FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel Mustafic spreman za sutra?
-
- Kontakt:
Djurickovic nije stoper ali evo kod treceg trenera to igra, Jovic odigrao vrhunski na stoperu, Celik, Soldo, Mujkic,belosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:22sta imas 5 stopera bolan. Jedino Čelik i Soldo su stoperi oduvijek. Djuri je prekomandovan na tu poziciju, Jovic je lijevi bek oduvijek-prekomandovan na tu poziciju, Durakovic ce mozda igrati treceg stopera i on je bek po prirodi. Mali Mujkic nije dorastao zadatku, on je u mladjim kategorijama također igrao beka. Za našu formaciju sa 3 stopera, u timu moras imati 5 stopera, a mi ih imamo 2. Trenutno jedan kartoniran, drugi povrijeđen. Dakle protiv spartaka imamo jednog stopera, a to je Čelik.thebain666 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:09Imamo 5 stopera i 2 igraca koji dodatno mogu pokriti tu poziciju, al formuski strucnjaci krive upravu sto nismo jos stopera doveli….
Alajmovic i Bubanja to mogu pokriti ako zaskripi. Al po sto ti znas jel Mujkic dorastao ili nije, sta mislis da pitamo Bonnucija i Chielinija da odigraju dok nam se ovi ne vrate ? Pa sine PSG nema toliki broj igraca, sta ste utripovali vi, nije ovo menager.
-
- Kontakt:
Karta kupljena.
17 osoba sam morao pitat i iskombinovat slobodu na poslu. Tuđa djeca i žene će mi yebavat majku obzirom da su im moževi i očevi morali pomjerat svoj godišnji al haj...
Obraduj nas Bože sutra molim te.
17 osoba sam morao pitat i iskombinovat slobodu na poslu. Tuđa djeca i žene će mi yebavat majku obzirom da su im moževi i očevi morali pomjerat svoj godišnji al haj...

Obraduj nas Bože sutra molim te.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što se tiče ofanzivnog dijela, samo nam treba kreativac u vezi. Treba nam nazad jak stoper i tjt ako niko ne ode.
Soldi bi pola plate odbio za žuti na prigovor.
To samo kod nas ima.
.
Joj kad sutra prođemo

