FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imati 62906 postova (gotovo 11 dnevno), od toga 62903 o liku i djelu A.O. (bez obzira na zasluge ili ne) teško da nije lobotomija.
Zamisli samo kakav moras biti degenerik da pored losih stvari koje Amar imao ti spominjes covjeka konstatno u negativnom smislu, koji je osvojio sve trofeje za klub koji kao navijas.
To moras biti dobro bolesno poremecena osoba ali nije to jedna ima ih vise.
BIZMARK66 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 22:39Zamisli samo kakav moras biti degenerik da pored losih stvari koje Amar imao ti spominjes covjeka konstatno u negativnom smislu, koji je osvojio sve trofeje za klub koji kao navijas.
Ko su, zapravo, „internet botovi“ i koja je njihova uloga na internetu?
Prva asocijacija na sintagmu „internet bot“ jeste da je to vojska poslušnika koja, putem društvenih mreža, internet portala, foruma ili YouTube-a, propagira stavove određenih interesnih skupina ili ulazi u neargumentovane rasprave. Budući da najčešće djeluju na društvenim mrežama zovu se „društveni botovi“ i djeluju kao „pravi“ korisnici. Aktivne grupe internet botova zapravo jako utječu i na javno mišljenje pošto niko nije imun na utjecaj koji internet i društvene mreže imaju na naš životu u svakom pogledu.
To ustvari i jeste cilj društvenih botova – izazvati reakciju kod korisnika, ovladati raspravom, te sugerisati da u društvu preovladava određeno mišljenje.
Naravno da nećeš naći moje postove koje Amara konstatno spominju u negativnom smislu ali to i nije uloga "internet bota"
I krenu te uvjeravati da si od tamo neki lobotomac, jer ne podrzavas ono sto ne podrzava 95% navijaca. Krenule su price mahalske i lobiranja, ali dzaba im. Pozdrav za amawa.
Fk Željezničar.
Ovo je hit botovi pisu nekome definiciju bota.
kakvo debili

E vidiš, tu se već moraš dogovoriti sa pitarima, jer oni kažu da je upravo taj procenat napisanih postova o njima.

Ipak je ovaj winner of the day, kaže GOTOVO 11 DNEVNO. Zamisli 11 postova dnevno.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bot brigado izvinite na upadu na vasu temu.
Obecao sam da ovdje vise necu pisat ali stvarno ne mogu da vjerujem na sta je tema spala.
Yebote kako je nekad merak bio uci ovdje napravit kafu i citat postove.
Citat o desavanjima, o taktici, o historiji Zelje ma svasta se dobroga moglo procitat.
Sad kako ova 2 lika vedre i oblace temom a drugi psuju mrtve i sve cim se pocne diskutovat ova tema je postala medju 2 najgore na forumu ubjedljivo.
Steta i bas mi je zao mada znamo skim su dobri haveri ovi kreteni sa gov.nogov.no.ba pa mi i nije cudno sve ovo.
Zeljovci moji neka nam je sretna sezona, izdobrit ce aBd. Imamo xy problema u klubu slabo sta i funkcionise kako treba ali izdobrit ce aBd.
Valjda se nadju ti neki igraci koji fale i valjda neko skonta da Zeljo bez OP nije Zeljo.
Da se aBd ovi ubaceni ko fol navijaci Zelje sto vise nerviraju, izjedaju svoja mu.da i popuste malo pa da se vrati tema naviiacima Zelje.
Obecao sam da ovdje vise necu pisat ali stvarno ne mogu da vjerujem na sta je tema spala.
Citat o desavanjima, o taktici, o historiji Zelje ma svasta se dobroga moglo procitat.
Sad kako ova 2 lika vedre i oblace temom a drugi psuju mrtve i sve cim se pocne diskutovat ova tema je postala medju 2 najgore na forumu ubjedljivo.
Steta i bas mi je zao mada znamo skim su dobri haveri ovi kreteni sa gov.nogov.no.ba pa mi i nije cudno sve ovo.
Zeljovci moji neka nam je sretna sezona, izdobrit ce aBd. Imamo xy problema u klubu slabo sta i funkcionise kako treba ali izdobrit ce aBd.
Valjda se nadju ti neki igraci koji fale i valjda neko skonta da Zeljo bez OP nije Zeljo.
Da se aBd ovi ubaceni ko fol navijaci Zelje sto vise nerviraju, izjedaju svoja mu.da i popuste malo pa da se vrati tema naviiacima Zelje.
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 31 jul 2024, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Niti je Amar Osim = Zeljeznicar, niti je 10k podrzalo parolu juga da je nepozeljan. Ohanite sa glupim temama koje TRENUTNO nemaju veze sa Zeljom.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Sto se tice Amara Osima, svi ostali da su bili na njegovom mjestu isto bi im se desilo u doba korone i tu ga mogu shvatit,al ga ne mogu shvatit kako su ga ovi njegovi protivnici navukli znajuci njegov ego i kako je ispao naivan sa onim potezom da blokira licencu... Mislim da mu vecina Zeljovaca to zamjera a ne toliko dugove jer vecinom su se ti dugovi i pravili kad smo osvajali trofeje pa ti trofeji to popravljaju.
