FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Jadnimi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Jadnimi » 31 jul 2024, 22:50

mosarajvosa83 je napisao/la:
31 jul 2024, 22:45
Antikloc je napisao/la:
31 jul 2024, 22:34
Sta reci ?!
Zekic djeluje kao solidan trener u Ex Yu okvirima. Treba mu dati vremena,tek je dosao. Nasi igraci su uglavnom goli prosjek,limitirani. Oni ni uz svu volju,trud i voljni momenat,ne mogu preko svojih skromnih limita i mogucnosti.
Onda dolazimo do naseg problema,do 'investitora' Poslije 11 godina 'investiranja' imas ovakvu seosku ( mahalsku ) ekipu.
Samo da se podsjetimo da smo na virslama ovaj seljacki Spartak prolazili.
Tako da kao ogorceni navijac Sarajeva moram se sjetiti najmilijih onom kineskom kerojedu a jos vise ono debelom americkom cirkusantu. Jbm li mi onu latino bumbaru,sto je u najjeftinijom kolumbijskom bordelu pokupio !!
Njima je jedino bitno da nam djecu prodaju,prije nego sto sastave dvije dobre sezone u ekipi !! Da ,strpaju pare u padze a doveli ne bi igraca da valja i na vrijeme,nego jedino kad neko ne mogne nigdje pa dodje kod nas za kikiriki da igra. Niti bi ulozili fening u onu rusevinu od stadiona !!
Kazu pojedini nemoj psovati Mirvaha ?! Mirvaha treba psovati 24/7 !!!
Imal ko da makne ovu budalu da nebi ja poceo? Vrijedja zenu koja nema veze sa bilo cim
Od svega sto je napisao OGORČENI je jedino što ima smisla. Strucnjak je navikao da trola, da nije bitna tema i trenutak

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 31 jul 2024, 22:52

Nas YEBE jedna stvar

MENTALITET

Ovaj Spartak da igra nasu ligu razvalili bi ga.
Cim dodje kod nas rijec Evropa nama se noge odsjeku

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 jul 2024, 22:52

feniksptica je napisao/la:
31 jul 2024, 22:37
Celik je sve ono sto sam reko. Prinudni projekt kluba s ogromnim nedostacima za modernog stopera. Odlican za nase lige koja realno ne zahtjeva pino toga od stopera osim da je jablan da udara i da uzima skokove. Meni je zao al on je za danasnji fudbal odavno senior koji treba da nadogradjuje osnove.

Yebes to, tusnut cemo ga svakako vremenom za solidne pare. To i jest cilj.

Nego kako preboljeti to sto su Catakovic i Renan za klupe jer nemaju mjesta u 3-5-2
Momku 18 godina ima on jos da napreduje al svasta ce covjek procitati

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 31 jul 2024, 22:52

Ko zna, da su tu bili Soldo i Djurickovic vjerovatno ne bi primili one amaterske golove, jbga nismo mi vcrs odigrali lose, da su nas pregazili kao sto rezultat govori, drugo poluvrijeme smo ih pritiskali da nam nisu bili opasnost, prema naprijed fali malo vise kreativnosti i tjt.
Generalno igra se poboljsala, to nas treba radovati, samo da to prenesu na ligu i bice super.
Sad raja trebamo pruzit podrsku momcima, kad je najteze.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 jul 2024, 22:53

nokee je napisao/la:
31 jul 2024, 22:44
fks74 je napisao/la:
31 jul 2024, 22:43
bodi123 je napisao/la:
31 jul 2024, 22:31

Ne smije ni slučajno, gdje će Čelik bit kriv

Smije se samo po Joviću i Đorđeviću srat, uzeli momke na zub bez ikakve jbene potrebe, Jović u ovom dvomeču naš daleko najbolji defanzivac bio, a ovdje se frajer tjera od samog dolaska. Sami sebi smo najveći protivnici, tako bilo i tako će vazda bit :salut:
Jović je večeras bio najbolji, ponavljam utakmicu je izgubio trener jer je htio da iznenadi nekim eksperimentom i nije mu uspjelo i tjt. Puna podrška ekipi i treneru i okrećemo se prvenstvu.
Kakvim crnim eksperimentom? Covjeku falila 2 od 3 stopera, normalno da mora improvizovati. Kakve idiotarije pisete
Esperiment sa Renanom i Mehmedovićem.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 31 jul 2024, 22:53

