FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U skoro svakom napadu se na kraju spetljamo.
Slazem se. Mi smo imali Tatara, Rahmanovica, Ahmetovica pa i Handzica koji su znali zabiti gol. Ovo sve je nesto tanko skroz.bodi123 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:092 gola si primio u dvomeču, nije to puno i nešto tako grozno. Odbrana je loša i to niko ne spori, ali šta ćemo sa atomskim napadom koji ne može dati 1 gol za 180 minuta ovoj raspaloj Trnavi?H8Z7 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:04De Bodi Boga ti ne zezaj, sad ako napad ne daje gol odbrana ima pravo greške praviti.bodi123 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:01
Ma nije sebičan nego ne zna jbga, da zna donijet pravu odluku nakon što predribla jednog il dvojicu igrača igro bi u Rapidu iz Beča a ne kod nas...
Ne bih ja ni odbranu puno krivio, jest loša i ispadamo mnogo al mi nismo gola zabili kako god okreneš, napad je potpuno zakazao, toliko šansi i ništa.
Zašto niko ne smije prozvati Renana koji ne liči na sebe već duže vrijeme? Koja kila viška je očigledna, spor i nespreman, volja i želja jako upitna, itd itd
U INAT SVIMA
Džaba sve ali fali tu kvalitete u napadu, ne možeš imat 300 šansi i nijedan gol yebemu, dođu do 16 i dalje ne znaju
Nema se šta zamjerit, po meni evropski izlet iznad očekivanja. Fali tu svakako nekih dijelova slagalice, fali i uigranosti u svakom slučaju. Recimo imali smo u dvomeču 100 centaršuteva, ali sve je bilo bezopasno, zadnji gol glavom smo zabili kad je Ahmetovic bio centarfor. Uglavnom neloše, okrenuti se ligi, vidi se želja i napredak stoga puna podrška. Gdje smo bili, valja se vratiti dug je proces. Pa trebale su nam dvije sezone poslije Ješića da se dozovemo.
Ne pišem na ovoj temi i nemam namjeru , al ljudi dragi pa kako ne shvatate da Sarajevo u sezonu ušlo sa 5-6 novih igrača u prvih 11 i sa novim trenerom.
Pa da ste doveli De Bruynea i Lewandovskog i Guardiolu, trebalo bi pola godine da ekipa proigra.
Pa da ste doveli De Bruynea i Lewandovskog i Guardiolu, trebalo bi pola godine da ekipa proigra.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 31 jul 2024, 22:14, ukupno mijenjano 2 puta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ljudi ispali smo samo zato sto nismo imali srece
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 31 jul 2024, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nismo mi ni ovdje bili bez šansi ali neće pa neće
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne nego zato što nismo dali više golova od njih.
-
- Kontakt:
Da je usla glava na pocetku utakmice, da je kjeremeh dao na prazan gol da je na odbicu prazan gol dao da je guli dao 4 puta od toga 2 100 postotne
Da je ovo da je ono
Lijep izlet sad se vracamo na pravu stvar
Da je ovo da je ono
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 31 jul 2024, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Dok budemo minimum dvije godine uzimali ligu u medjuvremenu jacali i slagali tim mozemo se nadati nekom iskoraku i eventualno grupama KL do tad mozemo ovako koje pretkolo odigrat a svjesni smo svi da ovo nije tim za nesto vise
Nije mi jasno da ovakvim mamlazima gola nismo dali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Joj jesam razocaran, od stative mi u evropi nemamo srece
- feniksptica
- Kontakt:
Ko prvi bude tjerao ja sam odmah tu da pomognem.
Veceras cemo vidjet i cuti dragog nam prijatelja Evandera
Veceras cemo vidjet i cuti dragog nam prijatelja Evandera
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Naravno, 180 minuta, 10 sansi = 0 golovaDevedesetka je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:16Da je usla glava na pocetku utakmice, da je kjeremeh dao na prazan gol da je na odbicu prazan gol dao da je guli dao 4 puta od toga 2 100 postotne
Da je ovo da je ono
Ne mozes ocekivati da prodjes
Pametnom dosta
FKS❤️1946
Kuprešak i Čataković su trebali igrati od početka. Mislim da je Zekić izgubio ovu utakmicu amšto se tiče prolaza mi smo ga izgubili na Koševu. Idemo dalje uz 2 dobra igrača će biti ovo dobra ekipa.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Burberry46, PeppermintSA, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK i 95 gostiju.