SantiCazorla08 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:43Lana danas u 11:45.Larisa prekosutra oko 10:25-10:30.

SantiCazorla08 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:43Lana danas u 11:45.Larisa prekosutra oko 10:25-10:30.
Nisu ozbiljniji od njih ali imaju skoro 10 puta vise stanovnika od nas. Normalno je ocekivati medalju sa vremena na vrijeme. Nama je mnogo teze radi malog broja ljudi ali tu je i svakako stanje u drzavi i sve ostalo sa cim smo vec upoznati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 01:05Eto nek je Rumunija ozbiljna ili ozbiljnija od Amerike, Australije i sl. pa ovaj mali David ili kako već uze zlato danas.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:05Teško je i biti konkurentan kao bh. predstavnkm na OI čak i kad si favorit jer mi dodjemo zbrda zdola na olimpijadu 5 dana prije održavanja, a USA, Australija i ostale plivačke velesile poduzmu sve korake kako promjena vode, zraka, nadmorske visine itd. nema utjecaj na konačni rezultat
Bravo Aleksandra.
Rumunija ima 310 osvojenih medalja na 22 ljetne olimpijade, u nekim vodenim sportovima kao veslanje i kanu su svjetska velesilaMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:49Nisu ozbiljniji od njih ali imaju skoro 10 puta vise stanovnika od nas. Normalno je ocekivati medalju sa vremena na vrijeme. Nama je mnogo teze radi malog broja ljudi ali tu je i svakako stanje u drzavi i sve ostalo sa cim smo vec upoznati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 01:05Eto nek je Rumunija ozbiljna ili ozbiljnija od Amerike, Australije i sl. pa ovaj mali David ili kako već uze zlato danas.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:05Teško je i biti konkurentan kao bh. predstavnkm na OI čak i kad si favorit jer mi dodjemo zbrda zdola na olimpijadu 5 dana prije održavanja, a USA, Australija i ostale plivačke velesile poduzmu sve korake kako promjena vode, zraka, nadmorske visine itd. nema utjecaj na konačni rezultat
Igra ulogu broj stanovnika, jer u jezeru sa više riba je veća mogućnost da upecaš ribu. Ali isto tako desetine primjera gdje je mali broj stanovnika a ljudi redovno uzimaju medalje. Evo Kosovo je puno manje od nas i već dvije medalje imaju npr. Hrvatska nije manja ali nije ni toliko veća a ljudi razvaljuje u svakom sportu. Jednostavno je kod nas los rad sa mladima i to se mora promijenitiMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:49Nisu ozbiljniji od njih ali imaju skoro 10 puta vise stanovnika od nas. Normalno je ocekivati medalju sa vremena na vrijeme. Nama je mnogo teze radi malog broja ljudi ali tu je i svakako stanje u drzavi i sve ostalo sa cim smo vec upoznati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 01:05Eto nek je Rumunija ozbiljna ili ozbiljnija od Amerike, Australije i sl. pa ovaj mali David ili kako već uze zlato danas.BosniaBoston je napisao/la: ↑30 jul 2024, 20:05Teško je i biti konkurentan kao bh. predstavnkm na OI čak i kad si favorit jer mi dodjemo zbrda zdola na olimpijadu 5 dana prije održavanja, a USA, Australija i ostale plivačke velesile poduzmu sve korake kako promjena vode, zraka, nadmorske visine itd. nema utjecaj na konačni rezultat
Ima Andjela, 2000. godište i bila je relativno blizu plasmana na Igre.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:18Zavrsila svoj nastup
Ali eto kaze Mekic da ima i neku sestru i da ocekuje od jedne od njih medalju na narednim Igrama![]()
Ma apsolutno se slazem sa tobom, Slovenija ima jos manje ljudi pa osvoje vise.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:10Igra ulogu broj stanovnika, jer u jezeru sa više riba je veća mogućnost da upecaš ribu. Ali isto tako desetine primjera gdje je mali broj stanovnika a ljudi redovno uzimaju medalje. Evo Kosovo je puno manje od nas i već dvije medalje imaju npr. Hrvatska nije manja ali nije ni toliko veća a ljudi razvaljuje u svakom sportu. Jednostavno je kod nas los rad sa mladima i to se mora promijenitiMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 10:49Nisu ozbiljniji od njih ali imaju skoro 10 puta vise stanovnika od nas. Normalno je ocekivati medalju sa vremena na vrijeme. Nama je mnogo teze radi malog broja ljudi ali tu je i svakako stanje u drzavi i sve ostalo sa cim smo vec upoznati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 01:05
Eto nek je Rumunija ozbiljna ili ozbiljnija od Amerike, Australije i sl. pa ovaj mali David ili kako već uze zlato danas.
trebali smo mi i Amela slati na zenski turnir dok je moglo, imali bi dosad neku medaljuNirton je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:22Ima Andjela, 2000. godište i bila je relativno blizu plasmana na Igre.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:18Zavrsila svoj nastup
Ali eto kaze Mekic da ima i neku sestru i da ocekuje od jedne od njih medalju na narednim Igrama![]()
akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:23trebali smo mi i Amela slati na zenski turnir dok je moglo, imali bi dosad neku medaljuNirton je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:22Ima Andjela, 2000. godište i bila je relativno blizu plasmana na Igre.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:18Zavrsila svoj nastup
koliko vidim to je sasvim normalna stvar na ovim Igrama
DamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:24akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:23trebali smo mi i Amela slati na zenski turnir dok je moglo, imali bi dosad neku medalju
koliko vidim to je sasvim normalna stvar na ovim Igrama![]()
Al bas, vidis onog iz Alzira, cisti muskarac. Ne znam koja budala moze povjerovati da je ono zena...
Malo mi "ova" iz Alzira vuce na Anthonya iz Man Unitedaakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:29DamirT je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:24akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:23
trebali smo mi i Amela slati na zenski turnir dok je moglo, imali bi dosad neku medalju
koliko vidim to je sasvim normalna stvar na ovim Igrama![]()
Al bas, vidis onog iz Alzira, cisti muskarac. Ne znam koja budala moze povjerovati da je ono zena...
Gle brata, izvrsio nasilje nad onom jadnom zenom u ringu
A i ono je bata sa Kosova u judou, Hrvatica ga uhvatila za muda i dobila diskvalifikaciju
Blagodarim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.