Ja mislim da nije tribina bas kljucna za tu kategoriju , nisam siguran , mislim da imaju neke sitnice da se urade i da bi uefa malo progledala kroz prste , tako da nije to sad neka velika investicijaMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:24Mandic ali i svi ostali koji nisu mogli pisljivu tribinu napraviti skoro 30 godina od rata.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:22Sve ce to Madic pozlatiti,kao da se trude da hiljade ljudi otjeraju van grada
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Noćas sam sanjao...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne govorim sad o kategoriji nego generalno da nisu mogli jednu jedinu tribinu napraviti a toliko je vremena proslo.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:28Ja mislim da nije tribina bas kljucna za tu kategoriju , nisam siguran , mislim da imaju neke sitnice da se urade i da bi uefa malo progledala kroz prste , tako da nije to sad neka velika investicijaMortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:24Mandic ali i svi ostali koji nisu mogli pisljivu tribinu napraviti skoro 30 godina od rata.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:22
Sve ce to Madic pozlatiti,kao da se trude da hiljade ljudi otjeraju van grada
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Slažem se , ali tako je kako je mogli su makar ovu kategoriju napravit za ovoliko vremena ..MortemHz je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:29Ma ne govorim sad o kategoriji nego generalno da nisu mogli jednu jedinu tribinu napraviti a toliko je vremena proslo.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:28Ja mislim da nije tribina bas kljucna za tu kategoriju , nisam siguran , mislim da imaju neke sitnice da se urade i da bi uefa malo progledala kroz prste , tako da nije to sad neka velika investicija
Tjera toliku dijasporu iz Sarajeva i navijaca odnosno profit ali eto nama je ic i u Zenicu ako bude trebalo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- JavierBosnia
- Kontakt:
Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Shategabri
- Kontakt:
Treba bez obzira raditi na tome da se može igrati na Koševu.JavierBosnia je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:34Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome
Nisu to neki uslovi koji se ne mogu obezbjediti.
Inače, ss piše da će naših biti oko milju u TrnavU.
Koševo Zapad
- Objektivac1946
- Kontakt:
Nešto mi je teško za povjerovati da su el. čitači taj "uslov" da CAT 2 stadion ugosti 3. pretkolo i play-off, barem tako piše u UEFA-inom pravilniku.JavierBosnia je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:34Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome
A šta nas konkretno koči od CAT 3?
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- Shategabri
- Kontakt:
Ako je samo to, onda se neko stvarno zaj...., pa jel bolje da dođe 30k u Sa ili da imaš 10k u ZeniciObjektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:51Nešto mi je teško za povjerovati da su el. čitači taj "uslov" da CAT 2 stadion ugosti 3. pretkolo i play-off, barem tako piše u UEFA-inom pravilniku.JavierBosnia je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:34Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome

Koševo Zapad
Nekakve su gluposti, VIP parking, čitači i neki qrac za novinare ako me pamćenje služi. Uglavnom nisu milionske investicije.Objektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:51Nešto mi je teško za povjerovati da su el. čitači taj "uslov" da CAT 2 stadion ugosti 3. pretkolo i play-off, barem tako piše u UEFA-inom pravilniku.JavierBosnia je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:34Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome
- Objektivac1946
- Kontakt:
Meni tu kao najveća prepreka djeluje taj VIP parking, mjesta za novinare/fotografe i čitače mogu osposobit da počnu u 2 radit, do pola 8 bi završili.
Unless stipulated otherwise in these regulations, each match must be played in a stadium that meets the structural criteria defined in the UEFA Stadium Infrastructure Regulations for the relevant category, as follows:
category 2 for the first and second qualifying rounds;
category 3 for the third qualifying round and play-offs;
UEFA may exceptionally approve a category 2 stadium for the third qualifying round and play-offs provided that all public entrances are equipped with an electronic ticket control system designed to prevent the use of counterfeit tickets and deliver real-time flow rates and entrance numbers to a central point with a view to preventing overcrowding in the stadium as a whole or in individual sectors;
category 4 from the league phase to the semi-finals.
