Nemoj se dzaba nadati, nece Srbi nikad pristati na to.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- svrakino1921
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:34Desetaru izuzetno mi je drago zbog tebe i tvojih baterijasvrakino1921 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:17
Apsolutno
Malo se duže ostalo
Idem opet i opet malo duže ostajem
Imam neke povoljnosti za smještaj
I tako![]()
I ako moze jedna sugestija da izbjegavas velike koncentracije ljudi hoce se nas narod pomokrit dusa mu u more. Mozes nekada i na faci procitati primjeti se olaksanje![]()

-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:41CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:34Desetaru izuzetno mi je drago zbog tebe i tvojih baterijasvrakino1921 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:17
Apsolutno
Malo se duže ostalo
Idem opet i opet malo duže ostajem
Imam neke povoljnosti za smještaj
I tako![]()
I ako moze jedna sugestija da izbjegavas velike koncentracije ljudi hoce se nas narod pomokrit dusa mu u more. Mozes nekada i na faci procitati primjeti se olaksanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sredit ce to Vico nekako. Plus ce im sigurno nesto dati zauzvrat...upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:38Nemoj se dzaba nadati, nece Srbi nikad pristati na to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vico Zeljković rekao, ne ja. Imaš mu na stranicu na FB i ss.ba prenio.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:38Nemoj se dzaba nadati, nece Srbi nikad pristati na to.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ma znam, vidio sam, ali nista od toga.H8Z7 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:45Vico Zeljković rekao, ne ja. Imaš mu na stranicu na FB i ss.ba prenio.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:38Nemoj se dzaba nadati, nece Srbi nikad pristati na to.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kakav si i ti vizionar da se njega sjetis. Znas da ovi vasi citaju forume, pazi sta pises da ne dovedu iz inata jos Mehremica.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:55Dokaz kad ti debil vodi sportsku politiku kluba, sve je moguceNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:19Crni Killa, jesi ga prizvaokillafrommanilla je napisao/la: ↑29 jul 2024, 11:34Valjda ti je jasno da prodaja zavisi iskljucivo od menadzerskih veza. Ukucaj Adi Mehremic pa nam navedi klubove u kojima je igrao, a nema mjesta u Igmanu sad garantujem ti![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ma jašta je to je njegov prijedlog bio.
Kasnije kad mu je prosao prijedlog davao neke euforicne izjave koje smo vidjeli kako su završileSkupština FK Željezničar u Konjicu još uvijek je u toku, a na red je došao izbor novih članova Upravnog odbora i novog predsjednika kluba.
Tu dužnost je nakon smrti Admira Džubura vršio Jasmin Badžak, koji je potpredsjednik FK Željezničar. On je predložio Samira Cerića za dužnost predsjednika kluba, a Cerić će se kako nezvanično saznajemo putem videolinka javiti iz Londona i iznijeti svoje planove za budući period.
Ostaje da se vidi da li će Skupština FK Željezničar pristati na Badžakov prijedlog.
Jasmin Badžak: Krećemo u novu eru Željezničara
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel to opet vece prije evropske utakmice svog kluba gdje imaju aktivan rezultat oni pisu o Zelji i njegovim predsjednicima.
Nisu cudni i optereceni a-a.
Sretan put i povratak navijacima i da budu tuzni zbog rezultata kluba im za kojeg navijaju a ne ovog o kome konstantno pisu.
Sretan put i povratak navijacima i da budu tuzni zbog rezultata kluba im za kojeg navijaju a ne ovog o kome konstantno pisu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ništa nije slučajnoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:02Kakav si i ti vizionar da se njega sjetis. Znas da ovi vasi citaju forume, pazi sta pises da ne dovedu iz inata jos Mehremica.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 jul 2024, 18:55Dokaz kad ti debil vodi sportsku politiku kluba, sve je moguce![]()
![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Odlično si ti prošao. Zamisli da si prizvao Gasala. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma sta ce, vise prate koliko ce nas doci na trening nego svoj klub. Al to ih gen pradjedova i djedova vuce da prate Zelju. Svi oni imaju plavi DNK jer nemoguce da prate nas klub vise od nas samih, nemam drugog objasnjenja, cak su mi i simpaticni postali, volio bih da napokon pocnu dolaziti na stadion jer svaki od njih ima desetogodisnju za istok ako nite dnaligodrina je napisao/la: ↑30 jul 2024, 21:56Jel to opet vece prije evropske utakmice svog kluba gdje imaju aktivan rezultat oni pisu o Zelji i njegovim predsjednicima.
-
- Kontakt:
Killa, budi namazan. Kad te vec citaju i namjerno ti kontriraju, zajebi ti njih. Skontaj kojeg igraca bi stvarno volio da dovedete, da je realan, i pljuj ga koliko mozes na svim temama. Pobijedi ih na njihovom terenu, 3D sah.
Bas sad gledam, kaze Mehremic doveo ga SD, kojeg nemaju, i predsjednik, koji ne dovodi igrace. Zanimljivo.
-
- Kontakt:
Provali da je pričao s predsjednikom, a cilj je bio da se kaže da Zvonić dovodi igrače i da ga je on zvao na svoju ruku al jbg, ne dade se Mehremiću da ne priča gluposti

Može se koliko hoće, i kako hoće ali ne i dokle hoće. To je jedino sigurno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Moze se povuci dosta paralela izmedju ovoga sto se sad desava kod vas i nas za vrijeme Misimovica. Kod nas se znalo, ako se igrac ispostavio pojacanjem, onda ga je Miske doveo. Ako se ispostavio kao fula, doveo ga je trener, SD, neko deseti.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 jul 2024, 23:09Provali da je pričao s predsjednikom, a cilj je bio da se kaže da Zvonić dovodi igrače i da ga je on zvao na svoju ruku al jbg, ne dade se Mehremiću da ne priča gluposti
Može se koliko hoće, i kako hoće ali ne i dokle hoće. To je jedino sigurno.

Znali su i kod nas ovako da izlete, pa i Miske licno da se pohvali da je nekoga doveo, pa se onda botovi malo pogube. Ne znam stvarno sto ozbiljnim i uspjesnim ljudima treba da tako lazu i muljaju, valjda ego.
Ja ti garantujem da ce i vama isto supljirat, ako vec nisu. Vidjeces ako ubedete sa jednim igracem krenuce prica da ga je doveo koga vec brane vasi botovi, a ako bude flop, bice ovaj Canadi kriv ili neko treci.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
To je standardni botovski MO, niste vi to patentirali. Uglavnom, predsjednik je zasluzan za dobre, a nije kriv za lose stvari. Za te lose stvari su krivi ljudi koje je on licno postavio, ali on je tu zrtva nekako. Ili cesce, krive su neke tamne sile, CIA, Vatikan itd. 

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, ErosViverosViv, feniksptica i 23 gosta.