Realno mi smo se halalili sa nekim rezultatom u evropi na kraju prosle sezone, a pogotovo nakon izvalcenja Aktobea, svi su vidjeli ispadanje od njih glat.
Raduje ona utakmica protiv Spartaka na Kosevu, vidjelo se da mozemo odigrati sa ozbiljnim ekipama dobro.
Zekić je dobar trener, doduse danas je napravio gresku u postavljanju ekipe pritisnut neigranjem Solde i Miomira. Ovi momci koji su dosli su odigrali solidno, Ðorđević, Jovic, Kuprešak ovo malo što je igrao, Bubanja kojem ću današnju očajnu igru pripisati tome što ga je Zekić vratio na stopera.
Mehmedović, Julardžija, Anđušić nemaju šta tražiti u Sarajevu definitivno, Mujkić i Matanović su izgleda već prekriženi.
Nama je svakako cilj ove sezone titula i tu treba dokazati svoju podršku ekipi već u Nedjelju protiv Slobode, ispod 10k je sramota.
Čelik nažalost nije i izgleda da neće biti igrač kao Mujakić i Mihojević i ništa bolji nije od ostalih stopera, naprotiv, ali njega je lakse trpiti jer je naš. Rockov vrlo dobar u evropi, ovaj prvi gol nemojte pripisivati njemu već odbrani.
Helem, ovako ozbiljne ekipe u ligi nema, a opet kažem pokazali smo da možemo i sa njima igrati i uz zalagnje kao u evropi možemo u fajt za titulu a iduće sezone grupnu fazu ove konferencije.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 jul 2024, 22:55

Nije mentalitet. Na mentalitet smo prosli prvo kolo.

Nas yebe sentimentalnost npr. Renan se oporavio vratio daj ga odmah. Nema veze sto gore sve funkcionise top.

Onda mijenjanje pozicije. To kad vidim odmah mrak na oci. Ti kad veznog pomjeris sa 6 na 8 on se pogubi a nije da ga vratis na stopera.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 31 jul 2024, 22:55

FCUM je napisao/la:
31 jul 2024, 22:41
Igra jeste bolja nego prošle godine ali igrace koje smo doveli su kriminalni. Jedino Kupresak izgleda da zna lopte za razliku od kipa Durakovica. Nama nista ne preostaje nego da svi budemo zajedno u nedelju
Neovisno o današnjem, jučerašnjem i sutrašnjem rezultatu, stvarni navijač će biti na tribinama a ne s.ati po forumu

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 31 jul 2024, 22:56

Ako se vec daju ogromne pare za ove polu igrace, onda bolje pljunuti za 3 igraca kako treba nego za 10 novih. Pun mi je **** vise nepoznatih igraca iz Srbije i Hrvatske
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 31 jul 2024, 22:56

Gospodine Mirvicu, ako se vec mozete k.urciti sa dovodjenjem egzoticnih stranaca iz latino-amerike, onda molim Vas pokazite koliko ste jaki i kupite plejmejkera i stopera gospodinu Zekicu.

Klub je prodajom Buljubasica, Kovacevica i nastupom u Evropi inkasirao skoro 6 miliona maraka. Ulozite taj novac u ekipu, duplo ce Vam se vratiti.
U INAT SVIMA

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 jul 2024, 22:57

mosarajvosa83 je napisao/la:
31 jul 2024, 22:52
31 jul 2024, 22:37
Celik je sve ono sto sam reko. Prinudni projekt kluba s ogromnim nedostacima za modernog stopera. Odlican za nase lige koja realno ne zahtjeva pino toga od stopera osim da je jablan da udara i da uzima skokove. Meni je zao al on je za danasnji fudbal odavno senior koji treba da nadogradjuje osnove.

Yebes to, tusnut cemo ga svakako vremenom za solidne pare. To i jest cilj.

Nego kako preboljeti to sto su Catakovic i Renan za klupe jer nemaju mjesta u 3-5-2
Momku 18 godina ima on jos da napreduje al svasta ce covjek procitati
Kad ?? Gdje mu je prostor za to ??
Ja sam piso za Celika kad smo prosli Aktobe i kad su svi bili nabrijani.

A sad kad smo ispali vidiš odmah se naklate na kosti.

Takav klub, sad mu je kasno da se dorađuje. Brzinu svakako ne moze dobit. Pas igru sto je naucio naucio :salut:
Al i dalje on je nas meni drag i mi bolje nemamo. Samo govorim da smanjimo ocekivanja.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 jul 2024, 22:58

FCUM je napisao/la:
31 jul 2024, 22:56
Ako se vec daju ogromne pare za ove polu igrace, onda bolje pljunuti za 3 igraca kako treba nego za 10 novih. Pun mi je **** vise nepoznatih igraca iz Srbije i Hrvatske
Nece mnogi dobri igraci da dodju u ovo smece od lige,nece da gube zivce i da im neko onemoguci da igraju tj sudije

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 31 jul 2024, 22:58

Ova ekipa je dala svoj maksimum u Evropi, tako da treba racunati da u sezoni nece biti ovakvog zalaganja i trke, ma koliko mi to zeljeli. Zna se oduvijek da se evropske utakmice igraju sa vise motiva i sa atomom snage viska.

