FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Moraju se ciljevi postaviti malo vise,kakav crni opstanak ,treba praviti iskorake a ne ici nazad .
Zalosno na sta su ocekivanja spala,al to ne smije postati i smatrati se normalnim.
Zalosno na sta su ocekivanja spala,al to ne smije postati i smatrati se normalnim.
TAKO JE DRUG 100% nadati se da uprava cita ovo i nesto poduzmuSlobodastusanj je napisao/la: ↑29 jul 2024, 13:13Teško je to drug. Opšte poznata činjenica je da je većina trenera u omladinskom poprilično korumpirana. Igraju isključivo tatini sinovi i individualni kvalitet djeteta se jako, jako malo gleda. Ako tata uleti treneru, na ovaj ili onaj način, dijete će i igrati. Jako puno kvalitetnih igrača smo upravo zbog toga izgubili i to je jedan i jedini razlog zašto nam odlaze djeca u druge klubove još iz omladinskih kategorija. Ono što je izričito potrebno, napraviti kompletnu smjenu trenera u omladinskom pogonu. Dovesti nove trenere, a skloniti ove koji su pustili korjenje kao hobotnice i utalili se s kime god su mogli. Roditelje ne treba kriviti, oni samo žele najbolje za svoje dijete...to je to. Čista matematika.mk1008 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 12:22Ako ova uprava čita forum, a čita.
U-17 ,U-19 selekcije ne puštajte djecu olako. Stoji to znam da tu roditelji imaju veliku ulogu, ali ponudite kvalitetnim juniorima pristojne uslove, uradite sto je do vas pa ako odu odu, ne moze se nikome zabraniti.
Ali pustili smo toliko djece tek tako, evo Buljubašić primjer.
Dozovimo se vec jednom
Uhhh, dje ba nadje Zenicanku...Beduin je napisao/la: ↑29 jul 2024, 21:46Alejkumu selam brate, suti kad bih ti pricao o detaljima ne bi vjerov'o. Zenicanke vazda najzajebanije bileVanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2024, 20:02Selam bruda, kakav si mi, slusa li podstanarka...Beduin je napisao/la: ↑29 jul 2024, 19:52Ni ona ekipa sto se borila za titulu nije bila prepuna nekih igracina, alo sto Ordagic kaze "kad sam dosao u klub i vidio te igrace kako igraju, bore se i disu kao jedan znao sam prije starta sezone da cemo se boriti za sam vrh".
Bukvalno ovako mi je rekao. Bilo je tu dobrih igraca, ali mahom su pokazali da su dobro po dolasku u Slobodu, ali sve je to lahko kad su primanja dobra i redovna, bonusi, a usljed svega toga i atmosfera u i oko kluba.
To je presudno.![]()
![]()
Nego, deder ,reci ti meni sta ocekujes u nedjelju ?
A nedjelja? Uvijek u prvim kolima bude blentavih rezultata jer su bodovi nadoknadivi, ekipe neuigrane i manje motivisane, a utakmice u Evropi je tesko prenjeti na prvenstvo jer je drugacija motivacija i zelja za dokazivanjem, ulog ogroman u svakom aspektu. Sarajevo je prejako kad je motivisano, pitanje je samo koliko ce biti okrenuti Slobodi narocito ako se prodje dalje. A nadam se da hoce.
Kako god tesko da vidim nacin da uzmemo neki bod, a kamoli pobjedu, sto nije nemoguce. Cak mi je bolje sto igramo sad odmah protiv vas.

A dobro si Boga mi, kad se igra Evropa, ako prodjes u glavi ti slijedece kolo, ako ispadnes neka tezina, zal...
I onda ti dodje nagazna mina, Sloboda, a sta cu moram na tekmu zbog ovog mog akrepa...

Jel moguće da nijedan novinar nije uradio neki intervju sa Maksimovićem?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Pa da smo sarajevsko-režimski klub do sad bi bilo bar 20 članaka ili intervjua

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Imaju tri televizije u gradu, 4,5 portala i niko ne moze otic uradit intervju s covjekom.
-
- Kontakt:
Al zato su azurni kad treba pljuvat i srat po klubu, vecina njih.
Zato klub treba da se zastiti pa na svaku nebulozu i na svaki clanak na stetu kluba uzvratit tuzbom.
Kurcic bi smjeli ovako pisat za Zelju i Sarajevo, kako za Slobodu pisu.
Zato klub treba da se zastiti pa na svaku nebulozu i na svaki clanak na stetu kluba uzvratit tuzbom.
Kurcic bi smjeli ovako pisat za Zelju i Sarajevo, kako za Slobodu pisu.
Volim tebe, više od sebe
Haris Handžić novi napadač sa Tusnja?
Samo rekla kazala ili ?
Samo rekla kazala ili ?
Sumnjam, dolazi Haracic, a tu je i Sero.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
@Iskren mu je neko iz familije,pa vrlo moguce da je tacno(vidi mu historiju postova

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jao postova

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Problem nam je ovaj U21 igrač koji mora početi.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Sta je sa Tallisona i Mekica?
Jesu li oni jos uvijek U21?
Volim tebe, više od sebe
Mislim da se za U21 racunaju samo igraci iz BiH.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 jul 2024, 22:09Sta je sa Tallisona i Mekica?
Jesu li oni jos uvijek U21?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Moguce je, a eto nisam znao za to pravilo.
Ne znam kakav je mali Mahmud, ima li u njemu materijala za prve postave
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Vidim i Delimedjac se s nama povezuju.
Ovo bi bas mogla mlada ekipa bit.
Imali bi 2-3 igraca preko 30 godina, dok bi veliki broj igraca bio do 25 godina.
Ovo bi bas mogla mlada ekipa bit.
Imali bi 2-3 igraca preko 30 godina, dok bi veliki broj igraca bio do 25 godina.
Volim tebe, više od sebe
Ima Haris Hasanovic on moze poceti, prosle sezone debitant a grizao je kao osica po terenu mozda uz nekog iskusnijeg da ga usmjerava ili da ga Zeba savjetuje vjerujem da moze odigrat dobru sezonu, a i trebalo bi ga isforsirat i uzeti neke pare na njemu. Sa Sarajevom nedelja 21:00 Kosevo
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- marseille_unique
- Kontakt:
Valjda dobijem Loto vamo na zapadu da kupim klub
i napravim nas Shaktar. Jedino bi me to drzalo u zivotu, sve ostalo ne bi bilo zanimljivo mi, kad imas sve sto sto pozelis i sad i odmah.
i napravim nas Shaktar. Jedino bi me to drzalo u zivotu, sve ostalo ne bi bilo zanimljivo mi, kad imas sve sto sto pozelis i sad i odmah.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.