Gospodine Ismire Mirvicu od mene imate podrsku i od navijaca Zeljeznicara za sve sto radite na ovom forumu. Zelio sam ovim putem samo da vas pozdravim i zazelim ugodan ostatak dana.IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:24Ne razumijem pitanje. Na koji club mislite? Sarajevo investitore vec ima, Zeljeznicar ih ne zeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:22Mr. Ismir, da li je istina da su neki investors interested to buy percentage of club?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- IsmirMirvic
Ima, a vjerovatno ce biti i posudbi.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:27Ima li šta od mogucih odlazaka da se ne pretpava zekicu kadar ?
Prvi put cujem tu informaciju!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:28Mislim na FKS!
Apparently, some investors are interested da kupe percentage od trenutnih vlasnika!
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:

Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
Slicno kao Viveros samo sto je on top igrac,nece da igra ovdje isto dijete od 2 godine kad mamu trazi,odma se vratio lik bez obzira na ugovor,prije nesto slicno FanimoOrvel je napisao/la: ↑30 jul 2024, 11:24Tacno tako. Upitna mu je psiha, razumijem da je mlad, ali lik je doolazio svaku tekmu pred jug poslije tekme da place. To je ova nova generacija igraca nafuranih - superzvijezda. Ipak on je dosao tamo iz prasine i ovo je za njega Vembli i nije se snasao. Da je pametan i spretan, uz njegovu fiziku se moze dosta toga uraditi u napredku njegove karijere al lik je maltene glup i tu nema sta da se prica. Moze funkcionisati ako ima 2 saigraca na koje ce se fokusirati protivnici pa da on upadne iz drugog plana i uradi nesto, ovako nista od njega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 jul 2024, 11:20Amoah je smijesan igrac kojeg vade jedino fine fizicke predispozicije medjutim on veze sa loptom nema i cim ga provale ekipe ugasit ce ga.Njemu plafon u karijeri moze biti ekipa sa sredine tabele Slovacke lige.To se u Prijedoru moglo vidjeti.Santos je vec druga prica
Moguce da mu nasa ekipa nije ni odgovarala, da ne grijesim dusu, ali mislim da to nije razlog.
Sarajevo ima investitora ali nema privatnog vlasnika, zato sto od zavrsetka rata drzava nije bila u stanju donijeti i usvojiti zakon o sportu na nivou BiH, kako bi klubovi postali d.d ili d.o.o i tako postali privatne firme, cime bi morale placati porez drzavi. Ovako, svi klubovi su UG.IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:24Ne razumijem pitanje. Na koji club mislite? Sarajevo investitore vec ima, Zeljeznicar ih ne zeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:22Mr. Ismir, da li je istina da su neki investors interested to buy percentage of club?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
ko je taj hrvatski prodavač gaća koji ulaže u Željezničar 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Da pozdravim odluku vlasnika ove stranice da posalje
Reportere/novinare u Trnavu da direktno izvještavaju
O sutrašnjoj utakmici najvećeg i najpopularnijeg fudbalskog
kluba u historiji BiH.

Drugarske,dobronamjerne kritike su ipak urodile plodom!!
Pa 80% ovog foruma čine Bordo navijaci!
Reportere/novinare u Trnavu da direktno izvještavaju
O sutrašnjoj utakmici najvećeg i najpopularnijeg fudbalskog
kluba u historiji BiH.

Drugarske,dobronamjerne kritike su ipak urodile plodom!!
Pa 80% ovog foruma čine Bordo navijaci!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ne komuniciram s botovima koji su frisko kreirani!Orvel je napisao/la: ↑30 jul 2024, 01:18Ovaj kitarsam je najjaci lik ovdje, mislim da sanja forum i Zelju. Ovo mi je otkrice, citati ove postove mi pricinjava ogromno zadovoljstvo, jedva cekam jos koji.
Nego da te pitam ovako nesto ozbiljno, haj iskreno sad, znas li pitu napraviti? Koja ti je ovako najdraza?
Nego pametnije ti je da odeš na trening u petak i budeš dio
Spektakla koji će zadiviti Europu,nego sto ovde gluposti pišeš
Da se ne bi izgubio,slijedi instrukcije

Da dolaze na tekmu (Pjanic, Ljaljic i slicni), ja ne bih povjerovao, a kamoli u roster. Ali nasem narodu, bez obzira na klub, bacis mrvice i odmah se upecaju.Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:36Bilo je i kod nas svakakvih provala, al ovo kod komšiluka sa Ljajićem i pogotovo Pjanićem...pa niste djeca da u to povjerujete...nikakve logike ništa da se to desi.
Al eto, nek se raja veseli.
Najbolji primjer penjanja su stadioni, pa jedno milion obecanja/projekata/rjesenja je napravljeno i za Kosevo i Grbavicu, a nista se nije desilo, a vecina se dobro upecala na te stvari i to vjerovala uniste