Botovi nece stati do sudnjeg dana, a i normalna raja se iznervira i uvuce u raspravu, prvi ja. Ima ona tema transferi i igracki kadar, lisena je ovih idiotluka. Samo je preuska tematika. Mozda da napravimo neku novu temu. Nazvati je, lupam, aktuelnosti ili nesto tako. Pa da tamo normalna raja pise, makar nas 5 bilo na pocetku. Ne dozvoliti bilo kakvo botovanje, spominjanje dvojice spasitelja, adminovog bolesnika i sve tome slicno, samo normalna prica. Mozemo se sve dogovoriti kako i sta. Ako ima ko za, da to uradimo, ovi neka nastave gdje su stali. Ovdje vecina nisu navijaci Zeljeznicara, vec pojedinaca i drugih klubova, a ima i poremecenih ljudi kojima nema spasa. Ustvari, ne mora ni nova tema, mozemo se samo na tu temu prebaciti, ako je moguce da moderator promijeni naslov. Eto moj prijedlog.godrina je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:05Bot brigado izvinite na upadu na vasu temu.
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
- Kontakt:
J
E
B
O
vam i Amar i Miske mater kad se stalno raspravljate ni jedan od njih više neće biti u klubu i ende kraj gotovo nema
E
B
O
vam i Amar i Miske mater kad se stalno raspravljate ni jedan od njih više neće biti u klubu i ende kraj gotovo nema
Ma ja mislim da je Sabic na beku druga najgora opcija za omladinca u 11. Jedino je gore Mahmic na beku, trom, spor, tanak s loptom u nogama.
Zao mi je sto nije probana neka manje osjetljiva opcija. Sad ce silom prilika biti jedan od gore pomenute dvojice u 11 jer su nam lijevi bekovi upitne fizicke spreme zbog povreda koje su ih odvojile od priprema ( Radinovic ne znam je li ijednu pripremnu odigro, Markovic isto tako)
Muftic
Galic - Cavnic - Karamarko - Markovic
Djoric/Karic/Karjasevic - Jaber
Boljevic - Sabic - Hiroš
Krpić
Klupa: Abdulahovic, Odinaka, Mahmic, Drina, Foco, Vukoja, Zubanovic, Cvetanovski i dvojica veznih iz sastava gore.
Jos nesto, uvijek me zanimalo sto odma ne dovedemo igraca i ne dadnemo mu neku platu koji trazi nego on odr u HNL, kali se, dodje kod nas istrosen i onda nit je on napravio karijeru nit mi dobili igraca. Slucajevi: Markovic, Vego (nije neki parametar al je bio dobar u Gosku), Hiroš, Vukoja (kojeg sko trebali iz sirokog dovest ako smo nesto mislili), Jasarevic…
Ili jos gore, na nasoj listi zelja, ode negdje, propadne i vrati se u Slobodu.
Zao mi je sto nije probana neka manje osjetljiva opcija. Sad ce silom prilika biti jedan od gore pomenute dvojice u 11 jer su nam lijevi bekovi upitne fizicke spreme zbog povreda koje su ih odvojile od priprema ( Radinovic ne znam je li ijednu pripremnu odigro, Markovic isto tako)
Muftic
Galic - Cavnic - Karamarko - Markovic
Djoric/Karic/Karjasevic - Jaber
Boljevic - Sabic - Hiroš
Krpić
Klupa: Abdulahovic, Odinaka, Mahmic, Drina, Foco, Vukoja, Zubanovic, Cvetanovski i dvojica veznih iz sastava gore.
Jos nesto, uvijek me zanimalo sto odma ne dovedemo igraca i ne dadnemo mu neku platu koji trazi nego on odr u HNL, kali se, dodje kod nas istrosen i onda nit je on napravio karijeru nit mi dobili igraca. Slucajevi: Markovic, Vego (nije neki parametar al je bio dobar u Gosku), Hiroš, Vukoja (kojeg sko trebali iz sirokog dovest ako smo nesto mislili), Jasarevic…
Ili jos gore, na nasoj listi zelja, ode negdje, propadne i vrati se u Slobodu.
Nikad ama baš nikad ne mozes stavljati znak = izmedju bilo kojeg pojedinca i kluba.
Klub je iznad svih, a AO je u zadnjem mandatu zavrsio svoje.
Hvala mu ali dosta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Izvinjavam se oko 8k je ustalo na noge, ali nebitan je totalno. Nek mjaucu po forumu jer su nebitni u stvarnosti.
Fk Željezničar.
Ne ispasti u prvu Federacije
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 35 gostiju.