Ajmo momci. Uz vas smo

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
savez RS odblokirao racun platio djeci pripremesamorealno je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:38Costacurta*
Sad vidim tvoje forumaško ime ili si Krajišnik il si fan Alessandra Costacurte ili si filma istoimenog, eto mene lično ne interesuje, kao tebe .
Priča ti je ovo ono, sve ti to fino veju veju i opet djeci na kraju prc. Kad si tako jak na rječima što ne kažes ko je to potplatio da mu djete ide u repku. Posto to stalno provlacis, zasto ne kazeš da i mi znamo. A osim tebe ima ih još što sve znaju , pa eto izvolite.. reci ili sjaši ... costaCURTA!
Uzas sta su dopustili, jos jedna promasena godina..donDondon je napisao/la: ↑30 jul 2024, 11:03savez RS odblokirao racun platio djeci pripremesamorealno je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:38Costacurta*
Sad vidim tvoje forumaško ime ili si Krajišnik il si fan Alessandra Costacurte ili si filma istoimenog, eto mene lično ne interesuje, kao tebe .
Priča ti je ovo ono, sve ti to fino veju veju i opet djeci na kraju prc. Kad si tako jak na rječima što ne kažes ko je to potplatio da mu djete ide u repku. Posto to stalno provlacis, zasto ne kazeš da i mi znamo. A osim tebe ima ih još što sve znaju , pa eto izvolite.. reci ili sjaši ... costaCURTA!
za uzvrat oni vedre i oblace mladim kategorijama,razvijaju svoju djecu od koje nijedan nece zaigrat za seniore nase drzave,postavljaju svoje trenere a vidimo i rezultat
treba li jos sta,vama patriotama
Na TK imaš sponzora koji bi siguran sam isfinancirali sve ove omladinske kategorije. Ali neće ljudi bacati novac niz vjetar.donDondon je napisao/la: ↑30 jul 2024, 12:16ovi selektorima zadnjih godina treba uvesti u ugovoru da ne smiju raditi sa mladim selekcijama najmanje 5 godina poslije ovih prvenstava.
i ja bih bio drzavni prvak da mi Mile dovede sve sto valja i prosetam se drzavnim prvenstvom dobijem sve preko 40 razlike.
odgovorno tvrdim da bih sa malo znanja i jednim asistentom bolje igrao sa ovom djecom nego ovi trenutni strucnjaci pa i oni bivsi
Ova ekipa prije dvije godine je bila na jednu loptu od polufinala…2sb1996 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 13:29Od uvjeta na pripremama, do poziva i secer na kraju izvedba na terenu, dok je iz ekipe juniorskog prvaka BiH poziv dobio samo jedan igrač pa se vratio kad je vidio o čemu se radi. Al dobro što jes jes i 2 dana prije odlaska na turnir je stigao poziv pošaljite nam nekoga nemamo hrvata u ekipi hahahah smijesan savez i strucni stozer, a kad se sjetim samo prije 2 godine kako je se neke prozivalo koji su jednu utakmicu bili udaljeni od plasmana u A diviziju...
Po mom misljenju momak koji se ponajvise daje u svakoj utakmici iako je limitiran igrac al pruza partije u skladu sa svojim kvalitetom i ostalo uspije da nadopuni zalaganjem, sry za offtopic.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 14:41Pa ljudi dragi, kako da napravimi ista sve ekipe kad krene himna ruka na srce i pjevaju svi u jedan glas, nasi nemaju sta pjevati ali od 12 igraca 6 drzi ruku na srcu, dok ostalim 6 dira onu stvar ili fata zjale po dvorani, strucni stab samo Berbicev mali mirno stoji i drzi ruku na srcu, selektor obicni genocidas dosao da nabije sebi cv, dok ova druga dvojica vjerovatno ne znaju ni sto su tu, seniorska reprezentacija ima ALEKSANDRA LAZICA decko je iz Vlasenice, ali kada ide himna ruka je na srcu i mirno stoji gleda u zastavu, dok svi ostali pjevaju jedna si jedina.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik, Fudbalmozak2, Google Adsense [Bot], guillermo, senad82, Vaya i 93 gosta.