-
- Kontakt:
Ima li ko od nasih da je danas otisao jutros, a da je isao kroz Mađarsku ima li guzvi?
Potvrdili oni na press konferenciji i uz to dodali da očekuju veći interes za karte do kraja dana i sutra.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sa 3 pozadi ne trebas one klasicne stopere, bas naprotiv. Ne igras sa 4 nazad pa da imas dva jablana kao stopere i Bog te veselio, tipa Celika. Trebaju brzi, agilniji, da mogu pokrivati prostor kad se ispadne. Ali eto, hajmo mi pustiti gospodina Zekica da radi, pa nek stavi svoju babu ako mu je ziva na stopera.thebain666 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:00Djurickovic nije stoper ali evo kod treceg trenera to igra, Jovic odigrao vrhunski na stoperu, Celik, Soldo, Mujkic,belosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:22sta imas 5 stopera bolan. Jedino Čelik i Soldo su stoperi oduvijek. Djuri je prekomandovan na tu poziciju, Jovic je lijevi bek oduvijek-prekomandovan na tu poziciju, Durakovic ce mozda igrati treceg stopera i on je bek po prirodi. Mali Mujkic nije dorastao zadatku, on je u mladjim kategorijama također igrao beka. Za našu formaciju sa 3 stopera, u timu moras imati 5 stopera, a mi ih imamo 2. Trenutno jedan kartoniran, drugi povrijeđen. Dakle protiv spartaka imamo jednog stopera, a to je Čelik.thebain666 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:09Imamo 5 stopera i 2 igraca koji dodatno mogu pokriti tu poziciju, al formuski strucnjaci krive upravu sto nismo jos stopera doveli….
Alajmovic i Bubanja to mogu pokriti ako zaskripi. Al po sto ti znas jel Mujkic dorastao ili nije, sta mislis da pitamo Bonnucija i Chielinija da odigraju dok nam se ovi ne vrate ? Pa sine PSG nema toliki broj igraca, sta ste utripovali vi, nije ovo menager.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Upravo prosao kroz ovu SELENDRU od drzave, nema nigdje nesto previse guzvi, samo ako ides na bratislavu pa Trnavu, pred Bratislavom ima guzva, i sve ce veca biti jer je udarno vrijeme. Do trnave nema nista.
PS ova Trnava izgleda jos gore nego na proslom gostovanju, ko da su rat imali prije 10 godina jbt
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- belosevic23
- Kontakt:
Cuj Jovic odigrao vrhunskithebain666 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:00Djurickovic nije stoper ali evo kod treceg trenera to igra, Jovic odigrao vrhunski na stoperu, Celik, Soldo, Mujkic,belosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:22sta imas 5 stopera bolan. Jedino Čelik i Soldo su stoperi oduvijek. Djuri je prekomandovan na tu poziciju, Jovic je lijevi bek oduvijek-prekomandovan na tu poziciju, Durakovic ce mozda igrati treceg stopera i on je bek po prirodi. Mali Mujkic nije dorastao zadatku, on je u mladjim kategorijama također igrao beka. Za našu formaciju sa 3 stopera, u timu moras imati 5 stopera, a mi ih imamo 2. Trenutno jedan kartoniran, drugi povrijeđen. Dakle protiv spartaka imamo jednog stopera, a to je Čelik.thebain666 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:09Imamo 5 stopera i 2 igraca koji dodatno mogu pokriti tu poziciju, al formuski strucnjaci krive upravu sto nismo jos stopera doveli….

Da Jovic je protiv Spartaka odigrao odlicnu utakmicu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ti mi reci tetkice ona jedna jesam li ja vidio ili nisam. Trener pohvalio odbranu, za Alajmovica sam rekao da moze uskociti na stopera, Mujkic u Dinamu bio jer je los. Kao sto rekoh Bonnuci i Chielini da zadovolje tebe i takve poput tebe. I jos po jednog vrhunskog igraca na svakoj poziciji, nek se ima ha yabelosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:28Cuj Jovic odigrao vrhunskithebain666 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:00Djurickovic nije stoper ali evo kod treceg trenera to igra, Jovic odigrao vrhunski na stoperu, Celik, Soldo, Mujkic,belosevic23 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:22
sta imas 5 stopera bolan. Jedino Čelik i Soldo su stoperi oduvijek. Djuri je prekomandovan na tu poziciju, Jovic je lijevi bek oduvijek-prekomandovan na tu poziciju, Durakovic ce mozda igrati treceg stopera i on je bek po prirodi. Mali Mujkic nije dorastao zadatku, on je u mladjim kategorijama također igrao beka. Za našu formaciju sa 3 stopera, u timu moras imati 5 stopera, a mi ih imamo 2. Trenutno jedan kartoniran, drugi povrijeđen. Dakle protiv spartaka imamo jednog stopera, a to je Čelik.
Alajmovic i Bubanja to mogu pokriti ako zaskripi. Al po sto ti znas jel Mujkic dorastao ili nije, sta mislis da pitamo Bonnucija i Chielinija da odigraju dok nam se ovi ne vrate ? Pa sine PSG nema toliki broj igraca, sta ste utripovali vi, nije ovo menager.Alajmovic na pripremama igrao lijevog beka i svaku loptu njima dao direkt u noge al moze on pokrit stopera protiv Spartaka. Mujkic odigrao sezonu u Slobodi u drugom rangu takmicenja koja je pola utakmica vec imala zavrsenih prije pocetka meča ali i on eto moze zatvorit tu poziciju jer ti tako kazes. Ne provaljuj se jer ocito nisi gledo u zivotu kako pravi stoper izgleda. Haj zdravo