Zadnja izmjena: Objektivac1946, dana/u 31 jul 2024, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Ne mogu se smiriti nikako… Ko ce prezivjeti ovo do pola 9…
https://documents.uefa.com/r/~8EF5wwwZz ... nIjmw/root
E sad da li oni baš sve ove sitnice gledaju ili ne
E sad da li oni baš sve ove sitnice gledaju ili ne
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Korektni su i progledaju kroz prste. Mislim da je tako bilo i Zrinjskom kada su radili BB.
Ma da je nama proci Spartak sta vam.je ljudi.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:08Korektni su i progledaju kroz prste. Mislim da je tako bilo i Zrinjskom kada su radili BB.
Doci ce iz uefe reci sta treba.
Idu izbori svi politicari iz kantona i opstine ce se utrkivati koje vise uradio da se igra na Kosevu.
Hajmo mi ovo proci pa onda o Kosevu i Visli.
Kako ti je parking glupost,kad parkinga nema i tesko da ce ga biti. Nema mjesta za njega. Ovi unutrasnji radovi se mogu uraditi s parama. Mada opet odkud pare ?!?hazarder je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:54Nekakve su gluposti, VIP parking, čitači i neki qrac za novinare ako me pamćenje služi. Uglavnom nisu milionske investicije.Objektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:51Nešto mi je teško za povjerovati da su el. čitači taj "uslov" da CAT 2 stadion ugosti 3. pretkolo i play-off, barem tako piše u UEFA-inom pravilniku.JavierBosnia je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:34Uporedo sa uredjenjem VIPa su poduzete i neke aktivnosti da se obezbjede uslovi da ostanemo na Kosevu u slucaju prolaza, vjerujem da ce u slucaju pozitivnog rezultata i obavijestiti javnost o tome
Zenica zakon !!

A od ovih smo jaci igracki,dobro jaci,ako ne prodjemo,do trenera je.
Suzdržite se od ovakvih gluposti makar danas, očigledno se sprema teren za pranje ukoliko se kojim slučajem ispadne, pa čovječe da nije bilo trenera koji je imao hrabrosti postaviti onakav vid igre protiv Akotbea, ne bi ni bili danas u Slovačkoj. Nije historijska utakmica, ali je realno važna, bitno je održati momentum i euforiju (kada smo već u stanju za to). Postaviti se hrabro, ofanzivno i nadati se najboljem.
Bez obzira na rezultat, pa makar primili peticu, čitava ekipa i stručni štab zaslužuju poštovanje za prezentovano i stvarno svaki vid pljuvačine u ovom trenutku je degutantan.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kako nema parking imas na zapadu prema porodilistu Jezero.Antikloc je napisao/la: ↑31 jul 2024, 12:24Kako ti je parking glupost,kad parkinga nema i tesko da ce ga biti. Nema mjesta za njega. Ovi unutrasnji radovi se mogu uraditi s parama. Mada opet odkud pare ?!?hazarder je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:54Nekakve su gluposti, VIP parking, čitači i neki qrac za novinare ako me pamćenje služi. Uglavnom nisu milionske investicije.Objektivac1946 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 11:51
Nešto mi je teško za povjerovati da su el. čitači taj "uslov" da CAT 2 stadion ugosti 3. pretkolo i play-off, barem tako piše u UEFA-inom pravilniku.
Zenica zakon !!![]()
A od ovih smo jaci igracki,dobro jaci,ako ne prodjemo,do trenera je.
Nije prvi put da na vecim utakmicama da se zabrani parkiranje I da tu parkiraju,samo visoke delegacije uefe,novinari,I predsjednici klubova ,sponzori itd.
Mislim da su taj parking ogranicili za parkiranje protiv Borusije I Atalante.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, Bilosta, Burberry46, Hajdeee, pjankesarajevo, Posejdon, TETRAPAK, ŠTA_JE i 81 gost.