I sve dodavao prvom do sebe.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:53Nije u one dvije prijateljske zabio 4 gola i namjestio 3.
Ceraj to!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I sve dodavao prvom do sebe.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:53Nije u one dvije prijateljske zabio 4 gola i namjestio 3.
Ceraj to!!
U Borisov jedan kombi isaonapoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:34Ja kontam sad ce lik uslikat kartu iz Poznana ili Borisova, on salje clansku.![]()
Pa to su ti pametnjakovići, oni sve znaju, pa nisu džaba u Akademiji Bayerna, Reala i Barce. On na osnovu trčanja odmah može procijeniti ko je top, a ko flop. Đuričković krampa, Duraković bolja opcija na stoperu od njega, Renan glupi Brazilac, Rockov nesiguran, Đorđević malo trči, Čelik glup i plašljiv itd.nokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:55Nevjerovatno. Covjek dosao kao bas mlad i perspektivan, imao bas odlicnu polusezonu u Olimpiji prije Lok. i povrijedi se, maltene ne odigra utakmicu za nas.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:53Nije u one dvije prijateljske zabio 4 gola i namjestio 3.
Ceraj to!!
I ovaj kae Krdzalic je fula teska, gdje, kako, zasto to skonta da mi je znati..
Dao Bog da se zajebem vezano za njega ali ne postoji nista sto obecava kod njega. Ako ste vi vidjeli bilo sta sto ga izdvaja, svaka cast.nokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:55Nevjerovatno. Covjek dosao kao bas mlad i perspektivan, imao bas odlicnu polusezonu u Olimpiji prije Lok. i povrijedi se, maltene ne odigra utakmicu za nas.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:53Nije u one dvije prijateljske zabio 4 gola i namjestio 3.
Ceraj to!!
Međutim, malo ko je očekivao da će Bešiktaš raskinuti ugovor s Hasićem, te se čini se samo čeka zvanična potvrda ovih informacija koje su objavili skoro svi mediji u Turskoj.
Kako ćemo vidjet rođak kad nije ni zaigroBordoSaga2 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 11:30Dao Bog da se zajebem vezano za njega ali ne postoji nista sto obecava kod njega. Ako ste vi vidjeli bilo sta sto ga izdvaja, svaka cast.nokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:55Nevjerovatno. Covjek dosao kao bas mlad i perspektivan, imao bas odlicnu polusezonu u Olimpiji prije Lok. i povrijedi se, maltene ne odigra utakmicu za nas.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:53
Nije u one dvije prijateljske zabio 4 gola i namjestio 3.
Ceraj to!!
Pa druze fazon je sto ga nismo vidjeli a nisi ni ti, ti vec znas da je neko promasaj a nisi igraca ni pogledo. Dosao i odma se povrijedio.BordoSaga2 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 11:30Dao Bog da se zajebem vezano za njega ali ne postoji nista sto obecava kod njega. Ako ste vi vidjeli bilo sta sto ga izdvaja, svaka cast.nokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:55Nevjerovatno. Covjek dosao kao bas mlad i perspektivan, imao bas odlicnu polusezonu u Olimpiji prije Lok. i povrijedi se, maltene ne odigra utakmicu za nas.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:53
Ceraj to!!
Samo nedaj Boze da se pokusa vratiti kod nas. To nikako.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 jul 2024, 11:38Logično da će raskinuti, nije on materijal za Bešiktaš. Neka osrednja ekipa u Turskoj su za njega i Balkan.
Ali kralju kako da vidimo? Kako si ti vidio da nista ne obecava kod njega de nam reci? Nije utakmice odigrao..BordoSaga2 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 11:30Dao Bog da se zajebem vezano za njega ali ne postoji nista sto obecava kod njega. Ako ste vi vidjeli bilo sta sto ga izdvaja, svaka cast.nokee je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:55Nevjerovatno. Covjek dosao kao bas mlad i perspektivan, imao bas odlicnu polusezonu u Olimpiji prije Lok. i povrijedi se, maltene ne odigra utakmicu za nas.napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:53
Ceraj to!!
Šta bolanBordoSaga2 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:44Krdžalić je teška fulaSurreal je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:37Ne znam koliki je baš izbor stopera sa slobodnim papirima, za tu plaću - rekao bih onda da će Oroz biti prvi pik. Nema šanse da se prihvati ponuda za Krdžalića, pa dečko je valjda doveden da bude novi projekt kluba.luckystrike je napisao/la: ↑30 jul 2024, 10:25s jutrošnje pitarske kahve,
1. traži se još uvijek ključni stoper s čistim papirima do 10 k € mjesečno,
2. stigla neka ponuda za Krdžalića, meni lično začuđujuće s obzirom da je u procesu oporavka,
3. Mehmedović se smatra novim "hot prospectom",,
4. Matanoviću se traži posudba, Hamzić bi prije njega bio kao back-up,
5. krep'o željo!
Eto Matanović je baš primjer lošeg transfera, hajde valjda Dudić uleti i uzme ga na posudbu kao i Besima![]()
Trenutno korisnika/ca: Lavcina, mosarajvosa83 i 64 gosta.