je ocajan. Ne uspijevaju na pravi nacin privuci navijace na utakmice iako su bar danas dostupni mnogobrojni moderni alati i strategije. Svi ukljuceni u marketing kluba nek se ozbiljno zapitaju o svom doprinosu, jer odavno njihov pristup nije adekvatan ni za vodjenje lokalnog granapa.
Ma vala ih ne krivim iako bi moglo bolje..kakav marketing da pravis zamalo ne ispadosmo iz lige jbt

Dovedi nekog da imamo rezultatsku ambiciju i sam po sebi ce marketing skocit
=\_1921_/=

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 29 jul 2024, 18:10

Za jug stvarno ne vidim nista novo da je receno..

Pa imali ste jos u "hadzijino" doba zatvaranje tribine kao mjerenja..
Suplja sve..

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 29 jul 2024, 18:12

MrAmarOsim je napisao/la:
29 jul 2024, 16:39
Znaš kakva je situacija kad je forum Misketovih uposlenika pod ključem...
Ma raja je otvorila oci u vezi tog foruma. **** tu zajednicu u kojoj se pitaju ublehasi tipa Storma i Dzezvara..

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 29 jul 2024, 18:14

zeljovolimte je napisao/la:
29 jul 2024, 18:10
Za jug stvarno ne vidim nista novo da je receno..

Pa imali ste jos u "hadzijino" doba zatvaranje tribine kao mjerenja..
Suplja sve..
Nece niko uplatiti 200 milja (ili koliko vec, ali tu je negdje iznos) samo da zasupljira navijacima. Gradice se jug, to je gotova prica. Ne treba bas prema svemu pozitivnom biti skeptican.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 29 jul 2024, 18:16

29 jul 2024, 18:12
Ma raja je otvorila oci u vezi tog foruma. **** tu zajednicu u kojoj se pitaju ublehasi tipa Storma i Dzezvara..
Sto jest jest 2 najveca kloca na onom forumu. Sto je jos gore oni su i najstariji clanovi.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 jul 2024, 18:17

MojaMalenkost je napisao/la:
29 jul 2024, 15:58
bhsport je napisao/la:
29 jul 2024, 15:32
**** vam ponedeljak pleme insajdersko i F5 i lozenje i hajcanje.
Daj da bacim bombu, bum, tres, da ispadne da sam insajder, vazniji od ostalih, imam informacije i svako ce me moliti da mu posaljem pp.
Od Odovica 2015 i forumasa zvanog super se vrte spiskovi igraca koji su dogovorili i pruzili ruke i nikad niko od tih nije potpisao.
Dangubic, Pjanic, Prcic pa ce doci Medjuseljac...
Ma namjerno nekog filuju dezinformacijama, pa taj prenosi dalje po kafama i kojekakvim grupama na drustvenim mrezama. Kao da neko u klubu zeli da sazna ko su mahalci preko kojih cure informacije, samo pretpostavljam da je tih mahalaca vise. A ovi levati se pecaju i polete da nesto napisu.

Nekad se trolovala raja na treninzima na slican nacin. Bubnes medju par balavaca da dolazi neki strasni brazilac ili slicno i za pola sata se pocnu raspitivati po forumima :mrgreen:
Debili su objavili za Santosa dok nije gotovo bilo pa za ovog Balšu, pa noj stop je to neka grmljavina a u sustini nista gotovo.
Evo i za ovog vanzemaljca, pruzene ruke ali potpisa nema, pa ako pruzis ruku, potpisi predugovor, ugovor, sta god ali osiguraj igrača nečim a ne ovako dajes prostora dušmanima da sjebu sve zivo.
Mi od kurcenja ponudom Duljevicu nikog značajnijeg doveli nismo (ne racunajuci povratke Štilica i Coce).
Ako dogovoris Santosa, stavi to na papir majstore a ne plasiraj raji okolo da se Santos vraca pa kuknjava po forumima, mrežama, grupama komeša se raja a bez ičeka i onda kad npr potpišeš Medjuseljca svi ga pljuju.
Mahala u klubu je zlo a ocito je u zadnjih par godina na najvisem nivou.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 29 jul 2024, 18:20

Kamaga11 je napisao/la:
29 jul 2024, 18:16
Sto jest jest 2 najveca kloca na onom forumu. Sto je jos gore oni su i najstariji clanovi.
Po čemu je Storm najstariji? Po godinama nije sigurno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 29 jul 2024, 18:22

bhsport je napisao/la:
29 jul 2024, 18:20
Kamaga11 je napisao/la:
29 jul 2024, 18:16