Problem, odnosno boljka, ostaje ista. Los golman (ukazivao sam na to protiv Aktobea jos) i ogroman nedostatak kreacije. Ako nam se igra bude zasnivala na ubacajima sa strane (a hoce jer ce te protivnici bunkerom tjerati na to), onda nam fali igrac tipa Vidica (ne nuzno on, da ne bude zabune) jer Catakovic i Renan glavom nece zabiti sigurno. Napad je mocan, ali cisto za kontranapad i visoki presing. Na postavljenu odbranu je los, ma ko sta rekao.

Golman, prednji vezni (pravi kreativac) i centarfor (jablan) su pod moranje! Stoper bi bio premija, ali ne i nuzda za sada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 jul 2024, 22:58

Ovako ćemo se mučiti u ligi, teško probijamo postavljenu odbranu a svi će igrati tako protiv nas. Zato nam treba jak kreativac i napadači u formi. Jednostavno ne smiješ fulati onolike zicere.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 31 jul 2024, 23:00

31 jul 2024, 22:55

Nas yebe sentimentalnost npr. Renan se oporavio vratio daj ga odmah. Nema veze sto gore sve funkcionise top.

Onda mijenjanje pozicije. To kad vidim odmah mrak na oci. Ti kad veznog pomjeris sa 6 na 8 on se pogubi a nije da ga vratis na stopera.
Pa normalno da ce vratiti renana kad hamza u ovim utakmicama nista nije pokazao ni volji ni zelju a ni realizaciju. To za pozicije je čista glupost i samo izgovori za losu igru igraca hamzu malo povuce nazad odma se pise ne moze se snaci pa gledajte samo gulia i kyeremeha stavi ih na koju hoces poziciju momci igraju za deset
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

bera22
Kontakt:

Post Postao/la bera22 » 31 jul 2024, 23:00

nadam se velikoj posjeti u nedjelju,sa zeljom i igrom kao u prve 3 evropske uz 1-2 pojacanja lagano osvajamo.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 jul 2024, 23:02

Fali ta kreacija u veznom redu,igrac koji ce izbaciti Gulija,Francisa i napadace u gol sansu,prosli bi ove ubijedjen sam da smo imali nekog jaceg veznog al kasno

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 31 jul 2024, 23:02

Zekic zna sta radi, i rekao je dobru stvar "trebaju mi igraci koji ce ginuti za svaku lopti i u Gabeli i Doboju..."
Nece im dopustiti nezalaganje u to sam siguran !
Neka mu dovedu jos 1-2 igraca i borba za titulu je vise nego realna !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 jul 2024, 23:03

James1987 je napisao/la:
31 jul 2024, 23:00
31 jul 2024, 22:55

Pa normalno da ce vratiti renana kad hamza u ovim utakmicama nista nije pokazao ni volji ni zelju a ni realizaciju. To za pozicije je čista glupost i samo izgovori za losu igru igraca hamzu malo povuce nazad odma se pise ne moze se snaci pa gledajte samo gulia i kyeremeha stavi ih na koju hoces poziciju momci igraju za deset
Al Renan nije uzeo mjesto Hamzi, nego je zbog njega rasturen najbolji segment ekipe. Dvojsc Francis-Guli.

Hamza je igrac sistema i tako ga moras njegovat ako hoces najbolje od njega jbg. Sta ćeš, uzmi il ostavi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 jul 2024, 23:04

Napapijri je napisao/la:
31 jul 2024, 22:58
Ova ekipa je dala svoj maksimum u Evropi, tako da treba racunati da u sezoni nece biti ovakvog zalaganja i trke, ma koliko mi to zeljeli. Zna se oduvijek da se evropske utakmice igraju sa vise motiva i sa atomom snage viska.

Problem, odnosno boljka, ostaje ista. Los golman (ukazivao sam na to protiv Aktobea jos) i ogroman nedostatak kreacije. Ako nam se igra bude zasnivala na ubacajima sa strane (a hoce jer ce te protivnici bunkerom tjerati na to), onda nam fali igrac tipa Vidica (ne nuzno on, da ne bude zabune) jer Catakovic i Renan glavom nece zabiti sigurno. Napad je mocan, ali cisto za kontranapad i visoki presing. Na postavljenu odbranu je los, ma ko sta rekao.

Golman, prednji vezni (pravi kreativac) i centarfor (jablan) su pod moranje! Stoper bi bio premija, ali ne i nuzda za sada.
+1
Ali ne mogu za golmana saglasan biti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli, riki46 i 21 gost.