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
1,5m€ od Buljubasica plus posudbe Penarande,Viverosa i puno ti za stopera platit obestecenje,bem te u stau stipsnutaIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:31Ima, a vjerovatno ce biti i posudbi.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:27Ima li šta od mogucih odlazaka da se ne pretpava zekicu kadar ?
Prvi put cujem tu informaciju!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:28Mislim na FKS!
Apparently, some investors are interested da kupe percentage od trenutnih vlasnika!
Prati se Velikan. Neka, tako i treba.

- MocMahale444
Luca Toni, kako su jufke bile sretne ali eto slucajno nije dosao 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pošto je otpao Ljajić a Pjanić ugasio telefon, meljo se okrenuo EU tržištu. Naime, pojavile su se informacije da je gospodin Badzak stupio u kontakt sa Ederzitom Antóniom Macedom Lopesom poznatijim kao Eder, nekadasnjim reprezentativcem Portugala i strijelcem pobjednosnog zgoditka u finalu EURA 2016. Ederova karijera nakon kontinentalnog finala nije se razvila na zeljeni način te se on oprostio od aktivnog igranja prije dvije godine. Međutim, po svemu sudeći spreman je vratiti se fudbalu, a meljo mu može biti nova destinacija.
Shategabri je napisao/la: ↑30 jul 2024, 15:36Bilo je i kod nas svakakvih provala, al ovo kod komšiluka sa Ljajićem i pogotovo Pjanićem...pa niste djeca da u to povjerujete...nikakve logike ništa da se to desi.
Al eto, nek se raja veseli.
Sa Ljajićem je sve bilo dogovoreno, ali nesposobna uprava je uprskala dogovoren posao. Dali su dovoljno vremena Pazarcima da ga ubijede da ostane. Bio bi najplaćeniji igrač lige i šteta što nije došao, bila bi to sjajna stvar za naš fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali ne shvatam čemu ismijavanje pokušaja kluba da dovede neku zvijezdu u ligu, pa makar to bio i Željezničar.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Jedina osoba koja može i hoće uložiti u F.K.Sarajevo je ili ćeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:28Mislim na FKS!IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:24Ne razumijem pitanje. Na koji club mislite? Sarajevo investitore vec ima, Zeljeznicar ih ne zeli.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 jul 2024, 16:22Mr. Ismir, da li je istina da su neki investors interested to buy percentage of club?
biti Njegovo Veličanstvo King of Malaysia -ili prevedeno
Kralj Malezije Abdullah!

Pa nije Kralj Abdullah dolazio u Seher Sarajevo da se slika
s Komsicem i da samo obidje Begovu Djamiju?!

Kraljevski Fudbalski Klub Sarajevo
GOLEMO BAS GOLEMO
Tanka je lajna izmedju Ljajica i Huse Karjasevica !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
A brate smijesno je sto najavljuju Pjanice i Ljajice, a dovode igrace iz ekipa koje su ispale iz lige.
Eto mozda je istina da su zamalo zavrsili Ljajica, ali sta i da jesu? Pa za te pare koje bi njemu dali bi mogli dovesti bar tri odlicna igraca. Ljajic bi bio bomba i ime, ali imao doprinos kao nas Penaranda i vjerovatno bio redovniji u kockarnicama i kafanama nego na treninzima

I kakve su im ovo price. Kazu Bekric i direktorica imaju jake ugovore, ne mozemo da ih isplatimo, ali zato mozemo dovesti Ljajica i Pjanica. Pregovaraju sa igracima, zatezu u par hiljada eura, a ovamo satro Pjanice neke dovode. Gdje je tu logika? Njih neko salta opasno da nisu ni svjesni.
Sretno Bordo Divovi!!

Sretan put i svim Bordo navijacima!!

Ocekuje se oko 1 000 Bordo navijača u Trnavi.
Nadam se da ćemo se svi radovati sutra navečer

Igraj Bordo-Bijeli

Sretan put i svim Bordo navijacima!!

Ocekuje se oko 1 000 Bordo navijača u Trnavi.
Nadam se da ćemo se svi radovati sutra navečer
Igraj Bordo-Bijeli
Trenutno korisnika/ca: laszlo, NeSamSafetee, Venom i 43 gosta.