Po čemu je Storm najstariji? Po godinama nije sigurno.
Ma procitao sam od onog Dzezvara da je on najstariji clan foruma i pomislio sam da nije to Storm. Nisam mogao citat gomilu njihovih gluposti, pa sam prerano zakljucio da su njih 2 najstariji :rol: :rol:.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 29 jul 2024, 18:29

Ja ne mogu da vjerujem da je neko povjerovao da ce doci Pjanic

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 29 jul 2024, 18:33

gegenpressing je napisao/la:
26 jul 2024, 10:53
invincible1921 je napisao/la:
26 jul 2024, 10:31
Bumbaclat je napisao/la:
25 jul 2024, 23:40

Za mene je to dobar znak. Kad god smo se nesto glupirali i lozili nije dobro zavrsilo.
A eto mozda bi trebalo malo euforije cisto radi raje :D mada slazem se da ne treba pravit bespotreban pritisak
Ponedjeljak malo F5 da razbijemo monotoniju.
Evo ja sam u petak ujutro napisao da će biti neko dešavanje u pon.,ako gradnja Juga i građevinska dozvola nisu F5,ja se izvinjavam,to što se kačite na neke Pjaniće,Prciće,to je vaš problem.
A usput,kome ovo nije lijepa vijest,nabijem ga na tuKi.
A najglasniji su oni koji nikada ni jednu informaciju nisu napisali ili podjelili.
Željo samo goni!
Brohra ribo se...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 jul 2024, 18:36

Sto Amoah nije ostao
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 29 jul 2024, 18:39

NoDi80 je napisao/la:
29 jul 2024, 18:36
Sto Amoah nije ostao
Zato sto je trazio previse. Navodno 10k. Trebalo ga je navuci da dodje i samar mu opaliti. Da je sta odigrao u prosloj sezoni pa i hajde, da ima neko opravdanje sto trazi, al on bio kriminalan da ne moze kriminalniji.
Pročepit će negdje.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 29 jul 2024, 18:40

NoDi80 je napisao/la:
29 jul 2024, 18:36
Sto Amoah nije ostao
Koliko ja znam, ponudio mu se na kraju novi ugovor i povecanje plate, a on je trazio jos vise, pa smo se razisli. Nisu ni to neke specijalne pare bile, ali mislim da mu nisu htjeli dati jos jednu sansu jer nisu bili zadovoljni njegovim ucinkom, ponasanjem i odnosom prema klubu.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 jul 2024, 18:41

Pa sta hocete bio je najbolji asisistent u svim takmicenjima jos je zabio i par golova
Nije Messi da sve sam rijesava
22 godine ima da ima 28 razumio bih
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 29 jul 2024, 18:42

NoDi80 je napisao/la:
29 jul 2024, 18:41
Pa sta hocete bio je najbolji asisistent u svim takmicenjima jos je zabio i par golova
Nije Messi da sve sam rijesava
Ja mislim da u klubu hoce da redovno dolazi na treninge i video analize, da izvrsava svoje obaveze kao igrac, da se ponasa profesionalno itd.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 29 jul 2024, 18:55

