FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opasne pic.kice ovi iz Trnave.Mislio sam da su slovaci bolji navijaci ali ovo je rang Gerile i Apacha.Gostovanje isto jako lose odradili+dosli tik pred utakmicu.Popisat cemo ih ponovo na tribini ako nista,cujem nije im ni rasprodat stadion
Veliki minus i ponizenje za njih ovaj dvomec
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Za ovakav primjer banovao bih te trajno. Razmisli malo prije nego što nešto napišeš.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:02Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.
A za ove tuce i to, ne vrijedi zivota, ne vrijedi modrice, ode Vedran ima vec 15 20 godina, bolje bi bilo da je prije par dana dozivio onu atmosferu i prozivio tih 15 20 godina, nego sto ni kriv ni duzan nastrada, radi cega?
Hocu reci, **** ultra, eno dodjose oni iz Poljske posutase sve redom na Vogosci, i sta sad, mi i dalje volimo bodrimo, nista se promjenilo nije, i da je neko nastradao nista se promjenilo ne bi, samo tog nekog bilo ne bi, zajedno sa jos par ojadjenih za cijeli zivot clanova porodice
- tutankamon1905
- Kontakt:
Naslusali smo se i prica o Slovanovim navijacima, pa na dva gostovanja prolazis pored njih, hodas u grupicama oko stadiona s obiljezjima, niko nistaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:41Opasne pic.kice ovi iz Trnave.Mislio sam da su slovaci bolji navijaci ali ovo je rang Gerile i Apacha.Gostovanje isto jako lose odradili+dosli tik pred utakmicu.Popisat cemo ih ponovo na tribini ako nista,cujem nije im ni rasprodat stadion
-
- Kontakt:
Unistili ste ih oba puta u navijanju tamo jedva da su se culi na tvtutankamon1905 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:55Naslusali smo se i prica o Slovanovim navijacima, pa na dva gostovanja prolazis pored njih, hodas u grupicama oko stadiona s obiljezjima, niko nistaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:41Opasne pic.kice ovi iz Trnave.Mislio sam da su slovaci bolji navijaci ali ovo je rang Gerile i Apacha.Gostovanje isto jako lose odradili+dosli tik pred utakmicu.Popisat cemo ih ponovo na tribini ako nista,cujem nije im ni rasprodat stadion
Ovi slovaci su mi blizi tom zapadnoevropskom stilu navijanja nego balkaskom,poljskom,ruskom,grckom...Pravi ultrasa sto bi se reklo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To je najbolji primjer, nastradao ni kriv ni duzan radi nicega , aposlutno nicega, jel se desilo sta nakon rata, jel se i sad poziva na pravdu, jel njega nema. Ali eto furajte ultra ne zanima me, ja kao stariji vam kazem, od te price nema njsta, da ne govorim da momcici koji budu na sjeveru, sa ozbiljnijem grupama, kako vi kazete tog svijeta nemaju sanse, jer su premladi, ako hocete preslabi fizicki za tu vrstu obracuna, prodjem svaku utakmicu pored sjevera i sve vidim.Zutti je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:36Jako je glupo uzimati Vedrana kao primjer. Vedran je ubijen u Lištici od strane policajca koji je pucao u masu nenaoružanih ljudi tokom rata između policija i stanovnika s jedne strane i navijačke grupe s druge strane. Pored Vedrana još momaka je ranjeno. To nije bio navijački sukob nego rat.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:02Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.Atlanta je napisao/la: ↑31 jul 2024, 13:48
Bas treba da se druzimo sa slovackim nacionalistima, koji mrze svakog ko nije krstjanin bjele koze. Spartak je "tradicionalni" klub u prevodu moderni fasisti.
A oni iz Krakowa(aBd nas naredni protivnik) su 50 puta gori. Krakow je grad nozeva, macetama napadaju ljude, ogromni fasisti koji mrze muslimane.
Za sve njih mi smo gospoda. Ako nista ja kad se istovarim u WC-u, operem pakas i ruke.
A za ove tuce i to, ne vrijedi zivota, ne vrijedi modrice, ode Vedran ima vec 15 20 godina, bolje bi bilo da je prije par dana dozivio onu atmosferu i prozivio tih 15 20 godina, nego sto ni kriv ni duzan nastrada, radi cega?
Hocu reci, **** ultra, eno dodjose oni iz Poljske posutase sve redom na Vogosci, i sta sad, mi i dalje volimo bodrimo, nista se promjenilo nije, i da je neko nastradao nista se promjenilo ne bi, samo tog nekog bilo ne bi, zajedno sa jos par ojadjenih za cijeli zivot clanova porodice
Zasto?Morpheus je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:48Za ovakav primjer banovao bih te trajno. Razmisli malo prije nego što nešto napišeš.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:02Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.
Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 15:07Zasto?Morpheus je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:48Za ovakav primjer banovao bih te trajno. Razmisli malo prije nego što nešto napišeš.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:02Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.
Sta je pogresno u primjeru, momak izgubio zivot, pocinitelj nikad dana nece odlezat, njega svojim najblizima nema, kazem da nije vrijedno, primjer je takav kakav je, ali istinit u svakom slucaju
-
- Kontakt:
Okej Gandhi, shvatili smo.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 15:06To je najbolji primjer, nastradao ni kriv ni duzan radi nicega , aposlutno nicega, jel se desilo sta nakon rata, jel se i sad poziva na pravdu, jel njega nema. Ali eto furajte ultra ne zanima me, ja kao stariji vam kazem, od te price nema njsta, da ne govorim da momcici koji budu na sjeveru, sa ozbiljnijem grupama, kako vi kazete tog svijeta nemaju sanse, jer su premladi, ako hocete preslabi fizicki za tu vrstu obracuna, prodjem svaku utakmicu pored sjevera i sve vidim.Zutti je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:36Jako je glupo uzimati Vedrana kao primjer. Vedran je ubijen u Lištici od strane policajca koji je pucao u masu nenaoružanih ljudi tokom rata između policija i stanovnika s jedne strane i navijačke grupe s druge strane. Pored Vedrana još momaka je ranjeno. To nije bio navijački sukob nego rat.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:02
Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
Zato sto uzimas nase ubijeno dijete u svoja pogana usta.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 15:07Zasto?Morpheus je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:48Za ovakav primjer banovao bih te trajno. Razmisli malo prije nego što nešto napišeš.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:02Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ovaj @Bordo10 nas je nedavno ubjedjivao da je Velez veci i uspjesniji klub od Sarajeva.
-
- Kontakt:
To su furaci da mu se slika 10 istetoviran8h po 100 kila rekao bi ovi su sila cuj fizicki bisu spremni haha kako li je samo to zakljucio.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑31 jul 2024, 15:25Ovaj @Bordo10 nas je nedavno ubjedjivao da je Velez veci i uspjesniji klub od Sarajeva.
Kad sa sjeveraa pjesmu čuješ tiii
Moze li neko poslati link sa nasim sektorima za kupovinu karata?
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- luckystrike
- Kontakt:
Meni je Renan uvijek djelovao posvećen i da mu je stalo do uspjeha. Mislim da je željan dokazivanja za razliku od Pene koji je veće nešto i prošao. Ovaj ga je haman neko vrijeme i sputavao.72220 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:33ne znam da li sam jedini primijetio al' odnos Renana prema klubu, saigračima i navijačima u zadnje dvije utakmice mi se baš sviđa, izgleda kao da mu je baš lijepo i da uživa, u svakoj prilici pokazuje na grb, bodri saigrače, baš ih volio da večeras bude čovjek odluke.
S druge strane, mislim da će ovo bit noć Hamze Čatakovića

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto se Renana tiče najveći njegov dobitak je odlazak
one barabe Pene!!
Kako je samo taj bio los “drug” Renanov.Zamalo mu
karijeru upropasti.
one barabe Pene!!
Kako je samo taj bio los “drug” Renanov.Zamalo mu
karijeru upropasti.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Kako god zavrsilo danas mislim da ce ovo biti jedna uspješna sezona nakon dugo vremena.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Šta ti porediš ja ne vjerujem majke mi.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 15:06To je najbolji primjer, nastradao ni kriv ni duzan radi nicega , aposlutno nicega, jel se desilo sta nakon rata, jel se i sad poziva na pravdu, jel njega nema. Ali eto furajte ultra ne zanima me, ja kao stariji vam kazem, od te price nema njsta, da ne govorim da momcici koji budu na sjeveru, sa ozbiljnijem grupama, kako vi kazete tog svijeta nemaju sanse, jer su premladi, ako hocete preslabi fizicki za tu vrstu obracuna, prodjem svaku utakmicu pored sjevera i sve vidim.Zutti je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:36Jako je glupo uzimati Vedrana kao primjer. Vedran je ubijen u Lištici od strane policajca koji je pucao u masu nenaoružanih ljudi tokom rata između policija i stanovnika s jedne strane i navijačke grupe s druge strane. Pored Vedrana još momaka je ranjeno. To nije bio navijački sukob nego rat.Bordo10 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 14:02
Moj druze, cijela skoro evropa otare supak, niko ga ne pere, a misle da su za nas pokupili svu pamet.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, WeekendOffender i 31 gost.