BarbareZeljin je napisao/la:
29 jul 2024, 16:47
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
29 jul 2024, 16:09
Kakvi bolesni debili saznaju da ce se graditi Jug i ovoliko histerisu¿ Zasto vam dobre vijesti smetaju? Sad ce i fudbaleri polako, osaburajte malo.
Vidi nesto brate. Upravu je momak,koji je napisao da nabije ove insajdere i na ovom i na drugim forumima.
Kretenski je ako lozis raju i pravis se lud. Presmijesno je da od 1000 najava ni jednu ne ubodu,mislim na one spektakularne. Uvijek se nesto izjalovi kao...
Svi smo mi zeljni dugo vremena nekiih dobrih stvari vezank za Zelju i raja se uvijek upeca na ove price.
Najzalosnije sto kad se napadnu ljudi koji sire dezinformacije,onda se prave pametni i prodaju pricu kako smo naivni ako na forumu ocekujemo neki info,ili kako mozeno ocekivati nesto a u rangu smo Goska.
E sad ne bih da Vam kvarim pricu oko Juga. A sad cu Vam ispricati nesto sto jako dobro znam i desilo se prije pola godine.
Isti ovaj ministar je izasao i javno rekao da ce ministarstvo kulture i sporta finansirati obnovu tehnicke opreme za 4 Sarajevska pozorista u iznosu od milion KM.
Evo proslo je pola godine,od kada se trebao raspisati tender.
Nista se nije desilo. Niti vise iko pominje to. Bukvalno se nista nije desilo.
Na Magodu moras vrsiti pritisak konstantno,jer ruku na srce ima stvari dobrih koje je uradio. Ali samo ako ga opsjedas.
Pustimo li to da ide svojim tokom,razvuce se ta prica oko tendera i ostalih sranja u nedogled.
Nasi ljudi iz kluba moraju biti ko proljev dosadni za ovo u vezi Juga.
Vidi brate nabijem i ja lazne insajdere, medjutim par ljudi koji su ovdje i na Orgu iznijeli neke informacije su to uradili iz najbolje namjere, treci tacnije **** forum ne citam pa i ne znam sta pisu. Kod nas ce u medije svakako izaci neke stvari i neki ljudi su to napisali da bi obradovali ljude, a ne iz nekih pogresnih namjera. Svi bi mi voljeli da sve informacije saznajemo preko zvanicne ali i u najozbiljnijim ligama na svijetu cure informacije a ne kod nas. To sto pises za Magodu ne znam, ne poznajem ga ali sam svasta cuo za njega i vjerujem ti. To za pritisak je sad na ljudima iz kluba, moje misljenje je da nam u upravnom odboru sjede vrhunski ljudi i da nismo i necemo bolje imati mozda grijesim nadam se da ne grijesim. Ali ova uprava brate stvarno radi veliki posao barem zasad ko ne zeli to da vidi to je njegov problem.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 29 jul 2024, 19:40

Ja mislim da je dosta najava i bombanja, ako bude biće, treba se okrenuti predstojećoj utakmici protiv uvijek jako nezgodnog Širokog i napuniti stadion, te sa pobjedom ući u novu sezonu. Široki Brijeg nije ni blizu ekipa kao iz prošle sezone koju su kao i mi odigrali ispod svakih očekivanja i završili još lošiji od nas na 8. mjestu. U ovu sezonu ulaze u dosta jačem sastavu i ne sumnjam da će na Grbavici utakmica biti u egal, a na klupi im sjedi izvrstan i iskusan trener za našu ligu Toni Karačić.

Nekako se kroz medije nije mnogo provlačilo o odlasku i dolasku igrača u njihov klub, ali defintivno je da su doveli par dobrih pojačanja. U klub su stigli iskusni štoper Vučur koji je nekada nosio dresove Steaue, Hajduka i njemačkog drugoligaša Kaiserslauterna dugo godina, također tu je i Senić koji je sjajno igrao u Zrinjskom dvije sezone prije nego što će otići u Poljsku. U klubu su ostali iskusni Musa i Ćorić koji vjerujem mogu dati ruke, dok također na golmanskoj poziciji nije bilo promjena izuzev Bendera koji je napustio klub, tako da će vjerovatno braniti Tomislav Adolf Tomić.

Vezni red pojačao je sjajni Damir Zlomislić koji je također kao što svi znamo jako poznato ime u našoj ligi, a također u klub se vratio i Zvonimir Kožulj, gledajući onako ponaosob, subjektivno mišljenje jeste da Široki ima jaču sredinu nego mi.. Zlomislić, Kožulj, Tomić, Ćavar, Prusina .. veoma poznata imena u našoj ligi.

Naprijed nisu mnogo mijenjali i dalje su tu uvijek neugodni Daniel Lukić, Stephen Chinedu te na krilnim pozicijama Kpan i Bagarić, a dodatno su pojačani i Miroslavom Iličićem koji je dugo godina nastupao u prvoj ligi Hrvatske i Slovenije.

Dok su tim onako od jačih imena napustili štoper Muzek i Ilija Mašić koji je pojačao Lokomotivu, kao i lijevi bek Mihael Kuprešak koji je pojačao kone, mislim da će imati problema na toj poziciji lijevog bočnog što se nadam da će Boljević znati iskoristiti, također dres ove sezone neće nositi ni Petar Mišić koji se vratio sa posudbe u Zrinjski.

Sve u svemu u totalu očekuje nas veoma težak susret, teži nego što mislimo, a naše je da spremimo grla i dlanove i napunimo Grbavicu TE NOSIMO PLAVE DO POBJEDE!

FORZA ŽELJO!
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 29 jul 2024, 19:58

Sta je sa Jukicem na kraju?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dark44, Levin, Mana i 18 gostiju.